Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ne kadar dikkatli alırsan al market içinde şundan azcık var almayım desende
deterjanı küçük alsanda
abur cubura yüklenmesende harcanıo valla
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

valla bişiler yaptırsın yani, durup dururken böyle aniden hastalanması normal diil iice bi kontrolden geçmesinden yarar var geçmiş olsun cnm
ne güzell şu ii havayı bi ben bulamadım.
annemle dışarı çıkıcaktım hava böle nane olunca vazgeçtim
ne kadar dikkatli alırsan al market içinde şundan azcık var almayım desende
deterjanı küçük alsanda
abur cubura yüklenmesende harcanıo valla
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

öyle canım evet baktığın zaman bişi de almıoz yani gereksiz diil hep kullanılan şeyler
bi de benzin masrafı var tabi

özgi bol star da soframız da adana ya gitmişler bugün.kadının evi müstakil ve asansör varmış yaaaaaayrıca salonu da benim ev kadar
kadının adana nın en işlek caddesinde bi cafesi varmış metin özalp caddesi mi ne dedi:44:

Son düzenleme:

ve giyim ben bu ay 630 tl kredi kartına giyim ücreti yatırdım

alisha evi büyükse çok katlıysa durumu da iyiyse asansör oluyor. Burda da triplekslerde asansör çok.

durumu ii belli cnm ama saçma yani triplex eve asansör, fazla lüks bence

benim evim kadar salonu var zaten nerdeyse
işte sana bana göre saçma ama ona göre ihtiyaç olmuş yaptırmıştır izafi bir kavram ihtiyaç
zenginin asansörü bizim parmaklarımızı çalıştırdı

Ben bilmiyorum canım o caddeyi hangi kafe acaba.

Kesin villadır ora güzeyalı olabilir göl kenarı...

Not: ki baktım evet göl kenarıymışş.. Süper zengin demekkii kadın Ben soframızı sevmiyorum, Mutfağım daha güzel ve yapılabilir geliyo bana.

Ay başım çok ağrıyo yaa sabahtan beri. Evi bile zor temizledim heryer heryerdeydi bitti şimdi. 2 posta çamaşır yıkadım bide bi renkliller bide çarşaflar yastık kılıfları.

Ne yemek yapsam ki acıktım patlıcan kabak pattis dometes bütün sebzelerimden var. Buzlukta tavuk da var:26:

yaşlılığını düşünmüştür kadın inip çıkamam merdiveni die ileriye yönelik yaptırmıştır.

utanarak sölüosun dimi
hmmm düşünüom ben bu ay giyim için hiç para harcamadım sanırım
utanmadım azcık kızardım dielim :101:
sende hiç harcamamış olamazsın en kötü pazar gidince bi çorap almışsındır yani

Son düzenleme:

evet göl kenarıydıbelki cadde adını sallamışımdır öle bişi duymuştum ama unuttum

geçmiş olsun cnm
kadın çin böreği yapıo ya benim de canım sebzeli makarna istedi aslında, annem yapardı içine havuç lahana brokoli kabak azcık tavuk koyarsı soya sosuyla çok lezzetli olurdu
herşeyin varmış senin de bi güzel türlü yap güveç gibi

o zaman giriş katında yaşasın cnm alla alla

kızarırmış da

cidden harcamadım heralde yaaa garip dimi:26:

YAZCAM YAZCAM YAZAMADIM :),

VİLİŞŞ HAYIRLI OLSUN TÜKANINIZ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYONUZ YATIRIM AMAÇLI ALDINIZ DİMİ

ÖZGEE MAŞALLAH SENİN ERKEKİNEE

YAZCAM YAZCAM YAZAMADIM :),

VİLİŞŞ HAYIRLI OLSUN TÜKANINIZ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYONUZ YATIRIM AMAÇLI ALDINIZ DİMİ

ÖZGEE MAŞALLAH SENİN ERKEKİNEE

kiraya veririz heralde canım...
uykum geldi yaaaa...bi kase yoğurt yersem olacağı bu tabi
kadınada söz verdim yürüyüşe gideriz diye :26:

Zuzuş teyzesi sağol

Bize elektrik az geliyo evet çünkü elektrikli soba, sofben yakmıyoruz canım :) Odun sobamız var banyodada soba var. Aslında termosifonda var ama takmadık soba süper oluyo. Gerçi elektriğe vermediğimiz parayı yakıta veriyoruz
Ama yazın klima olucak bebek için ozaman fazla gelir

benim evim kadar salonu var zaten nerdeyse

göl kenarındaki evler cnm hep öyledi trilyona satılıyo yani o taraflar bize gelmez yani

vilin cnm yanlış anlama bebiş bu ne zamn ne yapacağı belli olmazki hazırlıklı ol iye diyorum cnm birden sancın tutar gelir 37. haftadasın artık benden tavsiye sadeceben al dalinin detarjanını yumuşatıcısını yıka gitsin annenin aldığınıda sonra kullanırsın ztn daha çook gidecek deterjan.

gerçekten 2-3 bişe alıyoruz çıkıyoruz biton para valla zaman çok zor allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…