Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

eşine de üzüldüm cnm yaaa erkek aslında o kadar etkilenmez die düşünür insan ama yazık baksana nasıl da içine işlemiş

bence gayet de yeterli daha ne olsun ki, ben de akşama ıspanak yapiim diom annem az önce yeşil bezelye pişirmiş ilk defa hani şu fasulye gibi olanından.ilk defa yedim ben de ayyy çok güzelmiş
yaa şimdi de pişman olmak istemiom yazdım die canınız çekmesin kızlar olur muu

benim de daralıo cnm hele bi de eşim perdeleri de açtırmıo evde, zorla açtım valla zaten karanlık iice fenalık gelmişti

benim de daralıo cnm hele bi de eşim perdeleri de açtırmıo evde, zorla açtım valla zaten karanlık iice fenalık gelmişti

burası çok karanlık içimde karanlık yağmur yağıo
ne zaman şemsiye almasam yağıo ne zaman eşşek gibi taşısam işime yaramıo

aç canım nolcak yaa bunaltma içini.

canım söyle artık aya bak sesini çıkarmadıkça yaptırmaya çalışıyolar sana.

çok etkilenmiş canım gözleri dolar anlatırken.
bezelye benm dondurucumda da vaar, annen taze almıştır gerçi sizn ordan sera vardır şimdi oralarda.

canım çekmedi valla benm, dün yeşil fasulye yedik zaten

eneeeeee face tekin acar dan clinique chubby stick kazanmışımmmmnemlendirici kalem rujmuşayy güzel bi renk yollasalar bari, yılbaşında flormardan ruj kazanmıştım cart pembe yollamışlar anneme verdim

burası çok karanlık içimde karanlık yağmur yağıo
ne zaman şemsiye almasam yağıo ne zaman eşşek gibi taşısam işime yaramıo

aç canım nolcak yaa bunaltma içini.
şuanda bunalımdan çıktım cnm ruj kazandığımı öğrenince

ya sen de karartma içini, bu hafta gitmesen de haftaya gitsen olmaz mı düğün dernek bişi yok dimi illa bu hafta gitmeni gerektirecek?hem havalar da biraz daha düzelmiş olur daha rahat gezersin

ayrıca da yani anlamadığın bişiyi zorla sana nası yaptırabilirler ki söyle tabi ki de!!!

ben pazarda hep görürdümböle yeşil fasulye gibi bezelyeyi ama nası pişirilir tadı nası olur bilmediğim için almazdım, çok beğendim ben alıcam artık ara sıra, eşim sevmez tabi amae sera ürünleri sizin oralara gelmio mu cnm?

güle güle kullan canım yok her şey gelmiyo, akdeniz yeşillikleri meyve brüksel lahana bu kaa.
migrosta bişiler bulursak ne mutlu

canım söyle artık aya bak sesini çıkarmadıkça yaptırmaya çalışıyolar sana.

dilşad tüm planlarım alt üst oldu tüm herşey
cmtsi pazar çalıştım bide salak gibi o kitabı yetiştiriyim die
kitap biter mi burda yaa
18 tane kitap var elimde hangi birine yetişiyim yani.

şurdan bi çıksam hemen eşimin yanına gidip ağlıcam yaa

güle güle kullan canım yok her şey gelmiyo, akdeniz yeşillikleri meyve brüksel lahana bu kaa.
migrosta bişiler bulursak ne mutlu

boşver gelmesin zaten her şeyi mevsiminde yemek ii, keşke burda da olmasa domates salatalık falan hormonlu hormonlu alıoz, bana kalsa almam ama eşim istio sanki yicekmiş gibi. her hafta da yarısı çöpe gidio

üff kim gidip ıspanak ayıklıcak yıkıcak acaba şimdi, amaaaaanneyse gidim bari

hafta sonu çalıştığın için mesai vermez mi?
sıkma canını yaa bugün benm yanımdaki abi gelmedi ben de ona inat hiç bişe yapmadım alemin enayisi ben myim, işi yığdı gitti gelsin kendi yapsın ses çıkarmadıkça tepemize çıkıyolar

ben de çok domates salatalık yiyorum ama eniştem yeyin bişe olmaz diyo, arılı yazanlardan al canım sende.
ıspanağı da yıkaması zor kolay gelsin sana da

kesinlikle öyle cnm hakkını yemesinler

ya yokyemiyorum ben, az yerim yani aradasırada.
ay çok şükür ıspanağım tertemizmiş 2 yıkamada bitti işi.

eşim gelmiş markete gidelim dio ben kaçtım kızlarrr

Bizede maç izlemeye gelicek görümcemle eşi. Maç saati gelirler herhalde atıştırmalık bikaç bişe hazırlıcam bende.

Dilek İstanbulu başka zamana ertelemek zorunda kalıcaksın galiba canım. İş bitmiyo valla habire yığıyolar üstüne. Sen anlattıkça ben bunaldım.. Söyle yığmasınlar bu kadar nasıl yetiştiriyim de.

matematikçi kadın cmtsi 11de geliriz dio
yani sordun mu bana iş biter dedim mi ben sana
ee bu saatten sonra nası izin istenir ki cmtsi pazar için.
yırtık dondan çıkar gibi çıktı kadın yaa

yapamıcam zaten bilmioum ki matematik işini.
bunalttım dimi canım kusura bakmayın yaa burda tıkandım kaldım resmmen kalabalık uğultular
işler önümde yığılı hiç bi planım gerçekleşmedi
hemen eşimin yanına gidip sarılıp ağlıcam valla öyle kötüyüm yani.

