zebrası olanlar hiç yıkamadı zaten canım, benmki mutfak olduğu halde yıkamadım ben kirli de durmuyor.
başım çok ağrıyor bugün, bende de sinüzit var zaten canım çatlıyor resmen şu an.
hava rüzgarlı baya ondan oldu galiba işe gelirken.
hı hım hafta sonu olmadan içme ilaç, inş geçer ama :26:önceden yoktu canım 2 hafta önce oldum...malum ilaç içmak de istemiyorum...geçmedi bi türlü yaaa...
ben de montumu çıkartamadım henüz ve benim de karnım ağrıyor. dün çok üşüdüm, ince giymiştim.bol doğa için diş buğdayı yapacak mısınız?
Evet nektar ya çok soğuk karnımda da bir ağrı var; klimanın ısıtıcısını açtım şimdi ellerim filan buz gibi
nereye kadar sürecekki, mecburen biriniz adım atacak.ya yapmak isterim ama bilmiyorum uğraşabilirmiyim okadar adamı toplamak çok zor oluyor mevlüt yapmıştım yaa hiç bişe anlamadım yani bilmiyorum oanki ruh halime bağlı artık
nekim evt boğa burcu yani tüm özelliklerini taşıyor(
teşekkür ederim diloşşnekk canım elfiş yazınca fark ettim ben kutlamamışım :26: anneciğinin doğum günü kutlu olsun daha niceeee mutlu yıllarınız olsunn
kızlaaar günaydın dün akşam eşimle 5 buçukta gittik eve, gece bitmek bilmediboll yine boş geçmedik bu ara noldu bize dilek ve u. laştık yeni nevresimi kutladık fotosunu ekliyorum serince içime sindi, eşimde beğendi saray tipi oldu yatağımız dedi.
Eki Görüntüle 394635
ama hepsi kolaydı ondan canım.. canım çekince yapıyorum benelfi bencede cnm elbise giy neke katılıyorum üstüne hırka falan alırsın..
nekimyaa annen için kötü olmuş doğumgününde tartışmaları
maşallah nekim amma şey hazırlamışsın canım çekti valla ben akşamları çok az yiyorum artık..
valla bilmiyorum artık kim adım atacak bekleyip görecez..
güzel olurtayt üzerine şık bi tunik alsam nasıl olur acaba?
Yarın arkadaşımın kınası var iş çıkışı gideceğim için çok önemsemiyorum bi şekilde gidilir maşamı getirirm işyerine hazırlanır giderim. pazar günü nikahı var nikahtan sonra tekne gezisi.. soğuk olur elbise giysem donarım hamile pantolonlarım kot tarzı. klasik yok ne giyeceğimi şaşırdım ya.
teşekkür ederim diloşşaminnn
yok yok siz dilek ve u.. ya bayaa bayya fark attınız.
dilek senin yanıdan geçemez kuzuum
kaçmayı nasıl başarıyorsunuz :26:elfişim elbise giy kalın kilotlu çorapla, kot olmaz evet :26:
dileğimm, anneme gittim ya
babamla küsmüşler evde yemek bile yapmamış o derece.
azcık oturdum pastasını kestik, eve geçtim.
evde de kendime süper bi salata yaptım, sucuklu yumurta yaptım, kornişon turşulu mayonezli yoğurtlu salata yaptım.
pasta da getirmiştim eve..
eşim de gelirken antep fıstıklı şu yemyeşil baklavadan getirmiş bana (bayılıyorum ben ona) ama yiyemedim abartmiyım diye, pastadan da yarım dilim yedim.
çok halsizdim dün gece, eşim de "hadi" modunda.. "yokum " dedim..
bu akşam kaçamam artık.
5 gündür "yokum" diyorum çünkü
siz naptınızzz
elfişim elbise giy kalın kilotlu çorapla, kot olmaz evet :26:
dileğimm, anneme gittim ya
babamla küsmüşler evde yemek bile yapmamış o derece.
azcık oturdum pastasını kestik, eve geçtim.
evde de kendime süper bi salata yaptım, sucuklu yumurta yaptım, kornişon turşulu mayonezli yoğurtlu salata yaptım.
pasta da getirmiştim eve..
eşim de gelirken antep fıstıklı şu yemyeşil baklavadan getirmiş bana (bayılıyorum ben ona) ama yiyemedim abartmiyım diye, pastadan da yarım dilim yedim.
