Görgüsüz İnsanlar!

Hakikaten ya sütüyle övünen düzgün kadın kılıklı hanzolara gıcık oluyorum.etraf ukala cahil kadınla kaynıyo bu tipler yüzünden kimseyle muhattap olmamak en iyisi gibi geliyo.normal insan kalmamış
Çocuğum yok ama geçen otobüste bi abla bana bile sütünü övdü foşur foşur geliyo musluk gibi durduramıyoruz falan diyo shsbd

Ooo ne versiyonları var bu insanların.
Baktın ortalık görgüsüzlük, yerlere göklere çıkarma kokuyor direk iletişimi kes.
Ben hemen ya kafamı çevirir ya da koltuk değiştirdim.

konu sahibi kardeşim herkesin söylediklerine bu kadar kızıyorsan kendine neden bu kadar takıyorum diye sor ama sende anlatırken biraz karşı tarafı küçümser ve kendini yüceltir gibi anlatmışsın yapma bunu sonuçta istediğin okulda mısın mutlu musun gerisi boş bunları düşünüp canını sıkacağına geleceğin için çalışmanı öneririm

Hakikaten ya sütüyle övünen düzgün kadın kılıklı hanzolara gıcık oluyorum.etraf ukala cahil kadınla kaynıyo bu tipler yüzünden kimseyle muhattap olmamak en iyisi gibi geliyo.normal insan kalmamış

Benim südüm fışkırıyordu te ötedeki duvara. Günde beş kıyafet değiştiriyordum süt akmasından. Başa çıkamayınca köydeki danaları falan emzirdim. Benim südümü emen danalar o sene kurban bayramında kaç milyara satıldı biliyon mu? Olsun üzülme senin de südün fena sayılmaz. Su iç su. Şerbetli tatlı ye. Evet süd.

poff hiç tanımadığımız insanlarla nasıl bu kadar yakinlasabiliyorsunuz?

Muhabbeti açmayan insanlarla konuşmayı devam ettirmeniz hata.
Telefonla görüşecek gibi kalkardım. Sonra başka bir yere otururdum. Saçmasabalak insan dolu ortalık.

Süd zehri de alır hem puhahaha

Benim de eltim ayni sekilde kardeslerini over kardesinin biri zengin bi adamla evlendi balsyina parise gitiler 15 tane evi var kardesimin arabasi sizin araba gibi sarsmiyor(arabamizda jetta kendilerin hic yok) bu arada. guzelligini over boyum uzun kimse iki cocugum olduguna inanmiyor vs seklinde Allah var gercekten genc gorunuyor ama ovunmesi sinir bozucu.cocuklarini over asla toz kondurmaz.40 yilin basi bi gelir kayinvalidemgile milleti sinir eder gider esim ozellikle nefret ediyir kendisinden. diger kardeslerinin de universteyi bitirmesini over.bu arada biz esimle sozlenirken de bizim ev hakkinda iki elti su sekilde konusmus, bu ev acaba onlarin mi digeri de, onlarin olsa kac yazar prizleri bile cikmis deyip dalga gecmisler.bunu esime anlattigimda onlarin ikiside o kadar fakirki birinin ailesine koy aciyip kucuk bi oda vermis birinin de evlenirken tuvaletinin kapisi bile yoktu onlari hic takma ve cok muhatap olma demisti. bizim evimizde ne cok luks ne de yerilecek siradan bi daire.insanin maddi durumu olmayabilir ama gorgu baska bisey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı insanlar böyle kendini beğenmiş oluyor. Takma kafana.

Bende katılıyorum size “ben şehrin en iyi anadolu lisesine gidiyorum” bu nedir peki karşı taraf görgüsüz de sen?

Niye sürekli insanların söylediklerine odaklı yaşıyorsunuz ki? Kadın görüşünü belirtmiş işte amma doğru amma yanlış. He he deyip geçseniz ya..

ne fen lisesi ne anadolu lisesi mezunlarını süper lise diplomamla cebimden çıkardım zamanında :) hiç üzülme bunlar bitmez ileride doktor olur mühendis olur bunlar sonra ortamlarda en ufak bir genel kültür muhabettinde gümlerler. Benim çevrem bu teyze ve kızı gibilerden dolu . hiç takmıyorum hatta çoğunu dalgaya alıyorum da fark etmiyorlar bile. eşim bile der hatta Allah senin diline düşürmesin diye . :) unutmayın siz kendi hayatınızın oyuncususunuz nasıl mutluysanız öyle devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…