Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

AYŞAAAAAA İMZANDAKİ YAZIII

Bebeğiniz fıstık kabuğu içine sığacak kadar oldu ama ağırlığı henüz kabuğun içindeki fıstık kadar olmadı :)

LEYLA ILE YEMEK SAATI

KIZLAR BU KADININ YAPTIKLARI ÇOK GÜZEL YAA, FEYSTENDE TAKİPLİYOM ....CUMA AKŞAMI PATRONLA EŞİ GELİCEK ÇAYA, BURDAN BAKICAM TARİF, KARA VEREMEZSEM SEÇENEK SUNARIM SİZE HEE
BİDE 1 YAŞINDA OĞLU VAR, ONADA OYUNCAK ALDIM EĞİTİCİ BİŞEY, İYİ YAPMIŞIM DİMMİ

Bebeğiniz fıstık kabuğu içine sığacak kadar oldu ama ağırlığı henüz kabuğun içindeki fıstık kadar olmadı :)

evettt ben de okudum ıfstık kadar olmuş minişş

siteyi incelicem birazdan,ama oyuncak fikri iyi olmuş çok sevinicektir eminimmm

ya cnm tüm bankaların genelmüdürlükleri ordaymış esentepe diyor adreste bende bilmiyorumki tam:26:

dilekkk nerde uyuyamı kaldı ne yaptı bukız

zuzuşum ii yapmışsın şu bloğa bende bakim biraz

ya cnm tüm bankaların genelmüdürlükleri ordaymış esentepe diyor adreste bende bilmiyorumki tam:26:

dilekkk nerde uyuyamı kaldı ne yaptı bukız

zuzuşum ii yapmışsın şu bloğa bende bakim biraz

alışverişe çıkmıştır o kesin

ayy nutellalı kek yapmış zuzu, bende de bol miktarda çokokrem mi chokella mı ne var bi ara denicem bu tarifi

eşim beni buraya çağırırken çok yoğunluk yok demişti ama 3 gündür kafamı kaldıramıyorum işten ya. tam hafiflettim derken gelip iş yığıyor önüme patron kaçırıyorum hep muhabbetleri yaaa

benim kız isimleri listemde yaren 1 numaraydı, ikincisi de hayal. eşim ikisini de istemedi, yağmur da karar kılmıştık. bakalım bu hafta ya da önümüzdeki hafta gitcez kontrole. bakalım bebişimiz erkek mi kız mı

ayyyyy çok heyecanlıııısenin içinden ne geçio cnm?

Huuu nerdesiniz

Dilekkk gelmedin öğleden sonra, nerdesin
kesin mağazalarda fink atıyodur

ben çıkıyorum kızlar arkadaşım gelecek dışarı çıkacağız.

sizlere bol sohbetler.

elfim benimde listen vardı kız isimleri bulayım da geldiğimde yazarım
iyi sohbetler, gezmeler size canım

senlen zevklerimiz çoğu zaman tutuyor

çok tatlı dimmi

bakimmmmmm oyuncak fikri iyi evet

ya benim gönlüm hep kızdan yana, o yüzden pek içime birşey doğmuyor. ama doktorumuz geçen ay erkeğe benzettim demişti. o yüzden biraz erkeğe hazırladım kendimi. severken bile artık oğlum diye seviyoruz

ya benim gönlüm hep kızdan yana, o yüzden pek içime birşey doğmuyor. ama doktorumuz geçen ay erkeğe benzettim demişti. o yüzden biraz erkeğe hazırladım kendimi. severken bile artık oğlum diye seviyoruz

sen gönlünü boşver nek ne diosa o olur dermişimmmm hayırlısı olsun cnm erkek isimleri var mı peki aklınızda?

sağlıklı sıhatli olsun daaa
annesine babasına şirin şirin gülsün de
hayırlı evlat olsun daa
cinsiyeti önemli değil :))
sen gönlünü boşver nek ne diosa o olur dermişimmmm hayırlısı olsun cnm erkek isimleri var mı peki aklınızda?
ahahah yanılıcam ama birinizde du bakalım :18:

Son düzenleme:
alışverişe çıkmıştır o kesin

Ayy nutellalı kek yapmış zuzu, bende de bol miktarda çokokrem mi chokella mı ne var bi ara denicem bu tarifi

bakayım, görmedim onu

dilşadd benimde acıkıyo bu siteye her bakışımda

Yarenim ,kandırdılarmı seni :)

var canım olmaz mı Alper ve Oğuzhan var. Alper'in ilk hali Alperen, Oğuzhan'ın ilk hali Oğuz Kağan. Oğuz Kağan'ı çok seviyorum ben ama 2 isim olarak değil, tek gibi düşün. o yüzden Oğuzhan'a döndük

sen 17. haftadasın artık gitsene cnm çoktan belli olur artık..
zuzuş şu sitedeki yaş pastadan denemdinmi?

ya bana yaş pasta tarifi verin?

Son düzenleme:
oğuzhan uzun gibi biraz.tek kaan nasıl?

bi de ben ege'yi çok seviom yaaa nasip olmıcak ama koymak eğer erkek olursa k.pederin ismi olucağı için.
bademli çiko nasıl

ay ayşam sen bakma çok, hamişler bakmayın siz

nasıl mııı on numeroooo cnm boşver sen bana bakma benim önceden de her gördüğümü canım isterdi unutuom bikaçdk. sonra

sen 17. haftadasın artık gitsene cnm çoktan belli olur artık..
zuzuş şu sitedeki yaş pastadan denemdinmi?

ya bana yaş pasta tarifi verin?

bu hafta gitmem lazım aslında ama doktoru değiştiresim var. ona karar veremedim henüz.

bademli çiko nasıl

ay ayşam sen bakma çok, hamişler bakmayın siz

çok şükür ya benim canım çekmiyor öyle kolay kolay. ben daha çok hamurişi aş eriyorum, bi de meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…