Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sende twister aletinden mi var? Nasıl yani benim eklediğim aletle mi 15 dk yapılmıyor? Herkes çok zevkli oluyor demiş oysaki.

Daha yemeğimi yeni sipariş edebildim

sende twister aletinden mi var? Nasıl yani benim eklediğim aletle mi 15 dk yapılmıyor? Herkes çok zevkli oluyor demiş oysaki.

Daha yemeğimi yeni sipariş edebildim
evet bende hemen göğüs altımda bi yanma başlıyo, yapamıyorum 3 dk dan fazla
bi dene bakalıms ende nasıl olucak, ama gerçi zamanla yaptıkça alışılır.

bi deneyim bakalım nasıl olacak bende. Ama bir de bunun lastikli olanları varmış onu şimdi gördüm umarım çok fark yoktur.

Burda öyle bir rüzgar esiyor ki korkmaya başladım

az önce eşimle konuştum napıyorsun diye;akşama beni almaya gelebilirdi yağmur yağarsa diye ama rüzgar çok esiyor gelme dedim. Kayınvalidemle konuşmuş arabasını bugün servisten alacakmış yine ordan da görümcemin kayınvalidesine geçecekmiş çocukları yurt dışına gidiyor çalışmaya onu görmek için. Eşim demiş anne dışarısı çok kötü derdin ne gitme bugün arabayı almaya demiş; kayınvlidem de işim var gitmem lazım demiş; eşim de iyi o zaman ben seni alırım demiş. Ben fazla oayalamamaya çalışıyorum sırf bölünmesin çalışsın diye; ben naparsam yapayım benim eş kurtlu gibi yerinde durmuyor. Dedim dikkatli ol buraya sakın gelme çok rüzgar var çatı matı uçar şehrin içinde de tin tin gezip durma dedim. Umarım mesajı almıştır.

bana ömür geçmiş gibi geliyor ama bi yandan da bakıyorum, bugün gibi taze acım.

cnm allah yaşatmasın tekrar sirkenin dediği gibi

elfii duvardan duvaraysa arada boşluk yokmu hiç duvar falan yani yoksa direk hepsi cammı?

sirken alet işe yararsa de bari bende alim

nekk cnm bence alma onu pek işe yarar bişeye benzemiyor..

bazen hayata yorumsuz kalıoum

şuanda burası facia çatı uçmuş kadının birinin kapasına saç çatılar olurya annem dio ki onu görünce korktum da hızlıca kenardan eve geldim hemen dio
bizim işyeri full toz doldu ağzım burnum tıkandı

Yeni evimizde yanlar duvar ortada pencere var. Perdeyi pencerenin eni kadar yaptırayım dimi?

almadım canım, 7 tl kargo birde

ay bugün annemin doğum günü yaa, oraya gitcektim pasta alıp
olmiycak galiba :26:

elfi ne kadar az perde o kadar az iş; benim oturma odamla salonum katlamalı yıkamaya diye çıkartıp makineye atınca tülbent kadar kalıyorlar ben de öyle olunca salonla oturma odasını aynı anda yıkatabiliyorum; mutfağımda zebra storlardan var; mutfak penceresi apt boşluğuna baktığı için ve karşıda da pencere olduğu için ve biz de evde rahat gezindiğimiz için o perde devamlı kapalı kalır. Şu ana kadar hiç temizlemedim ama buharlı temizleyici alınca onunla temizlemeyi düşünüyorum

bende perde yıkama hastalığı da var o zaman ben oturup tv izlerken birden perdeyi söküp atıveririm makineye yıkanır asar otururum o kokuya bayılıoum

ayy hava bugün cidden berbat yaaa. haberlerde altyazı geçti ölen falan bile varmış sanırım ucuz atlatmışsınız cnm
Kızlar bi konuda yardım isticem şimdi.

Yeni evimizde odaların camları küçük perdeleri yinede duvardan duvaramı yapmak lazım yoksa pencere kadar mı perde olmalı ?
cnm bence camalr küçükse hiç gerek yok duvardan duvara.bence odayı da boğar
bana ömür geçmiş gibi geliyor ama bi yandan da bakıyorum, bugün gibi taze acım.
allah bidaha yaşatmasın hayırlı zamanda bir evlada kavuştursun inş. cnm

ben eve geldim eşim aldı. o uyuo şimdi yazık kaç gündür uykusuz.ben de biraz buraya bakiim dedim benim de uykum vardı aslında kaçtı amaaaaaaaa:44:

bizim burda kalorifer falan yanmadığı için perdeler öle kirlenmiyo ben daha yıkamadım ama temizlikçi gelcek ev alt üst yapılacak gibi perdelerde yıkanacak benimde mutfağım zebra ama onlar nasıl yıkanır bilmiyorumsalonumda güneşlikler stor üstündede boncuklu balonlu perdeler var oda küvete koyup yıkanıyomuş uzun iş var napcam bilmiyorum valla offdüşündükçe içim sıkıldı

yeni evimizde yanlar duvar ortada pencere var. Perdeyi pencerenin eni kadar yaptırayım dimi?

canım tül türü bişeyse 10ar cm yanlara taşır stor türü sabit bişeyse cam kadar olabilir

almadım canım, 7 tl kargo birde

Ay bugün annemin doğum günü yaa, oraya gitcektim pasta alıp
olmiycak galiba :26:

nie canım
canım benm de yatak odam katlamalı, oturma odam kırmızı siyah gri yere kadar kir belli etmiyor ama öbürleriyle aynı gün yıkanıyor işte, salonum iki yana toplamalı normal perde gibi kolay oluyor mutfağım benm de zebra ben de daha hiç yıkamadım onu. :26: çok açık gri ama kirli durmuyor

bende perde yıkama hastalığı da var o zaman Ben oturup tv izlerken birden perdeyi söküp atıveririm makineye yıkanır asar otururum o kokuya bayılıoum

ben şimdiye kadar 4 kere yıkadım ama bundan sonra ayda yıkıycam, evim misss gibi kokuyor girdikçe.
aminn canım allah razı olsun, uyu uyu dinlenmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…