Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ama tatlım açıklamalı bi şekilde veremem yazmış doğalgaz faturası için
sen birden o kelimeyi duyunca üzüldün galiba yani beklemediğin için
sonuçta bence ben kuzuma 100 değil 200 veririm cümlesi çok doğru
çünkü öyle de yapar (tabii imkanı varsa)
sen benim yapcam şeyi yapmışsın evet bunu kabul edioum ama tamda eşinin yazdığı gibi bu durumlar onlara göre trip
hiç mi yok diyemicez şaka yaptım buna mı bozuldun gibi tepkiler veriolar
gelmeyim ozaman demişsin hemen ve o gel hallederiz demiş mesela
nie hemen celallendin ki gelmeyim die kızdın ki adama yok demek ki kuzum
yoksa senden mi esirger
bana şimdi kızıosun ama tarafsız bakıoum ben şuan duruma kendimde buna benzer çok şey yaşıoum
ve sana şimdi 100 lira için mi gelcektin yanıma dese durum gidişatı olarak çok haklı bi cümle
ne cvp verceksin tabi ki hayır diceksin ama
seni azcık hatalı buldum
belki oda doğalgazı yatırdım canım ama 100 olmasa bişiler ayarlarım diyebilirdi ama
tüm içtenliğiyle doğalgazı yatırdım demiş
şimdi biraz daha düşün ve olmadı hazırlanıp git yanına derim ben
ben olsam bu anlattıklarımda kendimce hak verince giderdim.

ya kuzum evet ben de abarttım ama ses tonu olayı var ya
normalde hep son 5 tl si olsa onu verir hiiç esirgemez "vermiycem" demesine oldum..
böyle bi azarlar gibi parası var biliyorum ondan istedim 100 tl yoksa anlayışla karşılardım :26:
ki biliyorum gitsem 200 verir ama vermiycem demesine kırıldım çok. birde sinirliydim iştekilere, tuz biber oldu.
kardeşim de gelcek ya benle hemen şey düşünüyo insan "kardeşim var ya ondan vermiyo" saçma ama işte insan düşünüyo :26:

somonum ve portföyümü ekliyorum:

selam kızlar akşam yemek yiyip ofiste işimi bitirip eve geldiğimizde saat 10 du teyzem aramış bize çaya gelin diye ama hiç halimiz kalmamıştı bi beyazları attım makineye sonra uyuyakalmışım. şimdi de temizlikteyim eşimi yumurtaya yolladım size bi bakınayım dedim. Nektar eşine trip atmakta haksızsın "vermem" dememiş "veremem" demiş. sonra da açıklamasını güzel yapmış. Bu arada eklediğin yemek harika görünüyor bugün akşam kayınvalidem yemeğe çağırdı karnıyarık varmış eşim ben diyetteyim diye nazikçe geri çevirdi ama çaya geçecez. Giderken ben de balık alıp arabaya koyayım

selam canım, ay karnıyarık da kaçmaz ama :18: nekadar sürücek senin diet olayın.
dilek de kalk yanına git diyor, ımmm napsam ki du bakalım :26:
açlıktan gözüm dönmüş portföyün de güzelmiş güle güle kullan
teşekkürler canım :))

canım balık enfes gözüküo olsada yesem şimdi acıkır gibi oldum.

çanta çok ama çok sade geldi bana yaa :26: kıvırmıcam şimdi sana evt uygun aldın ama bişi eksik ya :44:

nigarı ikna ettim gitcek koçişinin yanına yolda vazcaymazsa :18:
ne güzel bende akşam olsada kavuşsam kocişime yaa tosunum benim

alishia geldiysen yazsana kuzum zaten yalnızım
sirkende gitmiş mi
nigara msnden yazcam die onu pek göremedim

kuzum napıyon benim internet yavaş bi yazamadım.nigarı ikna etmişsin iyi bende yazacaktım şimdi ona git diye
bluzlerini güle güle giy

selam kızlarrrr.daha doğrusu enki ve dilekk

az önce tam okuodum geçmişi eşim aradı.somon almıştım iki parça nekimden özenipeşim de abisinin yanındaydı.annemle aldık geldik somonları biz.eşim denaptın ne aldın hıı somon mu aldın vs.konuştu abisiin yanında,sonra da dio ki abim de duydu sölesem mi onlara da falan...ay hayır da diyemiom ama artık yapışık ikiz olduk 10 gündür onlarla da :26: neyse uzun lafın kısası geliolar tabii ki :))somonun bi parçasını buzluğa atmıştım gittim onu da çıkardım derisini yüzdüm baharatladım koydum.

dilek ii sölemişsin nek'e bence de biraz fazla tepki vermiş sanki belki de para alamamanın siniriyle.bluzlarını da güle güle kullan

enkiii naber? gündüz konuştuk gerçi ama

afiyet olsun canım size.senle konuştuktan sonra eşimi uyandırdım yemeğe indik.sonra bahçede oturduk otelin etrafını turladık.eşimi işten aradılar 1saat onlarla konuştu bende bi güzel uyumuşum .kalktım duş aldım hazırlanıp dışarı çıakrız akşama canlı müzik var amfitiyatroda gösteri var.

