Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

eve geldim ayaklarımı uzattım...
üstümü bile değişmedim daha :)
canım sizin yemek olayı noldu barışmadı k.v gerçi her işte bi hayır vardır senin işlerin yoğunluğunda iyi oldu orda yemeye devam etmeniz

dileeek o nekin eklediği avatarı yaaaaap ben çoooooooook beğendimm
canım kulittaya yollamıştım hareket versin die bakim yaptıysa değişiyim.

yarın.girebilceğimi zannetmiom ama
owww yoooo

yaa valla imrenioum erken gidip yemek yiyip yatıp biraz dinlenmen falan çok güzel
sonra eşinde erken gelio 7 gibi beraber geçen bir sürü vakit

nek gel kaderdaşım gdelim buralardan

sahi zuzu sizin yemek işi noldu ben de soracam hep unutuyorum

evet canım iyi oluyor arada erken geçmek eşim de dün ofiste 1 saate yakın uyuklamış yoksa daha erken gelebilirdi.

günaydın kızlar. biz de dün önce anneme gittik. ordan yemeği alıp bize geçtik. babam da geldi. eşim enginar yemiyor diye tavuk çıkarttı, çözülsün diye uğraştı baya. biz babamla yedik. eşime sote ve pilav yaptım. bulaşıkları toparladım saat 10,30 olmuştu. belim çok ağrıdı, fazla duramadım 11 gibi yattım.

zuzuşşş harikasın valla ne diyim, senin şu anlatışlarına bitiyorum

bize Kıbrıs'tan sonra burası çok iyi geldi. 2 akşamdır 6'da çıkıyoruz eşimle. aynı yerde çalışmak güzelmiş ya. nekim ve dileğim kızmasın ama sabah akşam elele yürümek iyi geldi bize. KKTC'de hasret kalmıştık resmen.

nek avatarın bu hali oldu mu?
tamamının gözüktüğü şekilde mi koymalıyım sence?

canım sizin yemek olayı noldu barışmadı k.v gerçi her işte bi hayır vardır senin işlerin yoğunluğunda iyi oldu orda yemeye devam etmeniz

sahi zuzu sizin yemek işi noldu ben de soracam hep unutuyorum

pazar konuşcaktı ya, pazar/p.ertesi akşamı yemekte başka yerdeydik ama dün çıktık gene, sölemedi ....bende eşime surat yaptım biraz buyüzden ...
hatta randevuyu bilem iptal ettim :) anladı tabisi kendini

sabhada buakşama randevu kapmaya çalışıyo, dedim "senin elinde bu" tamam diyo ...buakşam görcez ,fenalık geldi artık.

maşallah diyim

yaa valla imrenioum erken gidip yemek yiyip yatıp biraz dinlenmen falan çok güzel
sonra eşinde erken gelio 7 gibi beraber geçen bir sürü vakit

nek gel kaderdaşım gdelim buralardan

nek avatarın bu hali oldu mu?
tamamının gözüktüğü şekilde mi koymalıyım sence?
bu niye böyle
ağzı gözü oynuyo içinden birine saydırıyo gibi :26: :26:

Son düzenleme:
nekim ve dileğim kızmasın ama sabah akşam elele yürümek iyi geldi bize. KKTC'de hasret kalmıştık resmen.
isyannnn

yafyum eşinin bu fikri onayladığına emin misin yani evet ayrı yiyelim fikrine :44:

günaydın kızlar
zuzuş güldürdün beni sabah sabah
dileeek evet ya bu kızın gözleri bi tuhaf oluyor beyazlıyor falan.
biz de akşam dersaneden çıkınca ırmak kenarında gezdik biraz, dondurma yedik, kociş gezme havasındaydı. markete gittik kapatıyorlardı ama beklettik bi kaç parça bişe aldık çilek erik aldık yazı getirdik eve :) 11e 20 vardı eve girdik, atıştırdık tam yatcaz belimle sırtıma sanki ateş girdi, hala devam ediyor, sırtımın tamamında da ağır bi ağrı var, doğuma gittiğim gün gibi aynı.

