Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

annesi küsecek diye mi düşünüyo acaba eşin :/
inş bu hafta sonu ahllolur bu mevzu canım, rahatlarsın sen de

canım geçmiş olsun, doktorunu arasan ? :26:

napıcan canım pazarı? :26:

bol zor olucak, ilk ayrılışınız gün hemde..ama sanada çok iyi gelir belki, değişiklik olur :13:

sevgiliyken bile zor oluyodu kavga ediyoduk,barışıyoduk işede yansıyodu sürekli olması ii olmaz bencede özlemek,merak etmek ii olur heralde yaa nebilim bazen güzel geliyor bazen kötü geliyo beraber olmak..
ya görmeyi okadar çok isterimki ama zaman çok kısıtlı ama eğer yakınsak gideceğim yere 10 dk . olsa görüşelim yaa nekim,zeynep var,ayşe var başka kim vardı?

ayşe kim canımm Ayşelerin biri izmir biri antalyada
bana çok uzak geleceğin yer, ama elfi ve enkiye yakın sanıyorum..

galiba :26:

Inşallah bebeyim dua et
ediyorum kuzumm

bol zor olucak, ilk ayrılışınız gün hemde..ama sanada çok iyi gelir belki, değişiklik olur :13:

ay evt yaa sadece onu düşünüyorum haftasonu düşünüp ağladım zaten nasıl ayrılacam diye

ayşe kim canımm Ayşelerin biri izmir biri antalyada
bana çok uzak geleceğin yer, ama elfi ve enkiye yakın sanıyorum..

ediyorum kuzumm

kızz hatlar karışmış yaa sana uzakmı yanielfişi unutmuşum o gelemz zaten kız nasıl gelsin..
ya gelmişken pazardan bişeler alim dedim patlıcan falan
ya uygun fiyatlar oluyor yaa pazarda bluz falan bişelr alim dedim bari yada uygun mağazalar varmı?

Son düzenleme:
boool patlıcanları adanaya götürüp kızartacan mı fantaziii bişiler mi arıyorsun pazarda bunu mu imaa ettinn yoksaa

ayy bolll Kendime de güldüm sana da
ımm bakırköy pazarını çok şiddetle tavsiye ediyorum ama nekadar mesafede bilmem ki :26:
Enki gelsin aydınlatsın bizi :26:

Pazarı napıcan kız. Zaman kısıtlı diyon gezecek pazar arıyon :)) taşınma durumumuz olmasa ben kesin gelirdim seni görmeye.

elfişim senin düşündüğün isimler varsa yaz bize, fikirlerimizi söyleyelim olmaz mı?

elfişim senin düşündüğün isimler varsa yaz bize, fikirlerimizi söyleyelim olmaz mı?

Eşim kuranda geçen isimlerden olsun diyor. Bazı isimlerin anlamı bile yok sadece kuranda geçiyor bende öyle isimlerden uzak duruyorum. Anlamı güzel olan isimlere bakıyorum ama kulağada hoş gelsin istiyorum. bide zor bi isim olsun istemiyorum bazı isimleri tekrarlattırırız ya ne anlamadım diye o tarzda istemiyorum. bide tek isim düşünüyorum. doğal olarak kısıtlanıyor isim bulmamız. bu aralar büşra nasıl diye soruyor eşim.. sıcak bakamadım daha. Zeynep ismini çok beğeniyor bide. Bende bi ara şevval mi olsa dedim iki v çok mu ağır gelir diye vazgeçtik. çok takıntılı oldum öyle zormu böyle ağırmı falan diye.

Pazarı napıcan kız. Zaman kısıtlı diyon gezecek pazar arıyon :)) taşınma durumumuz olmasa ben kesin gelirdim seni görmeye.

ayy cnm biliyorum zaten o halde beklemiyorum senden 5.30 çıkacam akşam 1-2 saat dolanırız bari dedim kızıma kendime bişeler bakarım ucuz yer bulmuşken dedim:)

evt yaa zeyno nerde o bilir:26:

diloş hiç onu düşünmemiştim nekim deyince aklıma geldi birden

Gayrettepeden bakırköye zor geçersin. ters olur sana. ama taksime geçersen beyoğlu iş merkezi var pazar gibi. oralara bakabilirsin. hemen karşısında terkos pasajı var ordada bişeyler bulabilirsin ama ben şahsen beğenmiyorum oraları. çok aramak lazım sepetleri iyi karıştırmak lazım.

Büşra ismi ıhh
Zeynep ismi de; hani örf adetimize uygun eski isim olsun denilince herkes Zeynep ismine yöneliyo.. güzel isim de.. ne bilim :)
Şevval ismini beğeniyorum ben :))

ya ben tee sen hamiş değilkene bi isim okumuştum nette, Filiz ismine çok yakında hoştu, içimden geçirmiştim "elfişin kızı olursa öneririm bunu".. ama unuttum neydi o ya

gerçekten zor iş canım bebeğe isim seçmek. her kafadan da ayrı ses çıkıyor zaten. mesela sen bul ismi, yakınlarından beğenmeyenler falan da çıkacak. insanı bazen çok beğendiği isimden bile soğutabiliyor yorumlar. büşra güzel isim ama sanki biraz cici gibi, yani bebişken hoş olur ama büyüyünce hoş olmaz gibi geldi nedense. şevval bana da ağır geldi. Zeynep her zaman kulağıma hoş gelen bir isim. kuranda geçen isimleri hakkında da nette bir sürü yorum oluyor, insan hangisine inanacağını şaşırıyor.

ay keşke hatırlasan ya. eşime kalsa adı filiz olsun diyor :)) filize yakın güzel bi isimse hemen beğenebilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…