Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım sen bilirsin ama annenlerin şu an sana ihtiyaçları varken istanbula gitmen bence de doğru değil :26:
kardeşin başı boş kalıcak,annen de sen de olmayınca :26:
haklısın,ne zaman istanbula gitmeye kalksan bi şey çıkıyo ama bunda da vardır bi hayır...
işlerim de çok yoğun diyosun :26:

yok kızmadım cnm sana niye kızayım gitmem lazımdı keşke hastayken gitseydim:26:

ama cenazeye yetişemedim sabah 8de kaldırmışlar haberde veremedim kimseye bekletin diye amcamlar gelmesin hastayken gelmedi gelirse olay çıkarırız demişler kardeşime artık öldü bizimle alakası bitti demişler sankii çok umrumdaydı onları görmek sevmiyorum zaten onları ...kardeşim dio birbirlerine girmişler 2 amcam mezarda kavga etmişler iyiki gelmedin erken dedi..

ben öğleden sonra çıktım mezara 2 defa gittim gözlerim şişti ağlamaktan nenem göndermedi artık sütün kesilir gitme evladını düşün diyip durdularr...

gitsemde bişi farketmedi gerçi o yokken gitmemin bi anlamı olmadı allah günahlarını affetsin dua ettim işte...

sen naptın işyeri nasıl?
sen bebiş çalışmasını iptalmi ettin?

sana teknoloji yetişemez

güle güle kullan cnm ...izne çıkcaksın galiba yıllık izinmi?

KOKETA ;

BAŞIN sağolsun canım allah kalan herkese sabır versin inşallah.

ulubatlu pasa maşallah kocaman olmuş

kötü olmuş yaa bu arabadan siz çok çektiniz yaa :26: bi arkdş vardı oda öyledi en son sattı başka araba aldı iyiki sattım dio

geçmiş olsun yaa :26::26:ayy yürüdülermi bide tut tutabilirsen artık Allah korusun hepsini..

bi arkdaşımın oğlu var 2,5 yaşında çocuk sinirlendimi karşya bi yumruk sallıyo kim olursa eğer ıskalarsa kendine yumruk atıyor...

kendi kendini çocuk bi güzel dövüyor yaa isyankar olmuş anne baba şokta 2 yaş sendromuna girmiş miş

aile sakin kime çekti bilmiyolar şaşırmışlar psikologa götürmüşler sinirli bi yapısı varmış anam 2,5 yaşında daha çocuk sinirlenmesin die alttan alıyolardıı doktor alttan almayın sizi yönetmesin demiş bak bide böyle sorunlarda var allahım korusun bende erkek çocuk annesiyim çok korkuyorum sinirli olmasın die hamileken çok dua ettim

sağol cnm

evet büyüdü ve çok şımardı evde yaramazlıklar yapıyorr banada çok bağlandı izin süresince birlikte uyuduk şimdi birlikte uyumak istiyo:26:

maşallah kocaman olmuş uzun süre birlikte olunca alışmıştır. eve gidince birlikte yatın yine gönlü olsun

Dilekcim esin bence ikna edebilir kardesini. Istanbul konusunda da hayirlisi neyse o olsun canim. Vardir her iste bi hayir.

Kokisim ben bilmiyordum babanla durumlari. Gercekten zor gunler yasamisiniz canim. Boyle gunlerde de insan ne yapacagini sasiriyor.sen gec de olsa mezarina gitmis duani etmissin, allah kabul etsin. Insan kucuk yasta yasadiklarini unutamiyor ve aslinda en zori en sevdiklerimizi affetmek. Kendini bu kadar suclama canim

maşallah kocaman olmuş uzun süre birlikte olunca alışmıştır. eve gidince birlikte yatın yine gönlü olsun

ayy allahım herkese nasip etsin çok güzel bişi ...hele birlikte uyurken bana sarılması çok hoşuma gitti ama ben odasını ayırcam derken daha bi sırnaştık az az yatağına tekrar alıştırcam yoksa bırakmaz beni...:26:

büyüdükçe daha anneci oluyorlar bunlar ya ısıracaksın valla severken
inşallah Rabbim bana da nasip eder

dilek kardeşinin okulu bu sene tamamen mi bitiyor? Peki sizin İstanbula gitme işi noldu? Senin istanbula gideceğini annenler biliyorlar mı?

okulu zaten bu yıl bitio canım bakalım neler yapcaz onun için.
annemler bilio istanbul işini

ama şimdi babanenin hastalığı beni tedirgin etti işin açığı
bırakıp gitmek uygun olmaz

zaten patronla da bi türlü konuşamıoum bugün geldi ya işlerle boğuşuo burasıda kalabalık
yarın babanemden bi sonuç çıksın bakalım bişi yok deyip eve geri getirirlerse
bende patronu ararım yarın şehir dışına gitcekmiş tlfda izin alırım napıyım yarına kaldı yani

istanbulda havada kötü gözüküo hafta sonu

bişiler bana hep gitme dio sanki.

