Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

cnm cidden öle düşünüyorum ama hiç kötülük yapacak yada düşünecek bi siman yok iyiylik akıyo resmen yüzünden:))

of yaaa çok fenaa ((

tekrarr bu ne yaaaaaaaaaaaa

bu ne yaww nölüyooo

ben tavuk fileto yapıcam, pilav birde tereğalı..
Dünden kalan pattis salatam da var kötü olmuşmudur acaba :26:

tadına bakarsın ,pattis kalınca tadı kötü oluyo biraz.. Ama üstüne ek limon+yağ gezdirirsen azcık ,kötü olmaz heralde

of yaaa çok fenaa ((

bu ne yaww nölüyooo

tadına bakarsın ,pattis kalınca tadı kötü oluyo biraz.. Ama üstüne ek limon+yağ gezdirirsen azcık ,kötü olmaz heralde

nekk bence de bişi olmaz heralde bi tadına bak ama:26:

zuzu bugün büyük gün mü

Sonuçta gene ikiniz için harcıyosunuz, iyi olur tabi
ama işte yapamıyom ben, huy

tabi alışıyor vardır sen de diyor. yok diyorum yemin et diyor etmem bunun için niye yemin ediyorum olduğunda var diyorum olmadığında yok diyorum inanmıyomusun diyorum inanıyor
benim lahana dolmam var yoğurt

aslında ben o paraları işallah bebişim olduğunda foto için biriktiriyordum doğum fotoğrafları varya şimdi.ama yine biriktirmeye başlıcam.
evet canım çok inceydim. çok güzeller harikaydı insan huzur buluyor onların içinde.şimdi acımıyor ancak pastırırsam bi yere çarparsam acıyor .bastırdım canım pamukla 10 tüp kan verdim 10.tüpte böle oldu sağ kolumda oldu niyeyse

benim de eşimin yanına gidesim var ama "yalan dünya" var gitmim evde iş de var

canım soğanlı mıydı pattis?

of yaaa çok fenaa ((

bu ne yaww nölüyooo

nekk bence de bişi olmaz heralde bi tadına bak ama:26:

zuzu bugün büyük gün mü
kızlar soğanlı, taze soğanlı..
ama çok süper olmuştu, sosu felan.. atmim, eşim yesim bari

bol nasıl pattisi hemen yicez? :26:
haşlanmış sade pattisim var dolapta o da mı yenmez :26:

Son düzenleme:

yani ikinci güne bırakmayın diyorlar bakteri üretiyormuş çünkü cnm.

kızlar kıvançla azra evleniyormuş

hadi canımm

ıspanağı da ilk piştiği gün yemek lazımmış vitamini gidiomuş tamamen die duymuştum ya da ikinci gün yiyceksen ısıtmayacakmışsın

ben de şimdi eşimi aradım tiyatro var akşam gidelim mi diye sen gelince duruma göre gideriz diyor, yani aslında o da yalan dünya için gidelim diyemedi.

yine ayrılmazlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…