evet öyle yapıyım dimiya ne beyinsiz adam bu anlamıyorda nasıl kolay geliyo hem süreli diyo kadın gece gündüz çalışırız hem bu kadar zor bilmediğin bi program nasıl geçiştiriryo ayy sinir oldum bu konunun üzerine düş canım altını çizerek söyle yapamayacağını bence.istanbul içinde bencede bekle havalar iyi olunca daha çok zevk alırsın hemde daha çok gezersin cnm herşeyde vardır bi hayır üzülme babaannende inşallah ii olur.
zuzu diil bee benim benYok zuzum ya tasinmiyor valla. En fazla bakalla gider geliriz ancak.
Sedusum senin bu mudrr gwecekten uyuzlukta son nokta yani. Hamilelik falan ozel hayat. Ona ne ki...
Dilekcim bence de soyle benim alanim matematik degil bilmiyorum yapamam de. Hem bilmedigin birseyle ugrasirken diger isler iyice sarkar yigilirlar
Gunaydin kizlar. Hava cok guzel burda. Ablama gidecektim esim arabayi almisbebek arabsi da bagajdaydi. O bile yok moralim bozuldu. Evde kaldik bu guzel havada
bi kez daha buna benzer bi durum olmuştu,eşin gelip sizi götürmüştü...yine yapar belki öyle bi şey...arayıp sorsana bi eşine canım...Gunaydin kizlar. Hava cok guzel burda. Ablama gidecektim esim arabayi almisbebek arabsi da bagajdaydi. O bile yok moralim bozuldu. Evde kaldik bu guzel havada
geldi mi hepsi üst üste geliyogünaydın kızlar
evt olaylar çok kötü oldu
eşimin yanına gittim
zaten yağmur vardı üstüm başım hep çamur
nası yürüdüysen sinirden şu haline bak noldu
ben gidiyim mi dio
çıkarken kadının getirdiği saman kağıdına anlaşılmaz yazı ile yazılan dosyayı patronun önüne koydum
bu matematik işi nolcak şuna bakar mısın
ayrıca kadın kendi kendine plan yapmış cmtsi 11de gelcem
herşeyi kafasında planlamış bu nası olabiliyor sadece kendi işi yapılcak sanıyor galiba
dedim
söyleseydin kendisine dio (söyledim desem senin söylemen hata olmuş dicek adım gibi eminim)
bana düşmez ki söylemek ben sizinle hiç konuşmamıştım ne diyebilirim ki kendisine dedim
ben sana wordde yazdırıyım dio ben anlatamıoum galiba sorun wordde çevrilmesi değil bu matematik işi başka programda yapılıo
yaa dilek hanım zaten ne kadardır ki 50 sayfa bişidir
kaç sayfa olursa olsun o programda yapılmalı onu dersaneler biliodur dedim
ve çıktım bi şekilde halletcez dio
eşim;
ben matematik dizgisi yapsam gider dersanede çalışır 2000-3000 lira para alırım burda ne işim var diceksin dio
annemde ben matematik dizgisi yapmıoum diceksin işine geliosa dio
bugün yok çıktım geldim ben
istanbul işindende soğudum babanemi de hastaneye götürdüler
eşimle 3-4 hft sonra gidelim havada ısınsın dedik cmtsi yağmurlu 10 pazar 7 derece keyifsiz gibi
bende son ana bırakmayım dioum
5 nisanda maaşımı alınca izin dilekçesi yazarım günü gelincede giderim dioum 12 nisana kaldı gibi yani 1 ay
çok çok üzgünüm neler hayal etmiştim ama nigarda her işte bi hayır vardır bişi olmaz daha önümüzde bi çok hafta var dio
milletin uçkurunun tasası ona mı düşmüşgünaydın kızlar,
ya bende doğanın arabasını bırakmayı unutmuşum anneme üzüldüm şimdi çocuk bunalıyo bütüngün evin içinde napalım artık..
dün 8 de çıktım deli oldum ilk günden bakalım bu hafta böle geçecek sanırım yaa adamın derdine bakın o halde dün bana diyoki bunu sürekli sorar zaten hamile felan değilsin dimiallahım yok düşünmüyorum olamaz şuanda diyorum niyeki diyo dedim bisürü borcumuz var yapamayız yani ee tüketiyosun sende borç olmazmı diyo delimidir nedir tüm çatlaklar beni buluyo zaten o durumda düşündüğü şeylere bak yani
kızlar pazartesi günü kerem in ölüm yıldönümü yasin okuyabilecek olan var mı?
Uzak canim maalesef. Buraya git gel 1 saatini alir. Enistem de demis ayse gelseydi sizi sosyete pazarina gotururdumne kaa guzel gezerdik.
Dilsad esinin durumu nasil sigara konusunda? Sinir stres var mi
ben okurum canım...ne zaman okuycaz?
Canım içmiyor siniri stresi de yok, çok rahat nefes alıyorum çok şükür diyor. ama çenesi durmuyor çok konuşuyor yaaa. gülüyo falan. ters etki yaptı benmkine.
pazar gününe kadar okuyabilirsen çok memnun olurum canım Allah razı olsun.
viliş demekki yoğurt iice rahatlattı, her gece ye mışıl mışıl uyursun
dilşad bende okurum canım.x
cmtsi akşamı da okuyabilirim pazar sabahı da olur mu?
dün nazlıgil gelirken tatlı almışlar sürekli mutfağa gitti tatlı yedi. sesleniyorum sen orda sigara mı içiyosun diye- hayır diyo gittim baktım ki tatlı yarıya inmiş. sgara istedikçe canı, tatlıyla oyalamış kendini.sinir stres olmasın da bırak fazla konuşsun...bi ay önce falan bizimki de bırakmaya çalıştı...aman o ne sinirtekrar başladı,dayanamadı...
yoğurt yemeyi her gece denicem canım bakalım yine işe yaricak mı?aram pek yoktur yoğurtla ama napim,hem minişe de faydalı...
tamam canım,okuyunca haber veririm ben sana...oyyy minik keremime bi yıl oldu desene
ayyy nasıl acıktııııııım,hemen kahvaltı yapmalıyım
ben adetli olacağım okuyamam ama eşimin ezberinde var o okur ben de dinlerim ya da açar pc den takip ederim. Öyle olur di mi?
Bende okurum cnm..Şimdi adetim cumartesi biter heralde o gün okurum inş..
Ben de okurum canim. Esime de okuturum.
canm okurum bende ama reglim bugün son inş..hem perşembe gecesi hemde pazara kadar bidaha okurum inşallah
zuzummm 2 de seni yazdım ama okuyamazsan zor durumda bırakmayım 1 yazayım canım, yük olmak da istemiyorum hiç birinize
ne yükü olacakmışsın bizezuzummm 2 de seni yazdım ama okuyamazsan zor durumda bırakmayım 1 yazayım canım, yük olmak da istemiyorum hiç birinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?