Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

16-17kişi ne kadar kalabalık sirken yaa evin o kadar kişiyi alıcak mıbence fazla bile saymışsın yapacaklarını yeter çok çok
annemler 3
1.teyzem 4
2.teyzem 3
3.teyzem 3
4.teyzem 2
ananem 1
biz 2

pardon 18 ediyormuş nasıl alacak bilmiyorum hazırlık sorun değil ama serviste nolacak onu da bilmiyorum
tabaklar büyük sehpalarım küçük
masaya hazırlasam hadi beni sayma 17 kişi nasıl sığacak
alın size çok bilinmeyenli denklem

kuzum ben daha hiç sigara böreği koymadım dolaba,ilk defa koyucam...ama komşum çiğden koyuyomuş,çokta güzel oluyo dedi...denicem...
benim aklıma poğaça gelmemişti hiç, ben de yapar koyarım buzluğa bi çeşit daha çıktı bana yaşa sen zuzum

gençler mutfakta falan takılsa olmaz mı?
ya da birazı masada yesin,birazı sehpalarda...yabancı değiller ya ne olacak?

her ne çamaşırı yıkıosun sen yaa
çok yoruluosun valla
yemek uğraşında bitmio
ben belki 2 haftadır yemek yapmıoum galiba
yani öle hazır şeylerle geçiştirioum
istanbula gitcez die bu hafta bide almadım annemde de takılınca çürüo
sen gib zaten buzluk doldurmadım ben
sadece buzlukta mısır, milföy, tavuk göğüsü, dondurma, bir poşette mantı var o kaa
bezelye barbunya ben onları bile koymadım kokuo bana yaa

ama sen iyi ettin senin kocada o boğaz varken boş buzlukla kış geçmezdi

gunaydın kızlar
alisha sen böyle erken açmazdın topağı hayırdır??

artık sistem değişti bendeki:26:
bu standart uyanma saatim oldu, normalde yatakta dönüp duruodum uyur muyum die ama hiç bi zaman uyuyamıodum, bugün eşim eltimi götürmeye kalktı ben de onunla kalktım yataktan yatmadım bi daha

eşin eltini nereye götürüyor?
konuya biraz yabancı kaldım ben. :44:

bilmiyorum ki ne çamaşırı,yıka yıka bitmiyo hiç :26:
kuzum ben evde 2 hafta yemek pişirmesem benimki beni kessin boşar
dolaptan çıkan her yicek kokmuyo ki :26: kışın yaz sebzeleri yemek istiyo insanın canı...
o hormonlu yiceklerden yemektense,kendi koyduğum sebzeyi yemeyi tercih ederim...
mesela bugün yeşil fasülye pişiricem

seni bu saatte burda görmek ne güzel

günaydın kızlar
erkenciyiz yine...
babamızı gönderdik,duş aldık,kahvaltımızı yaptık,dilşad teyzemizin yasinlerini okuduk,geldiiiiiik...
aaa bi makine de çamaşır astık,bi makine daha yıkanıyo :26:
akşam kv ile kp çaya geldi...onlar gidince ıspanaklı böreklerin kalanını da yapıp dondurucuya koydum...4 poşet böreğim var bugün poğaça yapıp koymayı planlıyorum...
kızlar bilin bakalım ne oldu? dükkan aldık bugün kaporasını vercekler...
mütahit tapu için daireye gitmiş(kp tapu müd.),inşaata yeni başlicaklarmış,o sırada tesadüfen eşim de babasının yanına uğramış,konuşup anlaşmışlar yarım saat içinde...çarşı içinde hem de dükkan temelden girdiğimiz için daha ucuza gelicek...5000 tl kapora vericek bugün eşim...sonra 5-6 ay kadar ayda 3000-4000 tl taksit ödicez,eylül gibi inşaat bitince de kalan parayı kredi çekip ödicez...180000'miş fiyatı ama 150000'e düşürmüşler...hayırlısı bakalım :26:

Son düzenleme:
vilin hayılı olsun Allah ödeme kolaylığı versin. Şu topraktan girme işini bi biz yapamadık. Ne güzel ya 150 bine dükkan fiyat çok uygun olmuş hem de yeni yapı olacak

Günaydın kızlaarr

Ayşam hamilelikten sonra bende yatamıyor oldum.

