Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

evet öyle yapıyım dimi
kesin olarak yapmayım hıı birde bu 1 kitap diil devamı gelcek işin bu iş 15 mayısa kadar olcakmışmış aman herneyse kesin yapmıoum dimi
işine gelmezse çıkarır kendi bilir.

zuzu diil bee benim ben

aynen senin gibi düşünüoum dengesiz yaa özel hayata bile burnunu sokuo
evet matematik işini yapsam başka iş yapmamam lazım zaten.
süreli yaa patron dioki 2 ay onla uğraşsın tekrar ötekilere döner yaa bilmioum ki deli midir nedir.
indesing öğren dedi gittim öğrendim ama her seferinde bunun işi yürüsün die gidp program mı öğrencem

Gunaydin kizlar. Hava cok guzel burda. Ablama gidecektim esim arabayi almis bebek arabsi da bagajdaydi. O bile yok moralim bozuldu. Evde kaldik bu guzel havada

günaydın kızlar
yarenim eşini ara getirsin olmaz mı?
çok mu uzak yoksa?

hava burda da çok güzel sabah yine elimizde montla geldik.

Uzak canim maalesef. Buraya git gel 1 saatini alir. Enistem de demis ayse gelseydi sizi sosyete pazarina gotururdum ne kaa guzel gezerdik.
Dilsad esinin durumu nasil sigara konusunda? Sinir stres var mi

kızlar pazartesi günü kerem in ölüm yıldönümü yasin okuyabilecek olan var mı?

Gunaydin kizlar. Hava cok guzel burda. Ablama gidecektim esim arabayi almis bebek arabsi da bagajdaydi. O bile yok moralim bozuldu. Evde kaldik bu guzel havada
bi kez daha buna benzer bi durum olmuştu,eşin gelip sizi götürmüştü...yine yapar belki öyle bi şey...arayıp sorsana bi eşine canım...

geldi mi hepsi üst üste geliyo
bence de bu işi yapamicanı kesin bi dille söyle...zaten elinde bi sürü iş var...bunu da yeni gelen kız yapsın olmaz mı?
istanbul iş,ne gelince,havalar çok dengesizcanım,biraz daha düzelince gitsen,keyfini tam çıkarırsın

milletin uçkurunun tasası ona mı düşmüş
pis sapık yaa sanki ona danışcaksın çocuk yaparken

günaydın kızlar...
3 gündür geceleri uyuyamıyodum...dün maç izlerken 1 kase yoğurt yedim zorla...bi baktım 15 dk sonra yataktayım...sonra eşimin böğürmelerine uyandım gs gol atmış meğerse kalktım,tvye baktım biraz daha sonra tekrar güm nasıl güzel uyumuşum

Uzak canim maalesef. Buraya git gel 1 saatini alir. Enistem de demis ayse gelseydi sizi sosyete pazarina gotururdum ne kaa guzel gezerdik.
Dilsad esinin durumu nasil sigara konusunda? Sinir stres var mi

Canım içmiyor siniri stresi de yok, çok rahat nefes alıyorum çok şükür diyor. ama çenesi durmuyor çok konuşuyor yaaa. gülüyo falan. ters etki yaptı benmkine.

ben okurum canım...ne zaman okuycaz?

pazar gününe kadar okuyabilirsen çok memnun olurum canım Allah razı olsun.

viliş demekki yoğurt iice rahatlattı, her gece ye mışıl mışıl uyursun

dilşad bende okurum canım.x
cmtsi akşamı da okuyabilirim pazar sabahı da olur mu?

Son düzenleme:

sinir stres olmasın da bırak fazla konuşsun...bi ay önce falan bizimki de bırakmaya çalıştı...aman o ne sinir tekrar başladı,dayanamadı...
yoğurt yemeyi her gece denicem canım bakalım yine işe yaricak mı?aram pek yoktur yoğurtla ama napim,hem minişe de faydalı...
tamam canım,okuyunca haber veririm ben sana...oyyy minik keremime bi yıl oldu desene

ayyy nasıl acıktııııııım,hemen kahvaltı yapmalıyım

gunaydın kızlar
bol sinir oldum ne demek hamile misin çocuk düşünüyor musunuz gibi sorular çok tüketiyorsunuz özel hayatın senin kimseye
hesap vermek zorunda değilsin... Ayrıca harcamalarından ona ne

dilek matematik dizgisini biliyorum bi proğram var onun üzerinden formülleri tek tek yazıp ekliyorsun worde çok gıcık oluyor pratik yolu da yok tek tek uğraştırıyor. Eğer sana yaptırırsa başka hiç bi iş vermemeli ve uzun zamanın olmalı.

kızlar pazartesi günü kerem in ölüm yıldönümü yasin okuyabilecek olan var mı?

ben adetli olacağım okuyamam ama eşimin ezberinde var o okur ben de dinlerim ya da açar pc den takip ederim. Öyle olur di mi?

diloş ben haftasonuna kadar regl olmazsam okurum cnm ama muhtemelen olurum leke gelmeye başladı gibi ama biterse falan kesin okurum cnm.

ayy bi evrak kaybettim ara ara neyseki buldum yaa ödüm koptu fatura vardı yüklü yanardım yani.

vilin cnm yoğurt uyku verir ye akşam bol bol.

valla işte böle bir beyinsizle uğraşıyom allah hayır etsin sonumu

dilşad bende okurum canım.x
cmtsi akşamı da okuyabilirim pazar sabahı da olur mu?

olur canım pazartesi dualatırım

dün nazlıgil gelirken tatlı almışlar sürekli mutfağa gitti tatlı yedi. sesleniyorum sen orda sigara mı içiyosun diye- hayır diyo gittim baktım ki tatlı yarıya inmiş. sgara istedikçe canı, tatlıyla oyalamış kendini.
evet canım 1 yıl oldu, dün gibi taze her şey

ben adetli olacağım okuyamam ama eşimin ezberinde var o okur ben de dinlerim ya da açar pc den takip ederim. Öyle olur di mi?

tamam canım hepinizden Allah razı olsun 30 oldu şimdi, 41 şart mı kızlar sayı önemli değil diyorlar ya :26:

bolum saol canım Allah razı olsun hepinizden

Son düzenleme:
zuzummm 2 de seni yazdım ama okuyamazsan zor durumda bırakmayım 1 yazayım canım, yük olmak da istemiyorum hiç birinize
ne yükü olacakmışsın bize
eğer 41'e tamamlayamıyosan bana da 2 veya 3 yazabilirsin...evdeyim kuzum nasılsa,okurum ben de...sayende minik kuzum da kuran dinlemiş olur teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…