canım sizin yemek olayı noldu barışmadı k.v gerçi her işte bi hayır vardır senin işlerin yoğunluğunda iyi oldu orda yemeye devam etmenizeve geldim ayaklarımı uzattım...
üstümü bile değişmedim daha :)
canım kulittaya yollamıştım hareket versin die bakim yaptıysa değişiyim.dileeek o nekin eklediği avatarı yaaaaap ben çoooooooook beğendimm
owww yooooyarın.girebilceğimi zannetmiom ama
ben de dün eve erken geçtim patlıcanlarım vardı dolapta onları fırında közledim çok acıkmıştım oturdum birazını yedim. Sonra uykum geldi battaniye alıp tv karşısında sızmışım gözümü bi açtım saat 7 yi geçiyor eşim geldi yemek hazırladık yedik akşam da yürüyüşe gittik ordan da anneme tatlı kaşığı siparişi vermiştim gittik onları aldık gece geldim biraz topiği karıştırdım uyumuşum
canım sizin yemek olayı noldu barışmadı k.v gerçi her işte bi hayır vardır senin işlerin yoğunluğunda iyi oldu orda yemeye devam etmeniz
yaa valla imrenioum erken gidip yemek yiyip yatıp biraz dinlenmen falan çok güzel
sonra eşinde erken gelio 7 gibi beraber geçen bir sürü vakit
nek gel kaderdaşım gdelim buralardan
canım sizin yemek olayı noldu barışmadı k.v gerçi her işte bi hayır vardır senin işlerin yoğunluğunda iyi oldu orda yemeye devam etmeniz
sahi zuzu sizin yemek işi noldu ben de soracam hep unutuyorum
nek avatarın bu hali oldu mu?
tamamının gözüktüğü şekilde mi koymalıyım sence?
zuzuşşş harikasın valla ne diyim, senin şu anlatışlarına bitiyorum
bize Kıbrıs'tan sonra burası çok iyi geldi. 2 akşamdır 6'da çıkıyoruz eşimle. aynı yerde çalışmak güzelmiş ya. nekim ve dileğim kızmasın ama sabah akşam elele yürümek iyi geldi bize. KKTC'de hasret kalmıştık resmen.
yaa valla imrenioum erken gidip yemek yiyip yatıp biraz dinlenmen falan çok güzel
sonra eşinde erken gelio 7 gibi beraber geçen bir sürü vakit
nek gel kaderdaşım gdelim buralardan
bu niye böylenek avatarın bu hali oldu mu?
tamamının gözüktüğü şekilde mi koymalıyım sence?
isyannnnnekim ve dileğim kızmasın ama sabah akşam elele yürümek iyi geldi bize. KKTC'de hasret kalmıştık resmen.
pazar konuşcaktı ya, pazar/p.ertesi akşamı yemekte başka yerdeydik ama dün çıktık gene, sölemedi ....bende eşime surat yaptım biraz buyüzden ...
hatta randevuyu bilem iptal ettim :) anladı tabisi kendini
sabhada buakşama randevu kapmaya çalışıyo, dedim "senin elinde bu"tamam diyo ...buakşam görcez ,fenalık geldi artık.
yafyum eşinin bu fikri onayladığına emin misin yani evet ayrı yiyelim fikrine :44:
bu niye böyle
ağzı gözü oynuyo içinden birine saydırıyo gibi :26: :26:
bizde eskiden aynı işyerinde çalışıyorduk sevgiliyken güzeldi bee 5 çıkmak süperdi hemde kaçamaklar falan
ya kızlar bana ist.da eğitim çıktı 2-3 haziran kızımdan nasıl ayrıacam bilmiyorum şimdi katılmasam sonra yine çıkacak gitmeliyim yani bölgeden diğer asistanla gidecez hiç bilmiyoruz ikimizde ist. bakalım napcazbana cmtsi gayrettepeye yakın nerde güzel ucuz pazar var onu söyleyin bakalım? eğitim 9.30 17.30 arası cmtsi pazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?