Dün hastaneye gittik herşeyi normal çıktı çok şükür bebeğimin Dün tam 23haftalıkken, 23+5 olarak görünüyodu.. Normal kilo aralığı 550gr ken bizimki 611 gr :) Önden gidiyo 5 gün yanii. Ama ayrıntılı hiç beklediğim gibi geçmedi Devlette yaptırıyım dedim bu testi sonucunu özeldeki dr a gösteririm dedim ama öyle renkli ultrason falan yoktu. Radyoloji uzmanı da uyuzun tekiydi. Dalacaktım az daha Neyse sağlıklıymış ya renkli görmesekte olur

Dün eşimde benle geldi.. Sonrada dönmedi işe felekten bi gün çaldık Temiz hava aldık göl kenarında oturduk yeşillikler güneş herşey çok güzeldi.. İkimizinde yorgunluktan ayakları şişti gezmekten... Eve geldik kendimizi attık hemen uzandım. Veee ilk defa eşim tekmelerini hissetti bizim kuzucuğun Elini koyar koymaz tekmeyi bastı sonra bi daha bi daha.

Drum cinsiyeti söylemiştik dimi dedi evet erkek demiştiniz dedim evet erkek eperkek dedi Heralde gözüne soktu bizimki pipisini ki kadın eperkekk diye bastırma gereği duydu

eşin eltini nereye götürüyor?
konuya biraz yabancı kaldım ben. :44:
kaynım eğitim için başka bi şehirde.eltimi işe bırakıo sabahları eşim de.bugün gerçi bırakmazdı ama adliyede bi ark.davası varmış onun yanına gidicekmiş onun için kalktı, zaten eltimin merdivenden inerken topuk sesine uyandım o da kendi gidicekmiş bugün durdurdum 5 dk.bekle gelio eşim die

ben de evde doğru dürüst yemek yapamıom yaa orda burda geçiştirioz hep, dün annem sağolsun o kuru patlıcan dolması yaptı ben de börek, uzun zamandır ilk defa evde bişi yapmış olduk

kızının çamaşırlarını eşyalarını falan mı yıkıosun cnm?

ya evet buzluk ii bişi biz alışmamışız ya zor gelio heralde.taze fasulye yaz kış oluo artık zaten her şey oluo aslında ama benim kışın yaz sebze meyvelerine canım hiç çekmez hormonlu falan die

dükkan işi de nerden çıktı cnm bi anda,hayırlı olsunnnn ii bi yatırım aslında, biraz zorlanırsınız belki ama kira gelince ii olureylülde mi bitiomuş, daha erken bitseymiş iiymiş

alishim zaten akşamları artık hiç yazılmıo neredeyse.
ben 6da kapatmışım düşün hiç bişi yazılmamış.

bugün adamla matematik işini konuşacağım için gergin ve isteksiz geldim işe
istanbuldaki arkadaş nası kötü hastalanmış neden rapor almadın dioum siz gelince alcam die almıoum dedi
çocuğun hala umudu var üzüldüm yaa insanları da etkiledim hep pislikler yüzünden

alishia kötü oldu senin bu erken uyanma olayın
bu hafta ne güzel dinlenirdin bol bol uyuyabilseydin
akşamları kaçta yatıosun?

vilin işin zor valla ne demek boşar doğumdan sonra umarım sorun yaşamazsınız tatlım
tabiki dolaptan yaz ürünü yemek daha sağlıklı senin için bu sene çok iyi oldu
ağzına sağlık canım okuduğun dualar kabul olsun inşallah
dükkan işi ço iyi olmuş yaa harika kamu da olmasan kendin işletirsin dicektim ama senin işin zaten garanti
hayırlı olsun canım.

maşallah cnm yaaaaaa
ben çatlıcam meraktan ölcem artık nası beklicem salıya kadar offf geçmio günler valla

ya özgim ayrıntılı ultrason nası oluo?normal ultrasondan başka bi şeyle mi bakılıo?aynı şekilde renkli de başka bi ultrasonla mı bakılıo?:26:

ne güzel gezmişsiniz sonrasında da.ay şansıma bu hafta evdeyim die aksi gibi hava dandik burda yaaaabugün de yağdı yağacak.
annemle öğleden sonra çarşıya çıkıım diodum, bebişime yorgan yapmak için elyaf alıcakmışben de hamile kıyafeti ve bebek yağı bakıcaktım.
hangi markayı önerirsiniz ne alayım johnsons vardı bende çok sevmedim onu sanki, pembe olanı

özgecim çok güzel haberlerle ve mutlu gelmişsin
Allah mutluluğunuz hep daim etsin.
seninkide ikinci tosuncuğumuz mu olcak yani ilkerden sonra

evet akşamları pek yzılmıo rtık bazen giriom hiçbişi yazılmamış görünce ben de yazmıom kızlarda da öle oluo heralde

üzüldüm arkadaşına da yaa, ama napalım canım aksilik işte her zaman oluo bilemezsin ki, inş. nisanda(eşinle öle konuştunuz en son dimi)bunların hepsini unutturacak kadar güzel vakit geçirirsin istanbulda

öle cnm ben de alışık diilim erkenden kalkmaya malum uykucuydum azcık, böle bi adapte olamıom falan
akşam genelce tv izlerken uyuom 10-11 gibi sonra uyanıom bi yarım saat bi saat oturuoz eşimle(kendi daha yeni gelmiş oluo ya da hala uyumamış oluo)sonra tekrar uyuom

Sen ne zaman gidiceksin canım?

