hıı saçın nasıl oldu diye mi sormadıkk, ilahi diloşşhaayır, eşim beni kuaföre yolladı ya, güzel oldu 3 günde bi git sen diyo sabah
Allah bağışlasın yawrunuzu, kız mı erkek mi? :)saol canım evliyim 2 yılımızı doldurmadık daha çocuğum da var 2 aylık daha
iyi eğlenceler,iyi tatiller bizim yerimizede eğlen canım.
nekk çok hoşmuş yaa:))
afiyet olsun enkii biz öğlen yemeğine geçecez siz kahvaltıdayken
yok canımçalışmıyodum ama evde duruyorum sayılmaz gezginciyim de biraz bu küçük huysuz velet beni eve bağladı azcıkk
Allah bağışlasın yawrunuzu, kız mı erkek mi? :)
ayy pardon yaa
kızım sende kocana bi foto çektirip albüme eklesene bakalım saçına falan yorum yapalım gecenin ilerleyen saatlerini soralım
biraz feyz alsanabenden herşeye foto eklioum
hep gecelik giyip yatarken değişiyordum havalar da ısındı ya dün gecelikle yattım ooo bundan sonra böyle miyiz diyo, bak seni de yolladım diyo ben de işine geliyor da ondan dedimfoto eklemeeem uvvv.
gecelikli foto demedim kız saçlarını çekseydin ama yıkandın sanırım
ben çıkıoum kızlar kuyumcuya gidip bileziğimi bozdurcam annemle buluşup gitti bileziğim2136ya almışım 2590vercem muhtemelen ama geçen ağustos 2900dü üzülüoum biraz
eşim kaç gram o dedi 30 dedim alıcam sana söz dedi bende benim öyle bi derdim yok sende kendine dert yaratma dedim
babamıda aradım para istedim akşam veriyim dedim 2500 alcaz yine ona borcluyuz :26:
kızlar dün midemde yanma vardı sürekli ilaç falan almıştım sabah iyiydim ama size yazdıktan sonra markete gidip geldim midem bulantı lavaboya koştum ama bişe yok.
mideye ne iyi gelir bana bişe söyleyin
hayırdır canım bi sorun mu var
sorunun gelişide azcık sert mi oldu
adamlar yapar ya hayırdır birader falan die
bizim kredi borcumuz vardı da onu kapatcaz onun için faiz ödemeyelim die
ben şimdi gidioum kızlar 1de gelirim
canım elma ye ii gelir zeynoomm..
dileğim hadi bakalım hayırlısı olsun sizin için nasıl ii olursa artık..
diloş boş yok bugünlerde sendede
semmoş hoşgeldin hayırlı olsun bebişinde
gecelikli foto demedim kız saçlarını çekseydin ama yıkandın sanırım
ben çıkıoum kızlar kuyumcuya gidip bileziğimi bozdurcam annemle buluşup gitti bileziğim2136ya almışım 2590vercem muhtemelen ama geçen ağustos 2900dü üzülüoum biraz
eşim kaç gram o dedi 30 dedim alıcam sana söz dedi bende benim öyle bi derdim yok sende kendine dert yaratma dedim
babamıda aradım para istedim akşam veriyim dedim 2500 alcaz yine ona borcluyuz :26:
canım elma ye ii gelir zeynoomm..
dileğim hadi bakalım hayırlısı olsun sizin için nasıl ii olursa artık..
diloş boş yok bugünlerde sendede
semmoş hoşgeldin hayırlı olsun bebişinde
çok şirin dimmi
makyaj yapanı yok
Eki Görüntüle 393214 - törpü yapan var dileeek
Eki Görüntüle 393215 - bol, eşi ve doğa
Eki Görüntüle 393216 - bu da sirkenin eşi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?