Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ohh afiyet olsun
ben de yarın sıvıyağlı, kırılmış fındıklı bol kalorili bi kek yapcam sonra gelsin kilolar gelsin kilolar

ohh afiyet olsun
ben de yarın sıvıyağlı, kırılmış fındıklı bol kalorili bi kek yapcam sonra gelsin kilolar gelsin kilolar

içine damla çikolata da at :))) geçen gün bir yerde okumuştum keklere koyacağın yağ miktarı kadar rendelenmiş elma koyarsan aynı lezzeti saplıyormuş aslında bir denemek lazım

Son düzenleme:
Bu arada ben keklerimin içine 1 fincan kadar hindistan cevizi de atarım yerken ağızda hoş bir aroma bırakır ne koydun buna böyle diye sorarlar

yarın dükkana götürecem canım ben 1 dilim yerim sadece, eve yaptığımız zaman denemekte fayda var :13:

Saçlarıma maşa yaptım 18:30 gibi giyinmeye çıkıcam. hiç hevesim yok burnumun kenarı yara. keyfim yok gibi. izin isticem bide yarın için. anahtarımızı teslim almaya gidicez. nasıl izin isticem bilemiyorum

evt bolu bende sorcaktım nerelerde gelmedi bugün 3ten sonra cimcimemin diş sorunu vardı onunla ilgili mi acaba :44:

50den 20 ye iyi inmişler kız :))

özürrr

saçlarıma maşa yaptım 18:30 gibi giyinmeye çıkıcam. Hiç hevesim yok burnumun kenarı yara. Keyfim yok gibi. Izin isticem bide yarın için. Anahtarımızı teslim almaya gidicez. Nasıl izin isticem bilemiyorum

bişey demedilermi kız :)
çok durmazsınız izde..yada kınaya gitme bugün, yarın düğüne gidersin

izin içinde sölesen anahtar meselesini, vermezlermi ..işlerini hafiflettiysen verirler

Saçlarıma maşa yaptım 18:30 gibi giyinmeye çıkıcam. hiç hevesim yok burnumun kenarı yara. keyfim yok gibi. izin isticem bide yarın için. anahtarımızı teslim almaya gidicez. nasıl izin isticem bilemiyorum

aynen bize söylediğin gibi anahtar teslim almaya gitmemiz gerekiyor dersen alman sıkıntılı mı olur? Bu duygu her zaman tadılacak bir şey değil hani insanın hayatındaki kilometre taşları var ya onlardan birini yaşayacaksınız yarın seni bundan mahrum bırakmazlar umarım. Bu şekilde desen duygu sömürüsü mü olur. Yada bu saatte ofiste olmaktan olsa gerek ben saçmalamaya başladım

uff mantı Ellerine sağlık anannenizin :) hastasıyım bu kadının yaa :))
dışarıda sebze ye evet, olmaz mı..?

bu arada ben keklerimin içine 1 fincan kadar hindistan cevizi de atarım yerken ağızda hoş bir aroma bırakır ne koydun buna böyle diye sorarlar
ben hindistan cevizi hiç sevmem o pütür pütür ağza gelmesini sevmiyorum

saçlarıma maşa yaptım 18:30 gibi giyinmeye çıkıcam. Hiç hevesim yok burnumun kenarı yara. Keyfim yok gibi. Izin isticem bide yarın için. Anahtarımızı teslim almaya gidicez. Nasıl izin isticem bilemiyorum
doğruyu söylesen vermezler mi.. :26:

Ayşaaa Gel somonu konuşalım? Nasıl yapıcam ben onu şindii?

Son düzenleme:
damla çikom geçen haftaki kekle bitti.

damla çikolata en uygun bim de oluyor ülkerin ki. Eşim stok yapmış evde açılmamış tam 4 paketim var.
Düşündüm de ben şimdiye kadar hiç hadi canımız çekti tatlı yapalım dediğim zaman olmadı hep ya götürdüm bir yere yada misafir gelecekti onlara hazırlık oldu sonrasında da evde tutmadım annemlere ananeye eşimin iş yerine önüme neresi geliyorsa dağıttım sırf yiyip kilo olmasın bana diye.

ben kilo işi alıyorum canım 1 kiloluk kutularda satılıyor
kaçtım ben öptm hepinşzi

ehehhh :)
konuşalım cnm.ben çok severim onu balıktan daha farklı değişik bi tadı var umarım beğenirsiniz.

annem hep baharatlar yarım saat falan bekler ızgarada pişirir yağsız
bende ızgara yok ben de tavada pişiririm.annem bi kere tereyağla denemiş çok güzel olmuş.bak bi tatlı kaşığı tereyağı yerer artar bile koy onu tavaya sonra balıkları koy üstleri kızarana kadar pişir tamemmmmm

somon yağlı bir balık olduğu için direk fırına sür. Baharatlardan hafif pul biber biraz fesleğen azıcık da tuz koy kenarlarına da patates ve soğan halkaları 180 C de 30 dk pişince yumuşacık olur.
ben kilo işi alıyorum canım 1 kiloluk kutularda satılıyor
kaçtım ben öptm hepinşzi
güle güle dilşad kendine iyi bak.

ayşam benim eşim baharat sevmiyor ben de hastasıyım
genelde de kulalnırım, o da yer napsın.
ama somona dedi ki nolur baharat koyma. sadece karabiber ve tuz koymayı düşünüyodum.. benim de ızgaram yok.. tereyağ koyim olmadı 1 tatlı kaşığı tavada daha mı güzel olur?

fırında düşündüm ben de. ama patates koymasam? sadece soğanla nasıl olur ki.. fesleğenim yok, rokalı güzel de bi salata yaparım..

walla hiç farketmez her türlüsü güzel.fırın da ızgara gibi olur die tahmin ediom ama...hiç denemedim.baharat koyma sen de onunkine o zaman. ay neyse hiçbirine koyma ağız tadıyla yesin adamcağız bi kere

soğan da koymim mademse.. az yağlim tuzlayıp, tereyağ serpim minik parçalar, karabiber ekip fırınlayayım.. tava fırın karışımı olsun

patates koymasan da olur ama balığın suyunu aldığı için çok daha lezzetli oluyor patatesler tavuktaki gibi olmuyor.
fırında poşete de koyabilirsin o zaman kendi suyuyla pişer. Su dediğime bakma çok hafif bi suyu olur. Ekmek banılabilir.
Ben tavada kızartmayı sevmiyorum çünkü hep aspiratör ocak taşlar yağ oluyor. Bir de tava balık kokar ev kokar fırın rahat oluyor. bi dene bak balık yapmak çok prtik gelecek seveceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…