- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
un yerine yulaf kepeği şeker yerine de splenda biraz sıvı vanilya biraz light süt biraz da kakao ben yağsız kakao bulamadım normal kakao ile yaptım bi deminik minik kağıt kek kalıplarına bölüdm üstüne de sğtle kakaoyla ve splenda ile hazırladığım karışımı döktüm brownie gibi oldu
ohh afiyet olsun
ben de yarın sıvıyağlı, kırılmış fındıklı bol kalorili bi kek yapcamsonra gelsin kilolar gelsin kilolar
yaa bebem eşimin çanta duruyo evde. Onu hafta sonu değişcem bi mağazadan almış.
Bu ayrı bizim firmanın ürünü clutch/portföy gibi bişe.. 50 mağaza fiyatı, 20 ye aldım personel indirimi ile..
hain domdomBen de eziyet çekiyom bir daha bir daha ekliycem diye
taam akşam fotosunu çekip eklim
saçlarıma maşa yaptım 18:30 gibi giyinmeye çıkıcam. Hiç hevesim yok burnumun kenarı yara. Keyfim yok gibi. Izin isticem bide yarın için. Anahtarımızı teslim almaya gidicez. Nasıl izin isticem bilemiyorum
Saçlarıma maşa yaptım 18:30 gibi giyinmeye çıkıcam. hiç hevesim yok burnumun kenarı yara. keyfim yok gibi. izin isticem bide yarın için. anahtarımızı teslim almaya gidicez. nasıl izin isticem bilemiyorum
uff mantıdün anane bana 3 poşet mantı yapmış eşimden göndermiş sonra aramıştık telefonda illa bana gelin çay içelm dedi eşim de sirkencubin kek yapıyor fırında gelemeyiz sen gel dedi o da yok bende çay demli demiş; yaptığım kek de kendim için dukan usuli diyet kek idi. Artık pişince 1 tane de ananeye götürdük annem de az önce aramış akşam parka yürüyüşe gelmediniz nerdeydiniz diyoo dedim evin orda yürüdük eşim iki gündür arabayı okulun otoparkında tutuyor. Bugün benim işler uuzadı akşam gelip alacak acep dışarda mı yesek ki bugün de aksi gibi sebze günümdü
ben hindistan cevizi hiç sevmem o pütür pütür ağza gelmesini sevmiyorumbu arada ben keklerimin içine 1 fincan kadar hindistan cevizi de atarım yerken ağızda hoş bir aroma bırakır ne koydun buna böyle diye sorarlar
doğruyu söylesen vermezler mi.. :26:saçlarıma maşa yaptım 18:30 gibi giyinmeye çıkıcam. Hiç hevesim yok burnumun kenarı yara. Keyfim yok gibi. Izin isticem bide yarın için. Anahtarımızı teslim almaya gidicez. Nasıl izin isticem bilemiyorum
damla çikom geçen haftaki kekle bitti.
damla çikolata en uygun bim de oluyor ülkerin ki. Eşim stok yapmış evde açılmamış tam 4 paketim var.
Düşündüm de ben şimdiye kadar hiç hadi canımız çekti tatlı yapalım dediğim zaman olmadı hep ya götürdüm bir yere yada misafir gelecekti onlara hazırlık oldu sonrasında da evde tutmadım annemlere ananeye eşimin iş yerine önüme neresi geliyorsa dağıttım sırf yiyip kilo olmasın bana diye.
uff mantıEllerine sağlık anannenizin :) hastasıyım bu kadının yaa :))
dışarıda sebze ye evet, olmaz mı..?
ben hindistan cevizi hiç sevmem o pütür pütür ağza gelmesini sevmiyorum
doğruyu söylesen vermezler mi.. :26:
AyşaaaGel somonu konuşalım? Nasıl yapıcam ben onu şindii?
somon yağlı bir balık olduğu için direk fırına sür. Baharatlardan hafif pul biber biraz fesleğen azıcık da tuz koy kenarlarına da patates ve soğan halkaları 180 C de 30 dk pişince yumuşacık olur.uff mantıEllerine sağlık anannenizin :) hastasıyım bu kadının yaa :))
dışarıda sebze ye evet, olmaz mı..?
ben hindistan cevizi hiç sevmem o pütür pütür ağza gelmesini sevmiyorum
doğruyu söylesen vermezler mi.. :26:
AyşaaaGel somonu konuşalım? Nasıl yapıcam ben onu şindii?
güle güle dilşad kendine iyi bak.ben kilo işi alıyorum canım 1 kiloluk kutularda satılıyor
kaçtım ben öptm hepinşzi
ayşam benim eşim baharat sevmiyorehehhh :)
konuşalım cnm.ben çok severim onu balıktan daha farklı değişik bi tadı var umarım beğenirsiniz.
annem hep baharatlar yarım saat falan bekler ızgarada pişirir yağsız
bende ızgara yok ben de tavada pişiririm.annem bi kere tereyağla denemiş çok güzel olmuş.bak bi tatlı kaşığı tereyağı yerer artar bile koy onu tavaya sonra balıkları koy üstleri kızarana kadar pişir tamemmmmm
fırında düşündüm ben de. ama patates koymasam? sadece soğanla nasıl olur ki.. fesleğenim yok, rokalı güzel de bi salata yaparım..somon yağlı bir balık olduğu için direk fırına sür. Baharatlardan hafif pul biber biraz fesleğen azıcık da tuz koy kenarlarına da patates ve soğan halkaları 180 C de 30 dk pişince yumuşacık olur.
güle güle dilşad kendine iyi bak.
ayşam benim eşim baharat sevmiyorben de hastasıyım
genelde de kulalnırım, o da yer napsın.
ama somona dedi ki nolur baharat koyma. sadece karabiber ve tuz koymayı düşünüyodum.. benim de ızgaram yok.. tereyağ koyim olmadı 1 tatlı kaşığıtavada daha mı güzel olur?
fırında düşündüm ben de. ama patates koymasam? sadece soğanla nasıl olur ki.. fesleğenim yok, rokalı güzel de bi salata yaparım..
ayşam benim eşim baharat sevmiyorben de hastasıyım
genelde de kulalnırım, o da yer napsın.
ama somona dedi ki nolur baharat koyma. sadece karabiber ve tuz koymayı düşünüyodum.. benim de ızgaram yok.. tereyağ koyim olmadı 1 tatlı kaşığıtavada daha mı güzel olur?
fırında düşündüm ben de. ama patates koymasam? sadece soğanla nasıl olur ki.. fesleğenim yok, rokalı güzel de bi salata yaparım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?