annemler 316-17kişi ne kadar kalabalık sirken yaa evin o kadar kişiyi alıcak mıbence fazla bile saymışsın yapacaklarını yeter çok çok
kuzum ben daha hiç sigara böreği koymadım dolaba,ilk defa koyucam...ama komşum çiğden koyuyomuş,çokta güzel oluyo dedi...denicem...ya şu sigara böreğini kızartıp mı koyuyınuz ben bikere sardım kızartmadn koydum ,buzu çözülünce ıslandı :/
iyi yaparsın vilişş hazırla kendini
sıkıldım baya bayaa yaa bitsin şu gün de eve gidim..dün akşam 10dan sonra poğaça ve bisküvi pastası yaptım ablamla eniştem gelcek diye..enişte bey gelemiyomş işten ötürü belki ablam gelir gelmezse de kv çıkartırım ,zaten akşama onlarda yicez balık alcakmış
bide benm 2tane yaşmayam kaldı perşembe son kullanımı ...diyomki poğaça yapayım buzluğa atayım şu nöbet poğaçalarından olmamı... ama her maya için ayrı hamur mu yoğurayım kii :26:
gençler mutfakta falan takılsa olmaz mı?annemler 3
1.teyzem 4
2.teyzem 3
3.teyzem 3
4.teyzem 2
ananem 1
biz 2
pardon 18 ediyormuşnasıl alacak bilmiyorum hazırlık sorun değil ama serviste nolacak onu da bilmiyorum
tabaklar büyük sehpalarım küçük
masaya hazırlasam hadi beni sayma 17 kişi nasıl sığacak
alın size çok bilinmeyenli denklem
sirken o nasıl güzel bi gün öyle
iştahım açıldı birden
alishiaa yorma kendini
pazar işi sana göre mi hiç
dilek saydıkların yeter bence canım...
sadece kızlara katılyorum,salataya ton balığı koyma...
şu ton balığını bi ben sevemedim yaa
ayakkabılığı döktüm,sildim,yerleştirdim...
yemek molası verdim...
her gün çamaşır yıkıyorum ama bi türlü bitmiyo yaa
evi süpürücem şimdi...
sonra da börek yapıcam...birazını dolaba atarım,birazını yeriz...
buzluğu doldurmam lazım
iyi akşamlar fıstıklarrr :79:
gunaydın kızlar
alisha sen böyle erken açmazdın topağı hayırdır??
artık sistem değişti bendeki:26:
bu standart uyanma saatim oldu, normalde yatakta dönüp duruodum uyur muyum die ama hiç bi zaman uyuyamıodum, bugün eşim eltimi götürmeye kalktı ben de onunla kalktım yataktan yatmadım bi daha
her ne çamaşırı yıkıosun sen yaa
çok yoruluosun valla
yemek uğraşında bitmio
ben belki 2 haftadır yemek yapmıoum galiba
yani öle hazır şeylerle geçiştirioum
istanbula gitcez die bu hafta bide almadım annemde de takılınca çürüo
sen gib zaten buzluk doldurmadım ben
sadece buzlukta mısır, milföy, tavuk göğüsü, dondurma, bir poşette mantı var o kaa
bezelye barbunya ben onları bile koymadım kokuo bana yaa
ama sen iyi ettin senin kocada o boğaz varken boş buzlukla kış geçmezdi
artık sistem değişti bendeki:26:
bu standart uyanma saatim oldu, normalde yatakta dönüp duruodum uyur muyum die ama hiç bi zaman uyuyamıodum, bugün eşim eltimi götürmeye kalktı ben de onunla kalktım yataktan yatmadım bi daha
kaynım eğitim için başka bi şehirde.eltimi işe bırakıo sabahları eşim de.bugün gerçi bırakmazdı ama adliyede bi ark.davası varmış onun yanına gidicekmiş onun için kalktı, zaten eltimin merdivenden inerken topuk sesine uyandım o da kendi gidicekmiş bugün durdurdum 5 dk.bekle gelio eşim dieeşin eltini nereye götürüyor?
konuya biraz yabancı kaldım ben. :44:
bilmiyorum ki ne çamaşırı,yıka yıka bitmiyo hiç :26:
kuzum ben evde 2 hafta yemek pişirmesem benimki beni kessin boşar
dolaptan çıkan her yicek kokmuyo ki :26: kışın yaz sebzeleri yemek istiyo insanın canı...