çok halsizdim dün gece, eşim de "hadi" modunda.. "yokum " dedim..
bu akşam kaçamam artık.
5 gündür "yokum" diyorum çünkü
siz naptınızzz
kaçmayı nasıl başarıyorsunuz :26:
afiyet olsunnn ben de çok seviyorum fıstık sarmayı
anneciğinle babacığın da hemen barışır inşallah
ama hepsi kolaydı ondan canım.. canım çekince yapıyorum ben
az yemek güzel keşke ben de başarabilsem
bu akşam beşamelli patlıcan yapim diyorum.. yapan var mı? hiç yapmadım ben tarifini nette gördüm lezzetliye benziyor..
annem için kötü oldu evet, ben de çok üzüldüm.. inş çabuk barışırlar, annem koç babam oğlak zor oluyo onların barışma şeyleri de
güzel olurhamişlere tayt çok yakışıyoor
kızlar haftaya tanışma yıldönümümüz yaa ben bile hatırlamadım eşim hatırlamış program yapmış süpriz diyoo
ne giysem acaba evden bişi giymek istemiyorum oofff aslında böleee tanışma günü sevgililer günü hiç sevmem yaa
he kestir sonra da saçım uzamıyo deayy babana kızdım kadının doğum gününde nie atışmış ki
gerçi onlar biz gibi aramıolar öyle şeyi yaş ilerleyince ama olsun
sen iyi etmişsin kadına biraz moral olmuştur pasta falan
bende annem arayınca kuaföre gittim işte saçlarımızı kestirdik
9a doğru eve gittim inegöl köfte pilav cacık salata yaptım
eşim geldi yedik kuzey güneyi izledik 11de annemlere gittik parayı aldık
orda da eyvah düşüyorum'u izledik yarışmacı öyle manyaktı ki koptuk yani
00,30 eve geldik yatalım hadi dedim yarışmanın sonuna bakalım dedi eşim
bende ben yatıoum dedim
geldi 10 dksen tvyi tercih ettin iyi geceler dedim
yok yok kapadım hemen geldim bebeyimdie
epey uğraştı ama
gerçi sonra üzüldüm ben ona kıyamam hayır demem ki hiç
akşam bi hazırlık yapim bari yeni geceliğimle falan
ben de hiç sevmem tanışma, buluşma, ilk elele tutuşma yıldönümlerini :)) eşim de sevmez..kızlar haftaya tanışma yıldönümümüz yaa ben bile hatırlamadım eşim hatırlamış program yapmış süpriz diyoo
ne giysem acaba evden bişi giymek istemiyorum oofff aslında böleee tanışma günü sevgililer günü hiç sevmem yaa
etim yok evde :26: köfte var pişmemiş ama o ekmekli, yumurtalı baharatlı hazır yoğurulmuş, onunla olmaz sanki..bende zorlanıyorum ama göbişi görünce yemekten vazgeçiyorum:)
ben beşamelli patlıcanı alinazik şekilnde yaptım yani üzerine etinide koyuyorum güzel oluyordu.uzu zamndır yapmıyorum tabi
he kestir sonra da saçım uzamıyo de
ay sen "" mi dediiin hayrett
evet bu akşam telafi et
ayy annemler de önemsiyo yaş gününü, babam ona hediye alınmasa kutlanmasa çocuk gibi küserkendi yaptığına bak.
inş gönlünü alır annişimin.
ben de hiç sevmem tanışma, buluşma, ilk elele tutuşma yıldönümlerini :)) eşim de sevmez..
ama eşin program yaptıysa güzel tabi, değişklik olur sizin için..
evde nasıl bir program yapmış canım? başbaşa mı olucaksınız?
etim yok evde :26: köfte var pişmemiş ama o ekmekli, yumurtalı baharatlı hazır yoğurulmuş, onunla olmaz sanki..
yada yuvarlak kessem patlıcanı, ortasına köfte koysam üstüne beşamel fırınlasammı napsam..
semmos bence gitmezsen eşin sürprizler yapmaktan vazgeçebilir.1-2 saat oyalanır oğluşun.
fotodaki oğlun mu? çok tatlı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?