Ben o taçlardan alıcam canım bi tane var beğendiğim ama daha güzelini bulurum diye almadım galiba onu alıcam. O çerçeve fikri çok güzel görmüştüm nette.
Ütüyüde yavaş yavaş oturarak yaparım canım tv karşısında..
Bu aralar benim oğluş çok hareketli normalmi acaba diyoruzzdün akşam kvlerde herkes dıştan gördü hareketlerini nasıl şaşırıp heyecanlanıyolar
ay ne tatlı bu elbise yaa tombik tombik bacaklarla hayal ettim de
:)))
Ayşam senide alıntıladm olmamış..:44: bence lohusa tacı dediğin kırmızı olur eskilerde der ya hep lohusa kadın kırmızı bulundurmalı üzerinde diye. lohusalığın simgesi kırmızı bence.
kızlar beni geçen hafta 2 kere sancı tuttu aralıklı geliyo bide sırttan vuruyo aynı adet sancısı gibi. dr olmaması anormal artık vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi. 36.haftada tekrr kontrolüm var nstye bağlanıcakmışız.
oynaşsınlar yaa hele bi de sivriliyolar ya karında oyy yerim ben bunlarıben de aynısını watsapa yazdım az önce.
sabahtan beri inanılmaz hareketli ve rahatsız edio beni, kuzum yanlış anlamasınama huzursuzluk verio gibi, hiç durmuo kıpır kıpır neler yapıosa içerde, düğmemi fermuarımı açtım bana mısın demedi sığamıo mu die düşündüm:26:
üstümde de ince bi penye var ordan habire izliom hareketlerini
o zaman ben bi kırmızı bi de mavi alıyım ya da yapıyım
diloşş ii günlerde giysin çok güzellermişşş
hamişler nasılsınız :))) bi hamişler kalmış topikciğimizde. dilek de girmemiş hiç.
bebeler hareketlenmiş, hepsine ayrı ayrı maşallah.
biz de sabah doktora gittik. İlker de pamukçuk oldu. geçen cuma günü ablamlar pazardayken İlker'i emziriyordum. Selem yeni uyanmıştı, çok ağladı ilkeri emerken görünce. elini uzatıp vee veee dedi, kıyamadım. onu da emzirdim. hafta içi onu doktora götürmüştük pamukçuk yüzünden. İlkeri tekrar emzirmeden göğsümü sildim iyice ama İlker'e ordan bulaştı sanırım. hoş bütün hafta sonu beraberdik, aynı şeylerle oynadılar, ağızlarına soktular. ondan da olabilir. neyse ki ciddi boyutta değilmiş. inşallah biran önce geçer, kuzumu daha çok rahatsız etmez.
eşimin pasaportu da gelmiş. sanırım bu hafta sonu yolcu ederizoffff düşündükçe içim sıkılıyorrrr
dilşad çok eski türk adetlerinde bile vardır al karısı diye biri varmış lohusalıkta al basması denilen bir olay için lohusalar kırmızı kurdele takarlarmış. Bunu bana eşim anlatmıştı böyle şeylerin olduğu bir dersi vardı derste öğrendikçe gelir gelir bana anlatırdı.
yarenay ilker paşama geçmiş olsun
saolun kızlar.
dilşad doktor da onu söyledi. bir de damlalıklı bir ilaç verdi. şimdi uyuyor kuzum. gece uyuyamadığının acısını çıkartıyor sanırım.
Bulundurun mutlaka kızlar..ben üstünde kırmızı bulundurmalıyı bilmiyordumm :26:
kızımla takım olsun diye foto çektirirken bunu takayım onun haricinde bir de kırmızı takayım o zaman
evet canım artık yalancı sancılar başlıyor, benm sürekli bel ağrım var bugün artık iş yerinde rahat değilim evde ağrım olmuyor uzanıyorum ya.
ben artık 15 günde bir giriyorum nst ye, 6 çıktı en yüksek sancım şimdiye kadar :)
perşembe yine gidicez bakalım hayırlsıı
oynaşsınlar yaa hele bi de sivriliyolar ya karında oyy yerim ben bunları
rahatsız olduğu için değildir ayşem o hareketlendi artık byüdükçe güm güm vuruyorlar :)
saol canımm inşallah
geçmiş olsun ilkerciğe canım karbonatı dilşad söylemiş o iyi geliyor. eşinlede Allah kavuştursun inşallah su gibi geçer gider zaman en azından ailen oğlun seninlehamişler nasılsınız :))) bi hamişler kalmış topikciğimizde. dilek de girmemiş hiç.
