Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bu arada geçen bi şey keşfettim patatesi haşlarken suyuna çok az terayğı koyunca kokusunu patatese veriyor.

ben sulu sevmem, yemem de poşete hiç atmiyım suyu oluyosa
fırında da sulu mu olur?

fırında da sulu mu olur?

öyle çok su olmuyor kendi öz suyu oluyor. Normalde kuru olmaz ama poşette balığı ben daha çok seviyorm çünkü borcam batmıyor daha kolay yıkanıyor. Pişirme kağıdında da yapabilrisin öylesine de güzel oluyor dediler ama ben henüz denemedim bi de kapaklı borcamda da koyunca güzel oluyor.

fırında da sulu mu olur?

fırının telinde yapsana altına tepsi koyup o zaman ızgara gibi olmazmı mı? ben de balığı buğulama ya da öyle hafif sulu falan sevmem ızgarada ya da az yağda.

evet biraz ocak kirlenebiliyor ama o kadar her yemekte kirleniyor zaten yok salçası sıçradı bilmemneyi sıçradı...
tabi koku olayına bişi diyemicem fırında kokmayabilir evet hiç denemedim.

yine de ne olursa olsun balık yemek uğruna ev kokusunu da ocak pisliğini de göze alırımkarnım mı acıktı ne

ben çıkıorum yavaştan.eltim aradı dışarı çıkalım dio.eşimi bi uyandırım soraım belki çıkarız herkese ii akşamlarrrr

pişirme kağıdım var, hımm du bakim nasıl yapıcam mutfaa geçince, yarın söylerim artık

ayşam ıhhh fırın telinde mii, batar heryer, fırının içi felan
tavada olur belki du bakalım

tşk kızlar fikirler için

pişirme kağıdım var, hımm du bakim nasıl yapıcam mutfaa geçince, yarın söylerim artık

ayşam ıhhh fırın telinde mii, batar heryer, fırının içi felan
tavada olur belki du bakalım

tşk kızlar fikirler için

Az bi şim var yapıp çıkıyorum, iyi akşamlar kızlar
Umarım bol çıkmadan gelir yazar salıya kadar çatlarız :26:

iyi akşamlar nektar
ben de eşimi bekliyoru gelsin bir şeyler yemeye gidelim cihazımın daha 3 saat açık kalması lazımonu kapatır eve öyle geçeriz

benimde yemeğim yok nigar yüzünden canım balık çekti size gelim mi nigar:26:

artı evi temizlicem
bende balık alsam mutfağın fayanslarını dün sildim yaa şimdi kokarsa
balkonda elektrikli ızgarada mı yapsam ki off temizlik yapmalıyım balığı nigar yesin

ben geldiimmm. saatin 7 olmasını bekliyoruz dükkanda. babam bilet ücretlerimizi ödemiş siz de geliyosunuz dedi, kocişle de barıştık. grşrs kızlar

kıyamam annem sanaaaaa çıksan gelsen keşke, ah şu mesafelerrr :105:

realde de çipuranın tanesi 3 TL ama küçükler iki tanesiyle bir kişi anca doyar.
eşim de somona dün 15 tl vermiş, 1 kilo et alsam ben onunla 3-4 defa yemek yapardım
ay çok mu pinti gibi konuştum

Son düzenleme:
zeyneppppppp kız ordan bile yetişiyon tebrik edereim:)

ayy evt kocası dicek ki seni tatile getirdim hala KK derdindesin :18:
hemde ne yoğunluk bolcum sen ne yaptın konuştun mu inatcı keçinle :99:

sağol canım ama ya sabah eşim uyurken giriyorum yada gece o iş yaparken giriyorum .gün içinde yarım saat yada 1 saat işe dalıyor.

yok canım demez öle bişe o bişiler yaparken bakıyorum size .şimdide uyuyor.bende balkona çıktım okuyorum.bi taraftanda müzük var dışarda

bi somon tarifide benden gelsin...biz çok severiz...her hafta mutlaka yaparım ben...
birincisinde tuz,pulbiber,kekik,1 diş ince doğranmış sarımsak ve çok az zeytinyağını karıştırıp balıkları bu sosun içinde bekletip teflon tavada hiç yağ koymadan kızartıyorum...hafif bi sarımsak kokusu ve tadı oluyo ben buna bayılıyorum...
ikincisinde de balıkları tuzlayıp mısır ununa bulayıp az yağda kızartıyorum...mısır unuyla daha çıtır çıtır oluyo...valla denemenizi tavsiye ederim...
ayrıca balık kızartırken tavanın altını çok açmazsanız ve tavanın üzerine gazete/kağıt kapatırsanız etrafa sıçramaz

eşim evlenmeden önce balık hiç yemezmiş ama şimdi bayılıyo demekki kv güzel yapamıyomuş

bunları da denerim ben bi ara
annem de mısır ununa bulayıp kızartıyo

Günaydın kızlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…