Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Takıntılı insanlardan hoşlanmıyorum ya aynı k.validem. kafasına bişey takıldımı yatmaz sabaha kadar düşünür sabahta hemen gözünü açar açmaz söyler.

Ne olmuş bi bardak çaydan. evinide dağıtmışlar gitmişler

bende şiştim eşimede dedim köy kızımıyım ben beğenmiosa beğenmio herkes kendine baksın
o benden küçük benim eşimden küçük ama en büyükle evli ya bişi sanıo hiç takamam valla
dedim ya ben sana çok kırıldım hiç konuşup uzatmak istemioum ben arkadaşlarımla piknikteyim dedim
temizliğe girme kuzum lanet ettim yani

evt o eltim bizde kalan iyi olduğum eltim yani
çayın ilk bardağını ben verdim o geç geldi biz artık kapatmıştık çayın altını ama o gelince yeniden ısıttım bir bardak verdim
sonra kardeşime dedim sen verirmisin çayını ...abinin die
kardeşimde kalktı içmioum demiş
neyse aradan yarım saat geçti eşimde içmiodu çay dilek die seslendi çay yok mu dedi
bende içilmio die kapattık altını dedim nescafe yapıyım dedim yok türk kahvesi yap dedi
onu yaptım verdim neymiş eşim sölüomuş bana çay vermemi
ben verdim 1 bardak 2.yi o istemedi dioum hayır dioo
ee sana kendimi izah edemicem ben naptığımı bilioum dedim
bende bilioum gözlemledim seni dio
sen ne amaçla beni gözlemliosun ki hiç beklemiodum yaa
öteki de geldi zaten mal gbi ne konuşuo ne bişi tam şapşal
ona takılmıoum zaten yaa alıştım o öyle bi ayrı model
eşimede dedim ki kendilerine hizmet laf muhabbet bekliolar
abinde gelio bi napıosun ne var ne yok işin nası ailen nası demio konuşmaktan acizler anca yiyelim içelim diolar dedim
ya eşime de bunları sölemek istemioum ama mecbur kalıoum oda gerçi haklısın dedi ama :26:

elfim haftasonun güzel geçmiş tekne süper olmuştur.evinizde güle güle sağlıklı güzel günlerde oturun işallah.

dileğim ne kadar anlayışsızlar ya .sen 6gün çalışıyosun 1 gün müsaitsn.bide utanmadan oturmaya geliyorlar kendilerine hizmet bekliyolar senin zaten canın çıkmış 6gün.sanki yabancılar eltisiniz sonuçta kalksın kendi alsın eltinin misafirliğimi olur.misafirliğinde bi adabı vardır 2 de gidilirmi .onlar hazırlık yapsın seni çağırsın .evide yeni temizlemiştin tekrar bidaha yorgunluk

derdim çay diil ondan aramadım die gayette ondan aramışsın dedim 1. bardak 2. bardak ayaktaydın kapıdaydın
zile basmıo adam 2 yıldır öğrenemedi hangi numara eşini arıo oda gitti açtı kapıyı bende gitmedim antreye hiç gitmem orda 2 konuşurlar öpüşürler die
salona yada mutfağa girince hoşgeldin deyip öperim
buna takılmış ee hiç takılmıodun nie şimdi
üzüldüm yaa o kafayı çizmiş yani

oluo tabi elti yani kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümez
1 yıldır başa sarıoum neyse dioum huyları böle boşver ben kocamla mutlu oluyum ama yok yani damarıma basıolar
eşimede dedim ki sanane çaydan varsa veririm ben yiyecek içecek mi esirgioum da sanki
seslenme bana misafir varken napcamı söleme dedim
tamam hayatım dio

selam kızlar. ben iş başı yaptım bugün işleri toplayıp en kısa sürede geeliyorummmm

selam kızlar. ben iş başı yaptım bugün işleri toplayıp en kısa sürede geeliyorummmm

ilk günden kovulcan kız mannak
önce bi gözlerini boya da sonra

neyse keyfin nası canım sıcaklıklar artıo orası nası iş uzak mı bugün erken kalkmak zor oldu mu?
bebiş nası

ben burdayım dileğim foto ekledim senin facein yok diye onları eklemeye çalışıyodum.sonuncusu kaldı

