sirken hoşgeldin canım, 100 gr mı vermişsin şimdi
ben 58,4 e takıldım kaldımama regl olucam cumartesi belki o geçince gider az bişe daha
ben de gördüm galiba o aleti, tırtıklı iki saç bigudisine benziyo ondan mı acaba..evet 59.1 im şu anda ama bugün sebze yiyeceğim için yediğim sebzeler biraz su tutabilir bu da tartıda + olarak görünebilirmiş kitapta öyle söylüyor. Bir de ben de pazartesiye regl olacam onun verdiği bir şişlik de var. Dün diyet forumunda okudum birisi tavsiye etmiş bel inceltici bir alet varmış twister hareketi yapılıyormuş akşam ondan aldım netten sipariş verdim bakalım kaç günde gelecek günde 15-20 dk onunla düzenli olarak çalışırsam baya etkili oluyormuş.
bu arada akşam seksenlerdeki banyo muhabbetini izledin mi ne güldüm yaaa
ben de gördüm galiba o aleti, tırtıklı iki saç bigudisine benziyo ondan mı acaba..
inş işe yarar canım
ben ara ara izledim canım, kaçırdım galiba orayı
köfte kızart, salata pilav derken
hııı işe yarıyomuymuşş
bende var bundan ama kullanmıyorum hiç..
ben şundan bahsetmiştim
CELL ROLLER SELÜLİT GİDERİCİ MASAJ ALETİ 9.90 TL'ye
o daha çok selülit içinmiş zaten
Kızlar bi konuda yardım isticem şimdi.
Yeni evimizde odaların camları küçük perdeleri yinede duvardan duvaramı yapmak lazım yoksa pencere kadar mı perde olmalı ?
kızlar sirkenin dediği gibi burası feci rüzgarlı elektrik teli ağaca çarptı çıtır çıtır bi sesler geldi koptu ağacın dalı kırıldı ateş gibi bişi çıktı falan
tam karşı yoldaydımhızla uzaklaştım
annemin başına buyük şemsiye devriliodu 1 adım farkıyla yırttı
bizde bileziği bozdurduk işte gitti yani
babamdan çekmiş parayı
yani kredi parası tmm yarın yatırması kaldı sadece
bide annemle macte ayak üstü bişiler yedik falan geldim işte azcık yoğunum gibi
Kızlar bi konuda yardım isticem şimdi.
Yeni evimizde odaların camları küçük perdeleri yinede duvardan duvaramı yapmak lazım yoksa pencere kadar mı perde olmalı ?
aynen canım burası da öyle :26: korktum bi ara ama duruldu şimdiBurdada çok fena. hortum çıktı sandık bi ara göz gözü görmüyordu yemekhanede çatı uçacak sandık
benimkiler duvardan duvara ama bilmem ki, iki türlüsünü de severim ben perde modeline göre değişirKızlar bi konuda yardım isticem şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?