biz de sabah doktora gittik. İlker de pamukçuk oldu. geçen cuma günü ablamlar pazardayken İlker'i emziriyordum. Selem yeni uyanmıştı, çok ağladı ilkeri emerken görünce. elini uzatıp vee veee dedi, kıyamadım. onu da emzirdim. hafta içi onu doktora götürmüştük pamukçuk yüzünden. İlkeri tekrar emzirmeden göğsümü sildim iyice ama İlker'e ordan bulaştı sanırım. hoş bütün hafta sonu beraberdik, aynı şeylerle oynadılar, ağızlarına soktular. ondan da olabilir. neyse ki ciddi boyutta değilmiş. inşallah biran önce geçer, kuzumu daha çok rahatsız etmez.
eşimin pasaportu da gelmiş. sanırım bu hafta sonu yolcu ederizoffff düşündükçe içim sıkılıyorrrr
dilşad çok eski türk adetlerinde bile vardır al karısı diye biri varmış lohusalıkta al basması denilen bir olay için lohusalar kırmızı kurdele takarlarmış. Bunu bana eşim anlatmıştı böyle şeylerin olduğu bir dersi vardı derste öğrendikçe gelir gelir bana anlatırdı.
yarenay ilker paşama geçmiş olsun
iyice hamile topağı yaptınız burayı
dileeeek nerdesin?????
hamişler nasılsınız :))) bi hamişler kalmış topikciğimizde. dilek de girmemiş hiç.
canım benm riskli olduğu için 28. haftada başladı, 28 ve 30 da girdim perşembe tekrar gidicez yine giricem nst ye.Bulundurun mutlaka kızlar..
erkenmi başladınız nstye canım bana daha başlamadık 36. haftada giricem ilk defa :26:
geçmiş olsun ilkerciğe canım karbonatı dilşad söylemiş o iyi geliyor. eşinlede Allah kavuştursun inşallah su gibi geçer gider zaman en azından ailen oğlun seninle
Hıh işte bundan bahsediyorum bende.. Kardeşim eşinin giyilmiş atletini yanındaki yastığına koyuyordu ilk zamanlar ayrı yattıklarında. kv'si öyle demişti
Kıyafetlerin çoğunu hallettim kızlar bi kısmıda kuruyor şuan. odanın çoğu işi bitti sayılır çekmeceleri dolabı yerleştirdim. uyku seti bide çarşafları yıkanacak. o 2 çekyatıma renkli pike aldım odaya uyumlu renklerde onlarda yıkanıcak falan. dünden beri göbeğim ağrıyo uzandım şimdi biraz
ayy hadi inşallahevet hamişlerin konuşacak çok şeyleri var heyecanlarını paylaşıolar
hamişlik topiğini bozacak insan ben miyimbana seslenmişsin sirken
belki bende katılırım yılsonuna gruba
yanıma yandaş aradım isyan çıkarıp ayaklanmak için aklıma da ilk sen geldinevet hamişlerin konuşacak çok şeyleri var heyecanlarını paylaşıolar
evet hamişlerin konuşacak çok şeyleri var heyecanlarını paylaşıolar
heheyyyy aramıza beklioruz cnmm, bak geç kalma amaa
napalım kimse olmayınca muhabbet böle dönüo ancak
ben evdeydim bugün, toplantı olcak deniodu aslında sabahtan gidicektim sonra vazgeçtim haber verin gelirim dedim ofistekilere, toplantı falan da olmamış boşa gidicektim ii oldu, taşınıoruz ofis olarak, yarın bi koli vs ayarlamam lazım eşyaları toplamak için
evde azcık iş yaptık kocişle, balkonun duvarlarını falan yıkadık oranın camlarını sildik, koltuk yastıklarının kılıflarını yıkadım
eşya alma işini biraz erteledik, en azından bi ay, altından kalkamıcaz yoksa, acil ihtiyaçları bi tamamlıyım büyük parçaları sonra halledicez artık...
evet hamişlerin konuşacak çok şeyleri var heyecanlarını paylaşıolar
bizim plan da yaz sonuna, sen de bir-iki ay öne al buluşalım ortada.
eylül fln hı? amaan benim de caymada sendenaşağı kalır yanım yok gerçi
napıyosunuz kızlaar, herkes iyi biliyorum
bi özge, vilişim ve sirkenden haber alamıyorum..
bizim ev satıldı biliyomusunuz? taşınıcaz, ev bakıyoruz şimdi..
ama kiralar acaip yüksek, dua edin bize :))
bizim plan da yaz sonuna, sen de bir-iki ay öne al buluşalım ortada.
eylül fln hı? amaan benim de caymada sendenaşağı kalır yanım yok gerçi
napıyosunuz kızlaar, herkes iyi biliyorum
bi özge, vilişim ve sirkenden haber alamıyorum..
bizim ev satıldı biliyomusunuz? taşınıcaz, ev bakıyoruz şimdi..
ama kiralar acaip yüksek, dua edin bize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?