Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

selam kızlar. ben iş başı yaptım bugün işleri toplayıp en kısa sürede geeliyorummmm
hayırlı olsun canımm

benden mi sıkılıp kaçıp gittiniz :26:
ben dışarıdaydım
annem hasta aradı sabah hiç sesi çıkmıyo, içim dayanamadı tabi
gittim ilaç aldımg ötürdüm, yalnız nöbetçi eczane bulana kadar öldümm nassıl sıcak ve çok yoruldum o minibüsten in buna bin

kuzu rapor alınca hemen muhasebeye ulaştır, onlar sisteme girmesi gerek raporu ... öle alabilirsin rapor parası
raporlu olduğun günleri zaten haliyle çalışmadı gösteriliyo

bide nekadar demişsin, şu linke bi bak istersen, hesaplaması var burda
http://www.gereklibelgeler.com/yazilar/ssk-rapor-parasi-hesaplama

geçmiş olsun annecine canım...neyi var

Son düzenleme:
geçmiş olsun annecine canım...neyi var

geçmiş olsun canım annene soğık algınlığımı havalar değişiyor sürekli

saolun kızlar, evet üşütmüş galiba
sesi hiç çıkmıyor, midesini de üşütmüş galiba kusuyo, MilkShake içti bizle cumartesi ondan da olbilir bence :26:

uff M.. bey bi dünya mail tamış personel giriş-çıkışları yapılacak hiç bişeye başlayasım yok
haftalık raporları da bıraktı gitti yarın gelcek bişiler yapmış olmam lazım ama kolum kalkmıyo
niye böyle oldum ben, birde regl olucam bugün onun karın ağrısı var ufff eve istiyorumm

Nektarcım çok büyük geçmiş olsun annene.

Büyük bi ihtimal milk shake den olmuştur dikkat etsin annen kendine.

tekrar geçmiş olsun ozamn, kusuyosa mercanköşk içseydi kaynatıp

kuzum bune heray giriş çıkışmı yapıyonuz anlamadım :44:
bir-iki bişey yap evet, zor olcak ama yarın moralini bozmasın sinir adam ..
sanada geçmiş olsun

nekimmm sana da annene de geçmiş olsun canım. havalar çok dengesiz ya bu haftalarda ondan çoğu kişi hasta. annen de öyle oldu galiba. inşallah en kısa sürede atlatır canım.

esniyorum sürekli yaaa

dün annem yemeğe çağırdı gitmedik...eşim dedi yarın gidelim, ama çamaşırlar var katlancak, dün düpürgede yapmadım..evemi gitsemki diyom..karar vermedim

eltim aradı cıvıl cıvıl bi ses napıosun kavgacı dio
bende somurtkan bi sesle konuştum
ne kadar gaddarmışsın bende bugün 23 nisan çocuk bayramını kutlayım die aradım dio
şuan çok üzüldüm dio
ayy saydım saydım yine kapattım ama yine sinir tepemde

her gün bile yapıyorum kuzum, şimdi fabrika/merkez 150 kiş, mağazalar da 80 küsür tane onlarda da var bi 300 personel sürekli giren-çıkan oluyo çok karmaşıkk

nekimmm sana da annene de geçmiş olsun canım. havalar çok dengesiz ya bu haftalarda ondan çoğu kişi hasta. annen de öyle oldu galiba. inşallah en kısa sürede atlatır canım.

Nektarcım çok büyük geçmiş olsun annene.

Büyük bi ihtimal milk shake den olmuştur dikkat etsin annen kendine.
çok saolun kızlar

esniyorum sürekli yaaa

dün annem yemeğe çağırdı gitmedik...eşim dedi yarın gidelim, ama çamaşırlar var katlancak, dün düpürgede yapmadım..evemi gitsemki diyom..karar vermedim
benim de ütü, katlanacak felan çamaşırım var
daha mutfak dolaplarını siliyim diyorum bu hafta içi
mutfak fayanslarını felan
bitmiyo şu temizlik yaa :26: buzdolabımı sildim o eksildi barim

ay dileek çok merak ediyorum, şu eltilerinin fotosunu bi eklesene yaa

dilekkk gerçekten eltin çok acayip biri ya ne demek 23 Nisan'ını kutlamak için aradım cidden ben de merak ettim bak

oh ohh, iyi karıştırmıyon :18:

ben mutfak dolaplrını, sadece kapaklarını sildiydim geçen..fırının içini, buzdolabının dışını hep üsten üsten yapmıştım idarelik ...

oh ohh, iyi karıştırmıyon :18:

ben mutfak dolaplrını, sadece kapaklarını sildiydim geçen..fırının içini, buzdolabının dışını hep üsten üsten yapmıştım idarelik ...
ben de böyle yaparım büyük ihtimal
..
Yaaa Mehmet Erdem albüm çıkarmış
resmen ölüyorum o adamın sesine
eve gitsem son ses açsam kulaklığımı taksam, toptopum kucağımda, battaniyem :105:

yemeğim var iyi ki bu akşam, sadece azıcık pilav ve salata yapcam bol ekşili bukadar
survivor var, ünlüler yeniliyo bu hafta.. inş Doğuş gider

dileğim eltin şaka gibi valla .dengesinde bi bozukluk mu var onun .herkes kendine tahammül edemez hiç düşünmüyomu

nekimm kimleri önerdiler gitmesi için? ay ben o kısmını izleyemedim dün

nekimm kimleri önerdiler gitmesi için? ay ben o kısmını izleyemedim dün
kuzum, 2 oy doğuşa, 2 oy m. topaloğluna, 2 oy da merveye çıktı
üçü smse çıkıyolar.. inş doğuş yada topaloğlu gider
doğuş çok başarısız yaa, resmen çökmüş bitmiş adam hiç bir şey yapamıyo yarışlarda :26:

Dilek sana çocuk demek istemiş eltin. Gülermisin ağlarmısın dengesiz yaaa

dilekkk gerçekten eltin çok acayip biri ya ne demek 23 Nisan'ını kutlamak için aradım cidden ben de merak ettim bak

ay eltine gülesim geldi çok

ay dileek çok merak ediyorum, şu eltilerinin fotosunu bi eklesene yaa

ya dün tartıştığım birini hemen arayamam ya bayram die kaynatcakmış çocuk gibi yaa
ama işte yalnızlık mutsuzluk bişi de denmio yaa
eşime de çıkıştım hep bunlar yüzünden
sende biraz tepkili ol küçüğüm die susuosun dedim
buda atarlandı bağırdı çağırdı msnde yani hiddetli konuşmalar oldu
kimse sana bişi yapamaz gibilerinden bırak ya dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…