çıkıoum şimdi yarın hayırlısı artık.
iyi akşamlar

günaydın tembellerr

dilekk canm fena olmuş yaa :/ yapamıyacağını söle hemen sana güvenmesin hiçç ,az da kendini düşün yaa

Gunaydin kizlar. Hava cok guzel burda. Ablama gidecektim esim arabayi almis bebek arabsi da bagajdaydi. O bile yok moralim bozuldu. Evde kaldik bu guzel havada

günaydın kızlar

evt olaylar çok kötü oldu
eşimin yanına gittim
zaten yağmur vardı üstüm başım hep çamur
nası yürüdüysen sinirden şu haline bak noldu
ben gidiyim mi dio

çıkarken kadının getirdiği saman kağıdına anlaşılmaz yazı ile yazılan dosyayı patronun önüne koydum
bu matematik işi nolcak şuna bakar mısın
ayrıca kadın kendi kendine plan yapmış cmtsi 11de gelcem
herşeyi kafasında planlamış bu nası olabiliyor sadece kendi işi yapılcak sanıyor galiba

dedim
söyleseydin kendisine dio (söyledim desem senin söylemen hata olmuş dicek adım gibi eminim)

bana düşmez ki söylemek ben sizinle hiç konuşmamıştım ne diyebilirim ki kendisine dedim
ben sana wordde yazdırıyım dio ben anlatamıoum galiba sorun wordde çevrilmesi değil bu matematik işi başka programda yapılıo

yaa dilek hanım zaten ne kadardır ki 50 sayfa bişidir
kaç sayfa olursa olsun o programda yapılmalı onu dersaneler biliodur dedim

ve çıktım bi şekilde halletcez dio
eşim;
ben matematik dizgisi yapsam gider dersanede çalışır 2000-3000 lira para alırım burda ne işim var diceksin dio
annemde ben matematik dizgisi yapmıoum diceksin işine geliosa dio

bugün yok çıktım geldim ben
istanbul işindende soğudum babanemi de hastaneye götürdüler
eşimle 3-4 hft sonra gidelim havada ısınsın dedik cmtsi yağmurlu 10 pazar 7 derece keyifsiz gibi
bende son ana bırakmayım dioum
5 nisanda maaşımı alınca izin dilekçesi yazarım günü gelincede giderim dioum 12 nisana kaldı gibi yani 1 ay
çok çok üzgünüm neler hayal etmiştim ama nigarda her işte bi hayır vardır bişi olmaz daha önümüzde bi çok hafta var dio

günaydın kızlar,
ya bende doğanın arabasını bırakmayı unutmuşum anneme üzüldüm şimdi çocuk bunalıyo bütüngün evin içinde napalım artık..
dün 8 de çıktım deli oldum ilk günden bakalım bu hafta böle geçecek sanırım yaa adamın derdine bakın o halde dün bana diyoki bunu sürekli sorar zaten hamile felan değilsin dimi allahım yok düşünmüyorum olamaz şuanda diyorum niyeki diyo dedim bisürü borcumuz var yapamayız yani ee tüketiyosun sende borç olmazmı diyo delimidir nedir tüm çatlaklar beni buluyo zaten o durumda düşündüğü şeylere bak yani

Gunaydin kizlar. Hava cok guzel burda. Ablama gidecektim esim arabayi almis bebek arabsi da bagajdaydi. O bile yok moralim bozuldu. Evde kaldik bu guzel havada

günaydın canım.
ne kötü olmuş
bebek arabası bari olsaydı yürüyüş yapardınız
senin küçük tosuncukta kucakta taşınmazki

yaa manyak yemin ederim manyak
pislik o adam yaa kafasında neler kuruodur hayvan
sanane ayrıca tüketmemden
hamilelik içinde olursa haberiniz olur zaten gbi bişi diceksin asılnda şimdi sana rapor veremem ki tarzında bazen denmio işte bilirim
bende dün kafamda planladım nerdeyse sövcktim ama konuşurken öyle gitmio konuşma
bide benimki mevzuyu çakıo hemen ılımlı konuşuo
ben ters bişi desem ben sorun çıkartmış olcam inan delirtiolar yaa
dün var ya bu işe başka program lazım dioum ama boğazım düğüm düğüm ağlıcam sinirden nası sıkıoum kendimi

ya ne beyinsiz adam bu anlamıyorda nasıl kolay geliyo hem süreli diyo kadın gece gündüz çalışırız hem bu kadar zor bilmediğin bi program nasıl geçiştiriryo ayy sinir oldum bu konunun üzerine düş canım altını çizerek söyle yapamayacağını bence.istanbul içinde bencede bekle havalar iyi olunca daha çok zevk alırsın hemde daha çok gezersin cnm herşeyde vardır bi hayır üzülme babaannende inşallah ii olur.

Yok zuzum ya tasinmiyor valla. En fazla bakalla gider geliriz ancak.
Sedusum senin bu mudrr gwecekten uyuzlukta son nokta yani. Hamilelik falan ozel hayat. Ona ne ki...

Dilekcim bence de soyle benim alanim matematik degil bilmiyorum yapamam de. Hem bilmedigin birseyle ugrasirken diger isler iyice sarkar yigilirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…