Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Acıktım yaa..öğlende elma yedim sadece

eşimde 8-8,30 dan önce gelmiyo ... çok acıkıcam inş.evde ekmek vardır çikolu ekmek yerim 1 dilim

kuzummm öyle olsa kimse "acaba çocuğum kız mı erkek mi olucak" diye merak etmez ki yaşamı boyunca.
herkes kendi belirler bebeğinin cinsiyetini yedikleriyle/içtikleriyle. :26:

canım zaten %100 demiyor orda da. cinsiyet belirlenmesinde etkili olabilir diyor. sonuçta çay içiyon şekerli, yemek yiyon tuzlu.

bi de bu var bakın;

Bilim dünyası ilk kez hamilelikten önce anne adayının yediği yemeklerin çocuğun cinsiyetini belirlemede etkili olduğunu kanıtladı. Exeter Üniversitesi tarafından 740 anne arasında yapılan araştırmanın sonuçları şöyle:
• Potasyum (balık, tavuk, kırmızı et), C vitamini, B12 vitamini (Ciğer, süt, yumurta akı, peynir, uskumru, sardalya, kırmızı et, karides) ve kalsiyum içeren gıdaları hamilelik öncesinde bol bol tüketmek erkek çocuk şansını artırıyor.
• Kahvaltıda mısır gevreği gibi yüksek enerji kaynağı olan besinleri tüketen kadınların erkek çocuk sahibi olma şansı yüzde 59 gibi çok yüksek bir düzeye çıkıyor.
• Kahvaltı etmeyen anne adaylarının erkek çocuk sahibi olma şansı yüzde 43.
• Günlük diyetlerini düşük kalorili besinlerden oluşturan anne adaylarının erkek çocuk sahibi olma şansı yüzde 45.

slm ben geldim...nasılsınız kızlar...
cumartesi düşürdüğüm taştan sonra bugün için randevum vardı ürolojide...gittim adam bir baktı ultrason sonucuna iyi kanala giren taşı düşürmüşsün bol su iç dedi ve gönderdi...şimdi ben bunu duymak için mi o kadar muayene ücreti ödedim...

Allallah :26: bunu zatn bende biliyom deseydin

Allallah :26: bunu zatn bende biliyom deseydin

sorma canım ya bir sinirim bozuldu ki anlatamam...bir şey demedim ama çok bunaldım,hışımla bir çıkışım vardı ki sorma gitsin...
sen ne yaptın tatlım yemek işini artık kendi evinizde yiyorsunuz değil mi???

canım o hamile kalmadan önce tüketilecek besinlerdir gibi geldi bana :26:

çok geçmiş olsun canım, ben de sinir oldum doktoruna "bol su iç", reçete de bu galiba

Son 1 saaat artık dayanamıyorum, reglimin ilk günü de bitti ben de bittim
Eve gidip yatmak istiyorum
..
Eşim de geç gelicek sanırım mağazada yangın çıkmış :26: :26:

..

Alla allah ne oluyor ya bu tekstil mağazalarına. umarım can kaybı yoktur. hasarda azdır.

canım öncelikle geçmiş olsun. adam saçmalamış ama sen herşeyin yolunda olduğunu düşün, moralini yüksek tut. giden gitmiş artık. sıkma canını.

canım o hamile kalmadan önce tüketilecek besinlerdir gibi geldi bana :26:

öyle dedim ben de ya zaten, yazının başında da yazıyor zaten. hamile kaldığında yediklerin değil, kalmadan önce yediklerin etkiliyormuş demiştim ya elfişe de. tabii ne kadar doğrudur orası da bilinmez. bence zaten bebişin cinsiyeti bizim kaderimizde yazılı şeylerden biri. "O" ne derse o olur, hepimiz için hayırlısı olur inşallah

sorma nekim ya sinir oldum ama elden ne gelir...
devlet hastanesi işte,adamlar oturdukları yerden lütfenle iş yapıyorlar ((

alla allah ne oluyor ya bu tekstil mağazalarına. Umarım can kaybı yoktur. Hasarda azdır.
can kaybı yok çok şükür, ama hasar var ürünler felan batmış köü olmuş.
Eşim de çok üzgün..

aynen canım, kaderimizde ne varsa o Allahım çocuk özlemi çektirmesin de cinsiyeti önemli değil kesinlikle :)

sorma nekim ya sinir oldum ama elden ne gelir...
devlet hastanesi işte,adamlar oturdukları yerden lütfenle iş yapıyorlar ((

ben de anlamadım şimdi, hem devlet hastanesi hem de muayene ücreti oluyor mu ya???

