Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

selam kızlar

evde tek başımayım iş de yok battaniyenin altına girdim boş boş tv ye bakınıyorum bi size bakayım dedim

alisha süper ya benim yerime de ye pişilerden dün akşam da biz kayınvalideme gittik köstebek pasta yapmış elmalı kurabiye yapmış sonra irmik tatlısı yapmış eşim imdadıma yetişti o benim tabağımı da sildi süpürdü

luxxor demek bebek hazırlıkları tam gaz devam ediyor iyi olmana sevindim:)

nekim iyiki gitmişsin çantanıda değişmişsin.eşin haftaya başka çantalarda alcakmış.onun herşeyi senin canım yok,vermem gibi kelimelere takılma.
işte ilk kez diyince tuhaf oldum, neyse ki gittim..
siz nezaman dönüyosunuz canım?

ayy pişiii anneme söylim de hafta içi yapıp beni davet etsin

maşallah canım size kocaman olmuş Ayça bebek.
Doğum için ne düşünüyosun canım, normal mi yapıcaksın?
Annen mi gelicek, kayınvaliden mi yanına.. sohbet edemedik evet bu aralar...

keşke bende de iş olmasa, hemen acilen temizliğe girişiyorum şimdi
fasulye ıslatmıştım, sucuklu kuru fasulye yapma planım var..
nevresimler değişecek felan, balkonu yıkiycam (dileeek )
1 saat önce uyandığım için, anca kahvaltı yaptım. akşama kadar temizlik yaparım artık, gitti bitti izin günüm.. ve yepyeni bir hafta :105:
şu 2 ay da geçse de 3 ay cumartesi çalışmasak yaa

Saol canım valla normal epidural istiyorum şimdilik bakalım eğer farklı bir gelişme olmazsa. Doğumdan da tırsıom biraz ama kızıma kavuşcam diye düşünüp avunuyorum artık napayım Annem zaten burda nektarım evlerimiz de çok yakın ama kayınvaldem ve ananemler de gelecekler görmeye kalmaya zaten kayınvaldem gelmezse artık yuh derim evlendiğimizden beri evimize gelmedi 2 sene oldu

Sen de fazla yormadan yap kendini yavaş yavaş insan tatil olduğunu bile anlamıyor valla iş güç uğraşınca. ben de artık bi kadın buldum ayda bir ayrıntılı temizliğe onu alıcam bu ay geldi çok memnun kaldım. yemeği de şyle böyle halledios zati. mayısın sonu haziranın başında doğum iznime ayrılcam rahat ederim evde

luxxorcuğum hoşgeldin yazamadım sana.işallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.tek başına yapma bebeğin kıyafatlerini yıkamayı annen yakınsa onu çağır.dikkat et kendine.

nigarım biz akşam 7yi geçiyodu evdeydik.geldik şükürler olsun tatil güzel ama evimi özlemişim.

ayşem bende yedim kahvaltıda otelde pişi.

tatil öncesi yediklerime dikkat ediyodum ama tatilde bozuldu yarın diyete başlamam lazım benimde.

Selam kızlar o gün kınaya annemle gittik akşam 10:30 da çıktık eşim aradı annende kal sabah birlikte ortak bi yerde buluşur anahtar almaya gideriz dedi kardeşlerimde o gün sakaryadan geldiler çok iyi oldu orda kalmam sabah eşimle buluştuk eve gittik işlemleri bitirdik evimizi gördük anahtarımızı aldık tabi ben izinsiz gittim yolda aradım patronu. emrivaki yaptım biraz kızdı ama umrumda değil yani. dediğiniz gibi insan kaç kere yaşar ki böyle güzel bi anı.

cumartesi görümceme eşlik ettim eşim beni çalıştığı yere bıraktı sonra bi işi rast gitmedi onla uğraşmak zorunda kaldı bende görümceme takıldım birlikte pazara markete gittik bana tayt aldık evdende bi tunik uydurdum nikah için. evini temizledi görümcem. oturdum onda baya.

pazar sabahıda uyanamadım nikaha geç kaldık takı törenine yetiştik ilk kez tunik tayt giydim hoşumada gitti açıkçası :) sonra arkadaşlarıda aldık arabayla teknenin oraya geçtik. tekne çok güzeldi yemekler pasta meyveler falan süperdi çok güzel oldu arkadaşımın düğünü. tekne sonrası bi yerde oturduk çay içtik eşim çok sevdi arkadaşlarımı. oda çok memnun kaldı. evi dağınık bırakmıştım topladım bi makine çamaşır attım öyle işte..

