Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

enkidu görüşürüz tatlım...ben de yavaştan çıkayım..şu hamiş topiğinde kızlar listeyi yenileyeceklerdi oraya da bakar çıkarım artık..şöyle uzanıp haber seyredem...

al işte bu neydi yaaaa
ben de işin garip yani,şunu mu alayım bunu mu alayım,ne yemek yapayım bu paylaşımlardan hoşlanırım...işte herkes farklı oluyor

evt cnm baya gereksiz şeyler var ben öle abartmadan bişeler aldım listem yok ablamda yeğenimin eşyalrından getirmişti o yüzden çok kıyafet almadım açıkcası ama seninki yaza geliyo zaten çok bişe giydiremezsin en çok body kullanırsın gerçi hangi şehirdesin bilmiyorum ama adanada 1-2 gün tulum falan giydiriyolar yaz bebelerine sonra body çok sıcak oluyo çünkü çok alma sende çünkü bi giydiriyorsun ikinciye sıra zor geliyo fazlaysa araya gidiyo hemen uzuyolar yazık günah insan özeniyo işte ama çok alma tek tavsiyem:))

akşama yemek yok görümcemin çocuğunu alıcaz kocası ile alışverişe gidecekmiş. çocuk peşimi bırakmıyor filiz filiz diye geziniyor peşimde.

dizide yok galiba akşam.. fragman görmedim. erkenden uyumak hiç bi iş yapmamak istiyorum

işte aynı eltine yaptığın tarz konuşmalar aslında sana cvp vermye uzun zamandır tenezzül etmiyorum ama yazim bari son kez:)ne kadar baya konuşmaların var öyle teyyare nedemek yani eşinlede aynı kafa bulmuşsunuz zaten birbirinizi milleti eleştirip duruyosunuz sizinde başka işiniz yok bence bencil insanların tekisiniz seninde saçımın rengini ne yapsamdan başka derdin yok..insanlar sen düşük yapınca senden fazla üzüldü sen umursamadın bile zaten istemiyoduk dedin nekadar duyarsız bir insansın böyle..
beğenmiyordun madem bizi neden gelip anlatıyodun eltini,hamile olduğunu,düşük yapacağını hiç gelmeseydin muhabbetini sevmediğin insanlara neden anlatıın durdun ayrıca şunu söleyim kimsenin senden o yazdığın sorulara cvp beklediği falanda yok merak etme (zorla cvp almaya çalıştığınıda unutma)herkes anladı senin nasıl bir yapıda olduğunuşimdide biz orayı bırakınca kendini herzamanki gibi üste çıakrmaya çalışıyorsun ama kusura bakma çok bayağılaşıyorsun..

güle güle canım iyi akşamlar

elfim barıştınız görümcenle hemen başlamış iş yüklemeye onlar gelene kadar çocuklada ilgileneceksiniz.eve geçerken alırsınız bişeyler yada yer geçersiniz eve

bol teşekkür ederim cnm...cevap için...
kıyafet konusunda aynı düşünüyoruz sanırım...
ben daha çok göğüs kalkanı
göğüs pompası
göğüs ucu yara kremi
ne bileyim bebek için burun aspiratörü

bu tarz şeyleri diyorum...bunlar için ne düşünürsün...cevaplarsan yarın okurum ya da akşam eşim gittikten sonra...
hadin öpüldünüz...
çarşamba bugün hürrem var kızlar,severim kendisini izlerim...

hımm göğüs ucun nasıl varsa eğer kalkana gerek yokki ben almadım,
yara kremi genelde hep yara oluyor lansinoh ii tavsiye ederim al ondan
burun aspiratörü aldım chicconun ama hiçbir işe yaramadı çekmiyor çünkü zaten yazın burun tıkanıklığı pek olmaz alma bence..
çalışmıyorsan eğer pompayada pek gerek olmaz çalışanlara çok gerekli ama ben aldım alırsan kraft alma sakın medela marka al herkes çok memnun ben kraft aldım çok kötü çıktı.başka soracakların varsa sor sen okuyunca ben yazarım sana cnm.

yeni topigimizden ilk iyi akşamlar kızlar

saçımı sarı mı yapsam kahve mi yapsam
ne yapsam sizce
aman ne yaparsam yapıyım sizene dimi
banane lalala

bolcum

ayyy anladım yaa nekim yaa

kalleş zuzu ne gezinion oralarda amma gezme meraklısıymış gercek hayattaki gibi

:))) ama ama önce nekk dolaştı :))

dileğinde dediği gibi p.ertesinden başlıcaz ya, h.sonuna doğru söleriz,eşim cuma dedi ama bakalım

canm şuan süpere sinir olduğum için sonra yazıcam ceza konusunu

bence gitgide sen komikleşiyosun

zahmet ediyomuşun kendin açtın diye gelmeseydin keşke, çünkü biz oraya "süperin topiği" diye yazmıyodukk

nekadar terbiyesiz, nankör bi yazı bu yaaa

sıkıcı geliyosa konuşmalarımız neden bizden yorum/cevap bekliyosun zorla..
bizimde eltinle eşin ilgi alanımız değil,umrumuz değil naparsanız yapın,küsün yoluşun dövüşün bize neeee ama biz insanlık namına elimizden geldiğince sana cevap yazmaya çalıştık hepp, nankörlüğünde bukadarına pes doğrusu

