zuzu kutun dolu şekerim
elfi nerde yaa gelmedi dimi
umarım iyice hastalanmamıştır.
bende yeniyim:)merhaba...:):)
ben de sana bakmaya geldim şimdi, gidiyom yinetemme :) seni kontrol etmeye geldiydim hadi ozaman :))
ama buarada mesajınızı aldım bol nekk :))) ay çok komik yaa, şaka gibi :))))))
neysem kaçtım
hoşgeldinnbende yeniyim:)merhaba...:):)
gözlerim kapanıyo yaa, resmen uyuyorum :44:
arsecim slm..
nekk cnm sen bunlara nasıl yetişiyon kız yüreğim şişti onu yap bunu yapamma şey istiyolar durmadan biyerlere üye oluyorum hayırlısı başımıza bişe gelmesin bide twitter aldım o yüzden:26:
arsecim slm..
nekk cnm sen bunlara nasıl yetişiyon kız yüreğim şişti onu yap bunu yapamma şey istiyolar durmadan biyerlere üye oluyorum hayırlısı başımıza bişe gelmesin bide twitter aldım o yüzden:26:[/QUOTE
Slm bol :))
Kimsecikler yok bugün, kırk yılda bir ben varım şimdide millet kayboldu
kazandıklarım diye albüm yapabileceğin günleri düşün; nektarın albümünü eşime gösterdiğimde çok şaşırmıştı
arsecim slm..
nekk cnm sen bunlara nasıl yetişiyon kız yüreğim şişti onu yap bunu yapamma şey istiyolar durmadan biyerlere üye oluyorum hayırlısı başımıza bişe gelmesin bide twitter aldım o yüzden:26:[/QUOTE
Slm bol :))
Kimsecikler yok bugün, kırk yılda bir ben varım şimdide millet kayboldu
evt cnm bugün herkes yoğunmuş ondan sana tesadüf etti oda:)
öyle maalesef canım, işte 1 ay felan ara verdimdi geçen çünkü eşim kızdı evde yüzünü görmüyorum pc desin sürekli diye (işte face yok)arsecim slm..
nekk cnm sen bunlara nasıl yetişiyon kız yüreğim şişti onu yap bunu yapamma şey istiyolar durmadan biyerlere üye oluyorum hayırlısı başımıza bişe gelmesin bide twitter aldım o yüzden:26:
kazandıklarım diye albüm yapabileceğin günleri düşün; nektarın albümünü eşime gösterdiğimde çok şaşırmıştı
öyle maalesef canım, işte 1 ay felan ara verdimdi geçen çünkü eşim kızdı evde yüzünü görmüyorum pc desin sürekli diye (işte face yok)
şimdi o 11 de geliyo ya yine başladım, ama çok vakit harcamadan tabi..
bişi gelemz başına, inş çok kazanırsın
oraya şimdi bi hırka, bi elbise ve 1 ruj da eklenecek..
benimkiler bişi değil, millet tablet, küçük ev aletleri neler neler kazanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?