- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
bir face magduru olarak zeynebin otelini göremioum
banada link versenize
bolcum cimcimene kıyamam ya kuzum
resmen sonbaharın en son ayları gibi, kışa yaklaşır gibigünaydın kızlar burda hava öyle bir soğumuş ki yağmur da yağıyor haliyle insanın da ayılası gelmiyor.
ay yesinler onuuu diş mi çıkartıyo büyümüş degünaydın kızlar..
Anlaşılan herkesin uykusu var bugün benimde öle kızım yatmadı doğru dürüst sürekli kalktı dişinden dolayı sanırım ağlayarak uyandı hep umarım kısa zamnda atlatırız
Akşam kaynanamdan kızımı almaya gittim eşimde gitmiş ben sölememiştim halbuki oraya bırakacağımı neyse gittim kızımı aldım çıktık oda geldi arkadan arabay binerken çantayı o tutuyodu dedim ben annemlere gidiyorum hiç bişe demedi bende gelmicek sandım baktım oda geldi biraz orda oturup kalktık konuşmuyoruz hala sadece çocukla ilgili
geçmiş olsun, önceden de varmıydı yeni mi oldun?kızlar günaydın...sinüzit oldum iki haftadır geçmedi gitti...çok kötüyüm naapsam yaaa?
bi de çok sinirliyim...bilgisayar oyunlarını icat edenleri boğasım var
geçmiş olsun, önceden de varmıydı yeni mi oldun?
bol doğa için diş buğdayı yapacak mısınız?
Evet nektar ya çok soğuk karnımda da bir ağrı var; klimanın ısıtıcısını açtım şimdi ellerim filan buz gibi
ya yapmak isterim ama bilmiyorum uğraşabilirmiyim okadar adamı toplamak çok zor oluyor mevlüt yapmıştım yaa hiç bişe anlamadım yani bilmiyorum oanki ruh halime bağlı artık
nekim evt boğa burcu yani tüm özelliklerini taşıyor(
ya yapmak isterim ama bilmiyorum uğraşabilirmiyim okadar adamı toplamak çok zor oluyor mevlüt yapmıştım yaa hiç bişe anlamadım yani bilmiyorum oanki ruh halime bağlı artık
nekim evt boğa burcu yani tüm özelliklerini taşıyor(
kızlar bi çırpıda okudum yazdıklarınızı...maşallah bugün bayaa kaynatmışsınız :) haftasonu ben de tül falan yıkıcam :S ama storları,zebrayı ben de hiç yıkamadım :S gözümde buyüyolar valla...
duvardan duvara tülü ben de sevmiyorum...o yüzden yaptırmadım ama tüllerin ortasındaki köşeye bii şey koymam lazım çok boş duruyo...bulamadım bi türlü bi şey...bi ara fotoğrafını çekip ekliyim de fikir verin bana kızlar
ayyy bugün buda da çok rüzgar vardı...yağmur mu yağacak ne?
hürremim başlamış izliyim birazzaten burda da kimse yok...kendi kendime konuşuyomuş gibi oldum :)
kızlar bizbugün 1 saat rötarlı indik .rüzgardan uçaklar kalmaıştı sıra gelene kadar 1 saat geçti.antalya çok rüzgarlı otelin olduğu bölge daha çok rüzgarlı .
otel çok güzel büyük devasa bişe.
günaydın kızlar..
anlaşılan herkesin uykusu var bugün benimde öle kızım yatmadı doğru dürüst sürekli kalktı dişinden dolayı sanırım ağlayarak uyandı hep umarım kısa zamnda atlatırız
akşam kaynanamdan kızımı almaya gittim eşimde gitmiş ben sölememiştim halbuki oraya bırakacağımı neyse gittim kızımı aldım çıktık oda geldi arkadan arabay binerken çantayı o tutuyodu dedim ben annemlere gidiyorum hiç bişe demedi bende gelmicek sandım baktım oda geldi biraz orda oturup kalktık konuşmuyoruz hala sadece çocukla ilgili
Kuzum ya gitmişsin tatile. dün gideceğini bilmiyordum facede gördüm oteli. çok güzelmiş iyi eğlenceler bol bol gez
Günaydın Kızlarr
şansınıza da hava çok kötü yaa((
inş güzel geçer..
Günaydınlar... hiiiççç uyanasım yoktu bugünEki Görüntüle 394597
enkidu oteliniz çok güzel görünüyor iyi tatiller :))))
bebek doğunca mı mevlüt yapmştınız? Kalabalıkta malesef hiç bir şey anlaşılmaz
dileeek bak bi zebracı daha, vilin de yıkamamış
kızlaaar günaydın dün akşam eşimle 5 buçukta gittik eve, gece bitmek bilmediboll yine boş geçmedik bu ara noldu bize dilek ve u. laştık yeni nevresimi kutladık fotosunu ekliyorum serince içime sindi, eşimde beğendi saray tipi oldu yatağımız dedi.
Eki Görüntüle 394635
yıkamadım valla :) zaten boş odada duruyo:)
kız dilşad benim gibi sinüzit olursunsaçını başını iyi kurut bari
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?