Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

akşam eve gitmedim ark ile gezdik sonra markete gittim eşim bizi ordan aldı eve geldim saat 10
omlet yapalım dedi iyi dedim yanınada çay demledim yedik sonra banyoya girdim çıktım etrafı topladım biraz
birer bardak daha çay içip yatalım dedim
içtik çayı dükkan kredi araba değişimi gibi konular vardı ya
10 lira çektik 4ü kaldı araba değişcektik sonra eşim dükkanı büyütüyüm dedi dün hbr geldi o iş olmuo yani en azından şimdilik
ee dedim 4 nolcak boşa faiz ödemeyelim birazda var 5 işte dedim bileziğimi veriyim 3 etti 8 2de babamdan alıyım kapatalım dedim

sonra her ay 400-500-600 her ne kadarsa biriktiririz sadece bizim olur dedim 1 ay için dedi o kadar masrafa girdik ne anladım o zaman falan die bağırmaya başladı
ya bi sor dedim 300-500 ise masrafı yine iyi 18 ay 1,5 milyar fazla ödicem ve süreç uzun can sıkıcı olacak
ama bu bi bozuk çalmaya başladı çünkü yine o 4e araba değişcek

dedim tmm değiştin 11,500ü ödeyelim 18 ama geldik 7. aya dükkan işi olcak napcaksın dedim gidip 15 milyar babamdan nası isticen nası ödencek
yada yine hangi bankalarla uğraşcan dedim

bana sen borcun altına giremiousun kasıosun dedi
çok kırıcı şu sölediğin ben 1,5 yıldır borçla yaşıoum zaten dedim

bak u... ben hep yanında oldum evlendik tüm altınları bozdurduk dükkan açtık dedim
devamı şu olacaktı sonra araba kredisi dedin tmm dedim sonra araba değişimi dedin tmm dedim sonra dükkan yükseltme deedin tmm dedim gibi onun yanında olduğumu sölicektim ki

bana ne bunu söleyip duruosun dilek altın mı istiosun benden dedi
bende önümüzdeki sehpayı üzerindeki küllüğü bardakları ne varsa işte elimle o sehpayı ters çevirdim
yürüyüp yatak odasına gidioum geldi boynumdan sıktı napıosun dilek dedi
altın istioum evet dedim ağlamaklı buruk bi sesle sonra yattım

oda içerde yatmış sbh hazırlandım uyandırdım ve ben ayakkabıları giymeye başladım
nereye dedi
yürüyerek giderim ben dedim ve çıktım

herkese günaydın ama pek aymadı yani

sizin samimiyetinize inanıoum bana düşüncelerinizi benim yanlışımı yada doğrumu sölemenizi beklioum.

Dileğimmm
çok üzüldüm kuzum yaaa
baştan sona okudum, hatta bazı yerleri geri dönüp okudum
hatalı değilsin.. ama erkekler böyle işte, bi cümleye başlıyosun, onu bitirmeden patlıyolar, ama senin anlatmak istediğin bambaşka bişidir..
sonra da yaptıklarından utanıyolar..
sadece keşke o sehpayı dağıtmasaydın keşke hiç bişi demeden çıksaydın odadan ozaman daha çok utanırdı yaptıklarından.
Şimdi sen ne msn den, ne sms atma ona kendi hatasını anlasın.. sadece şu kısım var ya

dün gece cümlemi bitiremedim, diyip bu kısmı yaz ona sms olarak.. başak da hiç bişi yapma.
şuan kendini haklı görüyo çünkü, bunları ona söylemen lazım ki hatalı olduğunu anlasın.. :26:

canım saol
şimdi kıvırıomuş gibi olur bırak dilek böle demicektin sen kendini övüosun maddi destek oluoum die der
ya anlamıoum o kadar sakin konuşuodum ki bu bi bozuluo ki
ben benim düşüncemi biliomuş gibi konuşuosun dio
hayır bilmioum ve anlatmadığın içinde yakınıoum hatta falan dedim ama ıhh ıhh
sen dükkan işi olmayınca tekrar arabaya döndün dedim
ve öyle de oldu dün öğlen aradı iş olmadı dedi iyi dedim
akşam arabayı parkettik market poşetlerini alıouz
bi araba buldum ufff dio
yani haklıyım işte arabaya dönmüş hemen böle yaptın u... dioum ona da bozuluo mannak yaa

ama ben yürüyerek giderim dedim hayır bekle falan yok aynı araba güzergahından yürüyerek geldim yok
şimdi msn açtı geç çıkmış sanırım
ya kırılıoum işte
hiç bişi yapamıoum dioum ben kendim için mi yapıoum dio
sanki arabayı bana alıosun dicem olmıcak
şimdi hiç bişi yapmıcam tüm gün ve bugün cmt akşam geç gelecek
ve b.k gibi bi pazar
o adım atmadan barışmıcam
ama oda adım atmıcak bana altının paranın lafını ediosun dicek. mantık bu yönde çalışıo

evet hafta sonunuz mahfoldu
inş barışırsınız bu akşam :26:
ben de olsam adım atmazdım ama.. eşin bi toparlansın kendine gelsin ama yaa

evet hafta sonunuz mahfoldu
inş barışırsınız bu akşam :26:
ben de olsam adım atmazdım ama.. eşin bi toparlansın kendine gelsin ama yaa

nigarım napıyım bilemedim yaa
amann neyse boşver hiç ağlamadım içimde sızlamıo bilio musun
haklıyım ben ve güçlüyüm
o zaten buna delirio benim eyvalahım yok die çıldırıo.

