Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

semmos bence gitmezsen eşin sürprizler yapmaktan vazgeçebilir.1-2 saat oyalanır oğluşun.
fotodaki oğlun mu? çok tatlı maşallah

evet oğlum teşkr ederm
yok gidecem kırmam onu da bende hediye alıyım ona
ne alsam bilmem ki bi akıl verin yaa

kuzum, profilimdeki albümde köftenin resminin altına yorum olarak yazmıştım tarifi
biz çok seviyoruz, çok sık yapıyoruz bu köfteyi, harika oluyoo

he kestir sonra da saçım uzamıyo de
ay sen "" mi dediiin hayrett
evet bu akşam telafi et

kuaför sarıdan vazgeçmediğin sürece uzamasını bekleme dedi çikolata yapalım dedim yaz gelio boşver dedi
dip boya yap tamam çok güzel saçın dedi

akşama telafi ederim ama yemekte yok
yemek mi hazırla topla 11 oluo sonra 12 sonra yıkan saç kurut Eki Görüntüle 394784 yat uyu

Eklentiler

• $181.gif
    1,9 KB · Görüntüleme: 41
nekim kahküllü resmini yeni gördüm kesinlikle kestirmelisin çook yakışmışsın sana herkese yakışmaz böle

ben akşama ne yapcam ya evi de süpürüp silmek istioum
dün oturma odasının ve yatak odasının camı açık toz oldu die sildim toz aldım öyle oturdum
nevresimi de değişcem toz kokuo gibi geldi

dün oturma odasının ve yatak odasının camı açık toz oldu die sildim toz aldım öyle oturdum

camlarını açık mı bırakmıştın ev gittiğinde ne haldeydi? ben olsam kafayı yerdim

canım eşin değiştirmez mi nevresimleri? ben daha hiç nevresim değştirmedim yorgana geçrmeyi beceremiyorum zaten. eşim askerde alışmış hemencecik geçiriyor.
ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun

ertesi gün de 4 çayında masada uzanırsın

nekim kahküllü resmini yeni gördüm kesinlikle kestirmelisin çook yakışmışsın sana herkese yakışmaz böle
cesaret edemiyorum bol :18: :18: yaz geliyo birde bunaltacak beni iice :26:

bizde de nevresimleri geçirmek çarşafları düzeltmek eşime aittir çok çok severek yapıyor yaparken nasıl da mutlu oluyor gören sanır ki oyun filan oynuyor. Ben de bu mutluluktan onu mahrum bırakmıyorum

camlarını açık mı bırakmıştın ev gittiğinde ne haldeydi? ben olsam kafayı yerdim
bende çok vahim bekliodum ama düşündüğüm kadar olmadı silip toz aldım ama bu akşam bi süpürürüm detaylıca

canım eşin değiştirmez mi nevresimleri? ben daha hiç nevresim değştirmedim yorgana geçrmeyi beceremiyorum zaten. eşim askerde alışmış hemencecik geçiriyor.
ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun

biz beraber yaparız canım ama ben bazen yalnızda yapıodum cmt izinli olup temizlik yaparken şimdi o da yok oysa bu cmt tatildim çok yoruldum ya kaç hftdır cmt tatilleri geri alınınca
toparlayamıoum yani kendimi.

cesaret edemiyorum bol :18: :18: yaz geliyo birde bunaltacak beni iice :26:

çok güldüm uzan bakim masaya:))

ya zormu olur ama acayip değişik bi hava katmış cnm sana..

Son düzenleme:

inanmazsın şirket batıo die 4 çayları iptal olmuştu yeni alanda enkazı toparlamak lazım böle devam edelim demiş
çayla kar etcekler işte
su içioum bende paso şuan 1.100 ml içtim akşama kadar 2,5 yapıp gidioum
yakında damacanın yarısını da siz bitiriosunuz die onuda evden getir dicekler

bizde de nevresimleri geçirmek çarşafları düzeltmek eşime aittir çok çok severek yapıyor yaparken nasıl da mutlu oluyor gören sanır ki oyun filan oynuyor. Ben de bu mutluluktan onu mahrum bırakmıyorum

benim eşimde çok seviyor bazen haberim olmuyo bi bakıyorm değiştirmiş gicık oluyo bizimki en fazla 3 gün yatar aynı nevresimle

istanbuldan gelen bir oyun varmış devlet tiyatrolarında ona bilet aldım
detay alıyım
kimler var nerde ne zaman ne kadar vs. vs.

3 günde bir nevresim çok az değil mi? bizde ortalama 2 haftadır.

bende hfta sonları değişirim cmt akşamları eğer atlarsam salı çrş akşamı değişirim yastık kılıflarım 4lü onları da 3 günde bir değişioum takımı değişincede tümden yıkanmış oluo işte.

benim kociş çok beceriksiz her konuda yapmaya kalkar ama yapamaz, beceremez top gibi olur nevresim

çok güldüm uzan bakim masaya:))

ya zormu olur ama acayip değişik bi hava katmış cnm sana..
teşekkür ederim canım, heveslendirdiniz bak şimdi benii

dün bende yazmıştım hiç yorum yapmadın
yaptımm

benim eşimde çok seviyor bazen haberim olmuyo bi bakıyorm değiştirmiş gicık oluyo bizimki en fazla 3 gün yatar aynı nevresimle
aaa 3 ün mü, yıkaması kurutması işkence zaten onun

3 günde bir nevresim çok az değil mi? bizde ortalama 2 haftadır.
bizde de :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…