Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın
bugün tam pert oldum yani
dün yine temizliğe devam ettim 2 odamın camları silindi perdeler güneşlikler yıkandı halıları silindi köşe takımı silindi süpürdüm sildim toz aldım
güneşlikler kırışmış dereceyi yüksek yapmıştım gecenki tozdan huylanınca onları ütüledime eşim taktı yerleştirdi halıları koltukları mis gibi oldu
ama salon kaldı bu akşam diodum ama hiç yanaşasım gelmio bu fikre
yarında pikniğe gidiomuşuz sanki ben tmm dedim
eşimle arkadaşım kararlaştırmış gitcez o yüzden bu akşam dinleniyim pzt salı da salonu hallederim bahar temizliği biter işte
çalışan bayanınki bu kadar oluo yinede tam içime sinmio valla bi günde kapıları silmeliyim yani ben haftalık tozda hep silerim gerçi de

ayy böle işte çenem düştü

senin temizliğin nerdeyse bitmiş dilek ne güzel...az sonra ben de bahar temizliğine başlicam...makineye tül attım bile...yapsam da kurtulsam bi an önce...gözümde büyüyo

akşam eşimi aradım dedim ki nigarlarda balık varmış :104: benimde canım çekti
saolsun aldı geldi kızarttı yedik
bu aralar allah bozmasın beyimden memnunum
ilgi yardım isteklere cevap alıoum yani
pikniğide ben istemiştim yani laf çarpmıştım geçen akşam iş yerinin orda mangal yapmışlar beni götürme zaten falan demiştim
onun için organize etti

ama bu akşam yine geç mi gelceksin dedim kahvaltı da cvp vermedi lafı değişti yine mi tayt giydin die
bende bu akşam umarım iş yapmam güzelce survivor'ı izleyim kardeşimi de alıp

kızlar boldan hbr var mı nosu varmı kimsede.

senin temizliğin nerdeyse bitmiş dilek ne güzel...az sonra ben de bahar temizliğine başlicam...makineye tül attım bile...yapsam da kurtulsam bi an önce...gözümde büyüyo

ya benimde tam anlamıyla içime sinmio ama hiç olmamasından iyi yani
evin havası değişio en azından
biter seninki de başlamak bitirmenin yarısıdır

günaydın neeek napıyosun
Kız sen napıyosun bu saatte ayakta uyusana canım yaa, ah keşke yerinde olsam

hey maaşallahhhh, akşam üzeri temizlik yapamıyorum ben doğru düzgün
zerre enerjim olmuyo, anca hafta sonu..

malaşşah sizee
Nigarlarda balık var
Güzel oldu balığım bu arada, sadece karabiber, tuz ve biberiye koyup pişirdim az yağlayıp.. ama tuzunu az atmışım, yine de süperdi
kimsede yok sanırım bol'un telefonu :26: ben de merak ediyorum onu
Dileek ben de kardeşimi alıp, kfc söyleyip eve survivor izliyim diyorum bu akşam

neeeek erken kalkmaya alışmışım uyuyamıyorum ben...erkenden kalktım yine eşimle kahvaltı yaptık...giyindirdim kuşandırdım öptüm uğurladım makineye tül attım...saat 10'a kadar kendime internet molası verdim...bugün akşama kadar temizlik yapıp akşam survivor keyfi yapıcaz eşimle

senin hft sonuda pek enerjin olmuo 40 laf ediosun bugün öğleden sonra da gidip oturcan toptopunla
bi pazarları yapıosun
balkonlarınızı 2 ay yıkamadığınızı unutmadın alishia ile sizin

bi daha bende söleyim somon alalım evde hiç yapmadım onu dışarda yioum arada ama
unladın mı peki balığı.

ne güzel bende yicek bişiler alıyım evt :13:

internetin başında ne çabuk geçiyo dimmi zaman
ben de ara ara temizlikten kaçıp bakıyorum pazarları, molaa
yok bebeyim, fırında unlamadım, ama üstüne fırçayla yağ sürdüm sonra da baharatları serptim fotosunu eklim kablo bulursam

eet benim hafta sonu da enerjim olmuyo, yaşlanıyorum

yok bebeyim, fırında unlamadım, ama üstüne fırçayla yağ sürdüm sonra da baharatları serptim fotosunu eklim kablo bulursam

eet benim hafta sonu da enerjim olmuyo, yaşlanıyorum

tmm ekle kuzum bulursan :114:
saçmalama bu ara takıldın buna nerden çıkarıosun ya
daha 20li yaşlardayız 40 olmadan yaşlanmış sayılmayız

günaydın kızlar

ben geldim .kociş uyuyodu otelden aradılar kalktı şimdi.size bakayım dedim

dileğim maşallah temizlik bitmiş nasıl azim var öle işten sonra gelip temizlik yapıyosun

günaydın kızlar
ben geldim .kociş uyuyodu otelden aradılar kalktı şimdi.size bakayım dedim
dileğim maşallah temizlik bitmiş nasıl azim var öle işten sonra gelip temizlik yapıyosun

canım hoşgeldin
nası gidio keyfin yerinde mi hava nası orda bugün ankara soğuk yağmur gelcek
camlarımı da yeni sildim yaa
canım bu cmt izinleri gidince bi pazar kaldı pazarıda temizlikle geçirmek istemioum mecbur akşamları yapıoum napım
şimdi salon gözümde büyüo oranın cam ve perdesi cok koltukların minder kılıflarını da yıkıcam dün baktım toz olmuş

kuzum bu arada sende sedanın nosu varmı
dün öğlen gitti sonra hiç gelmedi merak ettik
cimcime diş çıkarıodu huysuz uyumuo diodu
eşiylede limoniydi noldu bilemedim.

gayet güzel gidiyor canım tatil biraz daha uzun olsa güzel olurdu .insan alışınca tatilin bitmesini istemiyor.havalar şansımıza çok güzeldi.bugün sadece biraz bulutlu.

evet 1 gün izin olunca napıcağını bilmiyor insan.bende hiç başlamadım yaz temizliğine .nasıl yaparım bilmiyorum.
yok canım bende sedanın numarası.bende merak ettim işallah bişe yoktur

burda bardaktan boşalırcasına yağıyo

günaydın kızlarr

elfide vardı bolun nosu ama bankanın galiba :44:
evet zuzumm bankanın nosu vardı elfişte, elfi de izin alabildi sanırım bugün için.. gelmedi çünkü.
gelsinler görsünler bu tarafın yağmurunu bakalım

zeynep, hoşgeldin

Son düzenleme:
canım burayada gelio yağmur sanırım havada serinledi

zeynebim ne zaman geri dönüosunuz
birde oteli seda söledi baktım
şuan kaç gün tam pansiyon mu ve ne kadara mal oldu size?

bende 31 mayıs için bakcam ama yine uygun olur sanırım.

Ay ben bugün çok koketim yaa
kocimin yanına gidimm, saçlarım düm düz fönlü ama azcık kirlenmiş gibi hissediyorum
eve geçip bi yıkasammı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…