teknoloji tasarım branşım...
30 yaşındayım
24 nisan 2010 da evlendim...23 nisan kına gecemdi ahhhhh geçmiş zaman...
işte hamişim...eylül ayında korunduğumuzu sanarken hamile kaldığımı öğrendim
vilin mrb hoşgeldin .... geceleri pek kimse olmaz topikimizde,istinalar var tabisi...
ama kendini tanıtırsan seviniriz, zira topikimizin adeti bu .... yaş meslek memleket vs. :)
Ben de Hürreme bakıyorum şuan, valide de anladı galiba Mahidevranın ne müsibet olduğunuçünkü size yazmaya başladığım ilk andan itibaren beni hiç yadırgamadınız ondan olabilir mi,önyargıda bulunmadınız...aranıza kabul ettiniz...
bazı topiklerde grupların arasına katılmak zordur ama siz öyle yapmadınız...ben de samimiyetinize inanınca rahat konuştum ondan sanırım tatlım...
bu hürremde ki mahidevaran çıldırdı sanırım...gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya başladı...kanuni hasta o neler söylüyor abowwwhani aşıktı bu...
ben kaçırdımnekkkk ekleyeyim tatlım...
ama buraya ekleyeyim sonra sileyim
albüme ekleyemiyorum neden anlamadım...
alıntı etmez kızlar sonra kaldırırım.ok. cnm...
afiyet olsunnnnbiraz meyve yiyeyim kızlar ben oğluşa...
ay tam mevzuyu bilmiyorum ama mağazayı şöyle düzenle böyle yap demiş o da yapmamış ben kendi görselimi yaparım demiş diye mi ne, gelsin anlatacak..hakket nekkk, ada barisi branşını/yaşınıda sölede tam olsun örtmenim :)
nekk neden şikayet etmiş,nealaka
:) hoş buldum :) hay hay tanıtayım hemen :) öğretmenim,27 yaşındayım,samsundayım....başka?[/B]
30 un neresi yaşlı adaa, ben de 28 oldum deme öyle deme
hoş geldin
anammmm aranız da yaşlı kaldım ya((
hoşgeldin kelebekmerhaba kızlar , diğer topiği çok sık görüyordum, ama artık buraya yazayım...ben de 2010 ocakta nikahlandım eş durumu ile eşimin yanına geldim.öğretmenim..ailelerimize 10 saat uzaklıkta...aynı evde kaldık ama ben hep düğünü bekledim.. eşimde sabırsızlıkla bekledi..temmuzda düğünümüz oldu. sonra vajinusmus oldum.2011 ocakta başardım, bu aylar bebek düşünecektim. ama eşim özel sektördeki işinden çıktı. 1,5 aydır işsiz...öyle işte sonumuzu merakla bekliyorum
30 un neresi yaşlı adaa, ben de 28 oldum deme öyle deme
hoşgeldin kelebek
uvv bu akşam öğretmenlerimiz oldu 4 o zaman
canım hakkınızda hayırlısı, inş eşin çok daha iyi bir iş bulur bebişiniz de hayırlı zamanda gelir..
sevgikelebeği...hakkınızda hayırlısı olsun cnm...hoş geldin sen de bu arada...
nekkkk cnm yarın eklerim olur mu,zaten hafta sonu diye eklediğim fotoydu biri,biri de sınıfta öğrencilerle olandı,görmüşsündür belki...
kızlar çıkayım çünkü sırtım ağrımaya başladı,malum gebelik sürekli aynı pozisyonda durmaya gelmiyor...
iyi geceler hepinize
merhaba kızlar , diğer topiği çok sık görüyordum, ama artık buraya yazayım...ben de 2010 ocakta nikahlandım eş durumu ile eşimin yanına geldim.öğretmenim..ailelerimize 10 saat uzaklıkta...aynı evde kaldık ama ben hep düğünü bekledim.. eşimde sabırsızlıkla bekledi..temmuzda düğünümüz oldu. sonra vajinusmus oldum.2011 ocakta başardım, bu aylar bebek düşünecektim. ama eşim özel sektördeki işinden çıktı. 1,5 aydır işsiz...öyle işte sonumuzu merakla bekliyorum
hoş geldin :) hakkınızda hayırlısı olsun canım...inşallah en kısa zamanda eşin iş bulur...sende bebiş yaparsın :) biz bu ay denedik :) bakalım olacak mı :)
en hayırlı zamanda olsun canım.haziranda kalman 2. dönemin ücretli izinle gitmesi için en uygun dönem.. ben de yapmak istiyorum, of ya ne hayallerim vardı. neyse bundada vardır bir hayır..
ben de 29 yaşımdayım 1983 lüyüm
seviyesizleşmek istiyorum müsadenizle, bi yerimle gülüyorum bu sözlereay çok komiksiniz yaa
kk da sadece o topikmi var sanıyorsunuz siz acaba
dediğiniz gibi ben sadece 5 günde bir geliyorum topiğe ,hatta ugrayıp çıkıyorumoda sırf kendi açmış oldugum topik oldugu için
arkamdan da konuşupta dedikodu yapmayın bir zahmet
ben size yazmadıgımın bilincindeyim zaten arada ugrayıp bakıyorum diyede yazmıştım bugün..
ben bir topikle kalmıyorum ,yemek, kıyafet anca bunları konuşuyorsunuz sıkıcı geliyor banahergün aynı teyyaresiniz .ne yemek yapsam diyorsunuz benim ilgi alanım değil..buna cevabım yok..şunumu alıyım bunumu alıyım bunada cevabım yok..banane ne alırsan al .lalal saçma. böyle şeylere ne yazmamı bekliyorsunuz...
ben kk da geziyorum neler var neler .geniş geniş takılıyorum..
size yeni topiğinizde iyi sohbetler diliyorum.
yeni topigimizden ilk iyi akşamlar kızlar
saçımı sarı mı yapsam kahve mi yapsam
ne yapsam sizce
aman ne yaparsam yapıyım sizene dimi
banane lalala
bolcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?