neyse sen neler yaptın herkes nerde.

günaydın kızlarrr.

dilekcim yaptığın yanlış bi şey değil eşin çok fevri davranmış ama, o hemen lafa atladığında bari cümleni yine devam ettirebilseydin belki böle olmazdı bilmiomm:26: bu para mevzuları bizi sıkıo ama onlar daha çok kafalarına takıolar biliorum bunu hissettirmio olsa bile ben öyle olduğuna eminim.o yüzden de belki böyle konuları paylaşmak yerine hep içine atıo.

ben de olsam şu durumda adım atmam, biraz hatasını anlasın dicem ama şimdi anlasa nolcak iki gün sonra yine aynı...

dur biraz bekle bakalım akşama kadar falan bi haber bişi gelecek mi

kuzum o hata yaptığını düşünmüo ki anlasın
hbrde gelmicek o benden inattır
gece geç gelir konuşulmaz pazar öğlen kalkar bakalım yani

kuzum o hata yaptığını düşünmüo ki anlasın
hbrde gelmicek o benden inattır
gece geç gelir konuşulmaz pazar öğlen kalkar bakalım yani

ben gidiorum yaaa, eltim işin var mı die sordu yok dedim. temizlikçi gelmiş de o da bi taraftan işlerimi halledeyim bebişle oynar mısın dio.ii dedim napiim.kahvaltımı edeyim de gideyim, bilgisayarımı da alırım yanıma ama ya banane

du bakalım ne yapıcak akşama kadar..
benim eşim adım atar o yönden şanslıyım galiba bizde de ben çok inatçıyım
ama sne haklısın güçlü dur

ben iyim canım, çoooook uykusuzum ama iyim.. 2 ye geliyodu yattım
eşimin yanına gitcem diye söz verdim ama eve gidesim var, etrafı toparlayasım var

Ayşamm, bizim için de kokla bebişi

zuzu nerde
sende gitceksin öğlen ayşede gitti seda yok zeynep gelir belki

amann havada kapandı içim sıkılıo

günaydın herkese

dileğim okudum sadece fevri davrandığın sehbayı ters çevirmen ama sinirlerine hakim olamamışsın.söyleyemediklerini bi şekilde tamamlasaydın keşke.senin düşündüğün doğru parayı tamamlayabiliyosanız niye 1.5 boşuna ödüyeceksiniz.iyi kötü şükürler olsun arabanız var.belki dediğin gibi ilerde haber gelicek dükkanı büyütebilirsin diyecekler.sen mantıklı düşünmüşsün ama o tersten anlamış.aslında onlar borcun altına girdiğinde strese giriyor.para konusu açıldığında hep erkekler sinirlenir .birde dikkatimi çeken herhangi bişe olduğunda senin ailenden destek alabiliyorsunuz ama eşinin ailesinden destek yok sanırım .bundan dolayıda fevri davranıyor olabilir.

onlar bizden destek almak istiolar ona bakarsan
yaa zeynebim bu altın mı istiosun benden deyince gözlerim doldu birden içimde bişi oldu sustum ama kalkarkende sehpayı elimle ters çevirdim sonra da yürüdüm gittim
oda arkamdan geldi boynumdan tuttu yaa napıosun die ben en azından ona zarar verici bişi yapmadım ki
ama boynum hiç acımadı da altın mı istiosun lafı içimi çok acıttı haketmioum yaa bunları oyüzden böyle agresif davranıoum

ya içimde kin nefret bişi yok aslında tanıoum onu 8 yıl oldu gececek bu da ama nie yaşansın ki işte

ama oda adım atmıcak bana altının paranın lafını ediosun dicek. Mantık bu yönde çalışıo

dileğim sen haklısın, ama sinirine hakim olsaydın keşkee :26:

Bozulan bileziklerin konusu açıldıkça, bizde de böle bi atışma oluyo maleseff, üfleyip gidiyo yanımdam

zuzum noldu konuştunuz mu sonuç ne

canım hiç sorma dün akşamı, eve gittim buakşam için kurabiye poğaça yapim dedim, eşim geldi..yemeğe yukarı çıkıcaktık ama benim elim hamurluydu bırakmak istemedim ... Eşimde de ozamn yemek alayım geleyim dedi ...
Gitti , bisüre sonra bağrış çağrış, duyuyorum ben altlı üstlü yaa, tamda mutfakta kavga ediyolar ama bizimle ilgili değil, annesiyle babası Bayaa bi gelmedi, eşimin sesini duyuyom babasına kızıyo
tabii o kavgada söylenmedi öle bişey ...
Sonrada arkadaşlar geldi çaya, öle geçti gecemiz

o "boynumu/boğazımı tuttu" ifadesini yalnış anlamak istemiştim oyüzden sormadım
sinirle acıtarak mı tuttu

Okuduğumdan beri aklımda

keşke demek istemioum yaa
ben o kadar sakin konuşuodum ki o sinirine hakim olmalıydı ne ya bağırmaya başlıo
1 kez uyardım sakin ol u.. noluosun konuşuouz dedim
ama yok 2.de bağırınca bende eee dedim yani

sizin mevzu kaynadı mı yani...

Aynen kaynadı... Bakalım bugün nasıllar ... Gene aynıysa sölemez eşim ,bende sölemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…