Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

zuzu kutun dolu şekerim

elfi nerde yaa gelmedi dimi
umarım iyice hastalanmamıştır.

gözlerim kapanıyo yaa, resmen uyuyorum :44:

arsecim slm..
nekk cnm sen bunlara nasıl yetişiyon kız yüreğim şişti onu yap bunu yap amma şey istiyolar durmadan biyerlere üye oluyorum hayırlısıbaşımıza bişe gelmesin bide twitter aldım o yüzden:26:

Son düzenleme:

kazandıklarım diye albüm yapabileceğin günleri düşün; nektarın albümünü eşime gösterdiğimde çok şaşırmıştı

kazandıklarım diye albüm yapabileceğin günleri düşün; nektarın albümünü eşime gösterdiğimde çok şaşırmıştı

oo çok zor hiç şansım yoktur çğnkü zaman geçirim diye yapıyorum

öyle maalesef canım, işte 1 ay felan ara verdimdi geçen çünkü eşim kızdı evde yüzünü görmüyorum pc desin sürekli diye (işte face yok)
şimdi o 11 de geliyo ya yine başladım, ama çok vakit harcamadan tabi..
bişi gelemz başına, inş çok kazanırsın

oraya şimdi bi hırka, bi elbise ve 1 ruj da eklenecek..
benimkiler bişi değil, millet tablet, küçük ev aletleri neler neler kazanıyor..

canım maşallah sen de ii kazanıyorsun,
benm eşim de bil. da çok uğraşıyorum die kızıyordu bebeğin durumlarında da vodemi nere koyduysam kayıp

maşallah cnm..
cnm şu blogta duyurma olaynı yapamadım sadece izleyebiliyorum duyurma nerden oluyor?

Son düzenleme:
bugün kimse bana cevap yazmıyor
1.210,75 lira yatmış hesabıma analık raporundan

kızlar elfiyi aradım hastaymış gitmemiş işe eşide KK ya girer dinlenmez die pcyi de götürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…