Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yok canımçalışmıyodum ama evde duruyorum sayılmaz gezginciyim de biraz bu küçük huysuz velet beni eve bağladı azcıkk

iyi eğlenceler,iyi tatiller bizim yerimizede eğlen canım.

nekk çok hoşmuş yaa:))

afiyet olsun enkii biz öğlen yemeğine geçecez siz kahvaltıdayken

canım sende kendine iyi bak bende seni öpüoum kojman
Eki Görüntüle 393222

sağol canım teşekkür ederim tamam canım eğlenirim.

sağol canım sanada afiyet olsun.kociş evde olunca normal kahvaltı yapmaz pataesi omleti herşeyini yapar.

tamam canım pazartesi görüşürüz

yok canımçalışmıyodum ama evde duruyorum sayılmaz gezginciyim de biraz bu küçük huysuz velet beni eve bağladı azcıkk

anladım canım biz çocuğumuz çalışıouz 2-3 kişi var evde olan hepimiz pc başında olduğumuz için tüm gün burda :99:

kızlar dün midemde yanma vardı sürekli ilaç falan almıştım sabah iyiydim ama size yazdıktan sonra markete gidip geldim midem bulantı lavaboya koştum ama bişe yok.

mideye ne iyi gelir bana bişe söyleyin

ayy pardon yaa
kızım sende kocana bi foto çektirip albüme eklesene bakalım saçına falan yorum yapalım gecenin ilerleyen saatlerini soralım
biraz feyz alsana benden herşeye foto eklioum

hep gecelik giyip yatarken değişiyordum havalar da ısındı ya dün gecelikle yattım ooo bundan sonra böyle miyiz diyo, bak seni de yolladım diyo ben de işine geliyor da ondan dedim foto eklemeeem uvvv.

hep gecelik giyip yatarken değişiyordum havalar da ısındı ya dün gecelikle yattım ooo bundan sonra böyle miyiz diyo, bak seni de yolladım diyo ben de işine geliyor da ondan dedim foto eklemeeem uvvv.

gecelikli foto demedim kız saçlarını çekseydin ama yıkandın sanırım

ben çıkıoum kızlar kuyumcuya gidip bileziğimi bozdurcam annemle buluşup gitti bileziğim 2136ya almışım 2590vercem muhtemelen ama geçen ağustos 2900dü üzülüoum biraz
eşim kaç gram o dedi 30 dedim alıcam sana söz dedi bende benim öyle bi derdim yok sende kendine dert yaratma dedim
babamıda aradım para istedim akşam veriyim dedim 2500 alcaz yine ona borcluyuz :26:

hayırdır canım bi sorun mu var

kızlar dün midemde yanma vardı sürekli ilaç falan almıştım sabah iyiydim ama size yazdıktan sonra markete gidip geldim midem bulantı lavaboya koştum ama bişe yok.

mideye ne iyi gelir bana bişe söyleyin

canım tam bilemedim ki :26: bi kez burda arkadaşın midesi o kadar kötü olmuştu ki resmen kıvrandı ılık su içmiş yatmış eve gidince çok iyi geldi dedi
ama bana sorarsan bitki çayı türü bişi içsen limonlu içme ama oda yakabilir mideni adaçayı falan rahatlatır gibime gelio belki kızlar daha net bişi sölerler

sirken nerde

sorunun gelişide azcık sert mi oldu
adamlar yapar ya hayırdır birader falan die

bizim kredi borcumuz vardı da onu kapatcaz onun için faiz ödemeyelim die
ben şimdi gidioum kızlar 1de gelirim

kusura bakma canım ya nasıl soruyum bilemedim işte

canım elma ye ii gelir zeynoomm..
dileğim hadi bakalım hayırlısı olsun sizin için nasıl ii olursa artık..
diloş boş yok bugünlerde sendede
semmoş hoşgeldin hayırlı olsun bebişinde

Son düzenleme:

teşekkr edrim bol

saç baş kalmadı evet
canım olsun borç bitsin de elimizdekiler elbet geri gelir. bankaya borçlu olmaktansa babamıza olsun borcumuz.

boş yok her kapakta hedaaye var
evet elma ii geliyor asiti alıyor :13:

selam kızlar daha yeni girme fırsatı bulabiliyorum hani demitim ya size bu erken kaçmaların acısı çıkar diye deney araları geçmişi okuyorum ama baktım biteceği yok bi selam vereyim dedim bu arada burda deli gibi rüzgar esiyor hep çöp bidonları devrilmiş

çok şirin dimmi
makyaj yapanı yok

Eki Görüntüle 393214 - törpü yapan var dileeek
Eki Görüntüle 393215 - bol, eşi ve doğa
Eki Görüntüle 393216 - bu da sirkenin eşi :)))

eşim beni de kendine benzetti dün gece paso onun teziyle uğraştık . Bir şey değil yakında ben de gömülecem sanırım çünkü tez konum büyük bir ihtimal değişiyor

semmoş hoş geldin
kızlar ben yemeğe geçiyorum ordan da pamuk saten nevresimi alıp gelicem, şu siyah üstüne sarı olanı. grşrs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…