Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Bu arada sabah tartıldım dün o kadar dikkat ettim bir de yürüyüş yaptım ona rağmen -100 gram fark var. Ama bugün sebze yiyebileceğim

sirken hoşgeldin canım, 100 gr mı vermişsin şimdi
ben 58,4 e takıldım kaldım ama regl olucam cumartesi belki o geçince gider az bişe daha

Son düzenleme:
sirken hoşgeldin canım, 100 gr mı vermişsin şimdi
ben 58,4 e takıldım kaldım ama regl olucam cumartesi belki o geçince gider az bişe daha

evet 59.1 im şu anda ama bugün sebze yiyeceğim için yediğim sebzeler biraz su tutabilir bu da tartıda + olarak görünebilirmiş kitapta öyle söylüyor. Bir de ben de pazartesiye regl olacam onun verdiği bir şişlik de var. Dün diyet forumunda okudum birisi tavsiye etmiş bel inceltici bir alet varmış twister hareketi yapılıyormuş akşam ondan aldım netten sipariş verdim bakalım kaç günde gelecek günde 15-20 dk onunla düzenli olarak çalışırsam baya etkili oluyormuş.

bu arada akşam seksenlerdeki banyo muhabbetini izledin mi ne güldüm yaaa

ben de gördüm galiba o aleti, tırtıklı iki saç bigudisine benziyo ondan mı acaba..
inş işe yarar canım

ben ara ara izledim canım, kaçırdım galiba orayı
köfte kızart, salata pilav derken

aaa sirken ben sana ne sorucaktım
biberiye aldım ben senle konuşmuştuk (yazışmıştık) burdan
ama kullanmadım henüz, misal tavuğa olur mu o?
neye kullansam bilemiyorum

Son düzenleme:
nevresimi aldım sanki göründüğü gibi değil ama aldım gelince açtım iş işten geçti artık. çok içime sinmedi.

kızlar sirkenin dediği gibi burası feci rüzgarlı elektrik teli ağaca çarptı çıtır çıtır bi sesler geldi koptu ağacın dalı kırıldı ateş gibi bişi çıktı falan
tam karşı yoldaydım hızla uzaklaştım

annemin başına buyük şemsiye devriliodu 1 adım farkıyla yırttı
bizde bileziği bozdurduk işte gitti yani
babamdan çekmiş parayı
yani kredi parası tmm yarın yatırması kaldı sadece

bide annemle macte ayak üstü bişiler yedik falan geldim işte azcık yoğunum gibi

Burdada çok fena. hortum çıktı sandık bi ara göz gözü görmüyordu yemekhanede çatı uçacak sandık

Kızlar bi konuda yardım isticem şimdi.

Yeni evimizde odaların camları küçük perdeleri yinede duvardan duvaramı yapmak lazım yoksa pencere kadar mı perde olmalı ?

canım bileziğini alır babana da ödersiniz inşallh en kısa zaman da bizde ev alıyoruz benim de butün altınlar gitti 25 bin ediyordu k.babama da borçlandık biraz benim kociş altınlarını alacam söz diyor ama önce başka borçlarını ödesin de rahat edelim bunalımda zaten bu aralar

Yeni evimizde odaların camları küçük perdeleri yinede duvardan duvaramı yapmak lazım yoksa pencere kadar mı perde olmalı ?

yok bence boğar öyle cam boyutunu biraz gececek şekilde yaptır
kenarlarada renkli ip tüllerden yada fonda olur renk katar yani korneji uzun tutabilirsiniz sonradan ekstra bişiler icin ama perdeyi o kadarda enli yapma derim şahsen ben bizzat kendim

Burdada çok fena. hortum çıktı sandık bi ara göz gözü görmüyordu yemekhanede çatı uçacak sandık
aynen canım burası da öyle :26: korktum bi ara ama duruldu şimdi

benimkiler duvardan duvara ama bilmem ki, iki türlüsünü de severim ben perde modeline göre değişir

sirekn o alet birde 10-15 dk yapılmıyo yaa bende hep 2. 3. dk. dan sonra göğüs altında yanma oluyo bırakıyorum

şu selülit şeysini alsammı acaba.. azcık var bende etkili olur mu ki..

şimdi evimizde camlar duvardan duvara ve ben perdelerimi ona göre yaptırdım. yazık yeni perdeler ziyan olmasın diyorum arka odalara göre kestirip yaptırıcam. pencere eni kadar yaptırayım o zaman. salonada uzun perde almam lazım çünkü fransız balkon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…