Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ilkinde kürtajı kalp atışları yoktu gelişmemişti 2 aylıktı ,şimdi ise kendim düşük yaptım canım

geçmiş olsun cnm...demekki ikimiz için de bebek için hayırlı zaman değilmiş
inşallah bi daha böyle bi şey olmadan bebeğini kucağına alırsın...tabi ben de...

bu arada herkese günaydın kızlar...

günaydın kızlar

gece oturma odasında uyuyup kalmışız gözümü bir açtım saat 3, nasıl yatağa gittiğimizi hatırlamıyorum

günaydın hatunlarr ...

buakşamdan itibaren kendi evimizdeyiz artıkkk :119::119:

sirken oluyo bazen öle :)

nekimmm :26: çok geçmiş olsun canım

bende dün eve gittim 6,30 tam uykunun tadlı kısmına geçiyodun 7,10 da telefonun sesine uyandım, k.v. arıyo...neyse yatmadım bidaha
kalktım tüm (dış kapı dahil) kapıları sildim, avizeleri sildim, sonra eşim geldi duvarları sildirdim, yemekten sonra banyoyu yıkadım tuzruhu+domestosla, geberiyodum 2 kaşık yoğurt yedim kendime geldim
buakşamda silip süpürcem+ ikram hazırlıcam

aaaaaaaa konuştunuz muuu ne dedi k.validen? anlatsana zuzummm

Aaaa konuşuldumu? Hemen detayları yorumlarını anlat..

Gözün aydın :)

sağol elfi

ya öle oturulup da konuşulmadı ... benimde k.v. deninde hiç beklemediği anda eşim pat diye söledi
ben salatayı yağlıyodum kv de ocağın başındaydı "anne biz biraz kendi evimizde yicez" dedi... anneside "tammam oğlum siz bilirsiniz" dedi....

sonra sofraya oturdum k.pedere seslendik yemek için...k.v. babama dedi "oğlunlar artık kendi evlerinde yicekmiş" banam:"tamam,hayırdır" dedi ..eşimde "bişey yok, biraz öle yapıcaz,aldıklarımız hep bozuluyo" dedi
kv de son olaralk "gittinizmi bida dönmeyin oğlum" dedi

ben hiççç bişecik demedim,eve inerkende bi eksiğiniz varmı diye sordu valide

Bozulmuşlar sanki..

hayırdır nek ne hasarı bir şey mi oldu?

zuzu çok sevindim evinizde yemenize kayınvaliden neden gittiniz mi bidaha gelmeyin demiş ki ona gıcık oldum ya insan hiç evladına öyle der mi? Bu arada misafir mi geliyor?? kapılar avizeler filan silinmiş kimyasallardan ciğerler nasibini almış filan..
biz de dün eşim 8 e doğru geldi yemek yedik mutfağı topladık tam yürüyüşe çıkacaktık anane aradı evdeyseniz size geliyom diye eşim de biz yürüyüşe çıkıyoruz 1 saati geçiyor biz sana uğrarız dedi. Dönüşte de çok yorulmuştuk benim de mail atmam gerekiyordu eşim beni eve bırakınca gitti az oturdu geldi.

Sirken sizin bu annane yalnızlıktan çok sıkılıyor belli ki. yokmu arkadaşları hiç. Sizide sürekli takip ediyor :))

ayy kırılmış birazcık sanki, "gitinizmi bir daha dönmeyin" demesi tuhaf olmuş, ama eksiğiniz varmı sorusunda duygulandım
hayırlısı olsun sizin için zuzum

Sirkencim evet yarın akşam patronum gelicek eşi ve bebesiyle :)

valla o lafı, eşimin "biraz evde yicez" lafına karşılık söledi ... Ya hep ya hiç diyo yani Ben bozulmadım,sinir de olmadım şahsen..geri dönmemizi beklememesi benim için daha iyi

ayy kırılmış birazcık sanki, "gitinizmi bir daha dönmeyin" demesi tuhaf olmuş, ama eksiğiniz varmı sorusunda duygulandım
Hayırlısı olsun sizin için zuzum

önce gurur yapmış, sonrada kıyamamış gibi dimmi Ama ben zaten hemen kestirmicem ayağımızı, c.ertesi erken çıkarsam k.v. Birlikte yemek yapıp yemeyi düşünüyorum

Sağol canım

teşekkür ederim hepinizi arkidişlerimm
Topic meselesi olduydu bu durumum

Nekcim eşin geçmi geldi? Hasar ne boyuttaymış?
alt kattaki ürünler batmış elfim, şirkete de sinir olmuş az hasarlı olanları temizleyin demişler onlarla uğraşmışlar tüm gece..
yangın söndürme tüpünden batmış daha çok ürünler..
eşim de 23:30 felandı geldi.. nasıl yorulmuş, geldi istifra etti okadar, anlamadım niye..
tozdan felan mı acaba, yoğurt yedi, çay içti poğaça ile yattık
Ben bi arıyım onu bakim nasıl olmuş, sabah da zor uyandırdım..

hayırdır nek ne hasarı bir şey mi oldu?
dün magazada yangın çıkmış canım.
havalandırmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…