AYŞAAAAAAİMZANDAKİ YAZIII
Bebeğiniz fıstık kabuğu içine sığacak kadar oldu ama ağırlığı henüz kabuğun içindeki fıstık kadar olmadı :)
sedacığım gayrettepeye baktım beşiktaşa bağlıymış ama gayrettepenin neresi oda önemli .beşiktaşa yakındır sanırım.adresi tam biliyorsan söylersen daha iyi olur.
elfim nazar değmesin diyeyyim görümcene .işallah çabucak atlatırsınız ev işlerinizi.eşin biraz yorulacak ama yerleşincede evinize mis gibi olacak.bende yarın teyzemin kızına gidicem kardeşimle onlardan memlekete gçö gidiyorlar.
ya cnm tüm bankaların genelmüdürlükleri ordaymış esentepe diyor adreste bende bilmiyorumki tam:26:
dilekkk nerde uyuyamı kaldı ne yaptı bukız
zuzuşum ii yapmışsın şu bloğa bende bakim biraz
eşim beni buraya çağırırken çok yoğunluk yok demişti ama 3 gündür kafamı kaldıramıyorum işten ya. tam hafiflettim derken gelip iş yığıyor önüme patronkaçırıyorum hep muhabbetleri yaaa
benim kız isimleri listemde yaren 1 numaraydı, ikincisi de hayal. eşim ikisini de istemedi, yağmur da karar kılmıştık. bakalım bu hafta ya da önümüzdeki hafta gitcez kontrole. bakalım bebişimiz erkek mi kız mı
kesin mağazalarda fink atıyodurHuuu nerdesiniz
Dilekkk gelmedin öğleden sonra, nerdesin
iyi sohbetler, gezmeler size canımben çıkıyorum kızlar arkadaşım gelecek dışarı çıkacağız.
sizlere bol sohbetler.
elfim benimde listen vardı kız isimleri bulayım da geldiğimde yazarım
senlen zevklerimiz çoğu zaman tutuyoripek ben de düşündüm bi an ama burda pek sevmediğim bi kızın ismi :))
rüya güzel ama evet, nehir de,diğer su ile ilgili isimler de
ayrıca da sevindim son kararı vermenize,artık yapsın yani herkes bi bebişşşş
bugünlerde olman lazım hem kasıkların da ağrıosa olursun heralde cnm
eve geldim ben...
çok tatlı dimmiAYŞAAAAAAİMZANDAKİ YAZIII
Bebeğiniz fıstık kabuğu içine sığacak kadar oldu ama ağırlığı henüz kabuğun içindeki fıstık kadar olmadı :)
bakimmmmmmLEYLA ILE YEMEK SAATI
KIZLAR BU KADININ YAPTIKLARI ÇOK GÜZEL YAA, FEYSTENDE TAKİPLİYOM ....CUMA AKŞAMI PATRONLA EŞİ GELİCEK ÇAYA, BURDAN BAKICAM TARİF, KARA VEREMEZSEM SEÇENEK SUNARIM SİZE HEE
BİDE 1 YAŞINDA OĞLU VAR, ONADA OYUNCAK ALDIM EĞİTİCİ BİŞEY, İYİ YAPMIŞIM DİMMİ
ya benim gönlüm hep kızdan yana, o yüzden pek içime birşey doğmuyor. ama doktorumuz geçen ay erkeğe benzettim demişti. o yüzden biraz erkeğe hazırladım kendimi. severken bile artık oğlum diye seviyoruz
sağlıklı sıhatli olsun daaaya benim gönlüm hep kızdan yana, o yüzden pek içime birşey doğmuyor. ama doktorumuz geçen ay erkeğe benzettim demişti. o yüzden biraz erkeğe hazırladım kendimi. severken bile artık oğlum diye seviyoruz
ahahahsen gönlünü boşver nek ne diosa o olurdermişimmmm hayırlısı olsun cnm erkek isimleri var mı peki aklınızda?
alışverişe çıkmıştır o kesin
Ayy nutellalı kek yapmış zuzu, bende de bol miktarda çokokrem mi chokella mı ne var bi ara denicem bu tarifi
sen gönlünü boşver nek ne diosa o olurdermişimmmm hayırlısı olsun cnm erkek isimleri var mı peki aklınızda?
bakayım, görmedim onu
dilşadd benimde acıkıyo bu siteye her bakışımda
Yarenim ,kandırdılarmı seni :)
ya benim gönlüm hep kızdan yana, o yüzden pek içime birşey doğmuyor. ama doktorumuz geçen ay erkeğe benzettim demişti. o yüzden biraz erkeğe hazırladım kendimi. severken bile artık oğlum diye seviyoruz
oğuzhan uzun gibi biraz.tek kaan nasıl?var canım olmaz mıAlper ve Oğuzhan var. Alper'in ilk hali Alperen, Oğuzhan'ın ilk hali Oğuz Kağan. Oğuz Kağan'ı çok seviyorum ben ama 2 isim olarak değil, tek gibi düşün. o yüzden Oğuzhan'a döndük
bademli çiko nasıl
ay ayşam sen bakma çok, hamişler bakmayın siz
sen 17. haftadasın artık gitsene cnm çoktan belli olur artık..
zuzuş şu sitedeki yaş pastadan denemdinmi?
ya bana yaş pasta tarifi verin?
bademli çiko nasıl
ay ayşam sen bakma çok, hamişler bakmayın siz
bide çikolatalı tarifler var ki ammmman allahımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?