- Konu Sahibi KarrTanesii
-
AramadiAradimi Merak ettim
Gelmez olur mu neyapacagimi sasirmistim bi anca kafasina cantayi indirsem mi diye düşümdüm ama cok heyecanliydi kismet iste agzim dilim baglandi? Acaba ne oldu mjsaj vs.geldimi?Ay ilk görüşmede elini mi tuttu cesaret işi valla ajannanabq sen naptın bana kal gelirdi heralde
Çocuk istemediğine karar vermistirBende gecenlerde gorucu usulu gorustum biriyle. Bana hemen mesaj cekmisti araci cekilmis oluyor sonucta. Siz ya devam konusmayi dusunursunuz yada dusunmezsiniz ve ailenize soylersiniz. Aracinin isi bitmis oluyo?
Bana aksaminda hemen mesaj gelmisti. Dolu iltifatlar cocuklarimin annesi olacaksin vs. Sonra birden bire yazmadi resmen. Hic acmayim o konuyu moralim hala bozuluyo bana yapilan harekete.
Çocuk istemediğine karar vermistir
İroni yaptım zaten. Aman boşverin dengesizmis işte bi zaman sonra tekrar yazarsa sasirmamOlabilir. Bunu soyleyebilirdi. Kendini seffaf olarak tanimadigi icin en azindan neyin gitmedigini soylemesi lazimdi.
AramadiHaberlesiriz ne ayol
Başından Savar gibi.
Aradı mi acaba bu arada ?
Olumlu olsa ilk gün aramaz fakat iki üç oldu sizinki şimdiye arardi olumsuzu söylemesi zorgeldiginden kaçıyor benceBelki cekingendircesaret edememistir olurmu olur
Görücü usulu demek tanımadığın insanla evlenmek değil biz bir iliskiye baslasak belli aşamalardan geçireceğiz ama aile en azindan bizi bilip ona elemeden geçiriyorBuradaki tüm mesajları okudum. Bir aracı var aileler biliyor diye tanımadığınız adamla buluşup konuşmak, hatta evlilik planı yapmak, mesaj attı mı atacak mı diye beklemek sizce gerçekten tuhaf degil mi?
İlk buluşmasında evlilik konuşup sonrasında ortada görünmeyen var. Bu mu yani görücü usulü?
Gerçek hayatta her davranışını görüp tanıyacağınız zamanla içinize sinen ve zamanla ilerleyen, üç beş ayda paket program olmayan ilişki bence cok daha sağlıklı.
Çaydan çaya koşup, cevap bekleyip, olumlu cevap alınca koşa koşa sözlenmek filan bilemiyorum... cidden bir an farklı devirlerde yaşadığımızı düşündüm.
Görücüyü boşverip kendi tanısacagımız ilişkiler yaşayın derim. Hem görücüyle kız bakılan erkek de pasif oluyor. O yaşa gelmiş, iş güç sahibi normal bir adamın sevgilisini kendisi bulabilmesi Lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?