önceden de tarif etmiştim ama ben şu yemeği çok seviyorum patatesleri normal kızartmalık doğra kızart; üstüne sarımsaklı yoğurt yaparsın gelince; eti de ince ince doğra onu domates biber ve soğanla sotele; bu et karışımını da yoğurtlu patatesin üstüne dök.
önceden de tarif etmiştim ama ben şu yemeği çok seviyorum patatesleri normal kızartmalık doğra kızart; üstüne sarımsaklı yoğurt yaparsın gelince; eti de ince ince doğra onu domates biber ve soğanla sotele; bu et karışımını da yoğurtlu patatesin üstüne dök.
:) dilek öğlene kadar yemeğimi yapıp,işlerimi bitirip öyle gidiyorum okula...akşam gelince yorgun oluyorumbi de aç aç yemek yapasım gelmiyo :) yemeği pişmeden çiğ çiğ yiyesim geliyo
mmm lezzetli bi yemeğe benziyo :) teşekkür ettim :) deniyim bugün :)
hımm anladım canım
neler var ki evde malzemeleri sölede ona göre bişi bulalım bari.[/QUOTE
sirken bi tarif verdi canım onu denicem bugün :) ama evde patates,biber,havuç,et var...ama tavsiyen olursa yaz olur mu...yarın yaparım nu da...
ama ben senin yerinde olsam eti soteler yogurdumu hazırlarım patatesleri de soyar su dolu bir kaba atarım; gelince kızartrım ki çıtır çıtırlığı gitmesin o zaman güzel oluyor
allahım hem diyetteyim hm de yemekler hiç çıkmıyor aklımdan
hımm anladım canım
neler var ki evde malzemeleri sölede ona göre bişi bulalım bari.[/QUOTE
sirken bi tarif verdi canım onu denicem bugün :) ama evde patates,biber,havuç,et var...ama tavsiyen olursa yaz olur mu...yarın yaparım nu da...
etin türünü bilmioum ama salçalı soslu güzelce pişirsem onu patatesle püre yaparsın biberide közlesen ımhhhavucuda rendeleyip hafif pişirirsen yoğurtla karıştırıp salata yapmış olursun
selam kızlar. yeni topiğimiz hayırlı olsun
eşimi yanına geldim ordan yazıyorum. 2'li test sonucumu aldım bugün, doktorumuz süper dedi. 3 hafta sonra kontrole gel dedi. ama ben değiştircem doktoru ya. sevemedim bunu bi türlü. normalde 2 hafta sonra gitmem lazımdı, 1 hafta daha attı beni, sinir oldum iyice.
geçmişi okuyamadım pek, var mı önemli bişeyler??? özet istiyorum :)
K. Valideme sinir oldum..
aradı az önce, işte konuşuyoruz konuşuyoruz.
Salı eşimin yanına gittim ya mağazaya k. pederim görmüştü beni söylemiş.
bize niye gelmedin dedi, e geç oldu trafik vardı zaten kaçta orda olduum gelemedim dedim.
İzin günlerinde gelirsin artık, pazar günü gel dedi.
ben de cumartesi belki gelebilirim dedim.
M.. (eşim için) de hiç gelmiyo dedi. Ben de aa niye glmiyo ki, yakın yemeğe felan gidebilir öğlen dedim.
Gelmiyo ne bilim dedi. Olmmazsa sen izin günlerinde gelirsin mağazaya kasaya bakarsın o gelir eve yemek felan yer dedi
kaldım.. hey allahım saçma sapan yaa... ben umrunda değilim oğlu gelsin.
Kaldır dötünü kendin git mağazaya o zaman yürüyerek 15 dk mesafede
gerildimm..
Benim 1 tane izin günüm ar onda da öyel gelip çalışamam mağazada anne, kardeşleri var okadar gelip dursunlar kasada gitsin her gün yesin yemeğini ozaman dedim.
güldü konuyu değişti, doğru diyosun felan
Canım biz yayla çorbasını şehriyeli seviyoruz. belkim yayla denmez ona yoğurtlu çorbada denilebilir ama pirinç yerine şehriye koyuyoruz sadece. yoğurdunuda biraz daha fazla koyuyoruz
bilioum yaa zor oluo geçmiş okumak dün akşamda çenesi düşmüş kızların bu sabah bende zorlandım
yeni gelenlerden de kimse kalmadı :44:
evet tatil ayarlıodu inş istediği gibi bişi bulur
dilşadda ankaraya gelio
iyi akşamlar ,ay ben kaçar , ablama gidiyorum, süspüs olayım, malum akşammm (ayşaaaaaa)
nekim sen gelinini düşünen kaynana gördünmü arada vardır bi kaçtaneboşver takılma kız bu arada ne zormuş o gönderdiklerin bi sürü iş valla yap yap bitmiyo dünden beri 3 tane yapabildim
kızlar trendyolda bambinin bi ayakkabısını beğendim baksanıza 59 tl hiç vermek istemiyorum ama ihtiyacım var işyerinde açık ayakakbı giyilmiyor yazın(
http://www.trendyol.com/Bej-Rugan-Ayakkabi-P0610136008--38-/UrunDetay/7758/956664
multivitamin hepsini kapsıyor dedi başka ilaca gerek yok dedi. bi kaç gün içme istersen bak bakalım bi fark olacakmı?
son gittiğimdede balık yağı almamı istedi
yufka almıştım gelirken...onu sarsam ve buzluğa atsam ne iyi olacak kızlar...
şöyle hazır yufkayı çıtır çıtır yapacak bir tarifiniz var mı???
bolcum al o halde...evet ben de yüksek topuklu giyemiyorum...
etin türünü bilmioum ama salçalı soslu güzelce pişirsem onu patatesle püre yaparsın biberide közlesen ımhhhavucuda rendeleyip hafif pişirirsen yoğurtla karıştırıp salata yapmış olursun
bu da iyi fikir...kafam karıştı şimdi hangisini yapsam ki...neyse ben kaçar...mutfağa gidiyim...iki tariften birini yapıyım bugün...teşekkürler kızlaaaaarrr
kızlar ben bugün çok yoğun olucam gibi, okurum ama çok yazamam
hadi :127:benimde bi dolu işlenek faturalarım varr,hemde bisürü mükellefimde((
hadi biz gidelim öğlene kadar glmeyelim akidişim:126:
kıyamammm, sen de bloglara bak hadiyaaa nereye gitmeyinnnnnnnn
hadi :127:
kıyamammm, sen de bloglara bak hadi
bol ben burdayım
açık ayabbaıya izin vermiyorlar iş yerinde dedin ya hani şu delikli gibi ama böyle model ayakkabılar luyor ya file gibi onlara da mı izin vermiyorlar?
hadi :127:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?