NE KAA AZ GELMİŞ ELEKTİRK :)
BİZİM 131 ELEKTRİK
beni de uyku hali aldı gözlerim kaydı resmen gittim gidecem rüyalar alemine.
bi dolaşıyım hava alıyım die dışarı çıktım
ipekyola gittim bi tayt beğenmiştim 89 tl falandı
18 tlye düşmüş hemen kaptım 36 beden denedim oldu
Hepsiburada.com 3 al 2 ödeymiş kızlar belki dikkatinizi çeker. Dileekk
bizim geçen ay 87.50 geldi bu ay 44.50, nasıl oldu anlamadım aynı ev aynı biz aynı elektrikli aletler, 2 ayda da fırın kullanmadım pek
vavv çok hesaplı olmuş güle güle giy canım
uykum var çokça
özgee bizim bebekler yeni doğmuş olacaklar bayramda 1 aylık ya olacaklar ya olmıcaklar ama bayramlık giyecekler di mi
Sizede çok uygun gelmiş canım. Fırında etkiler kii.
Benim baş ağrım geçmedi bi tane minoset içtim valla içmek istemedim ama akşama daha kötü olucam bari erken içim.
Bayramda 1 aylık olucaklar dimiiiiAy kargaşa olucak kırkı çıkmadan dışarı çıkılmaz falan diyolar ya. Kostüm olmasa da giydiririz kuzum güzel güzel kıyafetler.
ben çıkarım nasipse canım, duramam yaz günü
eşim bayram önü akşamları açıyor ya dükkanı onunla giderim çarşı da kalabalık oluyo hava alırız, gelicek mi o günler yaa görücez mi
geçmiş olsun canım
Sağol canım
Evet sen eşinin yanına gidebilirsin. Ama bayram gezmesi yapılırmı onu bilmiyorum yapamayız herhalde. Burda eşimin akrabaları çok ev yakında olsa gidemem yani. Yeni bebekle mikrop kapar orda burda. bide öpmek isterlerseeAyy şimdiden düşündüğüm şeye bakk
evet 3 al 1 ödeymiş şu fairy kapsül çok uyguna geliyo tanesi 4.66 14'lü uygun bence. Kullanmıştım daha öncede memnunum. Ama kredi kartı şartmış yanımda yok şuan
bana 40 gün çıkılmaz hikayesi çok saçma geliyo ztn 40 gün içinde kaçkere hastaneye,sağlık ocağına neye gidiliyo ee oda dışarı sonuçta gezmeye gidincemi hava değişiyo sanki ama tabi öle bayramda kapı kapı gezmeyin o ayrı yani.biz 3. günden çıkmaya başladık dışarı halada giremiozya o ayrıgözünü açar açmaz gidip ayakkabılarını gymeye çalışıyo sıpam
dilekk ee nolacak şimdi napacaksın?
Bana da çok saçma geliyo o. Ama bebek için söylenmiş bişe sanırım kendini toplaması açısından.:26:
Bol seninkinin neden gezginci olduğu belli oldu3 günlükken çıkartmışsın kzıı Bu arada rüyamda doğayla seni gördüm canım Hayır olsun inşallah..
Biraz karışık bi rüyaydı canım zaten hamilelikten hd kalitesinde şifreli şifresiz bi sürü rüya görüyorumhayırdır inşallah cnm nası gördün?
evt valla gezginciliği ordan geliyo olabilir kuzunun ama napim eşim şehirdışına gidiyodu yine mecbur annemlerde kalmaya gitmiştim ablamda vardı ozman mecbur ben oraya gitmiştim yani.
aman ben bişi bulamadım ki alcak hepsi burada dan
patrona
bu matematik işi nolcak dedim
bakcaz haletcez dedi
hocayı aramak gerekir dedim
neden
haber beklio gelcek
hıı ara
peki arayıp ne diim
sonrası yok
böyle konuşarak gitti ölür müsün öldürür müsün?
bana 40 gün çıkılmaz hikayesi çok saçma geliyo ztn 40 gün içinde kaçkere hastaneye,sağlık ocağına neye gidiliyo ee oda dışarı sonuçta gezmeye gidincemi hava değişiyo sanki ama tabi öle bayramda kapı kapı gezmeyin o ayrı yani.biz 3. günden çıkmaya başladık dışarı halada giremiozya o ayrıgözünü açar açmaz gidip ayakkabılarını gymeye çalışıyo sıpam
dilekk ee nolacak şimdi napacaksın?
Sizede çok uygun gelmiş canım. Fırında etkiler kii.
Benim baş ağrım geçmedi bi tane minoset içtim valla içmek istemedim ama akşama daha kötü olucam bari erken içim.
Bayramda 1 aylık olucaklar dimiiiiAy kargaşa olucak kırkı çıkmadan dışarı çıkılmaz falan diyolar ya. Kostüm olmasa da giydiririz kuzum güzel güzel kıyafetler.
Alişim ben senin tavsiyenle türlü yaptım tavuklu..Bide pirinç pilavı. Yoğurt var belki cacık yaparım tamamdırr..
Bu arada annem geliyomuşşşşYanında kuzenimi de götürdü demiştim ya, kuzenime kendi otelinde uygun bi iş bulamamışlar. Başka bi 5 yıldızlı otele başvurmuşlar bi tanıdık aracıyla. Alınmış ikiside annem dömi şefinden aşçı başı yard. olarak başlıcak direkt.. Otel süpermiş. Lojmanı bile 3 yıldızlı. Nisan başı yada 10unda başlıcakları için geri dönüyolar. Kimseye söyleme dedi bi ben biliyorum süprayz yapıcakmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?