Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilek madem eşinle konuşmadığında ters şeyler yapıp sonradan senin de zor durumda kalabilceğin şeyler olacak onu yalnız bırakma nolursa olsun konuş; o sesini mi artıyor sen onu sakince dinle biliyorum zor olur sinirliyken sakinmiş gibi durabilmek ama sonradan zorlanacağınız şeyler yapmasına izin verme.

dileği merak ettim bakim dedim ama bugün hiç bişi yazmamış

ben hala temizliğe başlamadım yaa şu saat oldu :26:
evim çok dağınık, yığınla katlanacak çamaşır var..
ve 13 saatten fazla uyumuşum bugün
dün eşimin yanındaydım çok mu yoruldum ne oldu anlamadım.
öyle bir yağmur vardı ki dün, bardaktan boşalırcasına tüm gün..
kayınvalidem arıyor ısrarla buraya gelicekmisin diye..
"bilmiyorum" diyorum.. "gel de gel". K. pederim geldi aldı gittik, oturdum 1-2 saat..
Eşimin halası ordaydı, gece kalıcakmış.. Hastaydı yazık, k.pederim bıraktı yine mağazaya geçerken zencefil aldım gönderdim halaya inş iyi gelir..
Market alışverişi yaptık, yarım kilo kıyma almıştım dayanamadım birde o saatte kalktım köfte yoğurdum..
Buzdolabı poşetine koyup buzluğa kaldırdım onları da 2 defalık bölerek.
Bu hafta kullanırım, çok yorgun oluyorum hafta içi
Annem kara lahana sarmış gel ye diyor, ama hiç vaktim olucağını sanmıyorum, belkim o getirir bana.. yanına da bi mercimek çorbası yaparım yeter bu akşamlık...
uff temizlik beni bekliyor gideyim ben

Son düzenleme:
elfiyide ilk kez aradım :102: ayy tam günü sesimde çok kötüydü dio
ama birden efendim dilek die açınca ay nigarı aradım herhalde dedim
kibar ince bi ses

kız boru gibi sesti o açmadan dedim ay biz hiç konuşmadık daha sese bak :)

sağolun kızlar nektarcım mesajın gelmedi tlf nosu olanların hepsinden msj geldi zeynepte aradı hatta sen geçtin aklımdan ama sendeki numara yanlış sanırım yazarım sana numaramı..

eşim huyumu iyi bildiği için laptop u götürmüş yatmam lazımdı ama evde olsaydımda yine duramıcaktım annemin beni alıp götürmesi iyi oldu. biraz uyudum bi kalktım ki ateşler içindeyim tekrar acile götürdü annem. ateş 39 olmuş doktor hemen kan ve idrar tahlili istedi müşahade odasına yatırdılar 2 serum yedim. akşam eşim k.validem görümcem geldi eve geçtik sonra. kan tahlilimin sonuçları hiç bir birim aralığıyla uyumlu değil ama doktor korkulacak bişey yok antibiyotik içemiyeceği için yatıp dinlenmeli dedi. görümcem bile beni o halde görünce ağladı rengim bembeyazmış o gecede evde yattım rapor verdi doktor cumartesi de işe gitmedim dün k.validem evdeydi çorba yaptı bana. ıhlamur kaynattı pekmez ile tereyağ eritti boğaza iyi gelirmiş. öksürük mahvetti beni. bide mide bulantısı korkudan yemek yiyemiyordum yediğim gibi çıkarıyordum ve boğazım tahriş oluyordu acısı çok oluyordu. bugün daha iyiyim ayaklandım eşim 1 saatliğine dışarı çıktı görümcemin eşi rica etti tv alacaklarmış kaynanamda görümceme gitti yarın doğalgaz döşenecek evine. evi toplamaya gittiler bende evde yine durmadım tabi. eşim evi süpürüp gitti bende dayanamayıp toz aldım makineye çamaşır attım gelince kızacak makine durdu asayım sizede bi bakayım dedim geçmişin yarısını okudum devam edicem okumaya..

Zuzum kontörüm olmadığı için burdan kutlayacam

Doğum günün kutlu olsun canım. yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur ve bebiş getirsin :) Sevdiklerinle nice mutlu senelere..

elfim çok çok geçmiş olsun allahım şifa versin.çok kötü olmuşsun üşüttüğünden başka bişe yok demi.bebişte iyi demi.bırak canım daha iyileşmeden iş yapmaya başlamışsın kendine çok dikkat etmen lazım

arzucuğum bendede numaran olmadığı için arıyamadım.

doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun eşin ve sevdiklerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar :119: :119: :119:

Günaydın Kızlar işe geldim bugün. gücüm bitmeden işleri toparlamam lazım biraz.

