Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kaan diye çok tanıdığımız var, o yüzden düşünmüyorum, aklımıza gelmişti yani. ege ismini ben de çok severim, egeli olarak ama KKTC'deki patronumuzun oğlunun adıydı zayıf, narin bir çocuktu, ondan soğudum. erkek dediğin fırlama olmalı, kuduruk olmalı biraz

aslında bizim aklımızda ilk Gökhan ismi vardı, hala da çok severim o adı. ama eski erkek arkadaşlarımdan birinin adı ve eşim de biliyor o aklına gelince kesin kararla vazgeçti

hehheeee gökhaan da güzel isim ama ben de koydurmazdım yaniii kendim de koymam, tanıdık ismi koymak oldum olası uzak gelio bana zaten nieyse...

özelden yazmıştım ya elfiii istersen yine msj atiim burdan sölemiim

Son düzenleme:
oouuvvvv yoooo ben bikerem hep tatlı severdimmmm.

zaten bu ara tatlı yedikçe eşimin de hoşuna gidio erkek doğurcak bu die

Bende tatlı severdim ama ilk 3 ay tatlının t sinden uzak durdum adı bile midemi bulandırıyordu. yeni yeni yemeye başladım

Eriği çağlayı tuzlayıp (azıcık tuz) yiyiyorum şimdi.. limon bile yediğim oldu.

oouuvvvv yoooo ben bikerem hep tatlı severdimmmm.

zaten bu ara tatlı yedikçe eşimin de hoşuna gidio erkek doğurcak bu die

ben hep ekşi yiyordum ilk 3 ay, resmen turşu suyu içiyordum eşim de diyordu bigün baklava falan iste ya diye. yeni yeni tatlı yemeye başladım, hoşuna gidiyor eşimin.

ya kızlar yani istediğimden diil de benim midem falan bulanmıyor. bi kere h.sonu pişi yedik ya acayip yağlıydı ve çok yedim o hafif içimi bi salladı ama geçti hemen.şüphe ediom kendimden bi an istemiom yani bulanmasını da tabi ama deli miyim takıntılı mıyım neyim... öyle aşırı canımın istediği bişi de yok nazlı hamile olamıcak mıyım yoksaaa

ben hep ekşi yiyordum ilk 3 ay, resmen turşu suyu içiyordum eşim de diyordu bigün baklava falan iste ya diye. yeni yeni tatlı yemeye başladım, hoşuna gidiyor eşimin.

İlk 3 ay çoğunluk ekşiden tuzludan gidiyormuş. Aslında ekşi tatlı olayına inanmıyorum çevremde çok var tatlı yiyipte kızı olan ekşi yiyipte oğlu olan. o eski çağlardaki zihniyete göre yorumluyoruz öyle.

kız delimisin sen yat kalk şükret ne gzüel hep özenmişimdir böyle hamilelere ben çok zor geçirdim çünkü ilk 2 ayı aşermeye gelince bendede olmadı ama çok istiyosan numaradn yap eşine

kız delimisin sen yat kalk şükret ne gzüel hep özenmişimdir böyle hamilelere ben çok zor geçirdim çünkü ilk 2 ayı aşermeye gelince bendede olmadı ama çok istiyosan numaradn yap eşine

evet deliyim heralde diyorum ya cnm inş. ikinciyi kolay geçirirsin sen de

eşim interneti ver die tutturduuu ben çıkıom kızlar ne yazık ki, belki sonra uğrarım yine öpüldünüzzzzzz

canım ben de senin gibiydim. midem bulanmıyor diye ilk zamanlar bir sorun varmış gibi düşünüyordum hep. sonradan istifra etmeler başlayınca pişman oldum öyle düşündüğüme. gerçekten çok zorluyor mide bulantısı, kusma falan. dua et böyle rahat rahat gitsin.

ilk 3 ay mide bulantısından dolayı ekşi, tuzluya yöneliyormuşuz. zaten doktorlar da öyle öneriyor genelde. bir de nette okumuştum bir ara, hamileyken değil de, hamile kaldığın ay ne yediğin önemliymiş. çünkü ekşi erkek spermleri, tatlı da dişi spermleri etkisiz hale getiriyormuş. o yüzden çıkmış sanırım o laf. yani hamile kaldıktan sonra yediklerin bişey değiştirmiyormuş. buna göre Alishia genelde tatlı çok yiyorsa, kızı olma ihtimali fazla

bende şöyle biliyorum kadınlarda xx kromozomu erkeklerde xy kromozomu varmış. erkek kadına y verirse bebeğin cinsiyeti erkek, x kromozomu verirse kız oluyormuş. o an bebeğin cinsiyeti belli oluyormuş zaten. dediğinde olabilir hamile kalmadan önce demişsin çünkü.. ama cinsiyeti baba belirliyor

ay kıyamam sevimli yaaaaaa

Tatlıya düşkünlük var :) Bence senin oğlun olacak.

............

Yarencim avatarın çok güzel olmuş :)
o hep düşkün bildiğim kadarıyla tatlıya

ben rüzgar ismini çok seviyorum ata da çok hoşuma gidiyor..
ben de severim rüzgar ismini :)

inş benimkisi de böyle olur

eet doğru.
ilk an belli cinsiyeti bebeğin, değişmez o tatlıyla ekişiyle :)))

canım zaten babadan milyonlarca sperm çıkıyor, bunlarda x kromozomu da var, y kromozumu da. benim dediğim de işte tatlı yersen birini, ekşi yersen diğerini öldürüyor, yani rahme ulaşıp da içeri giren spermlerin çoğunlunun aynı kromozomdan yani cinsiyetten olmasını sağlıyor. ben öyle anladım en azından.

AYŞAAA BENİM Bİ ARKİMDE ÖLE DİYODU, ŞÜPHE EDİYOM KENDİMDEN DİYE :))) HİÇ BİTANECİK BULANTI/KUSMA/AŞERME FALAN OLMAMIŞ..ERKEK DOĞDU ONUNKİ
KARNIM BÜYÜMESE HAMİLE OLDUĞUMU UNUTUCAM DİYODU

kuzummm öyle olsa kimse "acaba çocuğum kız mı erkek mi olucak" diye merak etmez ki yaşamı boyunca.
herkes kendi belirler bebeğinin cinsiyetini yedikleriyle/içtikleriyle. :26:
x spermi yumurtayı döllerse - kız
y spermi döllerse - bebek erkek olur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…