günaydın
bugün tam pert oldum yani
dün yine temizliğe devam ettim 2 odamın camları silindi perdeler güneşlikler yıkandı halıları silindi köşe takımı silindi süpürdüm sildim toz aldım
güneşlikler kırışmış dereceyi yüksek yapmıştım gecenki tozdan huylanınca onları ütüledime eşim taktı yerleştirdi halıları koltukları mis gibi oldu
ama salon kaldı bu akşam diodum ama hiç yanaşasım gelmio bu fikre
yarında pikniğe gidiomuşuz sanki ben tmm dedim
eşimle arkadaşım kararlaştırmış gitcez o yüzden bu akşam dinleniyim pzt salı da salonu hallederim bahar temizliği biter işte
çalışan bayanınki bu kadar oluo yinede tam içime sinmio valla bi günde kapıları silmeliyim yani ben haftalık tozda hep silerim gerçi de
ayy böle işte çenem düştü
senin temizliğin nerdeyse bitmiş dilek ne güzel...az sonra ben de bahar temizliğine başlicam...makineye tül attım bile...yapsam da kurtulsam bi an önce...gözümde büyüyo
Kız sen napıyosun bu saatte ayaktagünaydın neeek napıyosun
hey maaşallahhhh, akşam üzeri temizlik yapamıyorum ben doğru düzgüngünaydın
bugün tam pert oldum yani
dün yine temizliğe devam ettim 2 odamın camları silindi perdeler güneşlikler yıkandı halıları silindi köşe takımı silindi süpürdüm sildim toz aldım
güneşlikler kırışmış dereceyi yüksek yapmıştım gecenki tozdan huylanınca onları ütüledime eşim taktı yerleştirdi halıları koltukları mis gibi oldu
ama salon kaldı bu akşam diodum ama hiç yanaşasım gelmio bu fikre
yarında pikniğe gidiomuşuz sanki ben tmm dedim
eşimle arkadaşım kararlaştırmış gitcez o yüzden bu akşam dinleniyim pzt salı da salonu hallederim bahar temizliği biter işte
çalışan bayanınki bu kadar oluo yinede tam içime sinmio valla bi günde kapıları silmeliyim yani ben haftalık tozda hep silerim gerçi de
ayy böle işte çenem düştü
malaşşah sizeeakşam eşimi aradım dedim ki nigarlarda balık varmış :104: benimde canım çekti
saolsun aldı geldi kızarttı yedik
bu aralar allah bozmasınbeyimden memnunum
ilgi yardım isteklere cevap alıoum yani
pikniğide ben istemiştim yani laf çarpmıştım geçen akşam iş yerinin orda mangal yapmışlar beni götürme zaten falan demiştim
onun için organize etti
ama bu akşam yine geç mi gelceksin dedim kahvaltı da cvp vermedi lafı değişti yine mi tayt giydin die
bende bu akşam umarım iş yapmam güzelce survivor'ı izleyim kardeşimi de alıp
kızlar boldan hbr var mı nosu varmı kimsede.
hey maaşallahhhh, akşam üzeri temizlik yapamıyorum ben doğru düzgün
zerre enerjim olmuyo, anca hafta sonu..
malaşşah sizee
Nigarlarda balık var
Güzel oldu balığım bu arada, sadece karabiber, tuz ve biberiye koyup pişirdim az yağlayıp.. ama tuzunu az atmışım, yine de süperdi
kimsede yok sanırım bol'un telefonu :26: ben de merak ediyorum onu
Dileek ben de kardeşimi alıp, kfc söyleyip eve survivor izliyim diyorum bu akşam
internetin başında ne çabuk geçiyo dimmi zamanneeeek erken kalkmaya alışmışım uyuyamıyorum ben...erkenden kalktım yineeşimle kahvaltı yaptık...giyindirdim kuşandırdım öptüm uğurladım makineye tül attım...saat 10'a kadar kendime internet molası verdim...bugün akşama kadar temizlik yapıp akşam survivor keyfi yapıcaz eşimle
yok bebeyim, fırında unlamadım, ama üstüne fırçayla yağ sürdüm sonra da baharatları serptim fotosunu eklim kablo bulursamsenin hft sonuda pek enerjin olmuo40 laf ediosun bugün öğleden sonra da gidip oturcan toptopunla
bi pazarları yapıosun
balkonlarınızı 2 ay yıkamadığınızı unutmadın alishia ile sizin
bi daha bende söleyim somon alalım evde hiç yapmadım onu dışarda yioum arada ama
unladın mı peki balığı.
ne güzel bende yicek bişiler alıyım evt :13:
yok bebeyim, fırında unlamadım, ama üstüne fırçayla yağ sürdüm sonra da baharatları serptim fotosunu eklim kablo bulursam
eet benim hafta sonu da enerjim olmuyo, yaşlanıyorum
günaydın kızlar
ben geldim .kociş uyuyodu otelden aradılar kalktı şimdi.size bakayım dedim
dileğim maşallah temizlik bitmiş nasıl azim var öle işten sonra gelip temizlik yapıyosun
canım hoşgeldin
nası gidio keyfin yerinde mi hava nası orda bugün ankara soğuk yağmur gelcek
camlarımı da yeni sildim yaa
canım bu cmt izinleri gidince bi pazar kaldı pazarıda temizlikle geçirmek istemioum mecbur akşamları yapıoum napım
şimdi salon gözümde büyüo oranın cam ve perdesi cok koltukların minder kılıflarını da yıkıcam dün baktım toz olmuş
kuzum bu arada sende sedanın nosu varmı
dün öğlen gitti sonra hiç gelmedi merak ettik
cimcime diş çıkarıodu huysuz uyumuo diodu
eşiylede limoniydi noldu bilemedim.
günaydın kızlarr
elfide vardı bolun nosu ama bankanın galiba :44:
burda bardaktan boşalırcasına yağıyocanım hoşgeldin
nası gidio keyfin yerinde mi hava nası orda bugün ankara soğuk yağmur gelcek
camlarımı da yeni sildim yaa
canım bu cmt izinleri gidince bi pazar kaldı pazarıda temizlikle geçirmek istemioum mecbur akşamları yapıoum napım
şimdi salon gözümde büyüo oranın cam ve perdesi cok koltukların minder kılıflarını da yıkıcam dün baktım toz olmuş
kuzum bu arada sende sedanın nosu varmı
dün öğlen gitti sonra hiç gelmedi merak ettik
cimcime diş çıkarıodu huysuz uyumuo diodu
eşiylede limoniydi noldu bilemedim.
evet zuzumm bankanın nosu vardı elfişte, elfi de izin alabildi sanırım bugün için.. gelmedi çünkü.günaydın kızlarr
elfide vardı bolun nosu ama bankanın galiba :44:
burda bardaktan boşalırcasına yağıyo
evet zuzumm bankanın nosu vardı elfişte, elfi de izin alabildi sanırım bugün için.. gelmedi çünkü.
gelsinler görsünler bu tarafın yağmurunu bakalım
zeynep, hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?