ben dışarı çıkmıştım siz gelip gitmişsiniz
amann napım işte çalışıouz diim
eltim aradı şimdi de
eşimin kuzeni var hamiş şimdi
saat 8de sana çaya gelcez sadece çay koy başka bişi yapma yiyipte gelcez die aradı
tmm dedim
bende kardeşimle survivor izlicektim :26: yok diyemedim maalesef neyse ev temizdi giderkende hazır bişiler alıyım da çayın yanına boş veremem yani

gittim geldim buzdolbının içini temizledim turşu vardı yenilmeyen onu attım sebzeleri elden geçirdim süpürgeyle mopu da eşim halletti ben de toz aldım bi duşa girmem lazım ama çoook üşeniyorum fırında yemeğim var pişsin yiyelim kayınvalidemlere gidecez
evet sen de misafirlerine hazır bir şeyler al geç; evin de tertemiz oh ohh :)))

merhaba kızlar, bir önceki topiğinize gelmiştim hatırlarsınız beni, şimdi tesadüfen yeni yerinizi buldum, hayırlı uğurlu olsun canlarım
benimde eşim 9 gündür şehr dışındaydı dün geldi, ama rahat yokki, bugün benim annemler geldi, akşama da kayınvalidem çağırdı, kocişle bi kafamızı dinleyip başbaşa kalamadık
ayy benimde canım mutfağı toplama ve buzdolabını düzeltmk istiyor ama yerimen kalkamıyorum ah bi kalksam ne güzel olur

canım yine medeni bir misafirmiş, hiç olmazsa haberli geliyor, hemde benim için en makbul misafir yemeğe değil çaya gelen misafirdir

kızlaaar uzun bir aradan sonra ben geldimm. Kendimi hamileliğe, işimin sıkıcılığına, evimin yapamadığım işlerine kaptırmıştım. Ara ara girip bir iki yorum yazıp çıkar olmuştum bugün tesadüfen bakınca iyiki de bakmışım yeni sayfamızı gördüm valla çok da iyi olmuş nazar boncuğumuzu koyalım. Bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim hatta ütü halen bitmedi ara verdim sizler nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli?

canım balık enfes gözüküo olsada yesem şimdi acıkır gibi oldum.

çanta çok ama çok sade geldi bana yaa :26: kıvırmıcam şimdi sana evt uygun aldın ama bişi eksik ya :44:
kuzum sade diye aldım ki ben onu.. yani spor kombinler için, misal eşofman spor ayakkapla da kullanırım gibisinden.. beğenmedin mi ekrusunu da alıyım diyorum..
annemlerle Burgerda bişiler yedik, sonra eşimin yanına gittim.
çantamı da değiştim bugün, okadaaar harika çantalar vardı ki, 125 tl ye 3 çanta beğendim eşim tepemde "hadi hadi" ister 1000 tl olsun artık al ve çık diye sinirlerimi zıplattı!! uyuz oldumm.. bitane çanta aldım 69 tlydi işte pazarlık yaptık 60 dedi diğeri de 50ydi 10 tl verdik aldık..
ama aklım diğer çantalarda.. aslında başka kroko bi laci çantaya hasta oldum ordaki kzı yanılttı beni "bu evrak çantası gibi, kesinlikle diğerini alın" dedi
şimdi de içime sinmiyo, anneme de verebilirim.. ama beğendim de biraz derisi çok kaliteli duruyo gibi, ortak kullanırız artık..
eşim de ben sana diğer ay 100 tl vercem git başka bitane daha al, o laci de 79 du onu da alırsın daha sonraki ay.. 2 çanta daha alıcam sana ordan dedi bakalım
kuzummmm iyi ki varsınn vazgeçmedim gittim, 1 saat olmadı eve geldik yemek yedik hızlıca bişiler yaptım.
şimdi kociş çay yapıyo bana ve kendine

kuzum napıyon benim internet yavaş bi yazamadım.nigarı ikna etmişsin iyi bende yazacaktım şimdi ona git diye
bluzlerini güle güle giy
gittim zeynommm
ben haftada bir balık alıp yapıyım, hepbirlikte balık yeriz böylece, ayşa senin zaten yemen lazım sık sık

bende 2010 geliniiyimmm :)
hoşgeldinn

luxx, nerelerdesin sen canım bebiş nasıl iyi mi?

nekim iyiki gitmişsin çantanıda değişmişsin.eşin haftaya başka çantalarda alcakmış.onun herşeyi senin canım yok,vermem gibi kelimelere takılma.

hoşgeldin luxx bizde bi yaramazlık yok, ben hamileyimm kulaklarını çınlatmıştık bi ara,duydun demek ki

bonkör kocişşşşşşine bi alkışşş

bi de dün kahvaltıda tonbalığı yemiştik, akşam da somon baya depo oldu bi günde alıcam ben de sık sık çipura falan nekaa ucuzlamış onu da çok severimmmmm

biz şimdi kv lere çıkıoz kahvaltıya pişi partisi var yihhuuuuu

Son düzenleme:
luxx, nerelerdesin sen canım bebiş nasıl iyi mi?

Oh tatlım tam gaz aleşverişlere devam hayırlı olsun çantan Biz iyiyiz çok şükür nigar teyzesi kızım da iyi dün bütün kıyafetlerini yıkadım kuruttum ütüledim kaldırdım bu ayın sonunda da 28. haftayı dolduracağım için hastane çantasını hazır edeyim diyorum ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…