canım sen bilirsin ama annenlerin şu an sana ihtiyaçları varken istanbula gitmen bence de doğru değil :26:buranın tıklım tıklımlığından patronla konuşamadım onu geç
yarın babane hastaneye gitcek annem yatırabilirler dio
ee yanında annem refekatçi kalıo
kardeşim ve babam yalnız kalıo
ben izin alsam bile tuhaf oluo ist gitmek neden böyle oluo
anlamıoum ne zaman istanbula gitmeyi planlasam bişi çıkıo yaa
saol canım
kıyamam sana, çook zor bişi yaşadın sen ama şükür Allahım tekrar yüzünüzü güldürdü :))))
Güle güle kullan canım yeni aldıklarını :))
İş yerinde kk bırak nete tıklayamıyorum. Yemekten dönünce kaçak göçek bi twitter'a bakıyorum o ka
haber bile okuyamıyorum, işler ayrı stres insanlar ayrıAllahım hayırlı kapılar nasip etsin her isteyene inş
Akşamları da çok bakamıyorum canım, bu hafta eşim 23:00 de gelicek ama okurum yazdıklarınızı
sorma Özgim, haftada bir kupmir yer olduk
bide dün çok acaip, kahvaltıda patates kızarttık, öğlen kumpir, akşam da geldik eşim annemlerde yemek yemişti ben de gece gece yemek yemim diye patates haşladım tuzladım yedimüç öğün patates yani
Hayır olsun rüyaların inşallah
Amcana çok geçmiş olsunannişin için de üzülme, gelicek, Allah kavuştursun
Gaz olayı ne kötü olmuş yaa :26: Allah korumuş resmen
Kokiş, gitmene sevindim canım.
Ben seni çok iyi anlıyorum, neler hissettiğini nasıl olduğunu tahmin ediyorum.
Konuşalım senle bir ara :105:
Kızma bana, çok yüklendim sana git diye(( ama gitmeseydin çok pişman olucaktın...
ay maşallah minik prensesinizehep böyle güldürsün yüzünüzü inşallahh
ablanlar için de hayırlısı canım, cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunlar
hıı demek senin kardeşinin bebişi de erkek.. 3 erkek torun olucak desene :)
bu iş Çağlara yaradı, yaş farkı da olmiycak çok fazla oyun arkadaşı geliyoo
inş sen de güzel haberlerle geliceksin canımm
bide dilşadın ablasına en baştan erkek dediler, değişmedi
sen de heezorla değiştirecen kızının cinsiyetini
resmen zorla pipisi büyüyecek çocuğun, yeter artık yaa kız dedin dedin şimdi erkek sayıklıyon kızıyorum sana artık
kız o tamammııı
Benim günüm yine bol çalışmakla geçti.
Bide regl oldum dün, onun sıkıntısı, işlerin yoğunluğu, insanların çekilmezliğiakşamı zor ettim
kocamı çok özledim bugün(((((((
GÜNAYDINNNN :119:
benim regl ağrısı hafifledi bugün biraz daha iyiyim.
bugün patronun valizi geldi kendi yok :26:
kızda gelmiş 10 gün sonra geleceği tuttu oda bugünü buldu
şimdi öküzdü, kızdı ve asma kattayız alt kat herşeyi duyuo
ben bu şartlarda nası söylerim izin verse sorun yok ama vermezse
herkeste duyacak kötü yani.
hıı bu arada tosun bana ipad almış yaa
bi geldi akşam elinde çantayla
arada cihaz getirir gösterir, beğenmezsem alır giderdi
sormaya gerek duymamış aldım sana dio
tablet istioum die
ama apple işte yaa resmi, müzigi bile programı olmadan indiremiosun
bi çok şeyi de ücretli zaten
google store daha iyi onun için galaksiler favorim yani neyse bakalım
olmadı geri veririrm
iphone, galaksi, ipad bakalım sırada beni ne beklio
gunaydın kızlar daha hafta başı ama enerji olarak resmen bitiğiz. Dün akşam yaşadıklarımız bizi çok yordu. 20 yaşında işi bile olmayan veledin teki gelmiş bir başkasının arabasıyla bizim araca çarpmış sol ön far kırılmış biraz da tamponda çizikler var çocuk araba kullanmayı yeni öğreniyormuş heyecandan gazla frenin yerini şaşırmış. Tutanağa razı olmuyorlar arabayı tanıdık ustalarında sanayide yaptırmak istiyorlar ona da biz razı değiliz. Mahalle de işte bu çocuk yetim de ödeyemez de diye baskı kurmuş eşime. Şaştık kaldık. Aracı yapacak usta hayrına yapacakmış biz de hayrına kabul ediverecekmişiz üstünde durmayacakmışız. Hayır işi gönüllülük esasına dayanmaz mı madem ödeyemeyecen niye geçiyorsun o direksiyonun başına.Gece düşündükçe uykum kaçtı
sen o kadar dişinden tırnağından biriktir al serserinin teki gelsin çarpsıın mahalle de onu kollasın bu nasıl iş yaa
günaydın kızlar,
akşam kuzenimin oğlunun doğumgünü vardı ordaydık biraz oturup geldik baş ağrısından öldüm nerdeyse kızımda düşmüş ztn yanağı mosmor kuzumun onada üzüldüm.hiç yatamadımda gece hayır olsun.
diloşş haberler süpermiş cnm çok sevindim.eşinde umarım bırakır bende çok istiyprum ilaçlar aldım ettim ama kendi istemedikten sonra olmuyor işte
aa sirken üzüldüm cnm yaa geçmiş olsun ee neyapacaksınız şimdi?
dilek en iyisini yapıyon cnm gez gezebildiğin kadar sonra oturup kalıcan bizim gibi bi kara gidelim dedik oraya bile gidemiyoz çocuk hasta olur diye o herşeyden önemli sonuçta..
