- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
hıı gene mi uyumuşşamanin dikkat, sabahları kötü oluyo, banyo açısından
Dün ablama gittim ağda için, 9,30 da geldim eve, karşılamadı beni durakta, uyuya kalmış ,açtım bide evde de yicek yok sinirlendim oyüzden küstüm bende
bakayım :82:
kesinnnnn
kesinnnhahayyyyy kesin ahım tuttu ikinize de
hahayyyyy kesin ahım tuttu ikinize de
tüh yaaaaa
yormuom fazla dilşadcım dikkat etmeye çalışıom annemlere söyledim dün bu arada.anneme ultrason fotosunu verdim direkt :)) şaşırdı önce, "diye diye yaptırdılar sonunda" dedi.hadi bee dedim sanki sen istemiodun, güldü falan. neyse dışarı çıkmamız lazımdı, anneme dedim "kardeşime sen söyle" diye.arabada babamı aradı eşim "dede oluyormuşsun" dedi :))) tam babamla konuşurken kardeşim aradı "bi dayı aranıomuş heralde" die :)) bugün de halam aradı babam uçurmuş haberi
bend endless tree kaos ve viola yı beğendim satenden .bende istiyorum pamuk saten bakalım ne zamana kısmet
tüh yaaaaa
yormuom fazla dilşadcım dikkat etmeye çalışıom annemlere söyledim dün bu arada.anneme ultrason fotosunu verdim direkt :)) şaşırdı önce, "diye diye yaptırdılar sonunda" dedi.hadi bee dedim sanki sen istemiodun, güldü falan. neyse dışarı çıkmamız lazımdı, anneme dedim "kardeşime sen söyle" diye.arabada babamı aradı eşim "dede oluyormuşsun" dedi :))) tam babamla konuşurken kardeşim aradı "bi dayı aranıomuş heralde" die :)) bugün de halam aradı babam uçurmuş haberi
endless tree bence de çok hoşmuş, bi pamuk saten de bana lazım ama pahalı beaaa kociş aldırmaz ki bunu gizli gizli almam lazım :))))
bende bugün onu sorcaktım kuzu yaa
eşimin ailesine söledik demiştin seninkilere sölemedin mi dicektim
ama bugün sormadan öğrendim
ben hiç istemioum ya olsa nası gidipte sölerim dioum özellikle babama
Az söle fiyatını :)))
hıı gene mi uyumuşş
:101: :101:
kesinnn
diloş pamuk satenler süper
Eki Görüntüle 389803 Eki Görüntüle 389802
ilki benim nev. takımımdan birine benziyo
eltim çok fenadır bu konuda.öğle arası iş arkadaşlarıyla avm'ye gidiolar kafasına göre alışveriş yapıo eşine de sonradan gösterio fiyatını da az sölüo.geçen gün 3 bluz almış 250tl para vermiş göstermedim daha kıyafetleri dio saklıo evde :)))
bi kere de h.sonu böle ev eşyaları satan biyere gittik eltimle eşlerden gizli,orda da ıvır zıvır bişeylere 200tl para verdi,kaynım fişi görmüş sonra,neyse bişi olmadı dio eltim :))))
daha dün klima bakıcaz die yapı marketleri gezdik işte,kocişle abisi klimlara bakarken benim elti iki muma 25 tl para verdi bi de benim çantama sakladı kocası görmesin die
tüh yaaaaa
eltim çok fenadır bu konuda.öğle arası iş arkadaşlarıyla avm'ye gidiolar kafasına göre alışveriş yapıo eşine de sonradan gösterio fiyatını da az sölüo.geçen gün 3 bluz almış 250tl para vermiş göstermedim daha kıyafetleri dio saklıo evde :)))
bi kere de h.sonu böle ev eşyaları satan biyere gittik eltimle eşlerden gizli,orda da ıvır zıvır bişeylere 200tl para verdi,kaynım fişi görmüş sonra,neyse bişi olmadı dio eltim :))))
daha dün klima bakıcaz die yapı marketleri gezdik işte,kocişle abisi klimlara bakarken benim elti iki muma 25 tl para verdi bi de benim çantama sakladı kocası görmesin die
owwwwHayatta yapamam yaaa, anneme çekmişim bu konuda, o da babamdam 1 lira bile saklayamaz ,hemen çıkarır verir bende öle
ama amcamın karısı aynı böle, kızı da :)) misal pazara gidiyolar, 30 lira harcadıysalar, 50 lira diyolar20 si indiragandi Herşeyde böle :))
owwwwHayatta yapamam yaaa, anneme çekmişim bu konuda, o da babamdam 1 lira bile saklayamaz ,hemen çıkarır verir bende öle
ama amcamın karısı aynı böle, kızı da :)) misal pazara gidiyolar, 30 lira harcadıysalar, 50 lira diyolar20 si indiragandi Herşeyde böle :))
pöfff bitmio mailler yaa
yine dalga geçeceksiniz ama ben severim zaten banyo yapıp ayılmayı ve dogal olarak
ben de yapamam zuzum bi tek para konusu diil hiçbişeyi saklayamam eşimden, süpriz yapayım derim onu bile beceremem söylememeye dayanamıommm
mayısta bize anlaşmalı olduğumuz bankadan bi maaşa yakın ekstra para gelcek bişi parası dediler de adını bilmiom öenmli de diil para gelsin de :)) herneyse ben bunu eşime sölemiom şimdi süpriz olsun die ama var yaaa nası içim içimi yio, her gün dilimin ucuna gelio tutuom :)))
:)) sen sevmesen şaşrım zaten şekerim:)
sende benim gibisin demekki ayşe bende hayatta dayanamıyorum hediye aldığımda bile gününü bekleyemeden veririm
ya kızlar 4 mayıs eşimin doğumgünü 6 mayıs anneler günü hepsi üst üste yaa napcam hiç parada yok ne almayı düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?