yufka almıştım gelirken...onu sarsam ve buzluğa atsam ne iyi olacak kızlar...
şöyle hazır yufkayı çıtır çıtır yapacak bir tarifiniz var mı???
benim annem yufkaları sardıktan sonra suya batırır çıkartır öyle buzluğa atar piştiğinde çıtır çıtır bir börek olur.
günaydın kızlarrrr
nekim bende okudum ,içimden dedim iyi demiş affin :) ama ben o ara s....r in yazdığıyla meşguldüm heralde, sonrada birileri geldi falan bidahada girip yazamadım
adaaa ellerine sağlı, ne iyi olurdu o kahvaltı yaaa, dünden beri açım desem :26:
peki süzülsün diye bekletyomu , eliylemi süzdürüyo, öle sulu sulu koyuyo ölemi :44:
kızlar günaydınakşama ne yapsam bi fikri olan var mı? ne pişirsem derdinden bıktım yahuuuu :18:
günaydın kızlar geçmişi okuyordum arada bir yazayım yine devam ederim dedim. akşam eşime yemek hazırladım hızlıca; yemek yedik koştur koştur tiyatroya gittik deli gibi trafik vardı sn 2 dk kala yetişebildik. Tiyatrodan çıktıktan sonra da yürüyüşe geçtik 5 km yürüyüşlerim rutinleşti onu yaptım sonra da anneme geçtik. Bu arada ananem de vardı annemde ananem dedi yarına teyzenler sana gelebilirler diye; eve erken gidip biraz eve çekidüzen verecem bir de kek yapmayı düşüyorum annem de pizza yapacak gelirken getirecek; bu arada size de rapor geçeyim diyette 2. günüm de bitti sabah tartıldım 59.9 u gördüm; iki günde 1.4 kilo gitmiş
ne malzemelerin var?
kızlar günaydınakşama ne yapsam bi fikri olan var mı? ne pişirsem derdinden bıktım yahuuuu :18:
oww tebrikler sirkencim başarılı gidiosun yürüyüşlerin epey faydalı oluodun ne güzel
bende istioum ama maalesef zamanla yarışıoum olmuo
dün eve gittim 8de makine çalıştırdım biraz etrafı topladım
arada nigarı arayım dedim :102: onunla birilerini çekiştirdik ecük
sonra bacaklarımı almaya başladım bitti saate baktım 9,20
çamaşır bitmişti onu astım
hemen makarna ve tonbalııklı salata yaptım eşim geldi 9,40ta
oturduk yedik sonra çikolatalı türk kahvesi yaptı eşim bende bulaşıkları yerleştirdim oturmamız 10,30 oldu
1 saat tv izleyip yattık şimdi ne ara yürüyüş yapim ki sabahta 8de zor kalktım Eki Görüntüle 389520
bugünde işim çok ayrıcı 108tane mail atmam lazım drlara isme hitaben toplu atamıoum
karıştırmamam lazım ayrıca
bol link açılmıo nedir mevzu kuzucum:44:
günaydın buarada
hayırlı cumalar
canım du bi yaa daha bismillah
bu soruyu 4ten sonra soruouz
oww tebrikler sirkencim başarılı gidiosun yürüyüşlerin epey faydalı oluodun ne güzel
bende istioum ama maalesef zamanla yarışıoum olmuo
dün eve gittim 8de makine çalıştırdım biraz etrafı topladım
arada nigarı arayım dedim :102: onunla birilerini çekiştirdik ecük
sonra bacaklarımı almaya başladım bitti saate baktım 9,20
çamaşır bitmişti onu astım
hemen makarna ve tonbalııklı salata yaptım eşim geldi 9,40ta
oturduk yedik sonra çikolatalı türk kahvesi yaptı eşim bende bulaşıkları yerleştirdim oturmamız 10,30 oldu
1 saat tv izleyip yattık şimdi ne ara yürüyüş yapim ki sabahta 8de zor kalktım Eki Görüntüle 389520
bugünde işim çok ayrıcı 108tane mail atmam lazım drlara isme hitaben toplu atamıoum
karıştırmamam lazım ayrıca
bol link açılmıo nedir mevzu kuzucum:44:
günaydın buarada
hayırlı cumalar
birazcık eliyle süzüyor ama içine eklediği yağda eritilmiş margarin var; isterseniz tam ölçü alabilirim annemden; benim böreklerimi sarar annem öyle verir o yüzden içeriğini tam bilmiyorum
patates, biber, havuç, biraz et var...ama evin altında manav var :) bi şey lazım olursa ordan hemen alabilrim...siz yeter ki yemek ismi söyleyin...bugün değişik bi şeyler yapmak istiyorum ama ne?
dilek cnm ben link vermedimki:26:
patates, biber, havuç, biraz et var...ama evin altında manav var :) bi şey lazım olursa ordan hemen alabilrim...siz yeter ki yemek ismi söyleyin...bugün değişik bi şeyler yapmak istiyorum ama ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?