..

canım nasıl olmuş ya, çok geçmiş olsun. inşallah büyük kayıplar yoktur.

ben de anlamadım şimdi, hem devlet hastanesi hem de muayene ücreti oluyor mu ya???

Canım nasıl olmuş ya, çok geçmiş olsun. Inşallah büyük kayıplar yoktur.
saol canım, alt kat tamamen battı diyo ama akşam bakıcam fotolara
Inş çok geç gelmez, ben de uyuyamam o gelene kadar uff :26:

çıkıyorum şimdi kızlar, toparlanıyım..
öptüm sizii

ayyy uyumuşuzzz üstteki habire tıkırdayıp duruo onun sesine uyandımm

Acıktım yaa..öğlende elma yedim sadece

eşimde 8-8,30 dan önce gelmiyo ... çok acıkıcam inş.evde ekmek vardır çikolu ekmek yerim 1 dilim
bak şimdi istedi canım haa gidiom chokella kutusunu almaya
..

ay canımmmmm çok geçmiş olsun yaaaa

bu arada ben kahvaltı etmediğime göre %43 erkek şansım varmış

adacım geçmiş olsun da muayene parası olayını ben de anlamadım :26:

Geçmiş olsun ada.. devlet hastaneleri ücretsiz değilmi? Ne parası ödedin sen?

.

adacım geçmiş olsun da muayene parası olayını ben de anlamadım :26:

eee kızlar hastaneye gidişte ödemiyoruz ama eczaneden ilaç alırken karşına çıkıyor ya...ilaç paranız şu bir de bilmem ne tarihinde hastaneye gitmişsiniz bu kadar muayene ücreti diye...ondan bahsediyorum ben :)))

çıkmak zorunda kaldım acilen bu arada...
eşim annemi götürdü eve...babamı aldı geldi şimdi birlikte bahçeyle uğraşıyorlar...
ben de yemek işine giriştim...
kolay şey yaptım hemen,tavuk sote ve makarna :))) napimmm son dakikada bu kadar oldu...

enki ben de kürtaj olunca araştırmıştım netten...adet gecikmesi yaşanır diye yazıyodu...ben normalde 28 günde bir olurum...o ay 35 günde olmuştum...gecikebilir adetin...sen neden kürtaj olmuştun? benim boş gebelik olduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım 4-5 ay önce...

az önce geldim yürüyüşten bacaklarım nasıl yanmış tv karşısında mayıştım kaldım resmen hocama mail atmam gerekiyordu size de bi bakayım dedim. Erkek kız bebek olma durumları konuşulmuş bugün. Ben de bi makalede okumuştum kadınların ovulasyon günlerinde birleşme olursa ve sperm yumurtayı döllerse daha çok erkek çocuk olma şansı oluyor; yumurta oluştuktan birkaç gün sonrasında döllenme gerçekleşirse de kız çocuk sahip olma şansı yüksek oluyor. sebebi ise şu şekilde açıklanmıştı; yumurta oluşuğunda üzerinde Y kromozomuna sahip spermlerce dölllenebilecek reseptörleri X kromozomonuna sahip spermlerce döllenebilecek reseptörlere göre daha aktif. umarım net açıklayabilmişimdir.

ilkinde kürtajı kalp atışları yoktu gelişmemişti 2 aylıktı ,şimdi ise kendim düşük yaptım canım

nekim çok geçmiş olsun..allahım korumuş can kaybı yokmuş .işallah zararıda çok yoktur.

ada geçmiş olsun canım.devlet hastaneleri öle malesef .kimileri muayene bile etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…