Dilekcim ne güzel bitirmişsin evin işini. bizde topladık herşeyi haftaya bi temizlik yapıp hemen taşınıcaz. çok zor gerçekten taşınmak.

nektarcım ikinizde o gün kendinize göre haklıymışsınız. ama çıkıp gitmen iyi olmuş arada alttan almak gerekiyor.

Zeynepcim bitmiş tatiliniz ama sanırım güzel geçmiş sevindim senin adına.

Bol u bende merak ettim yarnda olmaz 23 nisan diye çalışmıyordur. numarasını bulamadım nereye kaydettim acaba ama olsada arayamayız yarın kapalılar. umarım herşey yolundadır.

Luxxor o yıkama ütüleme günümün gelmesini bende çok istiyorum daha erken ama alışveriş için.

Elfim güle güle oturun evinizde, mutlulukla, sağlıkla, ağız tadıyla

Günaydın herkese ben gene servisi kaçırdım..

Ay evet elfim, sabah açılamadıydım kusuruma bakma...güle güle oturun ,hayırlı olsun inşallah....nezamn tşınıcaksınız

günaydın kızlar
nekim sevindim eşinle limonilik çekti işte çantayıda aradan çıkardın yenileri içinde söz aldın.
luxxor uzun zamandır konuşamadık epey büyümüş bebiş umarım kolayca sonuçlanır ve kucağına alırsın bebeğini
zuzum hiç şaşırmadım uykulu olmana zaten
alishia k.validen iyi bakıo sana sanırım
zeynebim evine kavuşmuşsun tatil detaylarını dinleriz artık romantik anlardan birer kuble anlatırsın
elfim eviniz hayırlı olsun tekrar canım kolayca yerleşir mutluca yaşarsınız inş
sedayı hft sonuda düşündüm noldu acaba nie gelmedi mecbur yarını beklicez kimsede nosu yokmuş ki
özgemi de özledim yaa ne kadar oldu konuşamadık hiç
dilşad nerelerde onunda hft sonu maceralarını dinlemek gerekir
yarenayın bu hft işi belli olcaktı dimi yada çalışmaya mı başlıcaktı :44:

teşekkür ederim kızlar. Dün taşınıcaktık ama arkadaşımın düğünü araya girdi. haftaya taşınıyoruz cumartesi korniş taktırma temizlik vs ile geçer pazarda nakliyeci gelicek .

şimdiden kolay gelsin elfimm

elfiiii Ya e-beyanname sayfası açılmıyo, sadece bendemi var o sorun

1 stopaj 1 kdv var yaaa

Daha patronunda göndercek beyannameleri var , off bugün full stres yanii Daha gelmedi patron, gelip görsün başlarız gerilmeye artık

