Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

neden orda yatıyosunuz?

neden orda yatıyosunuz?

kışın klima var die sıcak oluodu bi de tv izleyerek uyumayı sevio eşim,öyle kaldı işte ama evler hala biraz serin, bu ay bi çıksın taşıncam yatak odama

şimdi de salona klima taktırdık ya orda yatarız artık dio,yok yaaa dedim coştun iice

ayşam aynen benimde oturma odamın toplanması lazım + katlancak çamşırlarım var

ayşam aynen benimde oturma odamın toplanması lazım + katlancak çamşırlarım var

hadi zuzu gidelim de yapalım :13::13:

ben çıkıyorum sanırsam, yapmam lazım yani mecburr,ayy bi de gelmicez derlermişşşşşş

hepinize ii akşamlar kızlar görüşürüz inş. yarın.girebilceğimi zannetmiom ama

elfim görümcen ne yaptıki evine .bu sıralar iyisiniz sanırım görümcenle hep öle kalsın.

hadi ayşe zuzu kalkın işini yapın ben yemeğimi yaptım yiyorum güzel olmuş .sonrada ütüye devam edicem

ben de böyle yapıyorum, ama kıyma da koyuyorum yada parça et.. etsiz denemedim hiç, bilmiyorum nasıl olur :))

kızlar benim de çok işim var ama yemek yaptım, kıvrıldım koltuğa
eşimi bekliyorum, yolda baklava almış bana
regl olmadım ya randevu hayali kuruyo benim kociş, çok bekler karnım ağrıyoo inş dün akşamki gibi surat asmaz
daha banyo yapıcam, makine duracak..ama salonda biriken çamaşırları kim katliycak

aa birde şey bunu kazanmışım, boool sen katılmışmıydın buna link atmıştım sana

piyasa değeri 80 TL olan Temizleme Sütü + El Kremi + Ayak Kremi 3’lü Seti;

Dermokozmetik bir marka olan Ann Yvette Sadece Eczanelerde ve yetkili sanal bayilerde satılıyor.. Ann Yvette içeriğinde bulunan Doğal inci tozu ile Ebru Şallı,Deniz Akkaya, Emel Acar,Derya Baykal ve Gülben Ergen gibi ünlü isimlerin cilt bakım sırrı olmuş bir marka.

sevindirik oldum

aaa gitmişsin...
sabah gelecekler günaydıınnnnn
yarın ürolojiden randevu aldım,okul çıkışı oraya gideceğim...sonra da eve gel,yemek vs. uğraş eşim gececi evde olur gündüz...girebilirsem girerim artık... görüşürüz

elfim görümcen ne yaptıki evine .bu sıralar iyisiniz sanırım görümcenle hep öle kalsın.

Evet canım bu aralar iyiyiz taşınıcaz ya ondan sanırım. Evine doğalgaz döşendi şeklini falan değiştirdi genişledi biraz salonu.. salata yaptım yemek yendi eşimle onun eşi yeni eve gittiler kornişler bitmemiş bile. gece 1:30 da geldiler bende koltukta kıvranmıştım sonra eve gittik. Zavallı eşimde çok yorgun ve uykusuz bugünde gidecek

Günaydın kızla, kurt gibi açım, kahvaltımı yapıyom şuan

Ay kızlar dün makineye çamaşır attım ilacını faln herşeyini, açma tuşuna basmışım ama başlata basmamışım Gece yatıcaz wc ye girdim.. "aa çamaşırlar asılcak unutmuşum" dedim aldım sepeti çıkarıyom içimden de diyom" allallah makinenin içinde kurumuşlar bile :44:" ama 1 değil 2 değil hepsi öle..en son çorabın birini kokladım bögggg:120: Hiç yıkatmamışımkii
Güldüm gece gece kendime

ben de şimdi güldüm sana, eşimin çoraplaı geldi aklıma ayy

ben de dün eve erken geçtim patlıcanlarım vardı dolapta onları fırında közledim çok acıkmıştım oturdum birazını yedim. Sonra uykum geldi battaniye alıp tv karşısında sızmışım gözümü bi açtım saat 7 yi geçiyor eşim geldi yemek hazırladık yedik akşam da yürüyüşe gittik ordan da anneme tatlı kaşığı siparişi vermiştim gittik onları aldık gece geldim biraz topiği karıştırdım uyumuşum

günaydın kızlarrrr....
nekim katıldımda bana bişe yok dedim ya bende şans yok diye
zuzuşum güldürdün sabah sabah ilahi

Günaydın herkeslere Ben de sabah bulaşık mak. çalıştırıp gittim eşime de tembih ediom gitmeden kapağını aralık bırak da git diye yoksa bi koku oluşuyo bekleyince o rutubette inşallah unutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…