Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bizim ev merkezi sistem olduğu için malesef kirleniyor ona rağmen ben en son aralıkta yıkamıştım sanırım bir de geçenlerde yıkadım işte. Ben yıkamayı şu şekilde yapıyorum önce kısa proğramda 14 dakikada kirlerini arındırıyorum sonra perde proğramına öyle atıyorum

canım bizim de doğalgaza geçeli çok kirlenmiyor ama yıkadıkça da ev mis gibi kokuyor
benm tüm odalarda stor var onlar yere serilip fırçayla köpürtülüp yıkanıyor açıkçası storlarımı hiç yıkamadım ama yıkasam ii olur. zebra perde incelerdense yıkarken yırtılabilir dikkat et, benmki kalınlardan o da stor gibi yıkanıyor ama yıkamadım daha.

neymiş bu yaa hepinizde zebra perde ben nie eksik kalmışım :26:

şık duruyor aslında ama eminim eşim bunu alsak evin içi görünür bilmemne bisürü laf ederdi

bende normal perde var,bi tek mutfağımdakiler stor onları da ara sıra ıslak mendil ya da bezle gözüme görünen lekelerini siliyorum hemen çıkıyor çok kullanışlıymış çok beğendim.

ben bi katlamalıları sevemedim onun haricinde storlarımdan zebramdan çok memnunum. annem de yıllardır stor kullanıyor serip serip yıkar ohh tertemiz.

ayy eksik kaldığım iyi olmuş daha hiç yıkamamışsınız hiç biriniz bende iyiki almamışım

anladım canımm, bizim burda da hava çok bozdu. oğluma gidemicem sanırım çünkü oraya otobüs gitmiyor biraz yürümem gerekecek. napsam bilemiyorum, oğlumu oraya bırakmış umursamıyor gibi hissediyorum kendimi :26:

Son düzenleme:
canım ya gidersin ama sonuçta kadının doğum günü yani görmek ister seni de.
şuan ucuo ankara ya patır kütür bişiler ucuşuo dışarda.

fırtına var :26: dönüş sorun olabilir, hem pasta almak için uzun mesafe (10 dk gibi) yürümem lazım

cnm sipariş versen getirmezlermi?

diloş evt annemlerde dediğin gibi yıkadılar storları bakalım ben napcam işki onları yapmaya zaman olsun..

aa topic durdu.
canlandırayım biraz
akşama ne yemek var
benim yemeğim var dünden kalanlar.azcık bolu fasulyesi, azcık arnavut ciğeri,domates biberli makarna.
yanına da salata niyetine yoğurtlu semizotu yaparım yeter

kızlar ben çıkıyorum bu havada anca yürürüm umarım eve tek parça helinde varabilrim iyi akşamlar

valla adana cennet gerçekten her uçmuş,insanlar ölmüş burası sadece hava kapalı hiçbişe yok olmasında..

oo herkes gidio valla :106:

benim yemeğim yok yine yok yine yok odamın ve yatak odamın camı açıktı evim toz içindedir gdip silerim belki
yemekte napcam ya tek bişi söleseniz hemen yapıp kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…