Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

iskenderi anımsattı nedense

Ama ben pek sevmem iskender ,kırk yılın başı, ayak uydurmak istersem eşime anca

mmm lezzetli bi yemeğe benziyo :) teşekkür ettim :) deniyim bugün :)

:) dilek öğlene kadar yemeğimi yapıp,işlerimi bitirip öyle gidiyorum okula...akşam gelince yorgun oluyorum bi de aç aç yemek yapasım gelmiyo :) yemeği pişmeden çiğ çiğ yiyesim geliyo

hımm anladım canım
neler var ki evde malzemeleri sölede ona göre bişi bulalım bari.

mmm lezzetli bi yemeğe benziyo :) teşekkür ettim :) deniyim bugün :)

ama ben senin yerinde olsam eti soteler yogurdumu hazırlarım patatesleri de soyar su dolu bir kaba atarım; gelince kızartrım ki çıtır çıtırlığı gitmesin o zaman güzel oluyor

allahım hem diyetteyim hm de yemekler hiç çıkmıyor aklımdan

temem diyette olduğun için çıkmıyodur zaten :)

canım başlarda 3 haftada bir oluyor zaten hiç canını sıkıp kasma yeğenimizi :)

oğullarıyla kafayı bozmuş bu k.valideler. biz umurlarında değiliz. benm kayınvalidem de cenazeden gelince bana önder aç yemek yedir ona demişti ben de yemedim deyince yanımdan çekti gitti.

Canım biz yayla çorbasını şehriyeli seviyoruz. belkim yayla denmez ona yoğurtlu çorbada denilebilir ama pirinç yerine şehriye koyuyoruz sadece. yoğurdunuda biraz daha fazla koyuyoruz

biz de yarmalı(buğdaylı) ve süzme yoğurtlu yapıyoruz

vazcaydım gelmiorum gel demediniz ikinizde

iyi akşamlar ,ay ben kaçar , ablama gidiyorum, süspüs olayım, malum akşammm (ayşaaaaaa)

biz de akşam 10 da evdeydik, girer girmez geceliğini giyer misin bundan sonra da yatarken pijama giyme gecelikle yat dedi, ne olduğumu şaşırdım zaten pijamam da öyle basit değil ki dantelli mantelli askılı, adam yol boyu ne hayallerle eve gelmiş, girer girmez coştu.

canım bence de pembiş olan daha güzel

multivitamin hepsini kapsıyor dedi başka ilaca gerek yok dedi. bi kaç gün içme istersen bak bakalım bi fark olacakmı?

son gittiğimdede balık yağı almamı istedi

evet canım balık yağı çok önemli balık yağı kullanan annelerin bebeklerinin geniş dönemde daha çabuk öğrenme yeteneği oluyormuş

canım ben de geçen gün sardım dondurucuya attım, yufkayı seriyorum masaya erimiş teremyağ, ya da hamur işi margarin kullanıyorum, bunu sürüyorum, üstüne 2 kat daha aynı işlemi yapıyorum yani toplamda 3 kat yağlanmış oluyor, 12 üçgen parçaya bölüyorum yufkayı, harcını koyup ne çok sıkı ne çok gevşek olacak şekilde sarıyorum, dondurucuya atıyorum çıkarınca, bir kaba su doldurup bu börekleri atıyorum, elimle şekillerini bozmadan hafifçe sıkıp yumurta sarısı sürüp kızartıyorum çıtır çıtır oluyor.
kızarmamış halini ekliyorum

fotolardaki beyaz kaba su dolduruyorum :)

günaydıın analık ödeneğim yatmış onu almaya gidecem birazdan 1210 lira

Son düzenleme:

bol ben burdayım

açık ayabbaıya izin vermiyorlar iş yerinde dedin ya hani şu delikli gibi ama böyle model ayakkabılar luyor ya file gibi onlara da mı izin vermiyorlar?

bugün için yap die değil de aklıma geldi
fırından tırnak pide (fındık pide) alıyorum ortadan kesiyorum iki yarım daire iki kişilik oluyor işte, kare kare lokmalık halde doğrayıp tabağa koyuyorum üstne sarımsaklı süzme yoğurdu su katmadan çırpıp bir,2 kaşık gezdiriyorum, eti kavurup bunun üstüne koyuyorum, pideden taşmayacak şekilde patates kızartmasıyla közlenmiş biberle süslüyorum, pidenin kenararına da yuvarlak dilimlenip kızartılmış patlıcanları diziyorum. tabağın boş kalan kısmına da tavada 2 taraflı pişirilmiş yarım domates koyuyorum.

vilin bu arada sana bir tarif daha;

patataesleri haşla sonra onları baharatla tuzla ez borcama yay; üstüne yine sarımsaklı yoğurt onun üstüne de çok hafif yağda öldürdüğün havuç rendelerini dök. Bu da daha hafif versiyonu.

dileeek yeşil ayakkabıları sevdim ben de. benm eşimde yeni aldığım ayakkabılarını giy deyip duruyor bu ara azdı adam, gecelik istiyor, topuklu ayakkabı giymemi istiyor...istiyor da istiyor

hadi :127:

kıyamammm, sen de bloglara bak hadi

bakim bari çok uzun iş onlarda

bol ben burdayım

açık ayabbaıya izin vermiyorlar iş yerinde dedin ya hani şu delikli gibi ama böyle model ayakkabılar luyor ya file gibi onlara da mı izin vermiyorlar?

cnm sadece burnu hafif açık olanlar var onlar giyiliyor başka yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…