tatlım hamilelik böyle bir şey...özellikle bu haftalardan sonra sırt ağrıların epey olacak...dr.na söyleseydin magnezyum kalsiyum veriyor epey rahatlatıyor...
bolcum...taze anne olarak senin elinde kendine yaptığın liste var mıydı???
hamile topiğindeki kızlar heyecandan sanırım gerekli gereksiz her şeyi eklemişler...yığınla şey var...ben de gerekli olanları alayım diyorum o sebepten yardımcı olursan sevinirim...
ay çok komiksiniz yaa
kk da sadece o topikmi var sanıyorsunuz siz acaba
dediğiniz gibi ben sadece 5 günde bir geliyorum topiğe ,hatta ugrayıp çıkıyorumoda sırf kendi açmış oldugum topik oldugu için
arkamdan da konuşupta dedikodu yapmayın bir zahmet
ben size yazmadıgımın bilincindeyim zaten arada ugrayıp bakıyorum diyede yazmıştım bugün..
ben bir topikle kalmıyorum ,yemek, kıyafet anca bunları konuşuyorsunuz sıkıcı geliyor banahergün aynı teyyaresiniz .ne yemek yapsam diyorsunuz benim ilgi alanım değil..buna cevabım yok..şunumu alıyım bunumu alıyım bunada cevabım yok..banane ne alırsan al .lalal saçma. böyle şeylere ne yazmamı bekliyorsunuz...
ben kk da geziyorum neler var neler .geniş geniş takılıyorum..
size yeni topiğinizde iyi sohbetler diliyorum.
enkidu görüşürüz tatlım...ben de yavaştan çıkayım..şu hamiş topiğinde kızlar listeyi yenileyeceklerdi oraya da bakar çıkarım artık..şöyle uzanıp haber seyredem...
al işte bu neydi yaaaa
ben de işin garip yani,şunu mu alayım bunu mu alayım,ne yemek yapayım bu paylaşımlardan hoşlanırım...işte herkes farklı oluyor
akşama yemek yok görümcemin çocuğunu alıcaz kocası ile alışverişe gidecekmiş. çocuk peşimi bırakmıyor filiz filiz diye geziniyor peşimde.
dizide yok galiba akşam.. fragman görmedim. erkenden uyumak hiç bi iş yapmamak istiyorum
bol teşekkür ederim cnm...cevap için...
kıyafet konusunda aynı düşünüyoruz sanırım...
ben daha çok göğüs kalkanı
göğüs pompası
göğüs ucu yara kremi
ne bileyim bebek için burun aspiratörü
bu tarz şeyleri diyorum...bunlar için ne düşünürsün...cevaplarsan yarın okurum ya da akşam eşim gittikten sonra...
hadin öpüldünüz...
çarşamba bugün hürrem var kızlar,severim kendisini izlerim...
ayyy anladım yaa nekim yaa
kalleş zuzu ne gezinion oralarda amma gezme meraklısıymış gercek hayattaki gibi
hoşbuldum kızlar...
iyiyim çok şükür bebekte iyi maşallah...
bugün sayfanın sonuna gelene kadar anlamadım...bir de kimse yok diye rahattan alıyordum anammmm bir baktım ki terk-i diyar eylenmiş meğer
nek.
zuzu acaba ne yaptı yemek işini ne zaman konuşacaktı eşi???
Yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar
Dilşad cvp atamadım mali müşavir burdaydı
Bu arada ben çok kötüyüm yeni bitti sayılır mali müşavir vergi dairesine sormuş neden istediniz bu firmaları diye b formları tutmayanlar demiş. yani benimde hatam olabilir karşı firmanında. bi tane hatamı buldum söylemedim mali müşavirede dedim bendende kaynaklanmıştır muhakkak 22 firma az değil. naparız o zaman dedim. napıcaz düzeltme vericez dedi. hataya baktım 2010 ekim ayı. sonrasından bu yana düzeltme verilebilir. cezada çıkar dedi. ondan emin olamadım.
Çok fena öksürüyorum göğsüm çok ağrıyor sırtıma vuruyor ağrısı. demin sinirimden ağladım bıktım bu işyerinden. 8 haftam kaldı ama dayanamıyorum
ilk dertli gelende ben oldum.
ay çok komiksiniz yaa
kk da sadece o topikmi var sanıyorsunuz siz acaba
dediğiniz gibi ben sadece 5 günde bir geliyorum topiğe ,hatta ugrayıp çıkıyorumoda sırf kendi açmış oldugum topik oldugu için
arkamdan da konuşupta dedikodu yapmayın bir zahmet
ben size yazmadıgımın bilincindeyim zaten arada ugrayıp bakıyorum diyede yazmıştım bugün..
ben bir topikle kalmıyorum ,yemek, kıyafet anca bunları konuşuyorsunuz sıkıcı geliyor banahergün aynı teyyaresiniz .ne yemek yapsam diyorsunuz benim ilgi alanım değil..buna cevabım yok..şunumu alıyım bunumu alıyım bunada cevabım yok..banane ne alırsan al .lalal saçma. böyle şeylere ne yazmamı bekliyorsunuz...
ben kk da geziyorum neler var neler .geniş geniş takılıyorum..
size yeni topiğinizde iyi sohbetler diliyorum.
lalalayeni topigimizden ilk iyi akşamlar kızlar
saçımı sarı mı yapsam kahve mi yapsam
ne yapsam sizce
aman ne yaparsam yapıyım sizene dimi
banane lalala
bolcum
zuzu cnm...perş. cuma hadi bakalım az kaldı,hakkınızda hayırlısı olsun...ilk yemeğini yapacağın gün çok güzel bir menü oluşturalım hep birlikte sana...şöyle baş başa güzel bir yemek yiyin...kendi evinizde,kendi sofranızda yemenin ayrıcalığını doyasıya hissedin[/B][/COLOR]
hoşgeldinn vilinkızlaaaaarr selam...2010'da evlenen biri olarak diğer topiğinizi bi kaç gündür takip ediyodum.ancak yazmaya cesaret edememiştim :) baktım herkes birbirini tanıyo kendimi yabancı gibi hissetmişim :) ama şimdi işte geldim burdayım :))
nekkkyaptınmı işlerini ....
ben mutfağı hallettim çamaşırları attım makineye, ama katlancak ütülencekler var ... onları pek yapmak istemiyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?