Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hakket nekkk, ada barisi branşını/yaşınıda sölede tam olsun örtmenim :)

nekk neden şikayet etmiş,nealaka

teknoloji tasarım branşım...
30 yaşındayım
24 nisan 2010 da evlendim...23 nisan kına gecemdi ahhhhh geçmiş zaman...
işte hamişim...eylül ayında korunduğumuzu sanarken hamile kaldığımı öğrendim

memnun oldun
bende muhasebe elemanıyım
pazar günü 24 e giricem
27 haziran 2010 da evlendim

vilin mrb hoşgeldin .... geceleri pek kimse olmaz topikimizde,istinalar var tabisi...

ama kendini tanıtırsan seviniriz, zira topikimizin adeti bu .... yaş meslek memleket vs. :)

:) hoş buldum :) hay hay tanıtayım hemen :) öğretmenim,27 yaşındayım,samsundayım....başka?

her topiğin ziyaretçisi oluyor yahu burada da olmuş hemen...
tabi bunlar hep bildikler olur genelde
o sebeple erken kaldırdım fotoları...
yarın kızlar isterse bir daha koyarım...

Ben de Hürreme bakıyorum şuan, valide de anladı galiba Mahidevranın ne müsibet olduğunu

nekkkk ekleyeyim tatlım...
ama buraya ekleyeyim sonra sileyim
albüme ekleyemiyorum neden anlamadım...
alıntı etmez kızlar sonra kaldırırım.ok. cnm...
ben kaçırdım makineyi boşaltıyodum reklamlarda
yarın diğer kızlar için eklediğinde (eklersen) bakarım

biraz meyve yiyeyim kızlar ben oğluşa...
afiyet olsunnnn

hakket nekkk, ada barisi branşını/yaşınıda sölede tam olsun örtmenim :)

nekk neden şikayet etmiş,nealaka
ay tam mevzuyu bilmiyorum ama mağazayı şöyle düzenle böyle yap demiş o da yapmamış ben kendi görselimi yaparım demiş diye mi ne, gelsin anlatacak..
ay du arıyım ben onu en iyisi bi

merhaba kızlar , diğer topiği çok sık görüyordum, ama artık buraya yazayım...ben de 2010 ocakta nikahlandım eş durumu ile eşimin yanına geldim.öğretmenim..ailelerimize 10 saat uzaklıkta...aynı evde kaldık ama ben hep düğünü bekledim.. eşimde sabırsızlıkla bekledi..temmuzda düğünümüz oldu. sonra vajinusmus oldum.2011 ocakta başardım, bu aylar bebek düşünecektim. ama eşim özel sektördeki işinden çıktı. 1,5 aydır işsiz...öyle işte sonumuzu merakla bekliyorum

anaaam mahidevran iyice coştu hürrem bunu ezmekle ne iyi yapıyomuş meğer...salak şey...çok sinir oldum ya...

hoş geldin
anammmm aranız da yaşlı kaldım ya ((
30 un neresi yaşlı adaa, ben de 28 oldum deme öyle deme

hoşgeldin kelebek
uvv bu akşam öğretmenlerimiz oldu 4 o zaman
canım hakkınızda hayırlısı, inş eşin çok daha iyi bir iş bulur bebişiniz de hayırlı zamanda gelir..

Son düzenleme:

hoşbulduk canım. amin inşallah.. çok güzel dilekler, teşekkür ederim..avatarlarımız aynı ben yazdım sandım bir an

sevgikelebeği...hakkınızda hayırlısı olsun cnm...hoş geldin sen de bu arada...

nekkkk cnm yarın eklerim olur mu,zaten hafta sonu diye eklediğim fotoydu biri,biri de sınıfta öğrencilerle olandı,görmüşsündür belki...

