hayırlı olsun canımmselam kızlar. ben iş başı yaptım bugünişleri toplayıp en kısa sürede geeliyorummmm
ben dışarıdaydımbenden mi sıkılıp kaçıp gittiniz :26:
kızlar diyelim ki 15 gün rapor aldık
işe gidilmedi işveren maaştan kesinti yapıo peki sigortayı da 15 gün yatırmıo mu
ayrıca 15 günlük raporu sgk ya verince postaneye rapor parası ne kadar yatar ne kadar sürede yatar
işverenden imzalı kağıt almak gerekir mi 15 gün raporluydu ve burda diildi die
bazıları raporlu oluo çalışıo hem maaşı kesilmio hem ekstra sigortadan para alıo
neyse sorularıma cvp beklioum kuzucuklar
ben dışarıdaydım
annem hasta aradı sabah hiç sesi çıkmıyo, içim dayanamadı tabi
gittim ilaç aldımg ötürdüm, yalnız nöbetçi eczane bulana kadar öldümm nassıl sıcak ve çok yoruldum o minibüsten in buna bin
geçmiş olsun annecine canım...neyi var
geçmiş olsun canım annene soğık algınlığımı havalar değişiyor sürekli
saolun kızlar, evet üşütmüş galiba
sesi hiç çıkmıyor, midesini de üşütmüş galiba kusuyo, MilkShake içti bizle cumartesi ondan da olbilir bence :26:
uff M.. bey bi dünya mail tamış personel giriş-çıkışları yapılacak hiç bişeye başlayasım yok
haftalık raporları da bıraktı gitti yarın gelcek bişiler yapmış olmam lazım ama kolum kalkmıyo
niye böyle oldum ben, birde regl olucam bugün onun karın ağrısı var ufff eve istiyorumm
her gün bile yapıyorum kuzum, şimdi fabrika/merkez 150 kiş, mağazalar da 80 küsür tane onlarda da var bi 300 personel sürekli giren-çıkan oluyotekrar geçmiş olsun ozamn, kusuyosa mercanköşk içseydi kaynatıp
kuzum bune heray giriş çıkışmı yapıyonuz anlamadım :44:
bir-iki bişey yap evet, zor olcak ama yarın moralini bozmasın sinir adam ..
sanada geçmiş olsun
nekimmm sana da annene de geçmiş olsun canım. havalar çok dengesiz ya bu haftalarda ondan çoğu kişi hasta. annen de öyle oldu galiba. inşallah en kısa sürede atlatır canım.
çok saolun kızlarNektarcım çok büyük geçmiş olsun annene.
Büyük bi ihtimal milk shake den olmuştur dikkat etsin annen kendine.
benim de ütü, katlanacak felan çamaşırım varesniyorum sürekli yaaa
dün annem yemeğe çağırdı gitmedik...eşim dedi yarın gidelim, ama çamaşırlar var katlancak, dün düpürgede yapmadım..evemi gitsemki diyom..karar vermedim
ay dileek çok merak ediyorum, şu eltilerinin fotosunu bi eklesene yaaeltim aradı cıvıl cıvıl bi ses napıosun kavgacı dio
bende somurtkan bi sesle konuştum
ne kadar gaddarmışsın bende bugün 23 nisan çocuk bayramını kutlayım die aradım dio
şuan çok üzüldüm dio
ayy saydım saydım yine kapattım ama yine sinir tepemde
her gün bile yapıyorum kuzum, şimdi fabrika/merkez 150 kiş, mağazalar da 80 küsür tane onlarda da var bi 300 personel sürekli giren-çıkan oluyoçok karmaşıkk
çok saolun kızlar
benim de ütü, katlanacak felan çamaşırım var
daha mutfak dolaplarını siliyim diyorum bu hafta içi
mutfak fayanslarını felan
bitmiyo şu temizlik yaa :26: buzdolabımı sildim o eksildi barim
ben de böyle yaparım büyük ihtimaloh ohh, iyi karıştırmıyon :18:
ben mutfak dolaplrını, sadece kapaklarını sildiydim geçen..fırının içini, buzdolabının dışınıhep üsten üsten yapmıştım idarelik ...
kuzum, 2 oy doğuşa, 2 oy m. topaloğluna, 2 oy da merveye çıktınekimm kimleri önerdiler gitmesi için? ay ben o kısmını izleyemedim dün
Dilek sana çocuk demek istemiş eltin. Gülermisin ağlarmısın dengesiz yaaa
dilekkk gerçekten eltin çok acayip biri yane demek 23 Nisan'ını kutlamak için aradım cidden ben de merak ettim bak
ay eltine gülesim geldi çok
ay dileek çok merak ediyorum, şu eltilerinin fotosunu bi eklesene yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?