o hormonlu yiceklerden yemektense,kendi koyduğum sebzeyi yemeyi tercih ederim...
mesela bugün yeşil fasülye pişiricem
seni bu saatte burda görmek ne güzel
günaydın kızlar
erkenciyiz yine...
babamızı gönderdik,duş aldık,kahvaltımızı yaptık,dilşad teyzemizin yasinlerini okuduk,geldiiiiiik...
aaa bi makine de çamaşır astık,bi makine daha yıkanıyo :26:
akşam kv ile kp çaya geldi...onlar gidince ıspanaklı böreklerin kalanını da yapıp dondurucuya koydum...4 poşet böreğim varbugün poğaça yapıp koymayı planlıyorum...
kızlar bilin bakalım ne oldu? dükkan aldıkbugün kaporasını vercekler...
mütahit tapu için daireye gitmiş(kp tapu müd.),inşaata yeni başlicaklarmış,o sırada tesadüfen eşim de babasının yanına uğramış,konuşup anlaşmışlar yarım saat içinde...çarşı içinde hem de dükkantemelden girdiğimiz için daha ucuza gelicek...5000 tl kapora vericek bugün eşim...sonra 5-6 ay kadar ayda 3000-4000 tl taksit ödicez,eylül gibi inşaat bitince de kalan parayı kredi çekip ödicez...180000'miş fiyatı ama 150000'e düşürmüşler...hayırlısı bakalım :26:
maşallah cnm yaaaaaaGünaydın kızlaarr
Ayşam hamilelikten sonra bende yatamıyor oldum.
Dün hastaneye gittik herşeyi normal çıktı çok şükür bebeğiminDün tam 23haftalıkken, 23+5 olarak görünüyodu.. Normal kilo aralığı 550gr ken bizimki 611 gr :) Önden gidiyo 5 gün yanii. Ama ayrıntılı hiç beklediğim gibi geçmedi Devlette yaptırıyım dedim bu testi sonucunu özeldeki dr a gösteririm dedim ama öyle renkli ultrason falan yoktu. Radyoloji uzmanı da uyuzun tekiydi. Dalacaktım az daha Neyse sağlıklıymış ya renkli görmesekte olur
Dün eşimde benle geldi.. Sonrada dönmedi işe felekten bi gün çaldıkTemiz hava aldık göl kenarında oturduk yeşillikler güneş herşey çok güzeldi.. İkimizinde yorgunluktan ayakları şişti gezmekten... Eve geldik kendimizi attık hemen uzandım. Veee ilk defa eşim tekmelerini hissetti bizim kuzucuğun Elini koyar koymaz tekmeyi bastı sonra bi daha bi daha.
Drum cinsiyeti söylemiştik dimi dedi evet erkek demiştiniz dedim evet erkek eperkek dediHeralde gözüne soktu bizimki pipisini ki kadın eperkekk diye bastırma gereği duydu
alishim zaten akşamları artık hiç yazılmıo neredeyse.
ben 6da kapatmışım düşün hiç bişi yazılmamış.
bugün adamla matematik işini konuşacağım için gergin ve isteksiz geldim işe
istanbuldaki arkadaş nası kötü hastalanmış neden rapor almadın dioum siz gelince alcam die almıoum dedi
çocuğun hala umudu var üzüldüm yaa insanları da etkiledim hep pislikler yüzünden
alishia kötü oldu senin bu erken uyanma olayın
bu hafta ne güzel dinlenirdin bol bol uyuyabilseydin
akşamları kaçta yatıosun?
vilin işin zor valla ne demek boşar doğumdan sonra umarım sorun yaşamazsınız tatlım
tabiki dolaptan yaz ürünü yemek daha sağlıklı senin için bu sene çok iyi oldu
ağzına sağlık canım okuduğun dualar kabul olsun inşallah
dükkan işi ço iyi olmuş yaa harika kamu da olmasan kendin işletirsin dicektim ama senin işin zaten garanti
hayırlı olsun canım.
