Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dileğimm, konuşmak istersen çağrı at ararım ben seni bugün :26:
bilmem seni ama bana senle konuşmak çoooook iyi geliyo
sakın canını sıkma, herşey olucağına varır.. barışırsınız kuzum

herkese iyi tatiller, ben bi toplanıyım öptüm sizii

evet canım, diyo eşimde günaha giriyon diye ama anlamıyo, anneme diyo "sen ankaranın lafına bakıyosun, hayır benim lafım olacak" diyo.... Buna takıntılı, nedesek de boş yanii

ilginç canım ne diyim, Allah sabır versin kayınvalidene.

canım ikinizden biri kararlı olmalı kesinlikle, yoksa bebişe karar vermek gerçekten zor oluyor. şimdiki rahatlığını bırakmak çok zor geliyor insana. ama hamile olduğunu öğrendiğiniz anda iki taraf da iyi ki yapmışız moduna giriyor inan. Allah isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu.

yarenim ikili testin sonuçları güzelmiş çok sevindim.
bebişte maşallah çok tatlı çok sevimli .ablanada geçmiş olsun işallah toparlar kendini .

yarenim ikili testin sonuçları güzelmiş çok sevindim.
bebişte maşallah çok tatlı çok sevimli .ablanada geçmiş olsun işallah toparlar kendini .

canım benim çok saol. enişte haftaya işe başlıyor. inşallah o zamana kadar ablamın şişlikleri geçer. zaten hamileliğinin ortalarından beri diş sorunu da vardı. o da sırasını bekliyor yani. sezeryan olunca zor oldu herşey ablam için. Allah bana normal doğum nasip eder inşallah.

işallah canım sezeryan doğum yapanlarada kolaylıkla doğum nasip eder işallah .bende çok korkuyorum normal doğum istiyorum ama imkansız.bel fıtığı var .sezeryan olur büyük ihtimal.

havada kapalı zaten,dileğiminde moreli bozuk
ya morelim mi bozuk bilmioum da ne bilim işte bi boşlukta gibiyim.

evt aslında bana önce sinirlenir sonra ertesi gün yalnız kalıp düşünür akşam gelir aslında haklısın der
ama ne fayda şimdi gelip haklısnı bile dese bana bişi ifade etmio
evt canımı acıtmak için yapmadı bilioum o yüzden bişi demedim yoksa ortalığı yıkardım herhangi bi şiddet durumu sezsem
şimdi napcak bakalım arabada alsa harcasada umrum diil
bende kasmıcam kendimi giderleri paylaşmıştık payıma düşeni halledip keyfime bakcam.

canım kolay gelsin sanada
bende çalışmıoum zaten ama naptığımı da bilmioum ki öyle alışveriş sitelerindeyim hiç bişi beğenmioum çok ilginç

canımm bana da iyi gelio tabii akşama kadar burdayım zaten
burası da bugün kalabalık burdayken arayamam maalesef
eve gidince ancak :102:
ayrıca eve de gidince yapılcak o kadar çok şey var ki yine
hafta sonu temizliği bu hft hiç dokunmamıştım kendimi temizliğe vercem
şimdiden planladım bile ayaklandırcam koltukları falan perdeleri de yıkacam salonu ne zamandır yıkamıodum
güzelce dip köşe siliyim her yeri kışın pisliği gitsin gece yarısına kadar yaparım işte yarında paşa gönlüme kalmış
market alışverişi yapcaktık sözde akşama da yine maçı varmış beyimizin

Son düzenleme:
işallah canım sezeryan doğum yapanlarada kolaylıkla doğum nasip eder işallah .bende çok korkuyorum normal doğum istiyorum ama imkansız.bel fıtığı var .sezeryan olur büyük ihtimal.

evet canım ya, bel fıtığı olunca normal doğum zor tabii. Allah mecburi sezeryan olacaklara kolaylık versin inşallah. herşeyden önce hem bebişin hem de annenin sağlıklı olması geliyor, o yüzden Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.

canım biz bayanlar yapamayız bu dediğini, eminim sen de yapamayacaksın. biz mutlaka yarınımızı düşünüyoruz. eşim şuan aldığı haftalığı bana veriyor, kendine haftalık 50 tl. alıyor. diğer masrafları ben ayarlıyorum. annemlerde de böyleydi. evin ekonomisi annemin elindeydi. bayanlar evin masraflarını daha iyi ayarlıyorlar. sen yine de kızgınlıkla hareket etme bence. zaten dediğin gibi senin haklı olduğunu anlayacak, inadından vazgeçecektir.

dilekcimm sadece senin yazdığını okudum çok vaktim yok diğerlerini okuyamadım- haklısın kesinlikle canım- sıkma canını düzelir her şey malesef ki evliliklerin ilk yılları hepimiz için borç kapatmakla iş güç kurmakla geçiyor, gelecek güzel yıllarımızı düşünüp huzura erelim

canım sinirli kırgın olduğu için böle düşünüyosun.ne dersen de canım biz öle düşünmeyip keyfimize bakamayız

ne zaman gelcek o huzur peki :106:

canım sinirli kırgın olduğu için böle düşünüyosun.ne dersen de canım biz öle düşünmeyip keyfimize bakamayız

hep yıpranıp hastalanan ben oluoum yeter artık yaa benim için yapıomuş hani neyim var ki hala ben bilezik babamdan para alıoum
benim için yapılan hayatta yaşayabilmemiz için gerekli para onuda zaten fatura kıyafet market bende ee sölesene ne yapılıo

ayy gerildim mi ne

kuzum gerilme sakin ol kendin söylüyosun bak yıpranan ben oluyorum diye .kapatalım konuyu dikkatini dağıt internette takıl gezin

bilgisayarın başında kaldım .ben bi gideyim namazı kılayım sanada dua edeyim birazda ütü yapayım .uğrarım.

dilek geçmişe dönüp sadece senin yazılarını okudum

çok üzüldüm umarım bir an önce düzelir bu durumunuz ama küsüp konuşmamakla da hiç bir şey hallolmaz bağıra bağıra da olsa konuşun; sehpayı ters çevirmeseydin iyi olurdu ama sen de robot değilsin ki sinirlenince olmuş bir kere. Keşke eşin sabahtan seni bıraksaydı yürümeseydin işe kadar; arabayı neden değiştirmek istiyor? masrafı mı çok oluyor? Araba alım satım işlemlerinde de masraf olur neden önceliği iş yerine vermiyor??? Hani arabaya ihtiyacınız olsa da aracınız olmasa almak istemesini anlayabilirm ama zaten altınıca bir araba var.

bende anlamıoum kuzum yaa konuşulmuo ki maalesef o bağırmaya başlıo ee o öyle yapınca bende ondan aşağı kalmıoum hiç hoş olmuo ama kafa yapısı bir olmadıkltan sonra bağırarakta konuşsan uslubunlada konuşsan aynı yani
hayır bekle ben götürürüm demesi gerekirdi ben ondan bişi istemedim ona muhtaç olmadığımı da anlasın die yürüyerek gidebilirim dedim
oda itiraz etmedi ve bende çıktım bu saat oldu hiç biişi yok bilioum zaten aramaz
bende aramam msjlaşma yada yazışmada artık bize iyi gelmio
gecede geç gelir ben uyumuş olabilirim yarına artık bakalım nolcak
çokta konuşmıcam ne istiosan dicem ama bu seferde mantıksız bişi yapcak onunla bende sıkıntı çekcem
off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…