süper87; kızlara TAMAMEN katılmakla birlikte ben de bişiler ekliycem
çirkinleşip, terbiyesizleşip sana cevap yazmadık bugün o ama illa senin gibi olmamız lazım sanırım.
evet senin dediğin "güle güle çok iyi olmuş" cümlesi cuk oturdu bugünki olaya.
çok iyi oldu hakkaten, o eltine ettiğin seviyesiz lafları da sırf kıskançlığından ediyorsun şimdi buraya yazışın da o sebepten.
sen her topikte takılıyormuşsun ne güzel ne güzel, ama kaç tane samimi arkadaşım var? Yokluğumda beni merak eden kim var diye bi düşün. Bence hiç yok.
Bizi de kıskanıyorsun galiba
Hakikaten kusura bakma ama ne muhabbetin ne bu "ben çok güzelim, ben mükemmelim" havaların çekilmiyor.
sana ufak bi tavsiye komplekslerini törpüle biraz, çünkü sadece kompleksili insanlar dolaşır etrafta "ben sindi bebeğim, ben şahaneyim" diye
kimse sana diğer tarafta cevap yazmadı, terbiyesizleşmedi diye gelip herkesi geriyorsun.
çok ayıp.

yeni topigimizden ilk iyi akşamlar kızlar

saçımı sarı mı yapsam kahve mi yapsam
ne yapsam sizce
aman ne yaparsam yapıyım sizene dimi
banane lalala

bolcum
lalala ay çok güldümmm
kıyafet ve yemek sıkıcı ama saç rengi çok heyecanlı, entrikalı bir konu
ay çok güldüm hakkaten yaa

bol...tekrar teşekkür ederim cnm...çok iyi aydınlattın gerçekten...
doğru düşünmüşüm çünkü bizler henüz heyecandan doğru düşünemiyoruz ve abartabiliyoruz ama deneyimli biri her zaman daha realist yaklaşır
sen de böyle yaptın çok sağ ol...
o halde göğüs ucu kremini alıp diğerlerini duruma göre düşünmeliyim...

zuzu cnm...perş. cuma hadi bakalım az kaldı,hakkınızda hayırlısı olsun...ilk yemeğini yapacağın gün çok güzel bir menü oluşturalım hep birlikte sana...şöyle baş başa güzel bir yemek yiyin...kendi evinizde,kendi sofranızda yemenin ayrıcalığını doyasıya hissedin

ay canım sağolll ne iyisin,hiç yabancılamadım seni

kızlaaaaarr selam...2010'da evlenen biri olarak diğer topiğinizi bi kaç gündür takip ediyodum.ancak yazmaya cesaret edememiştim :) baktım herkes birbirini tanıyo kendimi yabancı gibi hissetmişim :) ama şimdi işte geldim burdayım :))

nekkk yaptınmı işlerini ....

ben mutfağı hallettim çamaşırları attım makineye, ama katlancak ütülencekler var ... onları pek yapmak istemiyomm

Adaa, canımm
bizim topikin minik bi kuralı var şimdi biz tüm kzılar birbirimizi gördük.. rica etsek sen de foto eklermisin canım albümüne 1 tanecik de olsa, düğünden olur şimdiki göbüşün oluur..
şimdi ben bunu niye yazdım ben seni gördüğüm haldee
kızlar ha dedi ha diyecek bunu, ondan
birde beni tanıdın ya topikte şimdi "hahayyy hanıım foto göster önce" diyip bilmişlik yapmıyolar.
ay yerim ben onları yaaa, seviyorum arkadaşlarımıııı
eklersin dimmi?
kızlaar ben bildiğim kadarını diyim, ada öğretmen :)
adacım, Alisha da öğretmen, meslektaşın da var topikte :))

çünkü size yazmaya başladığım ilk andan itibaren beni hiç yadırgamadınız ondan olabilir mi,önyargıda bulunmadınız...aranıza kabul ettiniz...
bazı topiklerde grupların arasına katılmak zordur ama siz öyle yapmadınız...ben de samimiyetinize inanınca rahat konuştum ondan sanırım tatlım...

bu hürremde ki mahidevaran çıldırdı sanırım...gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya başladı...kanuni hasta o neler söylüyor abowww hani aşıktı bu...

nekkkk ekleyeyim tatlım...
ama buraya ekleyeyim sonra sileyim
albüme ekleyemiyorum neden anlamadım...
alıntı etmez kızlar sonra kaldırırım.ok. cnm...

vilin mrb hoşgeldin .... geceleri pek kimse olmaz topikimizde,istinalar var tabisi...

ama kendini tanıtırsan seviniriz, zira topikimizin adeti bu .... yaş meslek memleket vs. :)

hoşgeldinn vilin

nekkk yaptınmı işlerini ....

ben mutfağı hallettim çamaşırları attım makineye, ama katlancak ütülencekler var ... onları pek yapmak istemiyomm

ütüye hiç başlama kuzum, saat kaç olmuş zaten.
ama azcık çamaşır katla istersen.. çorapları iç çamaşırlarını felan, azalsalar bile insan bi seviniyo..
ben hiç bişi yapmadım desem yeridir ama yapıcam, karnabahar kızarttım, mutfak dağınık çok.. reklamlarda bişi yapıp geliyorum
kocişe üzüldüm çok, arkisi şikayet etmiş onu şirkete görsele geliceklermiş bu akşam mağazaya morali bozuktu çok
geç gelecek 12 yi geçer belki, ben de uyumiycam bekliycem, o yatağa tek yatmaktan nefret ediyorum :105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…