biz de bu ay idare edelim dedik eve giderken her gün lazım olanları alarak geçirdik ayı, market fiş biriktirene %3 hediye veriyo, dün hesapladım 300 lira olmuş markete gitmeyip idare etmişiz sanki. d
ediğin gibi bi market eksiği yapalım desek 400den aşağı olmaz
valla bişiler yaptırsın yani, durup dururken böyle aniden hastalanması normal diil iice bi kontrolden geçmesinden yarar var geçmiş olsun cnmkuzum,sadece yatak pijamaları yoktu ki...iş yapıyorum yaa sürekli terliyorum,evde giydiğim tişörtler falan da vardı...
bana çatlaklar için lierac önermişti dr...hatta kendim de bunu kullandım demişti...çok kullanan var nisan annelerinde de...ben de alıcaktım,eczanede yoktu...onlar getirene kadar aktardan bi krem aldırdım eşime...hala onu kullanıyorum...
kızlar kv aradı,yine hastalanmış,dr'a gittik...yeni geldim...şimdi iyi...geceden beri hiç düşmemiş tansiyonu...eğer bu dr'ların verdiği ilaçlar da iyi gelmezse haftaya kp ankaraya götürüp çek-up yaptırmayı düşünüyo...
hava şu an çok güzel...saat 2'den sonra komşumla birlikte yürüyüşe gidicez
ne kadar dikkatli alırsan al market içinde şundan azcık var almayım desende
deterjanı küçük alsanda
abur cubura yüklenmesende harcanıo valla
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
valla bişiler yaptırsın yani, durup dururken böyle aniden hastalanması normal diil iice bi kontrolden geçmesinden yarar var geçmiş olsun cnm
ne güzell şu ii havayı bi ben bulamadım.
annemle dışarı çıkıcaktım hava böle nane olunca vazgeçtim
öyle canım evet baktığın zaman bişi de almıoz yani gereksiz diil hep kullanılan şeyler
bi de benzin masrafı var tabi
ve giyimben bu ay 630 tl kredi kartına giyim ücreti yatırdım
alisha evi büyükse çok katlıysa durumu da iyiyse asansör oluyor. Burda da triplekslerde asansör çok.
işte sana bana göre saçma ama ona göre ihtiyaç olmuş yaptırmıştır izafi bir kavram ihtiyaçdurumu ii belli cnm ama saçma yani triplex eve asansör, fazla lüks bence
benim evim kadar salonu var zaten nerdeyse
özgi bol star da soframız da adana ya gitmişler bugün.kadının evi müstakil ve asansör varmış yaaaaaayrıca salonu da benim ev kadar
kadının adana nın en işlek caddesinde bi cafesi varmış metin özalp caddesi mi ne dedi:44:
yaşlılığını düşünmüştür kadın inip çıkamam merdiveni die ileriye yönelik yaptırmıştır.durumu ii belli cnm ama saçma yani triplex eve asansör, fazla lüks bence
utanmadım azcık kızardım dielim :101:utanarak sölüosun dimi
hmmm düşünüom ben bu ay giyim için hiç para harcamadım sanırım
Ben bilmiyorum canım o caddeyi hangi kafe acaba.
Kesin villadır ora güzeyalı olabilir göl kenarı...
Not: ki baktım evet göl kenarıymışş.. Süper zengin demekkii kadınBen soframızı sevmiyorum, Mutfağım daha güzel ve yapılabilir geliyo bana.
Ay başım çok ağrıyo yaa sabahtan beri.Evi bile zor temizledim heryer heryerdeydi bitti şimdi. 2 posta çamaşır yıkadım bide bi renkliller bide çarşaflar yastık kılıfları.
Ne yemek yapsam ki acıktım patlıcan kabak pattis dometes bütün sebzelerimden var. Buzlukta tavuk da var:26:
yaşlılığını düşünmüştür kadın inip çıkamam merdiveni die ileriye yönelik yaptırmıştır.
utanmadım azcık kızardım dielim :101:
sende hiç harcamamış olamazsın en kötü pazar gidince bi çorap almışsındır yani
o zaman giriş katında yaşasın cnm alla alla
kızarırmış da
cidden harcamadım heralde yaaa garip dimi:26:
taktın kadına yaa alla alla
zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış
Bizim elektrik 55
su 25
İnternet 55
eşimin tlf faturası 35
dsmart 12
Toplam: 182
ve giyimben bu ay 630 tl kredi kartına giyim ücreti yatırdım
YAZCAM YAZCAM YAZAMADIM :),
VİLİŞŞ HAYIRLI OLSUN TÜKANINIZNE YAPMAYI DÜŞÜNÜYONUZ YATIRIM AMAÇLI ALDINIZ DİMİ
ÖZGEE MAŞALLAH SENİN ERKEKİNEE
durumu ii belli cnm ama saçma yani triplex eve asansör, fazla lüks bence
benim evim kadar salonu var zaten nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?