Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

niye öyle yapıyodu ne vakit? nezaman

sen çok yormasana kendini
kanaman yok dimmi?
yormadım cnm da eşim bi halttan anlamıo yaaa beceriksiz adam bildiğin.süpürge de mi yapamaz yaaaaaa neys hallettik öyle böyle
kanama dün kesilmişti ya hala yok inş.olmaz bi daha

güle güle kullan çantanı bence uygun fiyatı ne güzel yaa o depoya bi de biz dalabilsek

anlamadım ya
çantayı mı değiştin clutch çanta küçük diil mi toplam 70 mi oldu yani
ayy başa sar yaa kafam durdu :44:

niye öyle yapıyodu ne vakit? nezaman

yorma kendini

bende onu ilk nezamn keşfettim biliyonmu, hani motorcu smileysi eklemiştin ya, ben demiştim sonra gne isterim senden diye... heh işte o ara denedim oldu ama sizinle paylaşmamışım

fottooooooo güle güle kullan

çantanı güle güle kullan nekimm

nasıl eklenti yaptığını anlamadım hiç

Son düzenleme:
a aaaaaaaa ne muhabbetler dönüyor burdaaaa
taam senlik

çok sevindimm, inş olmaz bir daha.. yerleşme şeysi o
al senin kocişi vur benimkine

anlamadım ya
çantayı mı değiştin clutch çanta küçük diil mi toplam 70 mi oldu yani
ayy başa sar yaa kafam durdu :44:
yaa bebem eşimin çanta duruyo evde. onu hafta sonu değişcem bi mağazadan almış.
bu ayrı bizim firmanın ürünü clutch/portföy gibi bişe.. 50 mağaza fiyatı, 20 ye aldım personel indirimi ile..

hain domdom ben de eziyet çekiyom bir daha bir daha ekliycem diye
taam akşam fotosunu çekip eklim

çantanı güle güle kullan nekimm

nasıl eklenti yaptığını anlamadım hiç
saol kuzum
du ben şefim gitsin fotoyla anlatırım eklenti olayını

Son düzenleme:
aldın mı kız yoksa bunu yarabbiler olsunnn

Ayşam, imzanda bebişin kuyruğu ayak olmuş, yesinler

öle olmuş dimmiiii
ayy daha iştekilere söylemedim kızlar nası sölicem bilmiom daaaa

üf beee tatile gidelim 2-3günlüğüne dedim eşime, o da abisine söyledi vazgeçtiler sonraaaa. gerçi para mı var sanki de,ben de ööle hayal kuruom işte

dün anane bana 3 poşet mantı yapmış eşimden göndermiş sonra aramıştık telefonda illa bana gelin çay içelm dedi eşim de sirkencubin kek yapıyor fırında gelemeyiz sen gel dedi o da yok bende çay demli demiş; yaptığım kek de kendim için dukan usuli diyet kek idi. Artık pişince 1 tane de ananeye götürdük annem de az önce aramış akşam parka yürüyüşe gelmediniz nerdeydiniz diyoo dedim evin orda yürüdük eşim iki gündür arabayı okulun otoparkında tutuyor. Bugün benim işler uuzadı akşam gelip alacak acep dışarda mı yesek ki bugün de aksi gibi sebze günümdü

ye dışarda canım sebze yersin sen de nolacak.
ben de eşime kızdım ya yanına gidiim de bari azcık alışveriş yapıp gidelim eve. dükkandaki eleman yenge börek yap deyip duruyor yarın yapar götürürüm. bi de kek yaparım tamaaam. 3 gün benden isterler yemeği şimdi tatil die.

sirken diyet kek nasıll un yerine yulaf kepeği esmer şeker vs. mi?

un yerine yulaf kepeği şeker yerine de splenda biraz sıvı vanilya biraz light süt biraz da kakao ben yağsız kakao bulamadım normal kakao ile yaptım bi deminik minik kağıt kek kalıplarına bölüdm üstüne de sğtle kakaoyla ve splenda ile hazırladığım karışımı döktüm brownie gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…