Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilek her şeyde vardır bir hayır
bu hafta sonu istanbulda yağmur olacakmış sıcaklıklar çok düşecekmiş hatta trakyadan kar geleceğini bile söylediler radyoda. Böyle soğukta ne gezdiğinden bi şey anlarsın ne gittiğinden. İşlerini ayarlar öyle gidersiniz artık hem babannen de düzene girer o zamana kadar. Üzülme lütfen siz tosununla huzurlu olun sağlıklı olun da devamı gelir bi şekilde.

haftaya salı gidicem işte cnm, o ayrıntılı renkliye falan ileri zamanlarda bakılıo heralde o zaman.doktor kendi yapıodur dii yoksa benim talep etmem mi lazım ki:26:
bebek yağını karnım göğüslerim için falan istiom. çok kaşınıolar sanırım çatlamaya başlama belirtileri:26:fısfıslı alırım zaten mutlaka ama markayı bilemedim.aslında geçen sefer vazelin almıştım ama ne biliim yaa ne kullansam acaba, gerçi çatlıcağı varsa her türlü çatlıcak-ki kesin çatlıcak ama en azından belki azaltırım ha:26:

kredilerin faiz oranları düşmüş die duydum ben de.bu devirde kredisiz hiçbişi yapılmıo cnm ya, inş.rahatlarsınız 6-7 aylıkkken falan başıcak mısın işe, yoksa yaşını doldurmasını mı bekliceksin?
of yaaaa o kadar olay oluo gidip gidip hala o kadından etkilenio adam yaaaa, sanki safsın anlamıcaksın kırk yıllık berra bi anda zeynep mi oluş

cnm yatak pijaması dediğin ne ki 3-5 takım pijama ne kadar yer kaplar makinada yarım yarım çalıştırıosun heralde sen makineyi:26:

çatlak için cnm evet.
yok annem kendi dikio zaten her şeyini elinden gelio bitirdi bi de artık dikilcek bişi kalmadı, en son yorgan yapıım dedi işte yarın da kursta(mefruşat kursuna gidio)onu bitirir tamammmmm
ama sen yine de yolla fotoları bakalım içimiz açılsın

vilişim dükkan alıyomuşsunuz hayırlı olsun canım,
eşim kendi saf beni de saf sanıyo, güzel isim benm aklıma geldi diyo inandım bende
amaan konuşsun dursun
özgeem eşin hissetmiş maşallah
benmki hissetmedi daha ama, geçen akşam karnıma yaslanmıştı bizim sıpa eşim de nazlı da elleyip öptüler :) kafası mı poposu mu onu çözemiyoruz henüz

özgecim çok güzel haberlerle ve mutlu gelmişsin
Allah mutluluğunuz hep daim etsin.
seninkide ikinci tosuncuğumuz mu olcak yani ilkerden sonra
Öyle olucak gibi görünüyo dileğim

Kuzum değişiyo işte ama hemen hemen aynı gibi ha 1 hafta önde ha bi hafta geride.
Zeynepte nerden çıkmış acaba bi gecede hemde annesinden dönüştee O kadın sussun bence hiiç konuşmasınn.

Dediniz valla canım da bu kadar yakında hissetmesini beklemiyodum valla

Mk. tam doldurmuyosun canım sen herhalde o yüzden çok çıkıyo.

Evet ekllee bende bakmak istiyorum vilişim.. Eşimin teyzesinin terziiği var o yapıcak bi çok şeyini. Siz hiçbişe amayın diyo zaten hepsini ben alıcam bigün çıkarız beğenirsin sen ben aırım diyo. Ama içime sinmiyo öylede. Keşke parasını verse, biz zevkimize göre gidip alırdık ayrı ayrı yerlerden.

Dr söyler zaten canım 20-24.haftalar arası yapılıyo bu ayrıntılı usg.

Çatlasada azalır en azından. Dr bana badem yağı sür dedi sadece ama ben aktara sordum kakao yağı alıyomuş tüm hamişler.

Evet canım düşük faizler şuan. İnş. rahatıcaz artık.. Bana kalsa hep 1 yaşına kadar büyütürüm diyodum. Ama güzel bi iş bulursam o kadar beklemem. Kv ye kalsa 3 aylıkken vericekmişim ben bakarım görümcemin kızınada o aylarda bakmıştı.

Evet o sertlikler oluyo sağa sola yaslıyo bi yerlerini hissediyoruz onu

diloş ee buzlu koyunca yağ sıçrar kız nası olcak:26:
eşinede sinir oldum aa sen koy bu çocuğunu adını salak kadın okadar yapıyo ediyo bide adınımı koyacakmış

özgee maşallah bebişine
ayrıntılı evt herşeyi net görebilşyosun renkli oluyo tamamen belli oluyo herşeyi ne yazıkki devlet hastanelerindekiler uyduruk işte.

vilin kız delimisin sen 37. haftaya gelmişin doğurcan belki bugün yarın daha bebişin kıyafetleri hazır değil inanmıyom saba birden sancın tutarsa napcan giyemezde öle otur bugün yıka hepsini..
dükkanınızda hayırlı olsun cnm bol kazançlar versin allahım.

dileğim inşallah konuşman ii geçer cnm.