sana teknoloji yetişemez

güle güle kullan cnm ...izne çıkcaksın galiba yıllık izinmi?

yıllık iznim var canım bi kaç gün kalmıştı
bunaldım hastalıktı hırsızdı araba kazalarıydı derken
2-3 istanbula gidiyim dedim ama bi türlü planladığım gibi gitmio hiç bişi.

koket kendini suçlama canım yaşananlara göre hareket etmişsin, senin içinde çok zor baban için de hasta yatağında geçmişi sorgulamak zor olmuş demekki.
Allahım affetsin, mekanını nurla doldursun yine de baban...
sizlere de sabır versin.

doğru söylüyorsun ama işte insanın içi acıyo sanki...çok üzdü bizi ve annemi ...çok zor durumlar atlattık...birde yaşayamadığın çocukluğun özlemi onunla birlikte gitti iştee

evladıma vercem bana verilmeyen sevgiyi belki çok şımaracak ama onu asla sevgisiz bırakmıcam allah uzun ömür verirse

sağol cnm

evet büyüdü ve çok şımardı evde yaramazlıklar yapıyorr banada çok bağlandı izin süresince birlikte uyuduk şimdi birlikte uyumak istiyo:26:

Kokis canım hastalık bu işte hastayken gitseydin keşke:26:Mezaarına gittiğin iyi olmuş içini boşaltmışsın...Amcalarınada sinir oldumSanki önceden kolluyolardı seni..Ayrıca çağanı da eklemişsin profiline ağzımın suları akıyoMaşallah

Dilşadın dediği gibi kendini suçlama cnm bol bol dua oku babana..

Son düzenleme:
özlemcim ağlattın beni decanım ne kadar da çektirmiş olsa baba yani, allah sana oğluşuna ailene uzun ömürler versin sağlıkla mutlu bi şekilde yaşayın inş. canım

özgii kesin karar verdiiniz miiiçınar bence de güzel isim

bizz gidemedik hava ara ara yağıo kapalı zaten sabahtan beri de.öğlen kalktı eşim kahvaltı ettim falan şimdi ttraş olmaya gitti.dışarı çıkarıyım seni die tutturdu ama bu havayı hiç sevmiom

canım benm eşim de senin gibi söylüyo babası 13 yıl psikolojik tedavi görmüş hala ilaç kullanıyor. şimdi çok iyi ama eşim biz hiç çoukluk yaşamadık, babam kaçıncı sınıfa gittiğimizi kaç yaşında olduğumuzu bilmezdi diyor, sadece tek bir anısı var babası eşimle kaynımı bigün otobüse bindirmiş şehri dolaştırmış eve getirmiş. bununla öyle mutlu olmuş ki. çünkü başka hatırlayacağı güzel bir şey yok. ben çocuğuma öyle yapmıcam diyo. hiç bi zaman okulumuza gelip toplantıya girmedi bizi okuldan almadı harçlık vermedi diyo, kp im maaşı alıp dışarda yermiş kv el işi yapar eve yemek parası kazanırmış. eşim de babayla babasız büyümüş yani. ben de aksine hep babamla anılarımı anlatırım eşim yanlış anlama kıskanmıyorum ama senin yaşadığın çocukluğu ben hiçç yaşamamışım der, her baba aynı olamıyor işte canım, anneciğin de çok çekmiş inşallah bunların mükafatını alırsınız rabbimden.

akşam millet bizde toplanıcakmış maç izlemeye tamam ok verdim dünden zaten de, eve gider yemeğimi yaparım onlar gelene kadar diyodum, eşim aradı beni bekle 5te birlikte gideriz diyo. ben 1 saatte ne yapıcam ki, kıyma çıkardım sadece dondurucudan. şehriye çorbası yapsam, dolapta kızarmış patlıcan var bi de patlıcan yemeği pilav yeter mi acaba. salata yoğurt turşu koyarım, kaç kişi gelcek onu da bilmiyorum daa nazlıyla fatih kesin kaynım da gelir gerisi nolur bilmiyorum belirsizlikten nefret ediyorumm

alishiam ben de hiç sevmiyorum kapalı havayı yaa ruhum daralıyo. bugün burda da öyle hava. dün ne güzel yaz havasıydı.

inanmıcaksınız ama
şu matematikçi geldi salı şehir dışına gitcem de
cuma cmtsi çalışalım dio
bu bi şaka olmalı yaa gerçekten
zaten ben bu matematik işini nası yapcam ki kesri bölmesi delircem
şuan ağlayabilirim yani

adama da ben bunu yapamıcam dicem süreli yayınmış gece gündüz çalışıouz dio
yaa zaten elimde bi ton kitap var.

yapamıcam yaa yetti yani canıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…