kızlar diyelim ki 15 gün rapor aldık
işe gidilmedi işveren maaştan kesinti yapıo peki sigortayı da 15 gün yatırmıo mu
ayrıca 15 günlük raporu sgk ya verince postaneye rapor parası ne kadar yatar ne kadar sürede yatar
işverenden imzalı kağıt almak gerekir mi 15 gün raporluydu ve burda diildi die
bazıları raporlu oluo çalışıo hem maaşı kesilmio hem ekstra sigortadan para alıo

neyse sorularıma cvp beklioum kuzucuklar

Zeynepcim çok güzel fotolar. insan ne yazacağını bilemiyor valla.

çok teşekkür ederim canım kocişin sayesinde rüya gibi bir tatil yaptık.darısı isteyen herkese

dileğim iş veren kesinti yapıyor ama sigortada kesinti yapmaz diye biliyorum.sigortadan 3te 2sini alıyosun diye biliyorum

ben rapor aldığımda normalde iş yerine raporu verince iş yeri muhasebeye gönderiyor raporu ama bizimkiler göndermedi sigortam tam yattı kesinti yapmadılar raporlu olduğum süre para vermediler

ilk günden kovulcan kız mannak
önce bi gözlerini boya da sonra

neyse keyfin nası canım sıcaklıklar artıo orası nası iş uzak mı bugün erken kalkmak zor oldu mu?
bebiş nası

oooo yavrum bu ne hız yav merak etme patron günün %80 inini dışarıda geçiriyor, genelde eşim de onunla çıkıyor. onlar yokken girsem bile yeter yani ayrıca biz buraya geldiğimizden beri grafiker aradı, bulamadı iş görcek birini. beni kovmaz yani kolay kolay

sıcakların artmasına seviniyorum ben ya. zaten zor gelirse sıcaklardan istediğim zaman bırakabilirim işi. o yüzden sorun yapmıyorum. sabah yataktan kociş zorla kaldırdı valla, arada diyom ben vazgeçtim çalışmaktan ama kalktıktan sonrası rahattı. iş çok uzak sayılmaz ama eşim sayesinde 9'da iş başı yapacağımız ofise saat 08,40'da geldik. o 20 dakikada ne güzel uyurdum ben grafik programlarını özlemişim ya, hiç aklıma gelmezdi vallla

bebiş de iyi çok şükür. artık bulantımız falan kalmadı. bundan sonra annesi kilo alcak, onu iyi beslicek inşallah. bu hafta ya da önümüzdeki hafta doktora gidip cinsiyetimizi öğrencez hayırlısıyla.

enkimmm oteller harika, fotolarınız süper. çok sevindim, ayrıca çok kıskançlandım bak Allah hepimize daha nice böyle güzel tatiller nasip eder inşallah. adam&eve otelin tasarımları harika ya. daha önce sitelerinden bakıp hayran kalmıştım oraya ben. senin fotolar da gayet güzel göstermiş zaten. odada jakuzi falan, tam süpermiş yani

ama sizinkiler raporu vermeyince sigortan kesilmemiş verilince kesiodur belki sigorta.

şanslısın yarenim nr güzel işede girdin zorlandığın anda bırakabileceksinde .bazen bende diyorum tedavi süreci olursa eski iş yerime girerim istediğim zamnda çıkarım ama benim iş ayakta o sıkıntılı.

bulantıların geçmesine sevindim canım .bebişte iyiymiş maşallah

evet canım hepsi birbirinden güzel ve değişikti.teşekkür ederim canım.allah işallah sizlere daha iyilerini nasip eder.aynen jakuzi buhar odası farklı çeşit ışıklar süperdi.orda randevu kaçınılmazdı

Son düzenleme:
ama sizinkiler raporu vermeyince sigortan kesilmemiş verilince kesiodur belki sigorta.

doğru canım sigortam kesilmedi verirsek para alırsın ama sigortan kesilir dediler .bende para istemiyorum sigortam devam etsin dedim eylül ayının sigortası tam yattı 1 hafta iznim vardı para almadım yine sigortayı devam ettirdim.bide çıkmakta mecbur kaldığım için kendi çıkardı göründüm ve işsizlik maaşı aldım 8 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…