Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

aynen öyle her kafadan bi ses çıkıyor. erkek olsa direk adı Cengiz olacaktı (eşimin babası) alışmıştım o isme. kaynanamda ceyda olsun diyor cengiz ismine yakınmış diye. ne alaka ya cengizi zor benimsedim zaten. Kardeşim Ceren olsun diyor. Öbür kardeşim hira olsun diyor. Görümcem ismi konulana kadar ben ona gülçiçek dicem diyor ( uyuz etmek amaçlı) gülüp geçiyorum

tünaydın kızlar ben geldim

dün akşam başımın sol tarafına ağrı girdi hareket ettirsem ağrı saplanıyor bıçak gibi.halada geçmedi kocişe saçımı çektirdim masaj yaptırıdm biraz rahatladım.

bolum gayrettepe ne tarafta bilmiyorum ama cumartesi allahtan bişe olmazsa ben gelirim .bi bakmam lazım nereler var

geçmiş olsun enki

nane yağı alıp şakaklarına masaj yaptırırsan geçer.

geçmiş olsun Zeynepcim.

Canım masaj mantıklı ama öyle saç çekme falan yaptırma daha çok ağrır başın. Karanlık bi odada biraz uyu. Bi ağrı kesici iç

sirken maşallahın var kız her derde deva derman ablamız oldun

geçmiş olsun Zeynepcim.

Canım masaj mantıklı ama öyle saç çekme falan yaptırma daha çok ağrır başın. Karanlık bi odada biraz uyu. Bi ağrı kesici iç

sağol canım.saç çektikçe iyi geliyor canım evlenmeden ben kendim çekiyodum .gece yattım uyudum ama geçmedi normalde geçerdi.ilaçda içmedim ilaç içmeyi bıraktım uzun zamandır .

kafama bişe takarsam olur normalde .akşam eşim geldiğinde surat beş karıştı kaşları çatıktı.kardeşimde bizdeydi yemek yiyodu .onu kafaya taktım heralde kardeşim nolmuş enişteme falan diye sordu.işte yoğunmuş bir sürü rezervasyon gelmiş .fiyat değiştirmem gereken yerler var dedi.başka bişe yok dedi.

geçmiş olsun enkii
dün gezerken eşim bişeler anlattı ona üzülüyorum.
bizim yan dükkan ayakkabıcı ya, bi kadın ayakkabı bakıyormuş, yanında da bebek arabasında çok sevimli, yeşil gözlü, sarışın bi erkek bebek varmış, eşim bebeğin yanaklarını sıkmış, sevmiş, o anda hiç bişe düşünemedim öyle içten sevmişim ki annesi bebek arabasını kımrattı, ben de Allah bağışlasın dedim çekildim diyor, bikaç saat sonra da dükkana müşteriler gelmiş işte düğün randevusu alıyorlarmış, davetiyeye aile isimlerini yazarken damadın babasının adı ''KEREM''miş, eşim demiş ki amca isminiz çok güzel, benm oğlumun adı da ''kerem''di. Allah bağışlasın demişler, öyle zor oldu ki benm için nerdeyse ağlayacaktım söylerken diyor, 46 günlükken kaybettik bir ay önce demiş.
eşim bana bunları anlatırken sesi öyle titriyordu ki, hani diyordum ya eşim acı çekmiyor galiba, unutmak istiyor diye, böyle düşündüğüm için kendimden utandım.

sedacığım gayrettepeye baktım beşiktaşa bağlıymış ama gayrettepenin neresi oda önemli .beşiktaşa yakındır sanırım.adresi tam biliyorsan söylersen daha iyi olur.

elfim nazar değmesin diyeyyim görümcene .işallah çabucak atlatırsınız ev işlerinizi.eşin biraz yorulacak ama yerleşincede evinize mis gibi olacak.bende yarın teyzemin kızına gidicem kardeşimle onlardan memlekete gçö gidiyorlar.

Kız gayrettepe nerdeee beşiktaş nerdee :)) Alakaları bile yok. Gayrettepe mecidiyeköyün ileri oluyor :)

Google amcadan beşiktaşa bağlı diye buldum ama şişliye bağlı olması lazım. Beşiktaş ile gayrettepe arasındaki mesafe uzun çünkü. yakın olsaydı beşiktaş pazarınada gidebilirdiniz.

enkim geçmiş olsun bu arada.

Kız gayrettepe nerdeee beşiktaş nerdee :)) Alakaları bile yok. Gayrettepe mecidiyeköyün ileri oluyor :)

Google amcadan beşiktaşa bağlı diye buldum ama şişliye bağlı olması lazım. Beşiktaş ile gayrettepe arasındaki mesafe uzun çünkü. yakın olsaydı beşiktaş pazarınada gidebilirdiniz.

sağol dilşadcığım.
erkekler belli etmez canım acılarını onlar bizi ayakta tutmak için herşeyi yaparlar güçlü dururlar bizlerde öle düşünürüz.ben kürtaj olduğumda eşim dimdik ayaktaydı bana moralini bozma falan diyodu.2-3gün geçmişti eve gellirken bira almıştı.iş yapmaya başladı birasınıda içiyodu tvde bebek çıktı baktım gözler kıpkırmızı olmuştu.bende yanına gittim sarıldım noluyo kuzum diye bir anda boşaldı ağlamaya başladı.
kadınlar ağlayarak rahatlıyor ama erkekler ağlamaz diye bişe varya ,üzüldüklerinide gösteremiyorlar.
allahım size hayırlı zamanda sağlıklı bebekle versin canım.

elfim google amcadan sordum bende .oraları bilmiyorum.
Balmumcu, Dikilitaş, Gayrettepe ve Yıldız mahallelerinden oluşan İstanbul’un Gayrettepe semti Beşiktaş ilçesine bağlıdır yazıyor.
gayrettepeninde bir sürü yeri var

ay keşke hatırlasan ya. eşime kalsa adı filiz olsun diyor :)) filize yakın güzel bi isimse hemen beğenebilir :))
Elfiş benim kendi listem şöyle kız bebiş için:

Birinci sırada tabi İpek var
sonra

Rüya ismini çok beğeniyorum
Melina ismini de seviyorum söylenişi hoş, yabancı isimler gibi :)
Nehir ismine bayılırım (ama amca kızımın ismi, koymam onu yoksa ilk sıralardaydı benim için), Irmak, Pınar, Çağla bunlar hep bereketli isimler ben de çok severim bu tür isimleri :)
O ismi hatırlamıyorum yaa
ama senin ismine yakın - Elis, Beliz, Deniz..

Ceyda ve Cereni sevmiyorum ben.
Cereni çok severdim ama tee nezaman trenddi o isim, yeğenime çok istemiştim iyi ki koymamış kızkardeşim
Gülçiçek yok artıkkk

kızlar böyle yapmayın yaaaa

Son düzenleme:
Teyzesi bu son 2 günde biraz büyüdü galiba. hareketleri azaldı yeri daraldı galiba. ama akşam uzanınca başlıyor oynamaya pıtırcık :)

Pıtırcık dedimde hala isim bulamadık yaa:44:

maşallah ona

..

boğazım düğüm düğüm oldu yaa
buaralar zaten çok duygusalım

hmm evet nekim önerdiği 3 isim "filiz"e uyuyoo :13:

nekk yiğeninin ismini merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…