semmos bence gitmezsen eşin sürprizler yapmaktan vazgeçebilir.1-2 saat oyalanır oğluşun.
fotodaki oğlun mu? çok tatlı maşallah
kuzum, profilimdeki albümde köftenin resminin altına yorum olarak yazmıştım tarifiekmeği çokmu koymuştunki?olabilir belki dediğin gibide kız sen bi hasanpaşa köfte yapmıştın ayy hala yapacam onu bak aklıma geldi bi tarif ette tekrar hatırlayım haftasonu yaparım olmadı.
cmtsi çağırdım temizlikçi gelecek umarım biter işlerim ve hava güzel olur cam falanda silinecek perdeler yıkanacak off bakalım halledebilecekmiyim cmtsi biterse pzar pazartesi dinlerim tatil nasıl olsa..
he kestir sonra da saçım uzamıyo de
ay sen "" mi dediiin hayrett
evet bu akşam telafi et
ben akşama ne yapcam ya evi de süpürüp silmek istioum
dün oturma odasının ve yatak odasının camı açık toz oldu die sildim toz aldım öyle oturdum
nevresimi de değişcem toz kokuo gibi geldi
ben akşama ne yapcam ya evi de süpürüp silmek istioum
dün oturma odasının ve yatak odasının camı açık toz oldu die sildim toz aldım öyle oturdum
nevresimi de değişcem toz kokuo gibi geldi
ertesi gün de 4 çayında masada uzanırsınkuaför sarıdan vazgeçmediğin sürece uzamasını bekleme dedi çikolata yapalım dedim yaz gelio boşver dedi
dip boya yap tamam çok güzel saçın dedi
akşama telafi ederim ama yemekte yok
yemek mi hazırla topla 11 oluo sonra 12sonra yıkan saç kurut Eki Görüntüle 394784 yat uyu
cesaret edemiyorum bol :18: :18: yaz geliyo birde bunaltacak beni iice :26:nekim kahküllü resmini yeni gördüm kesinlikle kestirmelisin çook yakışmışsın sana herkese yakışmaz böle
bende çok vahim bekliodum ama düşündüğüm kadar olmadı silip toz aldım ama bu akşam bi süpürürüm detaylıcacamlarını açık mı bırakmıştınev gittiğinde ne haldeydi? ben olsam kafayı yerdim
canım eşin değiştirmez mi nevresimleri? ben daha hiç nevresim değştirmedim yorgana geçrmeyi beceremiyorum zaten. eşim askerde alışmış hemencecik geçiriyor.
ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun
ertesi gün de 4 çayında masada uzanırsın
cesaret edemiyorum bol :18: :18: yaz geliyo birde bunaltacak beni iice :26:
ertesi gün de 4 çayında masada uzanırsın
nekim kahküllü resmini yeni gördüm kesinlikle kestirmelisin çook yakışmışsın sana herkese yakışmaz böle
cesaret edemiyorum bol :18: :18: yaz geliyo birde bunaltacak beni iice :26:
bizde de nevresimleri geçirmek çarşafları düzeltmek eşime aittir çok çok severek yapıyor yaparken nasıl da mutlu oluyor gören sanır ki oyun filan oynuyor. Ben de bu mutluluktan onu mahrum bırakmıyorum
benim eşimde çok seviyor bazen haberim olmuyo bi bakıyorm değiştirmiş gicık oluyo bizimki en fazla 3 gün yatar aynı nevresimle
detay alıyımistanbuldan gelen bir oyun varmış devlet tiyatrolarında ona bilet aldım
3 günde bir nevresim çok az değil mi? bizde ortalama 2 haftadır.
benim kociş çok beceriksizbende çok vahim bekliodum ama düşündüğüm kadar olmadı silip toz aldım ama bu akşam bi süpürürüm detaylıca
biz beraber yaparız canım ama ben bazen yalnızda yapıodum cmt izinli olup temizlik yaparken şimdi o da yokoysa bu cmt tatildim çok yoruldum ya kaç hftdır cmt tatilleri geri alınınca
toparlayamıoum yani kendimi.
teşekkür ederim canım,çok güldüm uzan bakim masaya:))
ya zormu olur ama acayip değişik bi hava katmış cnm sana..
yaptımmdün bende yazmıştım hiç yorum yapmadın
aaa 3 ün mü,benim eşimde çok seviyor bazen haberim olmuyo bi bakıyorm değiştirmiş gicık oluyo bizimki en fazla 3 gün yatar aynı nevresimle
bizde de :13:3 günde bir nevresim çok az değil mi? bizde ortalama 2 haftadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?