Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Bizde de iptal, dün biraz küstüm eşime ,oyüzden olmadı
demin konuştuk, gitmiyonmu cumaya dedim, dün hazırlamadınki diyo :))
hıı inş önemli bişi değildir :26:
..
bizim de ben yyorgun olduğum için iptal oldu, ama bu sabah az daha

Bana bi ağırlık çöküyo arkadaşlar, kaycam şimdi :esneyensmiley:

kızlaaar bellonanın sitesinden bakar mısınıız hangi nevresim güzel nevresim almak istiyoruum

hıı inş önemli bişi değildir :26:
..
Bizim de ben yyorgun olduğum için iptal oldu, ama bu sabah az daha

amanin dikkat, sabahları kötü oluyo, banyo açısından

Dün ablama gittim ağda için, 9,30 da geldim eve, karşılamadı beni durakta, uyuya kalmış ,açtım bide evde de yicek yok sinirlendim oyüzden küstüm bende

kızlaaar bellonanın sitesinden bakar mısınıız hangi nevresim güzel nevresim almak istiyoruum

bakayım :82:

nerde yazıyor kız ben görmedim :)))

temeeem gördümm :)
nasıl arayıp ayırtıyım mı arkadaş orda çalışıyor da

kelebekliyimi, bilmemki.. Aa çok güzel diyemedim :26:
Başka baksak,yanii bellona dışında ,uyarmı sana

ama belona diyosan..ben eklediğimi beğendim ençok...kelebekli çok beyaz ,canlı olsun biraz bence :44:

canım çok beğendiğim olmadı içlerinden nie bellona :44:

arkadaşım orda çalışıyor da elden rast gele ödeme yapıyorum o ay ne kadar varsa elimde. bi de nevresime ihtiyacım olduğundan diil de değişiklik olsun die o yüzden kendimi boşa kasmadan alırım ordan

Son düzenleme:
kesinnnnn
Bizde de iptal, dün biraz küstüm eşime ,oyüzden olmadı
demin konuştuk, gitmiyonmu cumaya dedim, dün hazırlamadınki diyo :))

hahayyyyy kesin ahım tuttu ikinize de

ben eve geldim bu arada.sınavım biter bitmez yemek yiyip kaçtım eve. her yer allak bullak 3 gündür eve yatmaya gelioz mutfak yatak odası savaş alanı olmuş, mutfağı topladım da y.odasını eşim gelsin birlikte yapalım sıkıldım

SAREV - Ev Tekstili
buraya bakmanı tavsiye ederim ben kullanıoum ve harika çekmio çarşaflar küçük çıkmıo

evet canım sarevden ben de çok memnunum ama şimdi öylesine alcam die bunalmadan öderim dedim de tamam almıcam çok güzel değil dediniz soğudum hevesim kaçtı gitti :)

ahın beni tutmadııı biz dün yeni evliler gibiydik :)
çok yorma kendini canım

tüh yaaaaa

yormuom fazla dilşadcım dikkat etmeye çalışıom annemlere söyledim dün bu arada.anneme ultrason fotosunu verdim direkt :)) şaşırdı önce, "diye diye yaptırdılar sonunda" dedi.hadi bee dedim sanki sen istemiodun, güldü falan. neyse dışarı çıkmamız lazımdı, anneme dedim "kardeşime sen söyle" diye.arabada babamı aradı eşim "dede oluyormuşsun" dedi :))) tam babamla konuşurken kardeşim aradı "bi dayı aranıomuş heralde" die :)) bugün de halam aradı babam uçurmuş haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…