- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
bende şiştim eşimede dedim köy kızımıyım ben beğenmiosa beğenmio herkes kendine baksınHuhhhhh,şiştim dilekkkBiyandan okuyom, biyandan bende söleniyom, bunee
Ne olmuş yani kardeşin getirdiyse çayı, yardım etmiş işte sana bunamı takmış, delimi nee...kalkıp kendi koysaymış kocasının çayını ozamn ...
Büyük diye hep senmi hizmet etceksin ona, oldu olacak önüne leğen koyup ayaklarınıda yıkasaydın ,töbe töbee
Temizliğe hiç girmicem
ay Allahım gelmiş problem çıkartmış gitmiş
keşke "gelmeyin müsait değiliz" deseydin
gerçi olayı da tam anlamadım ama, bu eltin şey dimmi şu kocası gece eve gelmediğinde okadar endişelendiğin gece sizde kalan, yoksa bu diğer mi?
takıldığı mevzu ne, kim kime çay vermemiş orayı anlamadım ben..
Takıntılı insanlardan hoşlanmıyorum ya aynı k.validem. kafasına bişey takıldımı yatmaz sabaha kadar düşünür sabahta hemen gözünü açar açmaz söyler.
Ne olmuş bi bardak çaydan. evinide dağıtmışlar gitmişler
elfim haftasonun güzel geçmiş tekne süper olmuştur.evinizde güle güle sağlıklı güzel günlerde oturun işallah.
dileğim ne kadar anlayışsızlar ya .sen 6gün çalışıyosun 1 gün müsaitsn.bide utanmadan oturmaya geliyorlar kendilerine hizmet bekliyolar senin zaten canın çıkmış 6gün.sanki yabancılar eltisiniz sonuçta kalksın kendi alsın eltinin misafirliğimi olur.misafirliğinde bi adabı vardır 2 de gidilirmi .onlar hazırlık yapsın seni çağırsın .evide yeni temizlemiştin tekrar bidaha yorgunluk
selam kızlar. ben iş başı yaptım bugünişleri toplayıp en kısa sürede geeliyorummmm
selam kızlar. ben iş başı yaptım bugünişleri toplayıp en kısa sürede geeliyorummmm
Zeynepcim çok güzel fotolar. insan ne yazacağını bilemiyor valla.
kızlar diyelim ki 15 gün rapor aldık
işe gidilmedi işveren maaştan kesinti yapıo peki sigortayı da 15 gün yatırmıo mu
ayrıca 15 günlük raporu sgk ya verince postaneye rapor parası ne kadar yatar ne kadar sürede yatar
işverenden imzalı kağıt almak gerekir mi 15 gün raporluydu ve burda diildi die
bazıları raporlu oluo çalışıo hem maaşı kesilmio hem ekstra sigortadan para alıo
neyse sorularıma cvp beklioum kuzucuklar
ilk günden kovulcan kız mannak
önce bi gözlerini boya da sonra
neyse keyfin nası canım sıcaklıklar artıo orası nası iş uzak mı bugün erken kalkmak zor oldu mu?
bebiş nası
çok teşekkür ederim canım kocişin sayesinde rüya gibi bir tatil yaptık.darısı isteyen herkese
dileğim iş veren kesinti yapıyor ama sigortada kesinti yapmaz diye biliyorum.sigortadan 3te 2sini alıyosun diye biliyorum
ben rapor aldığımda normalde iş yerine raporu verince iş yeri muhasebeye gönderiyor raporu ama bizimkiler göndermedi sigortam tam yattı kesinti yapmadılar raporlu olduğum süre para vermediler
oooo yavrum bu ne hız yavmerak etme patron günün %80 inini dışarıda geçiriyor, genelde eşim de onunla çıkıyor. onlar yokken girsem bile yeter yani ayrıca biz buraya geldiğimizden beri grafiker aradı, bulamadı iş görcek birini. beni kovmaz yani kolay kolay
sıcakların artmasına seviniyorum ben ya. zaten zor gelirse sıcaklardan istediğim zaman bırakabilirim işi. o yüzden sorun yapmıyorum. sabah yataktan kociş zorla kaldırdı valla, arada diyom ben vazgeçtim çalışmaktanama kalktıktan sonrası rahattı. iş çok uzak sayılmaz ama eşim sayesinde 9'da iş başı yapacağımız ofise saat 08,40'da geldik. o 20 dakikada ne güzel uyurdum ben grafik programlarını özlemişim ya, hiç aklıma gelmezdi vallla
bebiş de iyi çok şükür. artık bulantımız falan kalmadı. bundan sonra annesi kilo alcak, onu iyi beslicek inşallah. bu hafta ya da önümüzdeki hafta doktora gidip cinsiyetimizi öğrencez hayırlısıyla.
enkimmm oteller harika, fotolarınız süper. çok sevindim, ayrıca çok kıskançlandım bakAllah hepimize daha nice böyle güzel tatiller nasip eder inşallah. adam&eve otelin tasarımları harika ya. daha önce sitelerinden bakıp hayran kalmıştım oraya ben. senin fotolar da gayet güzel göstermiş zaten. odada jakuzi falan, tam süpermiş yani
ama sizinkiler raporu vermeyince sigortan kesilmemiş verilince kesiodur belki sigorta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?