ay biriniz at diyo biriniz atmabakalım..off çok stres olucam kesin
hayır yaa niye atıyon
afiyet olsunnn, ben de çıbık kraker kemiriyorum şimdi :)çıbık krakerle 3 fincan çay içtim huhhçatlıcam :))
bana gayet uygun geldi seda eşine bakıosun dimi?
evet ama , gerekirse müdahil olucam
Samsung S5670 Galaxy Fit GittiGidiyor'da 54606224
kızlar şuna baksanıza nasıl media markette indirime girmiş 400 tl 10 taksit imkanı var hemde garantili yani..
ben pek anlamam ama güzele ve uguna benziyor..Samsung S5670 Galaxy Fit GittiGidiyor'da 54606224
kızlar şuna baksanıza nasıl media markette indirime girmiş 400 tl 10 taksit imkanı var hemde garantili yani..
arsecim slm..
nekk cnm sen bunlara nasıl yetişiyon kız yüreğim şişti onu yap bunu yapamma şey istiyolar durmadan biyerlere üye oluyorum hayırlısı başımıza bişe gelmesin bide twitter aldım o yüzden:26:
hı hım konuştuk 1-2 sayfa geridenapıyonuz millettt .))
akşama ne pişiyo konuştunuzmu ? bende inşallah zamanında çıkıcam yemek yapmam lazım hiçbirşey yok evde.
ismini koyalım giderken alırım yaparım :129:
ben pek anlamam ama güzele ve uguna benziyor..
yine de eşine danışmadan alma, süpriz olmiycak ama.. erkekler "aa onu niye aldın benim aklımda başka bişi vardı" modunda olurlar bu tür şeyler konusunda.
ben gidip alıyım senin için, bana 10 dk mesafedeevt cnm aslında aynen öle düşünüyorum ama sorsam aldırmıcak biliyorum bu arada sinir oldum yaa bu fiyat sadece istanbul beylikdüzünde geçerliymiş nasıl alim şimde ben off
ay biriniz at diyo biriniz atma
Du bakalım napıcam ben bu pattisleri bu akşam Eki Görüntüle 389874
afiyet olsunnn, ben de çıbık kraker kemiriyorum şimdi :)
zuzum hiç stres yapma, belki çok olumlu konuşacak k.v (inşallahhh Eki Görüntüle 389876 )
ol zuzum olHayırlısıyla geçecek bu akşam, bundan sonra başbaşa
Canım bu tarz bişe istiyorsa beğeniyosa uygun hem de 40 40 dokunmaz. Benm eşim n8 kullanıyor o bile yetmiyor beyefendiye.
ben pek anlamam ama güzele ve uguna benziyor..
Yine de eşine danışmadan alma, süpriz olmiycak ama.. Erkekler "aa onu niye aldın benim aklımda başka bişi vardı" modunda olurlar bu tür şeyler konusunda.
ben gidip alıyım senin için, bana 10 dk mesafede
hı hım konuştuk 1-2 sayfa geride
neden ki büdüş? biz iyiz bi vukuat yok kimsede şükür kiniyeyse bugün çok gerginim üfffff
siz nasılsınız naapıyosunuz
:105: :105: :105:yaaa( cnm kartımla alma şansın olsa emin ol verirdim taskit yapmam lazım kart noylada olmazki limangoda baktım şimdi ordada 440 40 tl fazla ( napsam yaa
ne yapcan bakiimhe heee sağol Nek hemen kopya çktim :26:
kıyamam yaa, kaçtane kaldı
ver accık da ben yolliim kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?