annesi küsecek diye mi düşünüyo acaba eşin :/pazar konuşcaktı ya, pazar/p.ertesi akşamı yemekte başka yerdeydik ama dün çıktık gene, sölemedi ....bende eşime surat yaptım biraz buyüzden ...
Hatta randevuyu bilem iptal ettim :) anladı tabisi kendini
sabhada buakşama randevu kapmaya çalışıyo, dedim "senin elinde bu"Tamam diyo ...buakşam görcez ,fenalık geldi artık.
canım geçmiş olsun, doktorunu arasan ? :26:günaydın kızlar
zuzuş güldürdün beni sabah sabah
dileeek evet ya bu kızın gözleri bi tuhaf oluyor beyazlıyor falan.
Biz de akşam dersaneden çıkınca ırmak kenarında gezdik biraz, dondurma yedik, kociş gezme havasındaydı. Markete gittik kapatıyorlardı ama beklettik bi kaç parça bişe aldık çilek erik aldık yazı getirdik eve :) 11e 20 vardı eve girdik, atıştırdık tam yatcaz belimle sırtıma sanki ateş girdi, hala devam ediyor, sırtımın tamamında da ağır bi ağrı var, doğuma gittiğim gün gibi aynı.
napıcan canım pazarı? :26:bizde eskiden aynı işyerinde çalışıyorduk sevgiliyken güzeldi bee 5 çıkmak süperdi hemde kaçamaklar falan
Ya kızlar bana ist.da eğitim çıktı 2-3 haziran kızımdan nasıl ayrıacam bilmiyorum şimdi katılmasam sonra yine çıkacak gitmeliyim yani bölgeden diğer asistanla gidecez hiç bilmiyoruz ikimizde ist. Bakalım napcazbana cmtsi gayrettepeye yakın nerde güzel ucuz pazar var onu söyleyin bakalım? Eğitim 9.30 17.30 arası cmtsi pazar
sevgiliyken güzel oluyordur canım da ben evliyken çok hoşlanmıyorum. sonuçta kavga etsen mecbur işyerine yansır. bölümler farklıysa ayrı tabii ama biz mesela aynı yerdeyiz. sürekli birbirimize bakıyoruz şuanhatta bana kızıyor, ben senden yardım bekliyom, sen kızlarla muhabbet ediyon orda diye kıskandı sizi ablamlar aynı yerde çalışırken onların gerginliği bize bile yansıyordu bazen. o yüzden evliyken çok hoşlanmıyorum ama zaten hamileyken eşim başka yerde çalıştırmazdı beni. bu zamanda iyi oldu yani.
ben de istiyorum ya öyle eğitimler. gitmişken kızları görürsün belki ne güzel olur
annesi küsecek diye mi düşünüyo acaba eşin :/
inş bu hafta sonu ahllolur bu mevzu canım, rahatlarsın sen de
ayşe kim canımmsevgiliyken bile zor oluyodu kavga ediyoduk,barışıyoduk işede yansıyodu sürekli olması ii olmaz bencede özlemek,merak etmek ii olur heralde yaa nebilim bazen güzel geliyor bazen kötü geliyo beraber olmak..
Ya görmeyi okadar çok isterimki ama zaman çok kısıtlı ama eğer yakınsak gideceğim yere 10 dk . Olsa görüşelim yaa nekim,zeynep var,ayşe var başka kim vardı?
ediyorum kuzummgaliba :26:
Inşallah bebeyim dua et
bol zor olucak, ilk ayrılışınız gün hemde..ama sanada çok iyi gelir belki, değişiklik olur :13:
ayşe kim canımmAyşelerin biri izmir biri antalyada
bana çok uzak geleceğin yer, ama elfi ve enkiye yakın sanıyorum..
ediyorum kuzumm
ay evt yaa sadece onu düşünüyorum haftasonu düşünüp ağladım zaten nasıl ayrılacam diye
Kızz hatlar karışmışYaa sana uzakmı yani elfişi unutmuşum o gelemz zaten kız nasıl gelsin..
Ya gelmişken pazardan bişeler alim dedim patlıcan falan
Ya uygun fiyatlar oluyor yaa pazarda bluz falan bişelr alim dedim bari yada uygun mağazalar varmı?
bizde eskiden aynı işyerinde çalışıyorduk sevgiliyken güzeldi bee 5 çıkmak süperdi hemde kaçamaklar falan
ya kızlar bana ist.da eğitim çıktı 2-3 haziran kızımdan nasıl ayrıacam bilmiyorum şimdi katılmasam sonra yine çıkacak gitmeliyim yani bölgeden diğer asistanla gidecez hiç bilmiyoruz ikimizde ist. bakalım napcazbana cmtsi gayrettepeye yakın nerde güzel ucuz pazar var onu söyleyin bakalım? eğitim 9.30 17.30 arası cmtsi pazar
elfişşsenin pıtırcık nasıl..kıpır kıpırmı
elfişim senin düşündüğün isimler varsa yaz bize, fikirlerimizi söyleyelim olmaz mı?
Pazarı napıcan kız. Zaman kısıtlı diyon gezecek pazar arıyon :)) taşınma durumumuz olmasa ben kesin gelirdim seni görmeye.
ayy cnm biliyorum zaten o halde beklemiyorum senden 5.30 çıkacam akşam 1-2 saat dolanırız bari dedim kızıma kendime bişeler bakarım ucuz yer bulmuşken dedim:)
evt yaa zeyno nerde o bilir:26:
diloş hiç onu düşünmemiştim nekim deyince aklıma geldi birden
Büşra ismi ıhhEşim kuranda geçen isimlerden olsun diyor. Bazı isimlerin anlamı bile yok sadece kuranda geçiyor bende öyle isimlerden uzak duruyorum. Anlamı güzel olan isimlere bakıyorum ama kulağada hoş gelsin istiyorum. bide zor bi isim olsun istemiyorum bazı isimleri tekrarlattırırız ya ne anlamadım diye o tarzda istemiyorum. bide tek isim düşünüyorum. doğal olarak kısıtlanıyor isim bulmamız. bu aralar büşra nasıl diye soruyor eşim.. sıcak bakamadım daha. Zeynep ismini çok beğeniyor bide. Bende bi ara şevval mi olsa dedim iki v çok mu ağır gelir diye vazgeçtik. çok takıntılı oldum öyle zormu böyle ağırmı falan diye.
Eşim kuranda geçen isimlerden olsun diyor. Bazı isimlerin anlamı bile yok sadece kuranda geçiyor bende öyle isimlerden uzak duruyorum. Anlamı güzel olan isimlere bakıyorum ama kulağada hoş gelsin istiyorum. bide zor bi isim olsun istemiyorum bazı isimleri tekrarlattırırız ya ne anlamadım diye o tarzda istemiyorum. bide tek isim düşünüyorum. doğal olarak kısıtlanıyor isim bulmamız. bu aralar büşra nasıl diye soruyor eşim.. sıcak bakamadım daha. Zeynep ismini çok beğeniyor bide. Bende bi ara şevval mi olsa dedim iki v çok mu ağır gelir diye vazgeçtik. çok takıntılı oldum öyle zormu böyle ağırmı falan diye.
Büşra ismi ıhh
Zeynep ismi de; hani örf adetimize uygun eski isim olsun denilince herkes Zeynep ismine yöneliyo.. güzel isim de.. ne bilim :)
Şevval ismini beğeniyorum ben :))
ya ben tee sen hamiş değilkene bi isim okumuştum nette, Filiz ismine çok yakında hoştu, içimden geçirmiştim "elfişin kızı olursa öneririm bunu".. ama unuttum neydi o ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?