bolcuğum ayyy canım çok teşekkür ederim o senin güzelliğin etrafımdakilerde söylüyor .kalbim iyi ama iyilikten çok darbeler yedim .annemin bir sözü vardır.kim ne yaparsa yapsın sen hep iyi düşün iyilik yap allah rızası için yap bunu kimse için değil
zuzum bende senin gibiyim
tatil var
mayıs 1 annemim doğum günü 6 mayıs anneler günü mayıs 12de arakadaşımın düğününe gidicem çeyrek alıcam bide bana harçlık
21 mayıs benim doğum günüm
haziranda ben yine orduya gidicem 2 hafta harçlık düğünler var onlara hediye
evlilik yıl dönümü 10 temmuz 29 temmuz kocişimin doğum günü
tekrarr bu ne yaaaaaaaaaaaa
ben tavuk fileto yapıcam, pilav birde tereğalı..
Dünden kalan pattis salatam da var kötü olmuşmudur acaba :26:
of yaaa çok fenaa((
bu ne yaww nölüyooo
tadına bakarsın ,pattis kalınca tadı kötü oluyo biraz.. Ama üstüne ek limon+yağ gezdirirsen azcık ,kötü olmaz heralde
o zaman da eşin hep bilir ki sende kenarda köşede bi para varara sıra unuttur ama varsa bile yok de
ben de bi ara kk'da bi topic vardı ayda bi çeyrek alıoz die.ona heveslenip arada 3-5 atıodum ama biriktiremedim bi türlü en fazla 50 tl oldu
akşama ne yemek var die soriim mi? gerçi vilin taa sabahtan sormuş
ben dün yapamadım o saydıklarımı kv.pişi yapmıştı sabahtan vermişti kahvaltıda yiyelim die. kalanları da akşamüzeri kahvaltılıkla yedik geçiştirdik.akşam gezmeden dönünce de eltimlerde taze fasulye pilav cacık üçlüsünü götürdük
Sonuçta gene ikiniz için harcıyosunuz, iyi olur tabi
ama işte yapamıyom ben, huy
evet önceden ücret almazlardı yada tatlıyı hediye getirirlerdi şimdi bir özür bile yok
eve geldim ortalığı topladım süpürgeyi açacaktım eşim vazgeçirdi o erken gelip yardım edecek; ben de fırına şimdi kek attım size bi bakayım dedim.
Enkidu resimlerine baktım üniversitedeyen incecikmişsin bu arada laleler de süper duruyor. Koluna üzüldüm görüntü bir yana acıyordur da;keşke kan alındıktan sonra sımsıkı 10 dk bastırsaydın pamukla daha az iz kalırdı; pamuğu azıcık tutup çöpe attıysan yada bastırmadıysan iz ondan bu kadar çok olmuştur.
benim de eşimin yanına gidesim var ama "yalan dünya" var gitmimbenm ruhum daralıyor eve gidesim yok, eşim aramıştı demin, yanına geliim mi çıkışta dedim gel dedi, eve birlikte gidicez, büyük ihtimal dışarda yeriz ya da alır gideriz. yarın zaten evdeyim yarına fikir olur söyledikleriniz. pazar da bağdayız. pazartesiye kadar yemek derdim yok
nekim soğan varsa kokar bence yeme onu bide diyorlarki patates yemeği yaptığınızda hemen tüketin ama mümkün olmuyo tabi..
sen tek hediye alsan geçerli olmuyomu acaba
anneler günündede eşim bana ne alacak bakalım geçen yıl telefon almıştı:)
ya bende ona almak istiyorum ço ihtıyacı var gözümü karatıp alsam kendime hiçbişe alamam ama daha annemin hediyesi olacak offf
canım soğanlı mıydı pattis?
of yaaa çok fenaa((
bu ne yaww nölüyooo
tadına bakarsın ,pattis kalınca tadı kötü oluyo biraz.. Ama üstüne ek limon+yağ gezdirirsen azcık ,kötü olmaz heralde
kızlar soğanlı, taze soğanlı..nekk bence de bişi olmaz heralde bi tadına bak ama:26:
zuzu bugün büyük gün mü
benim de eşimin yanına gidesim var ama "yalan dünya" var gitmimevde iş de var
kızlar soğanlı, taze soğanlı..
ama çok süper olmuştu, sosu felan.. atmim, eşim yesim bari
bol nasıl pattisi hemen yicez? :26:
haşlanmış sade pattisim var dolapta o da mı yenmez :26:
yani ikinci güne bırakmayın diyorlar bakteri üretiyormuş çünkü cnm.
kızlar kıvançla azra evleniyormuş
hadi yaa :/ haşlanmış pat. de atıyımmı şimdi.. tühhhhyani ikinci güne bırakmayın diyorlar bakteri üretiyormuş çünkü cnm.
hadi yaa :/ haşlanmış pat. de atıyımmı şimdi.. tühhhh
gitti kıvanç o iq su düşük karıya
benim de eşimin yanına gidesim var ama "yalan dünya" var gitmimevde iş de var
kızlar soğanlı, taze soğanlı..
ama çok süper olmuştu, sosu felan.. atmim, eşim yesim bari
bol nasıl pattisi hemen yicez? :26:
haşlanmış sade pattisim var dolapta o da mı yenmez :26:
yani ikinci güne bırakmayın diyorlar bakteri üretiyormuş çünkü cnm.
zuzu bugün büyük gün mü
hadi yaa :/ haşlanmış pat. De atıyımmı şimdi.. Tühhhh
gitti kıvanç o iq su düşük karıya
bakalım..off çok stres olucam kesin
hayır yaa niye atıyon
stres olucak bişi yok cnm yaa sakin ol, zaten eşin konuşcak dimi??
Samsung S5670 Galaxy Fit GittiGidiyor'da 54606224
kızlar şuna baksanıza nasıl media markette indirime girmiş 400 tl 10 taksit imkanı var hemde garantili yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?