haftalık olayından başladı herşey, var dediler haftalık.
kapanmışlar fin. müd ve yardımcısı 1 kişi ile daha patronun odasına çıkmıyolar.
saat oldu 12:59 hala ordalar.. sinir oldumm..
ya zaten para için boğazına yapışacak değiliz, hani bi "veriyoruz" yada "vermiyoruz" deyin dimmi?
ona sinir oldum..
kardeşimle eşimin yanına gitcektik, e haftalık almadım param da yok25 tl felan var bende
serviste eşimi aradım, "haftalık yok sen bana 100 tl veririsin dimmi" diye.
"veremem aşkım, doğalgazı yatırdım" felan dedi.. "iyi gelmim o zaman" dedim
"gel tamam bakarız, veririm" dedi ama o "vermem" demesi çok kırdı beni çokk
ağladım eve gelince, "ben gelmiyorum" diye sms attım.
sonra "trip yapma gel" diye sms atmış
"trip yaptığım yok, senin söylediğin çok ayıp, evdeyim uyucam" yazdım
"ben kuzuma 100 değil 200 veririm" yazmış.
ama artık bi anlamı yok. sonra da şey yazmış "ne bu böyle sana hiç hayır demiycez mi? napıyosan yap hemen ağla" yazmış..
daha da devamında "lafı nasıl anlıyosan herşeye sıkıntı çıkartıp altında bişey arıyorsun bu gibi şeylerden sıkıldım hep bi açıklama modundayım gönlünü yapma modundayım" yazmış..
"Gönlünü niye yapasın bir insanın durduk yere? Öncesinde bir öküzlük, zevzeklik yapmamışsan?" yazdım ben de
öyle işte. gitmiycem yanına, kardeşim de gelmiyomuş arkileriyle maça gidecekmiş.. öyle
selam canım, ay karnıyarık da kaçmaz ama :18: nekadar sürücek senin diet olayın.selam kızlar akşam yemek yiyip ofiste işimi bitirip eve geldiğimizde saat 10 du teyzem aramış bize çaya gelin diye ama hiç halimiz kalmamıştı bi beyazları attım makineye sonra uyuyakalmışım. şimdi de temizlikteyim eşimi yumurtaya yolladım size bi bakınayım dedim. Nektar eşine trip atmakta haksızsın "vermem" dememiş "veremem" demiş. sonra da açıklamasını güzel yapmış. Bu arada eklediğin yemek harika görünüyor bugün akşam kayınvalidem yemeğe çağırdı karnıyarık varmış eşim ben diyetteyim diye nazikçe geri çevirdi ama çaya geçecez. Giderken ben de balık alıp arabaya koyayım
teşekkürler canım :))açlıktan gözüm dönmüşportföyün de güzelmiş güle güle kullan
selam kızlarrrr.daha doğrusu enki ve dilekk
az önce tam okuodum geçmişi eşim aradı.somon almıştım iki parça nekimden özenipeşim de abisinin yanındaydı.annemle aldık geldik somonları biz.eşim denaptın ne aldın hıı somon mu aldın vs.konuştu abisiin yanında,sonra da dio ki abim de duydu sölesem mi onlara da falan...ay hayır da diyemiom ama artık yapışık ikiz olduk 10 gündür onlarla da :26: neyse uzun lafın kısası geliolar tabii ki :))somonun bi parçasını buzluğa atmıştım gittim onu da çıkardım derisini yüzdüm baharatladım koydum.
dilek ii sölemişsin nek'e bence de biraz fazla tepki vermiş sanki belki de para alamamanın siniriyle.bluzlarını da güle güle kullan
enkiii naber? gündüz konuştuk gerçi ama
nigarı ikna ettim gitcek koçişinin yanına yolda vazcaymazsa :18:
ne güzel bende akşam olsada kavuşsam kocişime yaa tosunum benim
alishia geldiysen yazsana kuzum zaten yalnızım
sirkende gitmiş mi
nigara msnden yazcam die onu pek göremedim
ben dışarı çıkmıştım siz gelip gitmişsiniz
amann napım işte çalışıouz diim
eltim aradı şimdi de
eşimin kuzeni var hamiş şimdi
saat 8de sana çaya gelcez sadece çay koy başka bişi yapma yiyipte gelcez die aradı
tmm dedim
bende kardeşimle survivor izlicektim :26: yok diyemedim maalesef neyse ev temizdi giderkende hazır bişiler alıyım da çayın yanına boş veremem yani
kuzum sade diye aldım ki ben onu.. yani spor kombinler için, misal eşofman spor ayakkapla da kullanırım gibisinden.. beğenmedin mi ekrusunu da alıyım diyorum..canım balık enfes gözüküo olsada yesem şimdi acıkır gibi oldum.
