Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

tünaydın kızlar hayırlı cumalar

bolcuğum işallah haftaya havalr güzel olur olmazsada şansımıza eşimle başbaşa bi tatil yapacağaım en önemlisi

sirken haber vericem canım

elfiye geçmiş olsun herhalde sırt ağrısı geçmedi eşi bence de doğrusunu yapmış güzelce dinlensin gelsin özet geçeriz ona

dilşad bu zamanda iyi gelmiştir güle güle harcayın

saol canım geldiği gibi eşime kaptırdım zaten.
ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun

Son düzenleme:
zuzu kutun dolu şekerim

.

boşaltım :)

bugün kimse bana cevap yazmıyor
1.210,75 lira yatmış hesabıma analık raporundan

kız ben beğendim ya, güle güle harca
ama geçenlerde ne parası geldiydi,rapor parasımıydı o :44:

kızlar elfiyi aradım hastaymış gitmemiş işe eşide KK ya girer dinlenmez die pcyi de götürmüş

elfiye üzüldüm, belliydi zaten hastalanacağı
ama eşisine çok güldüm

aaa eevt ben onu gördüm yaa
nası oluo anladım hatta sorcaktım
keremi kaybettiğin için mi verilio yani

hyr cnm izinli olduğun dönemde maaş alamıyorsun yaa onun yerine sgk veriyor sana maaş.
elfide çok yordu kendini aslında yaa inş. ii olur..

Son düzenleme:
kızlar , c.ertesi arkiler gelicek bana d.günü kutlaması,pazar geliceklerdi, çok kalabalık olur diye c.ertesi gelcekler .... onlar geldimi biliyonuz geç saatlere kadar oturuluyo , inş.erken kalkarlar (erken derken 1 den önce gitmezler) akşam gidince tuzlu kurbik yapayım, pastamı arkim yapıcak

dilşadcığım güle güle harca paranı ama anlaşılan parayı eşin almış.

kayınvalidenin yaptığınada dicek bişe bulamıyorum kadın o halde bile oğlunu düşünüyor.

acıktımm

ne yiyonuz kızlarr .... ay funda geldi aklıma bugün lahmacum günleri onların

sirken ne var menünde

maşallah cnm..
cnm şu blogta duyurma olaynı yapamadım sadece izleyebiliyorum duyurma nerden oluyor?
canım ona bişi yapmıyosun, faceden duyur yeter.. blogdan duyurma blogu olanlar için..
bugün kimse bana cevap yazmıyor
1.210,75 lira yatmış hesabıma analık raporundan
güle güle harca canım

kızlar elfiyi aradım hastaymış gitmemiş işe eşide KK ya girer dinlenmez die pcyi de götürmüş
alla alla kk da taş mı taşıtacaklarmış elfişe
geçmiş olsunnn, ben de sms atıyım

Son düzenleme:
sabahtan akşama kadar uyusum istemiştir belkim
annesindeymiş, mesaj attım bende

Özgenin de selamı var size, net olayını halledemiyolarmış.
Eski net bu eve taşınmıyomuş, yenisini de alamıyolar sözleşme bitmemiş.
Binadakilerle ortak bişe yapacaklarmış. Özlemiş o da bizi

kızlar size bol sohbetler ben biraz iş yapayım .dolabımı dökeyim kışlıkları kaldırayım yazlıkları makinaya atayım.kendimi temizleyeyim biraz.arada bakarım.

yarın kaynanamlara gidicez ama pazar evimize dönücez.eşime dedim pazar 5 gibi çıkarız alışveriş merkezlerini gezerek sana yazlık kısa mont bakarız evet ihtiyacım var dedi kendimede bişeyler bakıcam.

kolay gelsin enki benim de dolaplrım acayip karıştı düzeltmem lazım bakalım zaman bulabilrsem ve üşenmezsem

bu arada yemeğim geldii

eşime noldu yaa onun bişi yok tosun gibi maşallah benim sonucumu alcak
alishin eşi rahatsızdı mideden onunla mı karıştırdın ya da

pardon canım ya karıştırmışım :)))

elfişe geçmiş olsun.

enkim tatil çok iyi gelecek size, erkene çekmeniz de çok çok iyi olmuş bence.

sabah sabah yaptığım kahvaltıyı çıkarttım ben ya... tam bitti bulantılar derken ne oldu ki birden böyle anlamadım. şimdi hazırlanıp çıkcam, ablama gitcem. bebişi çooook özledim. bu arada İzmirim albümüme ilk gün çektiğim fotosunu koydum Selem'in

sizlere hoş sohbetler kızlar. özleyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…