Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ben de exclusive de sasha var ya simsiyah onu beğendim tek siyah olsa daha çok beğenirim

hıı gene mi uyumuşş

:101: :101:

hahayyyyy kesin ahım tuttu ikinize de
kesinnn

diloş pamuk satenler süper
Eki Görüntüle 389802
ilki benim nev. takımımdan birine benziyo

bend endless tree kaos ve viola yı beğendim satenden .bende istiyorum pamuk saten bakalım ne zamana kısmet

hahayyyyy kesin ahım tuttu ikinize de

AHAHAH :))KESİN :)))

ZATEN BİRİ DUYDU MU ,BÜTÜN SÜLALE DUYAR :))) HELEKİ BÖLE GÜZEL HABERDE

ben çamaşır makinası boşalttım 2.yi attım kurutmadan çıksın geriye ütülemem kalıyor dolabımıda topladım.sıra bena geliyor.kızlar foto ekledim baksanıza

bend endless tree kaos ve viola yı beğendim satenden .bende istiyorum pamuk saten bakalım ne zamana kısmet

endless tree bence de çok hoşmuş, bi pamuk saten de bana lazım ama pahalı beaaa kociş aldırmaz ki bunu gizli gizli almam lazım :))))

bende bugün onu sorcaktım kuzu yaa
eşimin ailesine söledik demiştin seninkilere sölemedin mi dicektim
ama bugün sormadan öğrendim

ben hiç istemioum ya olsa nası gidipte sölerim dioum özellikle babama

bende bugün onu sorcaktım kuzu yaa
eşimin ailesine söledik demiştin seninkilere sölemedin mi dicektim
ama bugün sormadan öğrendim

ben hiç istemioum ya olsa nası gidipte sölerim dioum özellikle babama

ben de söyleyemezdim cnm yaaa,eşim ben söylerim diyince havada atladım :))) annene bile zor söyledimmm

Az söle fiyatını :)))

eltim çok fenadır bu konuda.öğle arası iş arkadaşlarıyla avm'ye gidiolar kafasına göre alışveriş yapıo eşine de sonradan gösterio fiyatını da az sölüo.geçen gün 3 bluz almış 250tl para vermiş göstermedim daha kıyafetleri dio saklıo evde :)))
bi kere de h.sonu böle ev eşyaları satan biyere gittik eltimle eşlerden gizli,orda da ıvır zıvır bişeylere 200tl para verdi,kaynım fişi görmüş sonra,neyse bişi olmadı dio eltim :))))
daha dün klima bakıcaz die yapı marketleri gezdik işte,kocişle abisi klimlara bakarken benim elti iki muma 25 tl para verdi bi de benim çantama sakladı kocası görmesin die

owwww Hayatta yapamam yaaa, anneme çekmişim bu konuda, o da babamdam 1 lira bile saklayamaz ,hemen çıkarır verir bende öle

ama amcamın karısı aynı böle, kızı da :)) misal pazara gidiyolar, 30 lira harcadıysalar, 50 lira diyolar 20 si indiragandi Herşeyde böle :))

ayy ben babama doğurana kadar hamileliğimle ilgili tek bi laf söyleyemedim. o da bana söylemedi. soğuk muyuz neyiz

hiç yapamam her paramı kaptırırım :) aldığım bişeyi de saklayamam direk eşimin yanına gider gösteririm eve yakın bi yerden aldıysam o gelmeden giyer onunla karşılarım.

ayy benm ablamda pazarda 20 harcasa 30 harcadım der biriktirir eve bişiler alır ya da çocuğa bişi alıncağı zaman hoop para çıkarır eniştem arada takılıyor seni bi sirkeleyim mi ne kadar dökülür acaba die :)
ben pazara mazara gitmediğim için de eşim hep yanımda zaten markette.

ben de yapamam zuzum bi tek para konusu diil hiçbişeyi saklayamam eşimden, süpriz yapayım derim onu bile beceremem söylememeye dayanamıommm

mayısta bize anlaşmalı olduğumuz bankadan bi maaşa yakın ekstra para gelcek bişi parası dediler de adını bilmiom öenmli de diil para gelsin de :)) herneyse ben bunu eşime sölemiom şimdi süpriz olsun die ama var yaaa nası içim içimi yio, her gün dilimin ucuna gelio tutuom :)))

Aslında çok da kötü bişey değil ... Erkekler daha çok para harcar ya, kadının elinin altında parası olması iyi bişey, bi sıkıntıda hopp çıkartıverir :))

benim arkim çalışmadığı halde, kocasından aldığı harçlıklarla,mutfak/pazar paralarıyla birikim yapıyo, ben yapamıyom onu
gerçi bide şöle bişey var dimmi, onun extra masrafları yok, evde hep...aldığını hemen saklayabilir

yine dalga geçeceksiniz ama ben severim zaten banyo yapıp ayılmayı ve dogal olarak

:)) sen sevmesen şaşrım zaten şekerim:)

sende benim gibisin demekki ayşe bende hayatta dayanamıyorum hediye aldığımda bile gününü bekleyemeden veririm

ya kızlar 4 mayıs eşimin doğumgünü 6 mayıs anneler günü hepsi üst üste yaa napcam hiç parada yok ne almayı düşünüyosunuz?

Son düzenleme:

hiçbi fikrim yok cnm benim de eşim 14 mayıs doğumlu. geçen gün ayakkabıcıya gittik kendime ayakkabı aldım eşim de bi tane beğendi 90 tlydi ama boşver dedim, zaten o da almaya kıyamazdı.onu mu alsam diom.bi de eşim org çalmayı çok sever her gördüğünde bakar falan bi org mu alsam acaba die düşündüm. nası olsa para gelecek mayısta :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…