Ya varya bu bayram/tatiller muhasebecilere karşı galiba

23 nisan / 19 mayıs / mali tatil Tam zamanında yani

kızlar bende size yazdığım gibi cmt iş çıkışı hazır bişiler alıp eve gittim
eltim ve eşimin hamiş kuzeni geldi
eltimde de bi tuhaflık vardı yani yalnız oturduğumuz zamandaki gibi diildi neyse
takılmadım kimse için canımı sıkmak istemioum
saat 9 oldu eşim aradı öteki eltimlerde gelmek istiolarmış
sinir oldum boşanıolarmış oymuş buymuş die gittim tamam ama görüşmüoum yani
daha öncede aradılar gelelim die olmadı yani bi insan ne kadar aranırki gelcem die
gezme çıkarıolar kendilerine ve tek çalışan benim bu gelen 3üde evde onların beni çağırması gerekir yani
neyse bu sefer öteki eltiminde eşi geldi
ama 2 gündür temizlikten zaten bitmiştim halim yok uyukluoum ama bunlarda hiç kalkmıolar
ee hftanında son günü yani cmt ve ben 6 gün boyunca calışmışım
saat falan oldu yok yani o 2gündür canım çıkarak temizlediğim evi b.k götürdü yani patlamış mısırlar yemişler yerde
çaylar döküldü çocuk şımarıo zaten tüm süs eşyalarım oyuncak oldu yere çikolata düşürmüş üstüne basılmış leş gibi oldu yani ev
çocuk hala şımarıo ışığa kadar karışıo onu yak şunu söndür ağlıo falan annesi zaten hiç durduramıo terlik aldı fırlatcam die
bi bağırdım bana bak şımarma artık koy onu yerine git babanın yanına die
neyse sustu gitti
velhasıl saat 2de gittiler
eşime dedimki misafirliğinde bi saati olur ya bu ne dedim yani
3e kadar bardak çanak topladım ve eşim bırakmadı
sonra yıkandım yattım
sabah 9 kalktık hazırlandık çıktık pikniğe gittik arkadaşları alıp
saat 1 piknikteyiz eltim aradı dün ben bişiye takıldım sen 1 bardak çay verdin sonra kardeşine söledin çay ver die kocasına öyle yapmışım
bişi oldu benim bilmediğim çay için aramadım beni biliosun
gayette onun için aramışsın işte dedim
sen tartışmaya ne kadar meyillisin falan dedi
eşim kapat ya ne dio yine dedi (çünkü takıntılıdır bilio)
tüm gece düşünmüş saat 12de gözünü açıp beni aramış epeyce tartıştım tlfda
piknik rezil olmasın die uzatmadım kapattım
seni gözlemledim dio sen kimsinde beni gözlemliosun dedim
neyse eve geldik 7de eşim noldu dedi
nolsun ya dedim hala kızın sesi kulağımda yeter artık haddini bilsin herkes dedim
onun kocası en büyük die saygı falan duyamam benimki de koca onlarda sana saygı duysun gelin olarak dedim
2 günlük gelinler benim ağzımı açtırmasın 8yıldır sizin içinizdeyim ben saygıda beklenmesin benim bu hayatta en büyüğüm 85 yaşında babanem yanında her lafımı konuşur sigaramı da içerim dedim
o yüzden senin 30 yaşındaki abin beni ırgalamaz dedim bi daha bana böle bişi yaşatırsan kavganın alasını görürsünüz dedim
tmm ben konuşcam dedi neyi konuşcan istemioum dedim hayır kızla diil falan dedi
her neyse işte sonra o bi dışarı çıktı ben piknik malzemelerini yerleştirdim yıkandım oturdum
oda geldi 2 saat sonra oturduk survivor izleyip yattık
sabah öyle zor kalktım ki
evimde pis yani kaç paket sigara içildi saatlerce perdelerim falan yine mahvoldu yaa
bi daha istemioum yaa
eşim de tmm görüşmeyin siz dedi
bende dedim ki sonra siz kadınlar yüzünden biz kardeşler görüşemiouz deme dedim

kahretsin ya ne kadar benciller lann ev sahipliğimden memnun kalmadın nie saat 2ye kadar oturdun s.. olup gitselerdi dedim eşime
evt haklısın onlar senin gibi olamaz sen takılma boşver falan fişman işte

kız normal diil yaa eşi pazarları çalışıo akşamları geç çıkıo işten çıkınca biyerlere gidio size daha önce sölemiştim sabahlara karşı gelio
kızda 4 duvar arasında düşünüp düşünüp kuruo sonra arıo daha öncede yaptıda takılmadım ama yeter çekemem yani

Huhhhhh,şiştim dilekkk Biyandan okuyom, biyandan bende söleniyom, bunee

Ne olmuş yani kardeşin getirdiyse çayı, yardım etmiş işte sana bunamı takmış, delimi nee...kalkıp kendi koysaymış kocasının çayını ozamn ...
Büyük diye hep senmi hizmet etceksin ona, oldu olacak önüne leğen koyup ayaklarınıda yıkasaydın ,töbe töbee

Temizliğe hiç girmicem

ay Allahım gelmiş problem çıkartmış gitmiş
keşke "gelmeyin müsait değiliz" deseydin
gerçi olayı da tam anlamadım ama, bu eltin şey dimmi şu kocası gece eve gelmediğinde okadar endişelendiğin gece sizde kalan, yoksa bu diğer mi?
takıldığı mevzu ne, kim kime çay vermemiş orayı anlamadım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…