oğuzhan uzun gibi biraz.tek kaan nasıl?
bi de ben ege'yi çok seviom yaaa nasip olmıcak ama koymak eğer erkek olursa k.pederin ismi olucağı için.
nasıl mııı on numeroooocnm boşver sen bana bakma benim önceden de her gördüğümü canım isterdi unutuom bikaçdk. sonra
Tatlıya düşkünlük var :) Bence senin oğlun olacak.
............
Yarencim avatarın çok güzel olmuş :)
kaan diye çok tanıdığımız var, o yüzden düşünmüyorum, aklımıza gelmişti yani. ege ismini ben de çok severim, egeli olarak ama KKTC'deki patronumuzun oğlunun adıydızayıf, narin bir çocuktu, ondan soğudum. erkek dediğin fırlama olmalı, kuduruk olmalı biraz
aslında bizim aklımızda ilk Gökhan ismi vardı, hala da çok severim o adı. ama eski erkek arkadaşlarımdan birinin adı ve eşim de biliyoro aklına gelince kesin kararla vazgeçti
oouuvvvv yooooben bikerem hep tatlı severdimmmm.
zaten bu ara tatlı yedikçe eşimin de hoşuna gidio erkek doğurcak bu die
oouuvvvv yooooben bikerem hep tatlı severdimmmm.
zaten bu ara tatlı yedikçe eşimin de hoşuna gidio erkek doğurcak bu die
ben hep ekşi yiyordum ilk 3 ay, resmen turşu suyu içiyordumeşim de diyordu bigün baklava falan iste ya diye. yeni yeni tatlı yemeye başladım, hoşuna gidiyor eşimin.
ya kızlar yani istediğimden diil de benim midem falan bulanmıyor. bi kere h.sonu pişi yedik ya acayip yağlıydı ve çok yedim o hafif içimi bi salladı ama geçti hemen.şüphe ediom kendimden bi an istemiom yani bulanmasını da tabi amadeli miyim takıntılı mıyım neyim... öyle aşırı canımın istediği bişi de yok nazlı hamile olamıcak mıyım yoksaaa
kız delimisin sen yat kalk şükret ne gzüel hep özenmişimdir böyle hamilelere ben çok zor geçirdim çünkü ilk 2 ayı aşermeye gelince bendede olmadı ama çok istiyosan numaradn yap eşine
ya kızlar yani istediğimden diil de benim midem falan bulanmıyor. bi kere h.sonu pişi yedik ya acayip yağlıydı ve çok yedim o hafif içimi bi salladı ama geçti hemen.şüphe ediom kendimden bi an istemiom yani bulanmasını da tabi amadeli miyim takıntılı mıyım neyim... öyle aşırı canımın istediği bişi de yok nazlı hamile olamıcak mıyım yoksaaa
İlk 3 ay çoğunluk ekşiden tuzludan gidiyormuş. Aslında ekşi tatlı olayına inanmıyorum çevremde çok var tatlı yiyipte kızı olan ekşi yiyipte oğlu olan. o eski çağlardaki zihniyete göre yorumluyoruz öyle.
ay kıyamamoğuzhan uzun gibi biraz.tek kaan nasıl?
bi de ben ege'yi çok seviom yaaa nasip olmıcak ama koymak eğer erkek olursa k.pederin ismi olucağı için.
nasıl mııı on numeroooocnm boşver sen bana bakma benim önceden de her gördüğümü canım isterdi unutuom bikaçdk. sonra
o hep düşkün bildiğim kadarıyla tatlıyaTatlıya düşkünlük var :) Bence senin oğlun olacak.
............
Yarencim avatarın çok güzel olmuş :)
ben de severim rüzgar ismini :)ben rüzgar ismini çok seviyorum ata da çok hoşuma gidiyor..
eet doğru.bende şöyle biliyorum kadınlarda xx kromozomu erkeklerde xy kromozomu varmış. erkek kadına y verirse bebeğin cinsiyeti erkek, x kromozomu verirse kız oluyormuş. o an bebeğin cinsiyeti belli oluyormuş zaten. dediğinde olabilir hamile kalmadan önce demişsin çünkü.. ama cinsiyeti baba belirliyor
bende şöyle biliyorum kadınlarda xx kromozomu erkeklerde xy kromozomu varmış. erkek kadına y verirse bebeğin cinsiyeti erkek, x kromozomu verirse kız oluyormuş. o an bebeğin cinsiyeti belli oluyormuş zaten. dediğinde olabilir hamile kalmadan önce demişsin çünkü.. ama cinsiyeti baba belirliyor
kuzummm öyle olsa kimse "acaba çocuğum kız mı erkek mi olucak" diye merak etmez ki yaşamı boyunca.canım zaten babadan milyonlarca sperm çıkıyor, bunlarda x kromozomu da var, y kromozumu da. benim dediğim de işte tatlı yersen birini, ekşi yersen diğerini öldürüyor, yani rahme ulaşıp da içeri giren spermlerin çoğunlunun aynı kromozomdan yani cinsiyetten olmasını sağlıyor. ben öyle anladım en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?