Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

zuzummm 2 de seni yazdım ama okuyamazsan zor durumda bırakmayım 1 yazayım canım, yük olmak da istemiyorum hiç birinize
deliiiiiii

kızım deli misin sen ne yük olması hazır Kerem in vesilesiyle evlerimizde Yasin okunacak. Bunun nesi yük

Bu arada cumartesi günüm var tüm teyzemler eşleri çocukları bendeler şu an saydım ortalama 16-17 kişi filan olacağız. Sizce neler yapayım? Çşitim çok olsun istiyorum

yok canım ya 2 yaz sen ne yükü ,müslümanız elhemdulullah Kuran okumaktan mı kaçcazz

ne yükü olacakmışsın bize
eğer 41'e tamamlayamıyosan bana da 2 veya 3 yazabilirsin...evdeyim kuzum nasılsa,okurum ben de...sayende minik kuzum da kuran dinlemiş olur teyzesi

çok saolun kızlar Allah razı olsun
vilişim 2 yazıyorum o zaman sana da

Dilsadcim eksik kalirsa bana haber ver canim. Tamamlarim ben. Yuk ne demek, dusunme ole birsey

ya kızlar yazdı telden, cevap yazim diye açtım
dilşadım çok severek okurdum ben de yasin Kereme, ama reglim ve geçen ay 12 gün oldu
bu ay da öyle olucağa benziyo çok yoğun çünkü işe gelesim yok :105:
kusuruma bakam kuzum ama h.s kadar değişiklik olursa durumumda ben de okurum mutlaka

sanki ne yapsam yetmiyo, anneliğim yetmiyo, onun için bişey yapamıyorum boşluktayım

çok saol canım valla düşünmeniz yeter ne kusuru canımm
tamamlandı sanırım bi arkadaştan cevap gelicek o zaman bikaç tane de geçmiş oluyo heralde, zaten ne kadar çok giderse o kadar ii kuzuma. bu dünyada ii bi gün geçiremedi, bari ruhu huzur bulsun

ekşili ekşili bişiler yap, bat olabilir mesela şişer kalırlar :) hem de çok kolay vakit bile almıyo
börek
etimek tatlısı olabilir ya da ekler al

bat yapmazsan yeşil mercimek salatası/ biber dolma ya da patates salatası
poğaça ya da cevizli çörek

Son düzenleme:
Canim oyle dusunme sakin. Sen onun icin saatlerce sanci cektin, dualar ettin.Elinden gelebilecek herseyi yaptin. Allah boyle istedi, vardir bir bildigi.

Canim oyle dusunme sakin. Sen onun icin saatlerce sanci cektin, dualar ettin.Elinden gelebilecek herseyi yaptin. Allah boyle istedi, vardir bir bildigi.

öyle tabii canım Rabbimin takdiri. inşallah ahiretimiz içindir bunca sıkıntı, o gün yaklaştıkça daha bi derinleşiyo yokluğu.

neyse yemeğe gidiyim baklava varmış accık yiyim yiyebilirsem, kızım hareketlensin biraz, tatlıyı almıyo midem

Diloşş allah kabul etsin bende ağlıcam az daha konuşursan :)

bat ne kıı :44:

Hımm mercimek köfte evet olabilir bencede zaten yapmışlığında var sirkennn

sarma yaptırabilirmisin annene falan :)

Arabamızı bu sabah götürüp yetkili servise bıraktık 1 haftada çıkacakmış. Masrafı kasko ödeyecek tabi kaskoyu da seneye biz fazla ödemiş olacağız. İlerde satarken satacağımız kişiye durumu en net böyle izah edebiliriz. Bize bunu yapanları da Allah a havale ettik artık.
Dün akşam bize çarpan çocukla ilk defa ben de görüştüm iki cümle ezberlemiş ben tutanak imzalamam kimliğimi de vermem papağan gibi durup durup bunları söylüyordu. Bir de "ben 5 e kadar sizi bekledim" diyor dayanamadım "çocuğum biz çalışan adamlarız 5 te nerde bulacaksın bizi bir düşün hele" dedim. Onu kollayan karşı apt oturan komşu da aracımızı sıfır olarak aldığımızı ve 2012 olduğunu bilmiyormuş dün benden duyunca o da biraz bozuldu "el elin eşeğini türkü çağıra çağıra arar" misali. Çarpıp kaçan birinden hiç bir farkları olmadı öyle olsaydı en azından polisi çağırıp tutanağımızı rahatça tuttururduk...

az önce eşim aradı misafir misafiri çeker bize cumartesi akşamı bir arkadaşı ve eşi gelmek istiyorlamış eşim de o gün sirken in günü var ben konuşup size döneyim demiş. pazar gelsinler eğer pazar uygun değillerse de sonraki h sonu olabilir dedim pazar gelelim demişler. Yanisi cumartesi gün pazar da arkadaşlar var

Diloşş allah kabul etsin bende ağlıcam az daha konuşursan :)

bat ne kıı :44:

Hımm mercimek köfte evet olabilir bencede zaten yapmışlığında var sirkennn

sarma yaptırabilirmisin annene falan :)

geçen de canım isteyip yapmıştım yaa, yeşil mrcimeği haşlayıp sıcakken içine köftelik bulgur atıyosun o da şişiyo, sonra salçalı su yapıp buna ekliyosun ince ince yeşil soğan doğruyorsun,tuz pul biber de koydun mu tamamdır kaseyle ikram ediliyo ama çok güzel oluyo

Ne demek cnm sayende sevap işlicez..Çok zor bi durum cnm ama bak Yüce Allah senesi olmadan bi kuzucuk daha verdi..Sağlıcakla kucağına alırsın inşYasin ne kadar kalırsa okuyabilirim cnm 10-20 farketmez

evet canım çok şükür rabbime, karnımdaki kuzucua ömür versin inşallah sağlıkla. hepimize evlat evlatlarımıza da sağlık inşallah
çok saol canım yazarım ben duruma göre buraya ii ki varsınız bugün bunalım takılıyodum açıldım valla

dilşad bat ı biizmkiler sevmezler de yemezler de. Benim menü şöyle olacak gibi

kokostar/damla çikolatalı kurabiye
havuçlu kek
yufka böreği
mercimek köfte
kabak salatası
makarna salatası
cevizli çörek (annemden)
pirinç salatası
kereviz salatası
bir de patates salatası

pazar gelmeleri daha ii olur bence ii ki pazar olsun demişler illa ki artan çeşitlerin olacak onlardan koyarsın, grekirse ilave bişiler eklersin ama çok yorulmazsın

hem makarna hem pirinç, hem patates hem kereviz çok olmaz mı :26:

hmm mercimekli bulgur pilavı gibi :))

ohh ne çok salata

servis tabağına hepsinden mi koycan az az
nasıl olcak servisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…