maşallah cnm yaaaaaa
ben çatlıcam meraktan ölcem artık nası beklicem salıya kadar offf geçmio günler valla
ya özgim ayrıntılı ultrason nası oluo?normal ultrasondan başka bi şeyle mi bakılıo?aynı şekilde renkli de başka bi ultrasonla mı bakılıo?:26:
ne güzel gezmişsiniz sonrasında da.ay şansıma bu hafta evdeyim die aksi gibi hava dandik burda yaaaabugün de yağdı yağacak.
annemle öğleden sonra çarşıya çıkıım diodum, bebişime yorgan yapmak için elyaf alıcakmışben de hamile kıyafeti ve bebek yağı bakıcaktım.
hangi markayı önerirsiniz ne alayım johnsons vardı bende çok sevmedim onu sanki, pembe olanı
amin canım,eşime göre hiç bunalmadan ödicez...bakalım dediği gibi olacak mıvilin hayılı olsun Allah ödeme kolaylığı versin. Şu topraktan girme işini bi biz yapamadık. Ne güzel ya 150 bine dükkan fiyat çok uygun olmuş hem de yeni yapı olacak
oy pırpırın tekmelerini babası da yakında hisseder demedik miGünaydın kızlaarr
Ayşam hamilelikten sonra bende yatamıyor oldum.
Dün hastaneye gittik herşeyi normal çıktı çok şükür bebeğiminDün tam 23haftalıkken, 23+5 olarak görünüyodu.. Normal kilo aralığı 550gr ken bizimki 611 gr :) Önden gidiyo 5 gün yanii. Ama ayrıntılı hiç beklediğim gibi geçmedi Devlette yaptırıyım dedim bu testi sonucunu özeldeki dr a gösteririm dedim ama öyle renkli ultrason falan yoktu. Radyoloji uzmanı da uyuzun tekiydi. Dalacaktım az daha Neyse sağlıklıymış ya renkli görmesekte olur
Dün eşimde benle geldi.. Sonrada dönmedi işe felekten bi gün çaldıkTemiz hava aldık göl kenarında oturduk yeşillikler güneş herşey çok güzeldi.. İkimizinde yorgunluktan ayakları şişti gezmekten... Eve geldik kendimizi attık hemen uzandım. Veee ilk defa eşim tekmelerini hissetti bizim kuzucuğun Elini koyar koymaz tekmeyi bastı sonra bi daha bi daha.
Drum cinsiyeti söylemiştik dimi dedi evet erkek demiştiniz dedim evet erkek eperkek dediHeralde gözüne soktu bizimki pipisini ki kadın eperkekk diye bastırma gereği duydu
yok kuzum,miniğin çamaşırlarını yıkamadım daha...annem amway'in bebek çamaşırları için olan deterjanından almış...bi daha ki kontrole gittiğimizde aldıklarını getiricez...o deterjanla yıkıycam çamaşırlarını...bu yıkananlar bizim...dün önlükler vardıben de evde doğru dürüst yemek yapamıom yaa orda burda geçiştirioz hep, dün annem sağolsun o kuru patlıcan dolması yaptı ben de börek, uzun zamandır ilk defa evde bişi yapmış olduk
kızının çamaşırlarını eşyalarını falan mı yıkıosun cnm?
ya evet buzluk ii bişi biz alışmamışız ya zor gelio heralde.taze fasulye yaz kış oluo artık zaten her şey oluo aslında ama benim kışın yaz sebze meyvelerine canım hiç çekmez hormonlu falan die
dükkan işi de nerden çıktı cnm bi anda,hayırlı olsunnnn ii bi yatırım aslında, biraz zorlanırsınız belki ama kira gelince ii olureylülde mi bitiomuş, daha erken bitseymiş iiymiş
akşam kv gelmiş,hemen plan da yapmış...biz oraya vilinle ikimiz dükkan açarız,sabah birimiz dururuz öğleden sonra diğerimiz dururuz diyo...evime,çocuğuma ne zaman vakit ayıracaksamdükkan işi çok iyi olmuş yaa harika kamu da olmasan kendin işletirsin dicektim ama senin işin zaten garanti
hayırlı olsun canım.
bebek yağını ne yapıcaksın kuzum? çatlak olmaması için mi diyosun?annemle öğleden sonra çarşıya çıkıım diodum, bebişime yorgan yapmak için elyaf alıcakmışben de hamile kıyafeti ve bebek yağı bakıcaktım.
hangi markayı önerirsiniz ne alayım johnsons vardı bende çok sevmedim onu sanki, pembe olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?