ben sulu sevmem, yemem depatates koymasan da olur ama balığın suyunu aldığı için çok daha lezzetli oluyor patatesler tavuktaki gibi olmuyor.
fırında poşete de koyabilirsin o zaman kendi suyuyla pişer. Su dediğime bakma çok hafif bi suyu olur. Ekmek banılabilir.
Ben tavada kızartmayı sevmiyorum çünkü hep aspiratör ocak taşlar yağ oluyor. Bir de tava balık kokar ev kokar fırın rahat oluyor. bi dene bak balık yapmak çok prtik gelecek seveceksiniz.
gurme oldun sen zatenbu arada geçen bi şey keşfettim patatesi haşlarken suyuna çok az terayğı koyunca kokusunu patatese veriyor.
ben sulu sevmem, yemem depoşete hiç atmiyım suyu oluyosa
fırında da sulu mu olur?
ben sulu sevmem, yemem depoşete hiç atmiyım suyu oluyosa
fırında da sulu mu olur?
pişirme kağıdım var, hımm du bakim nasıl yapıcam mutfaa geçince, yarın söylerim artıköyle çok su olmuyor kendi öz suyu oluyor. Normalde kuru olmaz ama poşette balığı ben daha çok seviyorm çünkü borcam batmıyor daha kolay yıkanıyor. Pişirme kağıdında da yapabilrisin öylesine de güzel oluyor dediler ama ben henüz denemedim bi de kapaklı borcamda da koyunca güzel oluyor.
ayşam ıhhh fırın telinde mii, batar heryer, fırının içi felanfırının telinde yapsana altına tepsi koyup o zaman ızgara gibi olmazmı mı? ben de balığı buğulama ya da öyle hafif sulu falan sevmem ızgarada ya da az yağda.
evet biraz ocak kirlenebiliyor ama o kadar her yemekte kirleniyor zaten yok salçası sıçradı bilmemneyi sıçradı...
tabi koku olayına bişi diyemicem fırında kokmayabilir evet hiç denemedim.
yine de ne olursa olsun balık yemek uğruna ev kokusunu da ocak pisliğini de göze alırımkarnım mı acıktı ne
ben çıkıorum yavaştan.eltim aradı dışarı çıkalım dio.eşimi bi uyandırım soraım belki çıkarız herkese ii akşamlarrrr
pişirme kağıdım var, hımm du bakim nasıl yapıcam mutfaa geçince, yarın söylerim artıköyle çok su olmuyor kendi öz suyu oluyor. Normalde kuru olmaz ama poşette balığı ben daha çok seviyorm çünkü borcam batmıyor daha kolay yıkanıyor. Pişirme kağıdında da yapabilrisin öylesine de güzel oluyor dediler ama ben henüz denemedim bi de kapaklı borcamda da koyunca güzel oluyor.
ayşam ıhhh fırın telinde mii, batar heryer, fırının içi felanfırının telinde yapsana altına tepsi koyup o zaman ızgara gibi olmazmı mı? ben de balığı buğulama ya da öyle hafif sulu falan sevmem ızgarada ya da az yağda.
evet biraz ocak kirlenebiliyor ama o kadar her yemekte kirleniyor zaten yok salçası sıçradı bilmemneyi sıçradı...
tabi koku olayına bişi diyemicem fırında kokmayabilir evet hiç denemedim.
yine de ne olursa olsun balık yemek uğruna ev kokusunu da ocak pisliğini de göze alırımkarnım mı acıktı ne
ben çıkıorum yavaştan.eltim aradı dışarı çıkalım dio.eşimi bi uyandırım soraım belki çıkarız herkese ii akşamlarrrr
kıyamam annem sanaaaaabenimde yemeğim yok nigar yüzünden canım balık çekti size gelim mi nigar:26:
artı evi temizlicem
bende balık alsam mutfağın fayanslarını dün sildim yaa şimdi kokarsa
balkonda elektrikli ızgarada mı yapsam ki off temizlik yapmalıyım balığı nigar yesin
eşim de somona dün 15 tl vermiş, 1 kilo et alsam ben onunla 3-4 defa yemek yapardımrealde de çipuranın tanesi 3 TL ama küçükler iki tanesiyle bir kişi anca doyar.
zeyneppppppp kız ordan bile yetişiyon tebrik edereim:)
ayy evt kocası dicek ki seni tatile getirdim hala KK derdindesin :18:
hemde ne yoğunluk bolcum sen ne yaptın konuştun mu inatcı keçinle :99:
bunları da denerim ben bi arabi somon tarifide benden gelsin...biz çok severiz...her hafta mutlaka yaparım ben...
birincisinde tuz,pulbiber,kekik,1 diş ince doğranmış sarımsak ve çok az zeytinyağını karıştırıp balıkları bu sosun içinde bekletip teflon tavada hiç yağ koymadan kızartıyorum...hafif bi sarımsak kokusu ve tadı oluyo ben buna bayılıyorum...
ikincisinde de balıkları tuzlayıp mısır ununa bulayıp az yağda kızartıyorum...mısır unuyla daha çıtır çıtır oluyo...valla denemenizi tavsiye ederim...
ayrıca balık kızartırken tavanın altını çok açmazsanız ve tavanın üzerine gazete/kağıt kapatırsanız etrafa sıçramaz
eşim evlenmeden önce balık hiç yemezmiş ama şimdi bayılıyo demekki kv güzel yapamıyomuş
bunları da denerim ben bi ara
annem de mısır ununa bulayıp kızartıyo
Günaydın kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?