Ben de faceden yazdım, hafta sonu telden rahatsız etmek istemedim zuzuşu :))

Günaydın herkese

Zuzum kontörüm olmadığı için burdan kutlayacam

Doğum günün kutlu olsun canım. yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur ve bebiş getirsin :) Sevdiklerinle nice mutlu senelere..

arzucuğum bendede numaran olmadığı için arıyamadım.

doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun eşin ve sevdiklerinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar :119: :119: :119:

Ben de faceden yazdım, hafta sonu telden rahatsız etmek istemedim zuzuşu :))

Günaydın herkese

sağolun kızlar teşekkürler .....

günaydın....h.sonu çok yoruldum ... c.ertesi/pazar
çok uykusuzum, gözlerim batıyo

elfii çok geçmiş olsun , eve gidincede yat dinlen

üff ben biraz açılayım,gelirim sonraa

canımm çok geçmiş olsun sen daha iileşmeden neden iş yapıyorsun, hem artık yorma kendini ii de olsan.

zuzummm pazar günü sana msj atma niyetiyle çıktım cuma günü, ama kıvırmama gerek yok kafam çok dalgın keremden sonra her şeyi unutuyorum, tamamen çıkmış aklımdan :26: doğum günün kutlu olsun canım.

kızlar ya ben bi psikologa gitmeyi düşünüyorum, gün geçtikçe kendimi daha kötü hissediyorum, evde tek kaldığımda sürekli geçmişi düşünüyorum, ii değilim ben yaa

günaydıın

Son düzenleme:
önemli değil dilşadcım sağol ...

Kendini kötü hissediyosan tabikii git canım

dileği merak ettim bakim dedim ama bugün hiç bişi yazmamış

canım cmt çıktım eve gidince arıcaktım hatta seni
markete uğradım anneme uğrayıp kardeşimi aldım eve geçtik sonra çamaşırlar yemek yapıp yiyelim derken o esnada yine mutfak toparlama
bi kahve yaptık onu içerken arayım dedim saate baktım 22,50 ayyy eşi gelmek üzeredir yada yeni gelmiştir kapıda 10 dklık koklaşma yapıolardır bölmeyim dedim
sonra temizliğe devem 1de bitti kardeşimi çıkardım apt önünde eşim ben götürürüm yok ben götürürüm derken birlikte götürdük
eve geldik o banyoya girdi bende kendime bi şarap alıp oturdum
sonra geldi dibime oturdu 1 saat sonra yattı zaten saat 2 olmuştu bende yattım hiç konuşulmadı
sabah 10gibi uyanma modundaydık işte bu bi kalktı dolandı geldi bi daha yattı yatınca arkadan sarıldı bana saçlarımı falan kokluo bende hiç bişi demedim sonra kalktım ben
balkona güneş vurmuştu güzel bi kahvaltı hazırladım uyandırdım geldi bi sevindi falan ben hiç pas vermioum tabii
sonra baktım oo normal konuşuo adam
neyse sonra sürekli öpüp kokladı falan saatler öyle geçti
ve 3 gibi hadi hazırlanda dolanalım dio nereyi dedim annemleri dedi
dolanmıcam dedim ne diosun sen de dolanmıcam sana 2 aydır bi 5 dk babaneme uğra dioum yok annemlere de gitmiosun doğru düzgün dedim
bende gitmicem dedim yatmaya devam ettim tmm dedi gitti sonra geldi yine geldi rahat bırakmadı kalktım yıkandım hazırlandım artık
tmm gitmicem dedi keyfin bilir dedim yine bozuştuk şimdi ben mi suçluyum dedim
hayır suçlu yok dedi
peki o kavga ettiğimiz akşam ben mi suçluydum dedim evet dedi
başladık konuşmaya benim sehpayı devirmem ona küfür gibiymiş o erkek olarak bile evde böyle hareketler yapmıomuş falan
sen nası dersin ddim altın mı istiosun die
epey döktük herşiye
sonra tmm senin dediğin gibi yapcaz para olayını dedi bilioum işte
neyse ben dışarı çıkıoum dedim yalnız bırakmadı tabii gezdik geldik
akşamda maça gitti 12de geldi annesine de uğramış hftiçi gelin demişler
bende o insanlarla ilgisi yok bu yaptığım senin bencilliğin yüzünden gitmioum dedim
hala gidelim babanene yada sizinkilere demio
neyse kızlar özet bu ben çok yorgunum
hıı dün survivor harikaydı nihat yaa

zuzum nice mutlu sağlıklı güzel yıllara arkadaşım

elfim artık bi dur kuzum yaa bak hastalanıosun bana eşim o kadar yardımcı olsa hastayken hiç dokunmam ki
adam yapıo işte bi tamamen toparlan yapsanda bitmio işte kendine ve bebişe iyi bak

nekim yaa temizlikler yemekler bende epey bişi yaptım hft içi rahat ediyim die ama sebze türü gibi eşim yine yemez
ve bişiler yapmam gerekir senin köftelerde iyi olmuş pratikçe yaparsın
k.validenle buluşmayı gercekleştirmişsin

Dilekcim dün durumunuzu okudum yazamadım. senin dediğin gibi olması iyi olmuş borçları kapatın en iyisi. arabanız zaten var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…