pöfff bitmio mailler yaa
ben de yapamam zuzum bi tek para konusu diil hiçbişeyi saklayamam eşimden, süpriz yapayım derim onu bile beceremem söylememeye dayanamıommm
Mayısta bize anlaşmalı olduğumuz bankadan bi maaşa yakın ekstra para gelcek bişi parası dediler de adını bilmiom öenmli de diil para gelsin de :)) herneyse ben bunu eşime sölemiom şimdi süpriz olsun die ama var yaaa nası içim içimi yio, her gün dilimin ucuna gelio tutuom :)))
sende benim gibisin demekki ayşe bende hayatta dayanamıyorum hediye aldığımda bile gününü bekleyemeden veririm
Ya kızlar 4 mayıs eşimin doğumgünü 6 mayıs anneler günü hepsi üst üste yaa napcam hiç parada yok ne almayı düşünüyosunuz?
Org alma yaaa ,napcakki onu herzamnAyakkabıyı daha çok kullanır
Ay aklıma ne geldi, kocan org çalar, sen karşısındaaaa
ben de yapamam zuzum bi tek para konusu diil hiçbişeyi saklayamam eşimden, süpriz yapayım derim onu bile beceremem söylememeye dayanamıommm
mayısta bize anlaşmalı olduğumuz bankadan bi maaşa yakın ekstra para gelcek bişi parası dediler de adını bilmiom öenmli de diil para gelsin de :)) herneyse ben bunu eşime sölemiom şimdi süpriz olsun die ama var yaaa nası içim içimi yio, her gün dilimin ucuna gelio tutuom :)))
ver accık da ben yolliim kuzumm
dün bir erkek bir kadın'da kadın sekizbin bilmemkaç euro biriktirmiş mutfak parasından.8 yılda biriktirdim ben bunu dio
kopuom o diziye yaaaa eşimle dün gül gül öldük
Aslında çok da kötü bişey değil ... Erkekler daha çok para harcar ya, kadının elinin altında parası olması iyi bişey, bi sıkıntıda hopp çıkartıverir :))
benim arkim çalışmadığı halde, kocasından aldığı harçlıklarla,mutfak/pazar paralarıyla birikim yapıyo, ben yapamıyom onu
gerçi bide şöle bişey var dimmi, onun extra masrafları yok, evde hep...aldığını hemen saklayabilir
:)) sen sevmesen şaşrım zaten şekerim:)
sende benim gibisin demekki ayşe bende hayatta dayanamıyorum hediye aldığımda bile gününü bekleyemeden veririm
ya kızlar 4 mayıs eşimin doğumgünü 6 mayıs anneler günü hepsi üst üste yaa napcam hiç parada yok ne almayı düşünüyosunuz?
hamilelikte bende söyleyememiştim babama eşim söylemişti allahtan .ama babam hemen beni geri aradı sesi çok neşeliydi.sonrasındada aramıştı hep destek olmuştu.şimdikindede annem söylemiş hemen aradı her aradığında hep sorar nasılsın test sonuçları noldu diye.
bende kirli çıkıyımdır.eşim pana haçlık bıraktığında yada ekstra para geçtiğinde eline bana verir bende 5-10- 20 atarım kenara bu ay100 tl biriktirdim ama tatile gidiyoruz diye çıkardım ya sen nasıl bişesin çıkar çıkar diyor daha nererlerde var.bende alışmışım liseden beri kenara atmaya .adaya gittiğimizdede 50 tl çıkardım sen nasıl atıyon kenara ben nasıl anlamam diyor.
ama iyi olmuyormu diyorum imdadımıza yetişiyor.
off yaaa ... Anneme hediyesini almadım, pazar günü birlikte bakıcaz d.günüsü için (geçen haftaydı)
6 mayıs anneler/ 14 mayıs kardeşimin d.günü / mayıs bilmemkaç arkim doğurcak ona hediye / haziran 27 yıldönümü / olursa haziranda tatil / 6 temmuz kocamın d.günüYokmu arttıran Batıcam galiba
bende kirli çıkıyımdır.eşim pana haçlık bıraktığında yada ekstra para geçtiğinde eline bana verir bende 5-10- 20 atarım kenara bu ay100 tl biriktirdim ama tatile gidiyoruz diye çıkardım ya sen nasıl bişesin çıkar çıkar diyor daha nererlerde var.bende alışmışım liseden beri kenara atmaya .adaya gittiğimizdede 50 tl çıkardım sen nasıl atıyon kenara ben nasıl anlamam diyor.
Ama iyi olmuyormu diyorum imdadımıza yetişiyor.
kız eşimde bi müzik aleti çalma hastalığı var.saz var mesela evde hasta olur onu çalıcam die. Kv.lerde darbuka var arada gider onu tıkılar, geçen gün yeğenine ksilofon mu ne diolar oyuncak ondan aldı,hani böle bi çubukla sıra sıra demirler var onlara vuruon notalı sesler çıkıo.bebişten çok o oynadı, bi mağazada bi yerde org görsün hemen başlar çalmaya.
Bi org alsam mest olur adam eminim
Hııı ben de koca göbeğimle karşında bi yaparım ki artık sorma
Senin hediyeler habarıkmış cnm yaa hepsi üstüste gelmişş
ben de aynen böyleyim :13:owwwwHayatta yapamam yaaa, anneme çekmişim bu konuda, o da babamdam 1 lira bile saklayamaz ,hemen çıkarır verir bende öle
hehehben de yapamam zuzum bi tek para konusu diil hiçbişeyi saklayamam eşimden, süpriz yapayım derim onu bile beceremem söylememeye dayanamıommm
benim annemin doğum günü çarşamba, anneler günü de geldi üst üste ben de bilmiyorum ne alıcağımı:)) sen sevmesen şaşrım zaten şekerim:)
ya kızlar 4 mayıs eşimin doğumgünü 6 mayıs anneler günü hepsi üst üste yaa napcam hiç parada yok ne almayı düşünüyosunuz?
hiçbi fikrim yok cnm benim de eşim 14 mayıs doğumlu. geçen gün ayakkabıcıya gittik kendime ayakkabı aldım eşim de bi tane beğendi 90 tlydi ama boşver dedim, zaten o da almaya kıyamazdı.onu mu alsam diom.bi de eşim org çalmayı çok sever her gördüğünde bakar falan bi org mu alsam acaba die düşündüm. nası olsa para gelecek mayısta :)))
eşim vazgeçti :101:
Nezman olur bilmiyom :44:
hadi yaa, şimdi ne ücretsiz var nede özür diyosun yanii :26:
olur kuzum ben yalnız çalışıyorum zaten tek başımayım yanıma bir arkadaş iyi olurduyaaa bende seninle çalışayım :84:, asistanın olayım
ben tavuk fileto yapıcam, pilav birde tereğalı..akşama ne yemek var die soriim mi? gerçi vilin taa sabahtan sormuş
ben dün yapamadım o saydıklarımı kv.pişi yapmıştı sabahtan vermişti kahvaltıda yiyelim die. kalanları da akşamüzeri kahvaltılıkla yedik geçiştirdik.akşam gezmeden dönünce de eltimlerde taze fasulye pilav cacık üçlüsünü götürdük
ben tavuk fileto yapıcam, pilav birde tereğalı..
dünden kalan pattis salatam da var kötü olmuşmudur acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?