Valla ayşam ya netten ve bazı temmuz annelerinden duydugum kadarıyla normal utrasondan farklı yaptırıyorlar. Renkli ve uzun sürüyomuş tabi ben bunları yaşayamadım. Organlarına bakıyor dr bi anomali varmı diye ölçüm yapılıyo.

Evet yaa çok iyi geldi bana temiz hava bide eşimle ne zamandır tek çıkmıyoduk iyi oldu valla. Sende çık dolaş canım bebek yağı canbebenin almıştım ben bitti güzeldi yani yağ işte :) Fısfıslı al alacaksan onlar daha kullanışlı. Karnım için kakao yağı aldım ben aktardan 2 kere kullandım üşeniyorum yaa uğraşamıyorum Ama çatlamamak için sürmek gerek.

Dilek konuş canım bilmiyorum yapamam öğrenemem de de. Çıkartamaz zaten seni sana mecburlar. Şimdi onu yapıcam dersin sonra başka bişi başka bişi böyle başına kaır herşey.

Vilin hayırlı olsun canım dükkan. İnş. hayrını görürsünüz.

Dün eşimle bankadan kredi çektik 10bin tl. Eski kredimizi ve bikaç kredi kartını kapatık tek yere ödeme yapıcaz. Eski kredinin hem taksidi yüksekti hemde faiz oranı. Geri kalanı ödeyince faiz oranından düşüttürücek eşim hepsini birden ödüyo diye. Rahatıcaz biraz inş. Zaten ben işe başadımmı da taksitleri fazla fazla öderiz bitirriz.

vilin kurabiyeyi yapıp kavanoza koysan, sanki kokuyo dondurucuda kurabiye :26:

zuzum buzunun çözülmesini beklemeden elinle ayırıp at yağa, hiç bişe olmuyo o zaman sigara böreğine

sirken masaya sığan otursun sığmayan kendi servisini alıp sehpada yesin nolcak ki
özgem maşallah tosuncuğa, biz 3 gün öndeyiz günümüzden ablamınki 10 gün geride, geç olmuştur bebiş dedi ablama.
günaydın kızlar
akşam eşim kv lerdeydi
geldiğinden beri karnımı öpüp zeynebim annen bize kızmış diyo, kesin annesi zeynep koyun dedi benmki beni alıştırmaya çalışıyo asla koymam söylediğin ismi ordan geldin berram diye seviyosun zeynebim oldu dedim konuşmuyorum küstüm ona, taaa 23:15de geldi zaten eve. bugün biri dokunsa yıkılacak gibi hissediyorum kendimi, öyle halsizim ki.

vilin hayılı olsun Allah ödeme kolaylığı versin. Şu topraktan girme işini bi biz yapamadık. Ne güzel ya 150 bine dükkan fiyat çok uygun olmuş hem de yeni yapı olacak
amin canım,eşime göre hiç bunalmadan ödicez...bakalım dediği gibi olacak mı

oy pırpırın tekmelerini babası da yakında hisseder demedik mi nasıl mutlu olmuştur kim bilir eşin...her şeyi de güzel çıkmış,maşallah pırpıra şansınızdan hava da güzelmiş,tam felekten bi gün olmuş valla

yok kuzum,miniğin çamaşırlarını yıkamadım daha...annem amway'in bebek çamaşırları için olan deterjanından almış...bi daha ki kontrole gittiğimizde aldıklarını getiricez...o deterjanla yıkıycam çamaşırlarını...bu yıkananlar bizim...dün önlükler vardı bu sabah yatak pijamalarımızı yıkadım...şimdi de bornozlar yıkanıyo...yarın yatak çarşafları olur...her gün bi şey çıkıyo işte

dükkan işi çok iyi olmuş yaa harika kamu da olmasan kendin işletirsin dicektim ama senin işin zaten garanti
hayırlı olsun canım.
akşam kv gelmiş,hemen plan da yapmış...biz oraya vilinle ikimiz dükkan açarız,sabah birimiz dururuz öğleden sonra diğerimiz dururuz diyo...evime,çocuğuma ne zaman vakit ayıracaksam kocişim kabul etmedi tabi zaten dükkanı duyunca illa ortak olalım diye tutturmuş...hala mal mülk,para peşinde yaa

bebek yağını ne yapıcaksın kuzum? çatlak olmaması için mi diyosun?
bak,eğer beşik için bi şeyler diktirecekse annen,kvnin diktirdiklerinin fotosunu gönderiyim sana...kadın çok güzel dikmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…