Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

inş hafat sonu hallolur canım konuşursunuz :26: ama k. v sinirlidir şimdi, "amaaan be sizde ne haliniz varsa görün" demesin..

o "boynumu/boğazımı tuttu" ifadesini yalnış anlamak istemiştim oyüzden sormadım
sinirle acıtarak mı tuttu

Okuduğumdan beri aklımda

ya ben odadan çıktım koridorda hızla yürüodum durdurmak istedi boynumdan tuttu ensemden sıktı ben durunca bıraktı ama
ya tüm bunları para yüzünden yaşıo olmak canımı öylesine sıkıo ki
ve yarım saat ona bunu anlatmaya çalıştım u.. 18 ay 11,5 öderken zorlanıp yıpranıcaz kışın elektrik doğalgaz iyice yük olacak bize
birbirimize sarcaz artık bunları yaşamak istemioum die anlatıoum aa
burasıyla dinlio sanırım Eki Görüntüle 390322

Son düzenleme:

anlamıyorum insanları yeni evlenenlerin borcu harcı oluyor.hiç düşünmüyorlar.anlamıyolar canım altın istiyor olsan başta bozdurmazdın vermezdin neyle yapıyosan yap derdin.haklısın canım okuyunca boynunu tutmasına şaşırdım sen ona zarar vermemek için sehbayı devirmişsin.altın olayları açılınca bizdede bir tartışma oluyor.hep oluyor galiba ama sen haklısın bırak pas verme o gelsin hatasını anlasın.

inş hafat sonu hallolur canım konuşursunuz :26: Ama k. V sinirlidir şimdi, "amaaan be sizde ne haliniz varsa görün" demesin..

sinirli değil, üzgündür

kaynanam kapanmak istiyo, k.peder de izin vermiyo ...olay bu (gerçi sormadın da söleyim dedim )

söylenmez tabi düzelmeleri bekleyin bu kadar bekledin

Dimi

okuyunca önce eşine tepki verdi sandım ama eşiyle kavga ediyomuş.arada kaynadı yani .sinirleri geçmedende söylenmez bekliceksiniz artık.

napıyım ki lanet etcek halim yok canı saolsun
onu köpek gibi sevio olabilirim ama kuyruğumda her zaman dik fikrimden dönmem
benim doğrum bana doğrudur yani
(zaten zoruna giden de bu)

ben ona iş olmamış hadi yine araba bakalım deseydim benden iyisi yoktu
ama ben borcu kapatalım 3 milyarlık daha bileziğim var onu da verim dedim ya ondan kötü oldum

Allahım yukarda ya kimseye bişi ispatlamama gerek yok

sinirli değil, üzgündür

kaynanam kapanmak istiyo, k.peder de izin vermiyo ...olay bu (gerçi sormadın da söleyim dedim )

Dimi

kaynanan kaç yaşında zuzum .içinden gelerek mi kapanmak istiyor yoksa etraftan mı etkileniyor.

benimde bi akrabam var kızları açıktı eşinid eaçmak istedi ama kadın açılmadı.hatta kızları evlendi 1i eşinin isteğiyle kapandı diğeri kendi kapandı baya tepki verdi

sinirli değil, üzgündür

Dimi
aaaa :26: niye izin vermiyo ki? (merak ettim, çekindim sormadım )

çok düşüncesizler işte sonra siz zorlanıyosunuz sonuçta ay allahım hiç arabanız olmasa neyse diycem de :26:

valla 50 falan galiba, tam bilmiyom :26:
Artık yaşım geçti, genç değilimki diyo, namazını falan kılar ,öle omuzda falan giymez zaten.... Niye kafamıda açayımki diyo ... Ankaraya gidince köye falan kapanıyo, ama babam çok kızıyomuş, ankarada bile kavga etmişler o sebeple :44:
Adam istemiyo kapanmıcaksın diyo, ankaramı (kaynanamın akrabalarını kasdediyo) yönlendiriyo seni diyo :26: Ben kendim istiyorum diyo annem ama anlamıyo...bırak anne dedim günaha kendi giriyo

aaaa :26: Niye izin vermiyo ki? (merak ettim, çekindim sormadım )

yazdım canım :130: ( )

zoruna giden o evet .ama mantıklı düşündüğünde sana hak verir eminim.arabalara düşkünlüklerini anlamıyorum ayağını yerde kesiyo ya yeter.

tabiki yok canım allahım herşeyi herkesin içini bilir.sen kendini üzme artık boş ver.

