ilkinde kürtajı kalp atışları yoktu gelişmemişti 2 aylıktı ,şimdi ise kendim düşük yaptım canım
aaaaaaaa konuştunuz muuugünaydın hatunlarr ...
buakşamdan itibaren kendi evimizdeyiz artıkkk :119::119:
günaydın hatunlarr ...
buakşamdan itibaren kendi evimizdeyiz artıkkk :119::119:
aaaaaaaa konuştunuz muuune dedi k.validen? anlatsana zuzummm
Aaaa konuşuldumu? Hemen detayları yorumlarını anlat..
Gözün aydın :)
sağol elfi
ya öle oturulup da konuşulmadı ... benimde k.v. deninde hiç beklemediği anda eşim pat diye söledi
ben salatayı yağlıyodum kv de ocağın başındaydı "anne biz biraz kendi evimizde yicez" dedi... anneside "tammam oğlum siz bilirsiniz" dedi....
sonra sofraya oturdum k.pedere seslendik yemek için...k.v. babama dedi "oğlunlar artık kendi evlerinde yicekmiş" banam:"tamam,hayırdır" dedi ..eşimde "bişey yok, biraz öle yapıcaz,aldıklarımız hep bozuluyo" dedi
kv de son olaralk "gittinizmi bida dönmeyin oğlum" dedi
ben hiççç bişecik demedim,eve inerkende bi eksiğiniz varmı diye sordu valide
ayy kırılmış birazcık sanki, "gitinizmi bir daha dönmeyin" demesi tuhaf olmuş, ama eksiğiniz varmı sorusunda duygulandımsağol elfi
ya öle oturulup da konuşulmadı ... benimde k.v. deninde hiç beklemediği anda eşim pat diye söledi
ben salatayı yağlıyodum kv de ocağın başındaydı "anne biz biraz kendi evimizde yicez" dedi... anneside "tammam oğlum siz bilirsiniz" dedi....
sonra sofraya oturdum k.pedere seslendik yemek için...k.v. babama dedi "oğlunlar artık kendi evlerinde yicekmiş" banam:"tamam,hayırdır" dedi ..eşimde "bişey yok, biraz öle yapıcaz,aldıklarımız hep bozuluyo" dedi
kv de son olaralk "gittinizmi bida dönmeyin oğlum" dedi
ben hiççç bişecik demedim,eve inerkende bi eksiğiniz varmı diye sordu valide
ayy kırılmış birazcık sanki, "gitinizmi bir daha dönmeyin" demesi tuhaf olmuş, ama eksiğiniz varmı sorusunda duygulandım
Hayırlısı olsun sizin için zuzum
alt kattaki ürünler batmış elfim, şirkete de sinir olmuş az hasarlı olanları temizleyin demişler onlarla uğraşmışlar tüm gece..Nekcim eşin geçmi geldi? Hasar ne boyuttaymış?
dün magazada yangın çıkmış canım.hayırdır nek ne hasarı bir şey mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?