Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilek sucuklu yumurta yap, yada ekmek arası domates sucuk (benim yarınki menüm)

kaçıyorum bennn

Benim hiç halim yok kaç gündür. evde pilav nohut çorba var. kaynanam getirmişti bugünde onları yeriz.

neyse gene kaptırdım kendimi kociş erken geldi akşam çıkacak görüşürüz sonra

en basitinde n makarna yap geçiştirin bugünlük

neyse buldum ben inegöl köfte pirinç pilavı salata canım zaten pilav istiodu.

yazdım ki annem aradı :102:
kuaföre gidiouz dışarı çıkmayın diolar biz saç yaptırcaz fırtına da kardeşim tutturmuş ee kraliçenin lugatında Hayır kelimesi yok mecbur gitcez.

kızlar bi çırpıda okudum yazdıklarınızı...maşallah bugün bayaa kaynatmışsınız :) haftasonu ben de tül falan yıkıcam :S ama storları,zebrayı ben de hiç yıkamadım :S gözümde buyüyolar valla...
duvardan duvara tülü ben de sevmiyorum...o yüzden yaptırmadım ama tüllerin ortasındaki köşeye bii şey koymam lazım çok boş duruyo...bulamadım bi türlü bi şey...bi ara fotoğrafını çekip ekliyim de fikir verin bana kızlar
ayyy bugün buda da çok rüzgar vardı...yağmur mu yağacak ne?
hürremim başlamış izliyim biraz zaten burda da kimse yok...kendi kendime konuşuyomuş gibi oldum :)

ayşem ayakkabın çok güzelmiş güle güle kullan .bende istiyorum dolgu topuk ama tabanı açık renk diye almamaıştım.

nekim annenin doğum günü kutlu olsun.beraber nice mutlu yıllara

benim tüllerim normal güneşliklerim var sadece yatak odasına perde yaptırdım.ama 2.evimde tüllerim uymadı kullanmadığım tüller var.storu kendi evime yaptırıcam işallah .temizlemeside zor storları zebrayı bizim evler küçük.

kızlar bizbugün 1 saat rötarlı indik .rüzgardan uçaklar kalmaıştı sıra gelene kadar 1 saat geçti.antalya çok rüzgarlı otelin olduğu bölge daha çok rüzgarlı .
otel çok güzel büyük devasa bişe.

Kuzum ya gitmişsin tatile. dün gideceğini bilmiyordum facede gördüm oteli. çok güzelmiş iyi eğlenceler bol bol gez

Günaydın Kızlarr

şansınıza da hava çok kötü yaa ((
inş güzel geçer..

Günaydınlar... hiiiççç uyanasım yoktu bugün

günaydın
bugün geç kalkmak istedim yani 8de kalkıoduk eşimi kaldırdım ben yattım o da geldi 8,30 beni uyandırdı 8.45te falan çıkıouz normalde hadi hemen cıkmamız gerekio dedi nası geldim bilmioum kıyafet ve çantamı hazırlamıştım giydim yüzümü yıkadım geldim ama uyumaya devam edioum

günaydın kızlar burda hava öyle bir soğumuş ki yağmur da yağıyor haliyle insanın da ayılası gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…