eet günahı kendi boynuna :26:
kocası ne kapan diye zorlamalı kadınını ne açılacaksın/kapanmayacaksın diye :105:
kişinin kendi şeyi o, çok günaha giriyor k. pederin.

eşinin fikri ne peki? annesinden yana galiba..

doğru düşünüyor aslında yaş gitmiş çalışmıyorda .akrabalarıda hep kapalıysa rahat edemez.çok iyi anlıyorum

eşim babasına kızıyo

benim karım açık, ama kapansa ben ona kapanma diyemem ,daha da aksine sevinirim bile .. Ama şuan bile ben ona hiçbi yorumda bulunmuyorum demiş

gerçektende bikere sormuştum, kapanayım mı diye (yoklamak için eşimi) ,o senin bileceğin bişey ... Ama kapanırsan da kabul ederim ... Müslümanız sonuçta demişti

selam kızlar.

dün ablamlara gittim. bebiş iyice beyazlamış, çok tatlı olmuş ya bütün gün uyudu nerdeyse, sadece emmek için kalktı, emerken uyudu kaldı. gözlerini çok kısa bir süre açık gördüm akşam eşim de geldi o bile nerdeyse hiç göremedi, sadece altını takarken uyuyan halini görebildi bebişin. annemi ve annesini geceleri ayağa dikiyormuş yaramaz. ikisi de baya yorgun görünüyorlardı. birr de ablamın ayakları şişmiş, doktoru kalp damar cerrahiye göndermiş. bu hafta bol su içecek, haftaya geçmezse doktora gidecek.

dilekcim varlık seviştirir, yokluk dövüştürür derler. maalesef para konusu sorun olabiliyor. eminim eşin canını acıtmak amaçlı yapmamıştır, durdurmak için yapmıştır. zaten dediğin gibi sözler daha çok canını acıtıyor insanın. keşke biraz daha fazla düşünüp konuşsalar.

zuzummm kayınpederin de bir acayipmiş ya. insan eşinin kapanmasına neden karşı çıkar ki. çok açık giyinmek istese hak vercem de, kadın dinin gereğini yerine getirmek istiyor. öbür dünyada günahını çekecek eşinin.

nekimmm bence siz istemeden bebiş kazayla falan olmaz, zor yani. ablamlar alkol falan alıyorlardı haftada bir, siz de öyle olsanız belki dicem ama insan kendindeyken istemeden kazaya falan uğramaz bence. sen eşinle konuş kuzum, bence çok sevimli bir hamiş olursun sen, çok yakışır sana

doğru düşünüyor aslında yaş gitmiş çalışmıyorda .akrabalarıda hep kapalıysa rahat edemez.çok iyi anlıyorum

evet canım, ankaraya gidiyom herkes kapalı, benden gençler de kapalı, ben nasıl açık olayım diyo (özellikle akraba ziyaretlerinde falan) ki kendiside çok istiyo

kadın evde namaz kılıyo etekle, namazı bitince hemen çıkarıyo,napsın adamın suratını çekmek istemiyo

buzaman kadar hep çekmiş zaten kaynanasından k.pederinden , halende çekiyo yazık

Dün eşim babasına demiş, annem size ne yapsa müstehaktır, buzaman kadar hep çekti, yeter artık demiş...bayaa sinirliydi eşimde dün, moreli bozuktu

Neyse böle kötü şeyler konuşunca çok sıkıntı giriyo içime,havada kapalı zaten,dileğiminde moreli bozuk

evet canım, diyo eşimde günaha giriyon diye ama anlamıyo, anneme diyo "sen ankaranın lafına bakıyosun, hayır benim lafım olacak" diyo.... Buna takıntılı, nedesek de boş yanii

YARENİM MAŞALLAH TEKRARADAN YENİ DOĞANLA HEP UYUYO ZATEN YAA, SEVEMİYO İNSAN :)))

heh :13: benim de eşim 1-2 kelime değiştirsem aynısını söylüyo :13:

kuzummmm sen kadar sevimli bi hamiş olurum ancak (devrik mi oldu cümlem, ama anlaşılmıştır dediğim ) eşimle dün akşam konuştuk haziranda başlayalım madem aşkım diyo caymazsak bakalım
bebike maşallah hakkaten çok tatlı bişe yaaaa

ablana da geçmiş olsun, inş geçer bu hafta şişlikler :26:

Son düzenleme:
Artık çalışayım ben, sabahtan beri gök gürültüsü/yağmur bu kapalı havada çalışasım yok ama mecburum çok işim varr

sizi iyi tatiller , dileğim kolay gelsin sanada, sıkma canını
bakarım arada sıkılınca işten :)

görüşürüzz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…