dün hamileler grubunda yazdı biri spermin çatlakları iyileştirici etkisi varmış zuzu kesin böyle yapar :120:

yok sıçramıyo canım güzel oluyo çıkarıp hemen kızartıyorum ben.
amaan etkilemişler işte hepsi bir olup çok koyarım beklesinler

yok sıçramıyo canım güzel oluyo çıkarıp hemen kızartıyorum ben.
amaan etkilemişler işte hepsi bir olup çok koyarım beklesinler

evet ben de öle yaparım çözülsün die beklemem
(yapardım yani bi zamanlar)
kahvaltıya ya da aniden gelene falan çok pratik oluo hemen çıkart kızart

beklemesinler bile, nası senin bunu kabul edebileceğini düşünüolar hayret

vilin harbiden hiç çamaşırın bitmiyor bebiş olunca senin makine full time a geçecek gibi. Elektrik su ne kadar geliyor sana. Ben çok acil bir şey yoksa makinemi full çalıştırmaya çalışıyorum çamaşırları biriktiriyorum. Bir de bebeğin kıyafetlerini neden şimdiye kadar halletmedin? Amway dediğin nedir ki gün geçtikçe ağırlaşıyorsun normal yıkayıp sonra sadece suyla bir kez daaha yıkasan durulasan da aynı görevi görebilirdi. Bebeğim olmadığı için mi böyle odunlamasına düşünüyorum bi söyleyin hele.

koymıcamı bildikleri için eşim kendi söylemiş gibi yapıyo ya zatn

bizim elektrik de geldi sonunda 130tl
su zaten ay başında gelmişti 10tl
bi de int parası verioz kp'e 150 oldu yani hepsi bu ay

elektrik :56
su:22
ev telefonu :23
ADSL:36
yakıt: 108
apartman:30
eşimin telefonu: 39
benim telefonum: 20
toplamda 334 yuvarla 340 ediyor.

bizim doğalgaz 222 lira,
su ödemiyoruz
internet 35 lira
elektrik 44.50
301,50

elektrik :56
su:22
ev telefonu :23
ADSL:36
yakıt: 108
apartman:30
eşimin telefonu: 39
benim telefonum: 20
toplamda 334 yuvarla 340 ediyor.
ouvvv başım döndüü
Bizim elektrik 55
su 25
İnternet 55
eşimin tlf faturası 35
dsmart 12

Toplam: 182

evet tlf.faturalarını da eklersek 200 edio düz hesap bizim

bunların içinde daha kredi kartı araba yakıtı yol masraflarımız yemek paralarımız mutfak masraflarımız yok
hayat cidden çok pahalı
adamın biri de çıksın ekmeğin fiyatı belli peynirin fiyatı da belli asgari ücret çok bile desin; bir güzel bizim sırtımızdan geçinsin dursun...

bende yazıyım bari;

Doğalgaz 250
Elektrik 55
Su 25
Teledünya 12,50
GSM'ler 60
Aidat 20
TOPLAM 422,50 TL

dün markete gittik hiç bişi yok ya 2 kabak 2 patlıcan 4 domates aldık
peynir sucuk salam süt yoğurt 4-5 abur cubur aldık
100 tl tamı tamına
daha deterjan hiç yok çay şeker baklagil yok et tavuk zaten yok
onları ekle 350-400 oluo market
dolu dolu herşeyimi alıyım dersen.

dilşad kurabiyeler kavanozda ne kadar süre saklanabilir?
zeynep mi hep diyorum seninkiyle benimki ne kadar kızsalar da analarının sözünden çıkamıyolar sanki sen safsın,anlamicaksın

kuzum,sadece yatak pijamaları yoktu ki...iş yapıyorum yaa sürekli terliyorum,evde giydiğim tişörtler falan da vardı...
bana çatlaklar için lierac önermişti dr...hatta kendim de bunu kullandım demişti...çok kullanan var nisan annelerinde de...ben de alıcaktım,eczanede yoktu...onlar getirene kadar aktardan bi krem aldırdım eşime...hala onu kullanıyorum...

kız bi dövmediğin kaldı beni
yarın sabun tozu alıp da yıkıyım bari
benim dr erken doğum riskin yok falan diye rahatlatınca acele etmiyim dedim :26:
elektrik: 110
su:25
telefon: 45-35
internet:36
dijitürk:60
toplam:316 tl
diğer masrafları hiiiç saymıyorum bile...
sadece eşimin önlükleri olunca dolmasını beklemeden hemen yıkıyorum çünkü çok kokuyo

kızlar kv aradı,yine hastalanmış,dr'a gittik...yeni geldim...şimdi iyi...geceden beri hiç düşmemiş tansiyonu...eğer bu dr'ların verdiği ilaçlar da iyi gelmezse haftaya kp ankaraya götürüp çek-up yaptırmayı düşünüyo...
hava şu an çok güzel...saat 2'den sonra komşumla birlikte yürüyüşe gidicez

Son düzenleme:

biz de bu ay idare edelim dedik eve giderken her gün lazım olanları alarak geçirdik ayı, market fiş biriktirene %3 hediye veriyo dün hesapladım 300 lira olmuş markete gitmeyip idare etmişiz sanki. d
dediğin gibi bi market eksiği yapalım desek 400den aşağı olmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…