Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bakalım..off çok stres olucam kesin

hayır yaa niye atıyon
ay biriniz at diyo biriniz atma
du bakalım napıcam ben bu pattisleri bu akşam

çıbık krakerle 3 fincan çay içtim huhh çatlıcam :))
afiyet olsunnn, ben de çıbık kraker kemiriyorum şimdi :)
zuzum hiç stres yapma, belki çok olumlu konuşacak k.v (inşallahhh )

Son düzenleme:

napıyonuz millettt .))

akşama ne pişiyo konuştunuzmu ? bende inşallah zamanında çıkıcam yemek yapmam lazım hiçbirşey yok evde.

ismini koyalım giderken alırım yaparım :129:

ben pek anlamam ama güzele ve uguna benziyor..
yine de eşine danışmadan alma, süpriz olmiycak ama.. erkekler "aa onu niye aldın benim aklımda başka bişi vardı" modunda olurlar bu tür şeyler konusunda.

evt cnm aslında aynen öle düşünüyorum ama sorsam aldırmıcak biliyorum bu arada sinir oldum yaa bu fiyat sadece istanbul beylikdüzünde geçerliymiş nasıl alim şimde ben off

evt cnm aslında aynen öle düşünüyorum ama sorsam aldırmıcak biliyorum bu arada sinir oldum yaa bu fiyat sadece istanbul beylikdüzünde geçerliymiş nasıl alim şimde ben off
ben gidip alıyım senin için, bana 10 dk mesafede

tadi kötüyse at, değilse atma ... Kötü derken kalmışta kötü olmuş anlamında değil ...bazı pattislerin tadı şeker gibi oluyo ben öle seviyom ...

Kemir kuzum :)
inşallah tatlım yaa, kimseyi kırmak/üzmekte istemiyom

ol zuzum ol Hayırlısıyla geçecek bu akşam, bundan sonra başbaşa

Canım bu tarz bişe istiyorsa beğeniyosa uygun hem de 40 40 dokunmaz. Benm eşim n8 kullanıyor o bile yetmiyor beyefendiye.

inşallah canım
n8 güzel neyi yetmiyomuşki

ben pek anlamam ama güzele ve uguna benziyor..
Yine de eşine danışmadan alma, süpriz olmiycak ama.. Erkekler "aa onu niye aldın benim aklımda başka bişi vardı" modunda olurlar bu tür şeyler konusunda.

evet çaktırmadan bu model hakkında fikir alabilirsin eşinden bolll

bol ben telefonlardan pek anlamam ama gelirken yoldaki reklamlarda gördüm vatan da 14-15 nisan % 24 indirim varmış bir de oraya bak yarın belki daha uyguna bulursun

bu aralar tekno marketlerde baya indirim var kızların dediği gibi eşine çaktırmadan sor reklamları da iyi takip et uygun bişi mutlaka bulursun

selam arsecimmm yemeği bugün erken konuştukk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…