çanta çok ama çok sade geldi bana yaa :26: kıvırmıcam şimdi sana evt uygun aldın ama bişi eksik ya :44:
kuzummmm iyi ki varsınnnigarı ikna ettim gitcek koçişinin yanına yolda vazcaymazsa :18:
ne güzel bende akşam olsada kavuşsam kocişime yaa tosunum benim
alishia geldiysen yazsana kuzum zaten yalnızım
sirkende gitmiş mi
nigara msnden yazcam die onu pek göremedim
kuzum napıyon benim internet yavaş bi yazamadım.nigarı ikna etmişsin iyi bende yazacaktım şimdi ona git diye
bluzlerini güle güle giy
selam kızlarrrr.daha doğrusu enki ve dilekk
az önce tam okuodum geçmişi eşim aradı.somon almıştım iki parça nekimden özenipeşim de abisinin yanındaydı.annemle aldık geldik somonları biz.eşim denaptın ne aldın hıı somon mu aldın vs.konuştu abisiin yanında,sonra da dio ki abim de duydu sölesem mi onlara da falan...ay hayır da diyemiom ama artık yapışık ikiz olduk 10 gündür onlarla da :26: neyse uzun lafın kısası geliolar tabii ki :))somonun bi parçasını buzluğa atmıştım gittim onu da çıkardım derisini yüzdüm baharatladım koydum.
dilek ii sölemişsin nek'e bence de biraz fazla tepki vermiş sanki belki de para alamamanın siniriyle.bluzlarını da güle güle kullan
enkiii naber? gündüz konuştuk gerçi ama
hoşgeldinnbende 2010 geliniiyimmm :)
hoşgeldin luxxkızlaaaruzun bir aradan sonra ben geldimm. Kendimi hamileliğe, işimin sıkıcılığına, evimin yapamadığım işlerine kaptırmıştım. Ara ara girip bir iki yorum yazıp çıkar olmuştum bugün tesadüfen bakınca iyiki de bakmışım yeni sayfamızı gördüm valla çok da iyi olmuş nazar boncuğumuzu koyalım. Bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim hatta ütü halen bitmedi ara verdim sizler nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli?
kuzum sade diye aldım ki ben onu.. yani spor kombinler için, misal eşofman spor ayakkapla da kullanırım gibisinden.. beğenmedin mi ekrusunu da alıyım diyorum..
annemlerle Burgerda bişiler yedik, sonra eşimin yanına gittim.
çantamı da değiştim bugün, okadaaar harika çantalar vardı ki, 125 tl ye 3 çanta beğendim eşim tepemde "hadi hadi" ister 1000 tl olsun artık al ve çık diye sinirlerimi zıplattı!! uyuz oldumm.. bitane çanta aldım 69 tlydi işte pazarlık yaptık 60 dedi diğeri de 50ydi 10 tl verdik aldık..
ama aklım diğer çantalarda.. aslında başka kroko bi laci çantaya hasta oldum ordaki kzı yanılttı beni "bu evrak çantası gibi, kesinlikle diğerini alın" dedi
şimdi de içime sinmiyo, anneme de verebilirim.. ama beğendim de biraz derisi çok kaliteli duruyo gibi, ortak kullanırız artık..
eşim de ben sana diğer ay 100 tl vercem git başka bitane daha al, o laci de 79 du onu da alırsın daha sonraki ay.. 2 çanta daha alıcam sana ordan dedi bakalım
kuzummmm iyi ki varsınnvazgeçmedim gittim, 1 saat olmadı eve geldik yemek yedik hızlıca bişiler yaptım.
şimdi kociş çay yapıyo bana ve kendine
gittim zeynommm
ben haftada bir balık alıp yapıyım, hepbirlikte balık yeriz böylece, ayşa senin zaten yemen lazım sık sık
hoşgeldinn
luxx, nerelerdesin sen canımbebiş nasıl iyi mi?
luxx, nerelerdesin sen canımbebiş nasıl iyi mi?
hoşgeldin luxxbizde bi yaramazlık yok, ben hamileyimm kulaklarını çınlatmıştık bi ara,duydun demek ki /QUOTE]
Ayy çok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla fasülyedir o şimdi 8 haftalıkmış demivalla kulaklarımı inşallah kötü çınlatmamışsınızdır direkt kopup gitmiştim vefasızlık ettim çünkü farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?