zaman hızlı geçti gibi geliyor, daha kırkı bile çıkmamış meğer.. hayat devam ediyo işte :/bugün keremimi kaybedeli tam 1 ay oldu, iş çıkışı oğluma gidecez.
aynen canım burası da öyle :26: korktum bi ara ama duruldu şimdi
benimkiler duvardan duvara ama bilmem ki, iki türlüsünü de severim ben perde modeline göre değişir
sirekn o alet birde 10-15 dk yapılmıyo yaa bende hep 2. 3. dk. dan sonra göğüs altında yanma oluyo bırakıyorum
şu selülit şeysini alsammı acaba.. azcık var bende etkili olur mu ki..
zaman hızlı geçti gibi geliyor, daha kırkı bile çıkmamış meğer.. hayat devam ediyo işte :/
bugün keremimi kaybedeli tam 1 ay oldu, iş çıkışı oğluma gidecez.
evet bende hemen göğüs altımda bi yanma başlıyo, yapamıyorum 3 dk dan fazlasende twister aletinden mi var? Nasıl yani benim eklediğim aletle mi 15 dk yapılmıyor? Herkes çok zevkli oluyor demiş oysaki.
Daha yemeğimi yeni sipariş edebildim
Allah bir daha bu kadar büyük acı yaşatmasın
bana ömür geçmiş gibi geliyor ama bi yandan da bakıyorum, bugün gibi taze acım.
cnm allah yaşatmasın tekrar sirkenin dediği gibi
elfii duvardan duvaraysa arada boşluk yokmu hiç duvar falan yani yoksa direk hepsi cammı?
sirken alet işe yararsa de bari bende alim
nekk cnm bence alma onu pek işe yarar bişeye benzemiyor..
cnm allah yaşatmasın tekrar sirkenin dediği gibi
elfii duvardan duvaraysa arada boşluk yokmu hiç duvar falan yani yoksa direk hepsi cammı?
sirken alet işe yararsa de bari bende alim
nekk cnm bence alma onu pek işe yarar bişeye benzemiyor..
Yeni evimizde yanlar duvar ortada pencere var. Perdeyi pencerenin eni kadar yaptırayım dimi?
elfi ne kadar az perde o kadar az iş; benim oturma odamla salonum katlamalı yıkamaya diye çıkartıp makineye atınca tülbent kadar kalıyorlar ben de öyle olunca salonla oturma odasını aynı anda yıkatabiliyorum; mutfağımda zebra storlardan var; mutfak penceresi apt boşluğuna baktığı için ve karşıda da pencere olduğu için ve biz de evde rahat gezindiğimiz için o perde devamlı kapalı kalır. Şu ana kadar hiç temizlemedim ama buharlı temizleyici alınca onunla temizlemeyi düşünüyorum
ayy hava bugün cidden berbat yaaa. haberlerde altyazı geçti ölen falan bile varmış sanırım ucuz atlatmışsınız cnmkızlar sirkenin dediği gibi burası feci rüzgarlı elektrik teli ağaca çarptı çıtır çıtır bi sesler geldi koptu ağacın dalı kırıldı ateş gibi bişi çıktı falan
tam karşı yoldaydımhızla uzaklaştım
annemin başına buyük şemsiye devriliodu 1 adım farkıyla yırttı
bizde bileziği bozdurduk işte gitti yani
babamdan çekmiş parayı
yani kredi parası tmm yarın yatırması kaldı sadece
bide annemle macte ayak üstü bişiler yedik falan geldim işte azcık yoğunum gibi
cnm bence camalr küçükse hiç gerek yok duvardan duvara.bence odayı da boğarKızlar bi konuda yardım isticem şimdi.
Yeni evimizde odaların camları küçük perdeleri yinede duvardan duvaramı yapmak lazım yoksa pencere kadar mı perde olmalı ?
allah bidaha yaşatmasın hayırlı zamanda bir evlada kavuştursun inş. cnmbana ömür geçmiş gibi geliyor ama bi yandan da bakıyorum, bugün gibi taze acım.
bende perde yıkama hastalığı da var o zamanben oturup tv izlerken birden perdeyi söküp atıveririm makineye yıkanır asar otururum o kokuya bayılıoum
yeni evimizde yanlar duvar ortada pencere var. Perdeyi pencerenin eni kadar yaptırayım dimi?
almadım canım, 7 tl kargo birde
Ay bugün annemin doğum günü yaa, oraya gitcektim pasta alıp
olmiycak galiba :26:
canım benm de yatak odam katlamalı, oturma odam kırmızı siyah gri yere kadar kir belli etmiyor ama öbürleriyle aynı gün yıkanıyor işte, salonum iki yana toplamalı normal perde gibi kolay oluyor mutfağım benm de zebra ben de daha hiç yıkamadım onu. :26: çok açık gri ama kirli durmuyorelfi ne kadar az perde o kadar az iş; benim oturma odamla salonum katlamalı yıkamaya diye çıkartıp makineye atınca tülbent kadar kalıyorlar ben de öyle olunca salonla oturma odasını aynı anda yıkatabiliyorum; mutfağımda zebra storlardan var; mutfak penceresi apt boşluğuna baktığı için ve karşıda da pencere olduğu için ve biz de evde rahat gezindiğimiz için o perde devamlı kapalı kalır. şu ana kadar hiç temizlemedim ama buharlı temizleyici alınca onunla temizlemeyi düşünüyorum
bende perde yıkama hastalığı da var o zamanBen oturup tv izlerken birden perdeyi söküp atıveririm makineye yıkanır asar otururum o kokuya bayılıoum
aminn canım allah razı olsun, uyu uyu dinlenmiş olursunayy hava bugün cidden berbat yaaa. Haberlerde altyazı geçti ölen falan bile varmış sanırım ucuz atlatmışsınız cnm
cnm bence camalr küçükse hiç gerek yok duvardan duvara.bence odayı da boğar
allah bidaha yaşatmasın hayırlı zamanda bir evlada kavuştursun inş. Cnm
Ben eve geldim eşim aldı. O uyuo şimdi yazık kaç gündür uykusuz.ben de biraz buraya bakiim dedim benim de uykum vardı aslında kaçtı amaaaaaaaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?