kızlar bende dün gezdim gezdim eşimin gelmesine yakın k.vde gittim
oturduk yemek yedik işte sonra çay içtik tv izledik
pek sorunlu diilde bunalmadım yani saat 11de k.v uykunuz geldiyse gidin dedi
eşimde vayy kovulduk dedi sizin için sölüoum falan dedi zaten isabet oldu kalktık

sonra bindik arabaya eşimin kuzeni geçio arabayla beni görünce
ooo gelinn gelmiş hadi gelin dondurma ısmarlayım falan dedi
düştük peşpeşe yola çevirme var die ara sokakta durdu alkollüymüş
neyse aldık onuda arabaya gittik sonra yedik dondurmaları onu arabasına bıraktık
eve geldik 11,30da biraz işlerimi hallettim yattık 00,30 eşim rahat durmadı tabii

yani uykusuzum işte...

zuzu şöyle deneseniz
sen öğleye doğru kv yi arasan anne biz bugün evde yiyelim sen kendinize göre yemek ayarla desen, bikaç kez böyle yapınca onlar da alışmış olur.

bu niye böyle
ağzı gözü oynuyo içinden birine saydırıyo gibi :26: :26:

çok hoşsun yaa

dilek çok fenasın hee kocası gelene kadar gezmiş bide ii yapmışsın ama

yarenim ne güzel yaa kıymetini bilin biz saat kaçta çıkıyoz birbirimizi zor görüyoruzyine gitti zaten

zuzum valla sen iyi bile dayandın her akşam orda yemeye. ben işten çıktıktan sonra evime varmak için sabırsızlanıyorum. k.v. iyi olmasa çekilmezdi, şükür senin k.v. iyi. inşallah eşin bu akşam söyler.

eşimle aynı yerde çalışmaktan yana değilim ben çok aslında. ama aynı saatlerde çıkmak iyi oluyor. inşallah sizlerin eşlerine de böyle bir iş nasip eder Allah'ım.

yarenay evet canım eşlerin çalışma saatleri de bize uyunca çok ii oluyor, benm eşim de başkasının yanında çalışırken patron gitse de önder sen 8 de kapatırsın dükkanı diodu mesela. şimdi kendi işi olduğu için ben yanına gidince ne zaman çıkalım dersek o zaman çıkabiliyoruz. birlikte vakit geçirmeye fırsatımız oluyor.

bizde eskiden aynı işyerinde çalışıyorduk sevgiliyken güzeldi bee 5 çıkmak süperdi hemde kaçamaklar falan

ya kızlar bana ist.da eğitim çıktı 2-3 haziran kızımdan nasıl ayrıacam bilmiyorum şimdi katılmasam sonra yine çıkacak gitmeliyim yani bölgeden diğer asistanla gidecez hiç bilmiyoruz ikimizde ist. bakalım napcazbana cmtsi gayrettepeye yakın nerde güzel ucuz pazar var onu söyleyin bakalım? eğitim 9.30 17.30 arası cmtsi pazar

sevgiliyken güzel oluyordur canım da ben evliyken çok hoşlanmıyorum. sonuçta kavga etsen mecbur işyerine yansır. bölümler farklıysa ayrı tabii ama biz mesela aynı yerdeyiz. sürekli birbirimize bakıyoruz şuan hatta bana kızıyor, ben senden yardım bekliyom, sen kızlarla muhabbet ediyon orda diye kıskandı sizi ablamlar aynı yerde çalışırken onların gerginliği bize bile yansıyordu bazen. o yüzden evliyken çok hoşlanmıyorum ama zaten hamileyken eşim başka yerde çalıştırmazdı beni. bu zamanda iyi oldu yani.

ben de istiyorum ya öyle eğitimler. gitmişken kızları görürsün belki ne güzel olur

dilşadcım ogeçici bisüre idare eder yok yok ben kestirip atmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…