- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
gerçekten zor iş canım bebeğe isim seçmek. her kafadan da ayrı ses çıkıyor zaten. mesela sen bul ismi, yakınlarından beğenmeyenler falan da çıkacak. insanı bazen çok beğendiği isimden bile soğutabiliyor yorumlar. büşra güzel isim ama sanki biraz cici gibi, yani bebişken hoş olur ama büyüyünce hoş olmaz gibi geldi nedense. şevval bana da ağır geldi. Zeynep her zaman kulağıma hoş gelen bir isim. kuranda geçen isimleri hakkında da nette bir sürü yorum oluyor, insan hangisine inanacağını şaşırıyor.
filiz'e yakın yeliz var benim ilk aklıma gelen???
tünaydın kızlar ben geldim
dün akşam başımın sol tarafına ağrı girdi hareket ettirsem ağrı saplanıyor bıçak gibi.halada geçmedi kocişe saçımı çektirdim masaj yaptırıdm biraz rahatladım.
bolum gayrettepe ne tarafta bilmiyorum ama cumartesi allahtan bişe olmazsa ben gelirim .bi bakmam lazım nereler var
tünaydın kızlar ben geldim
dün akşam başımın sol tarafına ağrı girdi hareket ettirsem ağrı saplanıyor bıçak gibi.halada geçmedi kocişe saçımı çektirdim masaj yaptırıdm biraz rahatladım.
bolum gayrettepe ne tarafta bilmiyorum ama cumartesi allahtan bişe olmazsa ben gelirim .bi bakmam lazım nereler var
geçmiş olsun enki
nane yağı alıp şakaklarına masaj yaptırırsan geçer.
geçmiş olsun Zeynepcim.
Canım masaj mantıklı ama öyle saç çekme falan yaptırma daha çok ağrır başın. Karanlık bi odada biraz uyu. Bi ağrı kesici iç
enkim geçmiş olsun bu arada.
sedacığım gayrettepeye baktım beşiktaşa bağlıymış ama gayrettepenin neresi oda önemli .beşiktaşa yakındır sanırım.adresi tam biliyorsan söylersen daha iyi olur.
elfim nazar değmesin diyeyyim görümcene .işallah çabucak atlatırsınız ev işlerinizi.eşin biraz yorulacak ama yerleşincede evinize mis gibi olacak.bende yarın teyzemin kızına gidicem kardeşimle onlardan memlekete gçö gidiyorlar.
sirken maşallahın var kızher derde deva derman ablamız oldun
enkim geçmiş olsun bu arada.
geçmiş olsun enkii
dün gezerken eşim bişeler anlattı ona üzülüyorum.
bizim yan dükkan ayakkabıcı ya, bi kadın ayakkabı bakıyormuş, yanında da bebek arabasında çok sevimli, yeşil gözlü, sarışın bi erkek bebek varmış, eşim bebeğin yanaklarını sıkmış, sevmiş, o anda hiç bişe düşünemedim öyle içten sevmişim ki annesi bebek arabasını kımrattı, ben de Allah bağışlasın dedim çekildim diyor, bikaç saat sonra da dükkana müşteriler gelmiş işte düğün randevusu alıyorlarmış, davetiyeye aile isimlerini yazarken damadın babasının adı ''KEREM''miş, eşim demiş ki amca isminiz çok güzel, benm oğlumun adı da ''kerem''di. Allah bağışlasın demişler, öyle zor oldu ki benm için nerdeyse ağlayacaktım söylerken diyor, 46 günlükken kaybettik bir ay önce demiş.
eşim bana bunları anlatırken sesi öyle titriyordu ki, hani diyordum ya eşim acı çekmiyor galiba, unutmak istiyor diye, böyle düşündüğüm için kendimden utandım.
Kız gayrettepe nerdeee beşiktaş nerdee :)) Alakaları bile yok. Gayrettepe mecidiyeköyün ileri oluyor :)
Google amcadan beşiktaşa bağlı diye buldum ama şişliye bağlı olması lazım. Beşiktaş ile gayrettepe arasındaki mesafe uzun çünkü. yakın olsaydı beşiktaş pazarınada gidebilirdiniz.
Elfiş benim kendi listem şöyle kız bebiş için:ay keşke hatırlasan ya. eşime kalsa adı filiz olsun diyor :)) filize yakın güzel bi isimse hemen beğenebilir :))
Ceyda ve Cereni sevmiyorum ben.aynen öyle her kafadan bi ses çıkıyor. erkek olsa direk adı Cengiz olacaktı (eşimin babası) alışmıştım o isme. kaynanamda ceyda olsun diyor cengiz ismine yakınmış diye. ne alaka ya cengizi zor benimsedim zaten. Kardeşim Ceren olsun diyor. Öbür kardeşim hira olsun diyor. Görümcem ismi konulana kadar ben ona gülçiçek dicem diyor ( uyuz etmek amaçlı) gülüp geçiyorum
geçmiş olsun enkii
dün gezerken eşim bişeler anlattı ona üzülüyorum.
bizim yan dükkan ayakkabıcı ya, bi kadın ayakkabı bakıyormuş, yanında da bebek arabasında çok sevimli, yeşil gözlü, sarışın bi erkek bebek varmış, eşim bebeğin yanaklarını sıkmış, sevmiş, o anda hiç bişe düşünemedim öyle içten sevmişim ki annesi bebek arabasını kımrattı, ben de Allah bağışlasın dedim çekildim diyor, bikaç saat sonra da dükkana müşteriler gelmiş işte düğün randevusu alıyorlarmış, davetiyeye aile isimlerini yazarken damadın babasının adı ''KEREM''miş, eşim demiş ki amca isminiz çok güzel, benm oğlumun adı da ''kerem''di. Allah bağışlasın demişler, öyle zor oldu ki benm için nerdeyse ağlayacaktım söylerken diyor, 46 günlükken kaybettik bir ay önce demiş.
eşim bana bunları anlatırken sesi öyle titriyordu ki, hani diyordum ya eşim acı çekmiyor galiba, unutmak istiyor diye, böyle düşündüğüm için kendimden utandım.
sağol dilşadcığım.
erkekler belli etmez canım acılarını onlar bizi ayakta tutmak için herşeyi yaparlar güçlü dururlar bizlerde öle düşünürüz.ben kürtaj olduğumda eşim dimdik ayaktaydı bana moralini bozma falan diyodu.2-3gün geçmişti eve gellirken bira almıştı.iş yapmaya başladı birasınıda içiyodu tvde bebek çıktı baktım gözler kıpkırmızı olmuştu.bende yanına gittim sarıldım noluyo kuzum diye bir anda boşaldı ağlamaya başladı.
kadınlar ağlayarak rahatlıyor ama erkekler ağlamaz diye bişe varya ,üzüldüklerinide gösteremiyorlar.
allahım size hayırlı zamanda sağlıklı bebekle versin canım.
elfim google amcadan sordum bende .oraları bilmiyorum.
Balmumcu, Dikilitaş, Gayrettepe ve Yıldız mahallelerinden oluşan İstanbul’un Gayrettepe semti Beşiktaş ilçesine bağlıdır yazıyor.
gayrettepeninde bir sürü yeri var
Teyzesi bu son 2 günde biraz büyüdü galiba. hareketleri azaldı yeri daraldı galiba. ama akşam uzanınca başlıyor oynamaya pıtırcık :)
Pıtırcık dedimde hala isim bulamadık yaa:44:
hmm evet nekim önerdiği 3 isim "filiz"e uyuyoo :13:
nekk yiğeninin ismini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?