özge denize girebilirsen gir cnm ben hatırlarsan balıkesir marmaris gitmiştim hamiş halimle yüzmek çok ii geliyodu.
ayşammm sende gez gezebildiğin kadar cnm.
KOKETA ;
BAŞIN sağolsun canım allah kalan herkese sabır versin inşallah.
ulubatlu pasa maşallah kocaman olmuş
sağol cnm
evet büyüdü ve çok şımardı evde yaramazlıklar yapıyorr banada çok bağlandı izin süresince birlikte uyuduk şimdi birlikte uyumak istiyo:26:
maşallah kocaman olmuş uzun süre birlikte olunca alışmıştır. eve gidince birlikte yatın yine gönlü olsun
ayy allahım herkese nasip etsin çok güzel bişi ...hele birlikte uyurken bana sarılması çok hoşuma gitti ama ben odasını ayırcam derken daha bi sırnaştık az az yatağına tekrar alıştırcam yoksa bırakmaz beni...:26:
dilek kardeşinin okulu bu sene tamamen mi bitiyor? Peki sizin İstanbula gitme işi noldu? Senin istanbula gideceğini annenler biliyorlar mı?
sana teknoloji yetişemez
güle güle kullan cnm ...izne çıkcaksın galiba yıllık izinmi?
sağol cnm gittim ama vijdanen yine rahat değildim hasta yatağında çağırmıştı gitsem gitmesem çok düşündüm olanlar kızgınlık ve terkidilişleri unutamıyo insan:26::26: eşimde bildiği için çocuğu bırakıp nere gitcen felan demişti göndermemişti kardeşimde gelme çok acı çekiyo eski hali yok ve eskileri çok konuşuyor canını sıkar demişti beni vazgeçirdiler uçak bile bakmıştım...
özlem inanmıyor dimi kanser olduğuma demiş kardeşime oda hayır inanıyor demiş bunu ölünce söyledi oda bin pişman keşke gelseydin diokızım kızım die çok ağlamış hastanede ....
hayal etmiştim onun beni görünce sevindiğini :26:
düşündüm ne konuşcam ne diyecem arada 12 sene var bıraktı gitti hemde kumar uğruna....düğünümde aramadı sormadı bir telf açmadı benim ne yaptığımı kimle evlendiğimi bile merak etmedi... çok yarım kalmışlıklar var hangisini sayayım...paylaştığım resimde 6 yaşındaydım ozmanda bırakıp gitti bisürü kumar borcu ve haciz...7 sene sonra geldi ben ortaokulda felandım orta son annemle barıştılar annem şans verdi 2 sene ve yine herşeyimizi götürdü ve gittii
ama değdimi yaa o kumara onun için bizi bırakıp gitmeye değermiydiçok kötü yaşadı hatta yaşamadı mutsuz bir yaşam
benim kalbime bi acı oturdu kaldı sızlıyor garipçe bilyorumki asla gitseydim keşke bitmiyecek hep kin ve gurur yönetti bizi ...o çok yaptı ama napim ben seçmedimki onu babamdı görmeliydim sonkez ötesi yok bidaha göremiyecemm
mektup bırakmış ama ben gitmeyince yırtmış mektubuamcam söylemiş kardeşime mektubu yırttı felan demiş kızmış ve mezarıma gelmesin demiş gittim o istemesede dua ettim 7 sinide yaptık ama mezarı görünce inanamadım sanki....:26:
Dilekcim esin bence ikna edebilir kardesini. Istanbul konusunda da hayirlisi neyse o olsun canim. Vardir her iste bi hayir.
Kokisim ben bilmiyordum babanla durumlari. Gercekten zor gunler yasamisiniz canim. Boyle gunlerde de insan ne yapacagini sasiriyor.sen gec de olsa mezarina gitmis duani etmissin, allah kabul etsin. Insan kucuk yasta yasadiklarini unutamiyor ve aslinda en zori en sevdiklerimizi affetmek. Kendini bu kadar suclama canim
sağol cnm
evet büyüdü ve çok şımardı evde yaramazlıklar yapıyorr banada çok bağlandı izin süresince birlikte uyuduk şimdi birlikte uyumak istiyo:26:
doğru söylüyorsun ama işte insanın içi acıyo sanki...çok üzdü bizi ve annemi ...çok zor durumlar atlattık...birde yaşayamadığın çocukluğun özlemi onunla birlikte gitti iştee
evladıma vercem bana verilmeyen sevgiyi belki çok şımaracak ama onu asla sevgisiz bırakmıcam allah uzun ömür verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?