deliiiiiiizuzummm 2 de seni yazdım ama okuyamazsan zor durumda bırakmayım 1 yazayım canım, yük olmak da istemiyorum hiç birinize
yok canım ya 2 yaz sen ne yükü ,müslümanız elhemdulullah Kuran okumaktan mı kaçcazz
ne yükü olacakmışsın bize
eğer 41'e tamamlayamıyosan bana da 2 veya 3 yazabilirsin...evdeyim kuzum nasılsa,okurum ben de...sayende minik kuzum da kuran dinlemiş olur teyzesi
tatlım tamamlayamadıysan banada 2 yaz ben pazar sabahları okurum zaten normalde
Dilsadcim eksik kalirsa bana haber ver canim. Tamamlarim ben. Yuk ne demek, dusunme ole birsey
ya kızlar yazdı telden, cevap yazim diye açtım
dilşadım çok severek okurdum ben de yasin Kereme, ama reglim ve geçen ay 12 gün oldu
bu ay da öyle olucağa benziyo çok yoğun çünkü işe gelesim yok :105:
kusuruma bakam kuzumama h.s kadar değişiklik olursa durumumda ben de okurum mutlaka
deliiiiiii
kızım deli misin sen ne yük olması hazır Kerem in vesilesiyle evlerimizde Yasin okunacak. Bunun nesi yük
Bu arada cumartesi günüm var tüm teyzemler eşleri çocukları bendeler şu an saydım ortalama 16-17 kişi filan olacağız. Sizce neler yapayım? Çşitim çok olsun istiyorum
Canim oyle dusunme sakin. Sen onun icin saatlerce sanci cektin, dualar ettin.Elinden gelebilecek herseyi yaptin. Allah boyle istedi, vardir bir bildigi.
ekşili ekşili bişiler yap, bat olabilir mesela şişer kalırlar :) hem de çok kolay vakit bile almıyo
börek
etimek tatlısı olabilir ya da ekler al
bat yapmazsan yeşil mercimek salatası/ biber dolma ya da patates salatası
poğaça ya da cevizli çörek
çok saol canım Allah razı olsun
Diloşş allah kabul etsin bende ağlıcam az daha konuşursan :)
bat ne kıı :44:
Hımm mercimek köfte evet olabilir bencede zaten yapmışlığında var sirkennn
sarma yaptırabilirmisin annene falan :)
Ne demek cnm sayende sevap işlicez..Çok zor bi durum cnm ama bak Yüce Allah senesi olmadan bi kuzucuk daha verdi..Sağlıcakla kucağına alırsın inşYasin ne kadar kalırsa okuyabilirim cnm 10-20 farketmez
az önce eşim aradı misafir misafiri çeker bize cumartesi akşamı bir arkadaşı ve eşi gelmek istiyorlamış eşim de o gün sirken in günü var ben konuşup size döneyim demiş. pazar gelsinler eğer pazar uygun değillerse de sonraki h sonu olabilir dedim pazar gelelim demişler. Yanisi cumartesi gün pazar da arkadaşlar var
dilşad bat ı biizmkiler sevmezler de yemezler de. Benim menü şöyle olacak gibi
kokostar/damla çikolatalı kurabiye
havuçlu kek
yufka böreği
mercimek köfte
kabak salatası
makarna salatası
cevizli çörek (annemden)
pirinç salatası
kereviz salatası
bir de patates salatası
Geçen de canım isteyip yapmıştım yaa, yeşil mrcimeği haşlayıp sıcakken içine köftelik bulgur atıyosun o da şişiyo, sonra salçalı su yapıp buna ekliyosun ince ince yeşil soğan doğruyorsun,tuz pul biber de koydun mu tamamdır kaseyle ikram ediliyo ama çok güzel oluyo
dilşad bat ı biizmkiler sevmezler de yemezler de. Benim menü şöyle olacak gibi
kokostar/damla çikolatalı kurabiye
havuçlu kek
yufka böreği
mercimek köfte
kabak salatası
makarna salatası
cevizli çörek (annemden)
pirinç salatası
kereviz salatası
bir de patates salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?