Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Hayırlı cumalar kızlar...güzel bir gün olsun hepimize
okuldayım ilk ders bireysel çalışma yapıyorlar...ben de bir sizlere günaydın diyeyim dedim...
henüz kimsecikler yok tabisiiii neyse gelirsiniz yavaş yavaş...benim ilk dersim bitmek üzere

günaydın kızlar geçmişi okuyordum arada bir yazayım yine devam ederim dedim. akşam eşime yemek hazırladım hızlıca; yemek yedik koştur koştur tiyatroya gittik deli gibi trafik vardı sn 2 dk kala yetişebildik. Tiyatrodan çıktıktan sonra da yürüyüşe geçtik 5 km yürüyüşlerim rutinleşti onu yaptım sonra da anneme geçtik. Bu arada ananem de vardı annemde ananem dedi yarına teyzenler sana gelebilirler diye; eve erken gidip biraz eve çekidüzen verecem bir de kek yapmayı düşüyorum annem de pizza yapacak gelirken getirecek; bu arada size de rapor geçeyim diyette 2. günüm de bitti sabah tartıldım 59.9 u gördüm; iki günde 1.4 kilo gitmiş

yufka almıştım gelirken...onu sarsam ve buzluğa atsam ne iyi olacak kızlar...
şöyle hazır yufkayı çıtır çıtır yapacak bir tarifiniz var mı???

benim annem yufkaları sardıktan sonra suya batırır çıkartır öyle buzluğa atar piştiğinde çıtır çıtır bir börek olur.

günaydın kızlarrr sonunda cuma geldi çok şükür:))

ada süper gözküyor kahvaltı ellerine sağlık..

nekim biliyoruz cnm naz yaptığını nazını yerim senin
bu arada ben cvp vermeye bile tenezzül etmiyorum boşver

zeynepcim haftaya havalar güzel olucakmış zaten inşallah güzel bir tatil geçirirsiniz birlikte olduktan sonra gerisini boşver zaten..

sirken tebrikler cnm darısı bana

günaydın kızlarrrr

nekim bende okudum ,içimden dedim iyi demiş affin :) ama ben o ara s....r in yazdığıyla meşguldüm heralde, sonrada birileri geldi falan bidahada girip yazamadım

adaaa ellerine sağlı, ne iyi olurdu o kahvaltı yaaa, dünden beri açım desem :26:

benim annem yufkaları sardıktan sonra suya batırır çıkartır öyle buzluğa atar piştiğinde çıtır çıtır bir börek olur.

peki süzülsün diye bekletyomu , eliylemi süzdürüyo, öle sulu sulu koyuyo ölemi :44:

enkidu oteli ayarlyınca söylesene nereyi seçtiniz merak ediyorum ben

nektar kayınvalidene verilebilecek en güzel cevabı vermişsin bence; o da hatasını anlamış ki heemn geçiştirmiş madem oğluşunu görmek istiyor hem çıksın iki yürüyüş yapsın hem de görsün. Ben de benimkine en son geçen cuma uğradım eşim dün akşam dedi annemden gelirken; bir ara bizimkilere uğrasak iyi olur annemde araba da yok bunalmıştır dedi; ben de akşam gideriz yemeği yiyelim çaya geçeriz dedim. Bu aralar yemeğe gitmek istemiyorum şu kritik günlerimi bi atlatayım

adaer sofran çok hoş görünüyor.

kızlar günaydın akşama ne yapsam bi fikri olan var mı? ne pişirsem derdinden bıktım yahuuuu :18:

birazcık eliyle süzüyor ama içine eklediği yağda eritilmiş margarin var; isterseniz tam ölçü alabilirim annemden; benim böreklerimi sarar annem öyle verir o yüzden içeriğini tam bilmiyorum

oww tebrikler sirkencim başarılı gidiosun yürüyüşlerin epey faydalı oluodun ne güzel
bende istioum ama maalesef zamanla yarışıoum olmuo
dün eve gittim 8de makine çalıştırdım biraz etrafı topladım
arada nigarı arayım dedim :102: onunla birilerini çekiştirdik ecük
sonra bacaklarımı almaya başladım bitti saate baktım 9,20
çamaşır bitmişti onu astım
hemen makarna ve tonbalııklı salata yaptım eşim geldi 9,40ta
oturduk yedik sonra çikolatalı türk kahvesi yaptı eşim bende bulaşıkları yerleştirdim oturmamız 10,30 oldu
1 saat tv izleyip yattık şimdi ne ara yürüyüş yapim ki sabahta 8de zor kalktım

bugünde işim çok ayrıcı 108tane mail atmam lazım drlara isme hitaben toplu atamıoum
karıştırmamam lazım ayrıca

bol link açılmıo nedir mevzu kuzucum:44:

günaydın buarada
hayırlı cumalar

yaptıklarını okurken bile yoruldum :) ama ben de senden pek farklı değilim :S hem çalışmak hem de ev hanımı olmak çok yorucu

canım du bi yaa daha bismillah
bu soruyu 4ten sonra soruouz

:) dilek öğlene kadar yemeğimi yapıp,işlerimi bitirip öyle gidiyorum okula...akşam gelince yorgun oluyorum bi de aç aç yemek yapasım gelmiyo :) yemeği pişmeden çiğ çiğ yiyesim geliyo

Son düzenleme:

harbiden yoğunmuşsun bizim evde eşime de iş yaptırdığım için ordan biraz daha rahat oluyorum benim artım bu sanırım bi de eve erken geçebiliyorum bazen (bu da büyük bir artı) mailler çokmuş ama sen yanılmadan yaparsın isimlere dikkat

birazcık eliyle süzüyor ama içine eklediği yağda eritilmiş margarin var; isterseniz tam ölçü alabilirim annemden; benim böreklerimi sarar annem öyle verir o yüzden içeriğini tam bilmiyorum

isterim ,alırmısın

patates, biber, havuç, biraz et var...ama evin altında manav var :) bi şey lazım olursa ordan hemen alabilrim...siz yeter ki yemek ismi söyleyin...bugün değişik bi şeyler yapmak istiyorum ama ne?

du kız bismillah, erken daha :)

dilek cnm ben link vermedimki:26:

Banada senden özel mesajla link geldi,benimkide açılmıyo

patates, biber, havuç, biraz et var...ama evin altında manav var :) bi şey lazım olursa ordan hemen alabilrim...siz yeter ki yemek ismi söyleyin...bugün değişik bi şeyler yapmak istiyorum ama ne?

önceden de tarif etmiştim ama ben şu yemeği çok seviyorum patatesleri normal kızartmalık doğra kızart; üstüne sarımsaklı yoğurt yaparsın gelince; eti de ince ince doğra onu domates biber ve soğanla sotele; bu et karışımını da yoğurtlu patatesin üstüne dök.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…