kızlar çıkayım çünkü sırtım ağrımaya başladı,malum gebelik sürekli aynı pozisyonda durmaya gelmiyor...
iyi geceler hepinize

hayırlı sağlılklı akıllı bir bebeğin olsun canım. darısı bize

hoş geldin :) hakkınızda hayırlısı olsun canım...inşallah en kısa zamanda eşin iş bulur...sende bebiş yaparsın :) biz bu ay denedik :) bakalım olacak mı :)

hoş geldin :) hakkınızda hayırlısı olsun canım...inşallah en kısa zamanda eşin iş bulur...sende bebiş yaparsın :) biz bu ay denedik :) bakalım olacak mı :)

en hayırlı zamanda olsun canım.haziranda kalman 2. dönemin ücretli izinle gitmesi için en uygun dönem.. ben de yapmak istiyorum, of ya ne hayallerim vardı. neyse bundada vardır bir hayır..

ben de 29 yaşımdayım 1983 lüyüm

Son düzenleme:

hayırlısı :) izin falan çok önemli değil aylıksız izne ayrılırım olur biter

noliyy yaaaaa 2 gün girmedik anam me muhabbetler ne değişimler olmuş kökten maşallah :!:

topicimiz hayırlı uğurlu bol mutluluklu olsun kızlarrrrrrrrrrr

o zamaaaan kimse sormamış ama...
ben haberimi vereyim, dün dayanamadık tıp'a gittik ultrason için, pratisyen bi doktor vardı önce bi tahlil daha yapalım ona göre bakalım dedi, biraz da ters konuştu canımı sıktı elimin tersine gelcekti de neyse...sinirlendim özel hastaneye gittim-ki zaten oraya da gidicektim. orda hemen baktılar ultrasonla, bebişimi değil ama keseyi gördüm daha çok küçükmiş çünkü. ve dış gebelik falan yokmuş rahimdeymiş kese

sonra rahmin önünde bişi gördü idrarın mı var mesane heralde falan dedi, neyse öle mutlu mutlu çıktık gittik evde eşimin ailesine söledik sevindiler falan

bugün tıp'a dünkü sonuçları almak için gittim sonuçları verdim ultrasona aldı önce karnımdan baktı kiste benzer bişi var acaba başka bişi mi mesane mi emin olamadım idrarını ap bi daha gel dedi.yaptım geldim yine çıktı, alttan da baktı yine görünüyor. meğersem kistmiş gerçekten, ve bayaaaa büyükmüş (( zararlı bişi diil dedi doktor.

bayaaaa bi test istedi yaptırdım çıktım yine o özele gittim sen bana böle dedin ama kist çıktı die.idrarını tut gel bakalım dedi.10 bardak su içtim patlamaya yakın girdim doktora evet şimdi hem mesane hem kist görünüo dedi.ciddi bişi diil ama büyük olması belki problem olabilir dedi. belki bi ihtimal patlayabilirmiş ya da kangren mi ne bişi olabilirmiş o zaman çok fena sancı yaparmış zaten, o zaman almak zorunda kalabiliriz, ama eğer problem oluşturmazsa normal doğumdan sonra,sezaryenle doğurursan da o zaman alırız merak edilcek bişi yok dedi

neyse işte benden iki günlük özet bu kızlar. çok da yoruldum okulda da yoğundum dersten çık toplantıya koş doktora yetiş okula gel sınav yap tekrar git vs...o yüzden hiç giremedimmm

seviyesizleşmek istiyorum müsadenizle, bi yerimle gülüyorum bu sözlere
yeni topigimizden ilk iyi akşamlar kızlar

saçımı sarı mı yapsam kahve mi yapsam
ne yapsam sizce
aman ne yaparsam yapıyım sizene dimi
banane lalala

bolcum

koptum beeeeeeeeeeeee

hoşgeldiniz bu arada yeni gelen arkadaşlar meslektaşlarımmmmmmm gerç, bu topiğe gelen örtmenler nedense zamanla bizi terkediolar siz etmeyin okii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…