nekim iyiki gitmişsin çantanıda değişmişsin.eşin haftaya başka çantalarda alcakmış.onun herşeyi senin canım yok,vermem gibi kelimelere takılma.
ayy pişiiihoşgeldin luxxbizde bi yaramazlık yok, ben hamileyimm kulaklarını çınlatmıştık bi ara,duydun demek ki
bonkör kocişşşşşşine bi alkışşş
bi de dün kahvaltıda tonbalığı yemiştik, akşam da somon baya depo oldu bi gündealıcam ben de sık sık çipura falan nekaa ucuzlamış onu da çok severimmmmm
biz şimdi kv lere çıkıoz kahvaltıya pişi partisi var yihhuuuuu
maşallah canım sizeOh tatlım tam gaz aleşverişlere devam hayırlı olsun çantanBiz iyiyiz çok şükür nigar teyzesi kızım da iyi dün bütün kıyafetlerini yıkadım kuruttum ütüledim kaldırdım bu ayın sonunda da 28. haftayı dolduracağım için hastane çantasını hazır edeyim diyorum ne olur ne olmaz.
keşke bende de iş olmasa, hemen acilen temizliğe girişiyorum şimdiselam kızlar
evde tek başımayım iş de yok battaniyenin altına girdim boş boş tv ye bakınıyorum bi size bakayım dedim
alisha süper ya benim yerime de ye pişilerden dün akşam da biz kayınvalideme gittik köstebek pasta yapmış elmalı kurabiye yapmış sonra irmik tatlısı yapmış eşim imdadıma yetişti o benim tabağımı da sildi süpürdü
luxxor demek bebek hazırlıkları tam gaz devam ediyor iyi olmana sevindim:)
maşallah canım sizekocaman olmuş Ayça bebek.
Doğum için ne düşünüyosun canım, normal mi yapıcaksın?
Annen mi gelicek, kayınvaliden mi yanına.. sohbet edemedik evet bu aralar...
keşke bende de iş olmasa, hemen acilen temizliğe girişiyorum şimdi
fasulye ıslatmıştım, sucuklu kuru fasulye yapma planım var..
nevresimler değişecek felan, balkonu yıkiycam (dileeek)
1 saat önce uyandığım için, anca kahvaltı yaptım. akşama kadar temizlik yaparım artık, gitti bitti izin günüm.. ve yepyeni bir hafta :105:
şu 2 ay da geçse de 3 ay cumartesi çalışmasak yaa
şimdiden kolay gelsin elfimm
elfiiiiYa e-beyanname sayfası açılmıyo, sadece bendemi var o sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?